Ne moze covjek biti nezadovoljan nakon osvojena 3 boda na vrucem terenu, srusenom tradicijom i konacno pobjedom na Tusnju, ali...
Da je moglo i trebalo bolje - jeste!
Takticko nadmudrivanje je ipak Fedjina uza specijalnost i ponovo je pobijedio. Ali isto tako moglo se sve okrenuti na drugu stranu da Kjosevski nije odbranio ono Saidovo jedan na jedan. Takodjer, mozemo zahvaliti i strucnom stabu Slobode sto su izveli Huseinovica u kljucnim trenucima utakmice, iako mislim da ni oni sami ne znaju zbog cega su to uradili.
Brandao je ponovo razocarao. Ne znam koji mu je vise klinac, ali s njim se nesto mora rijesiti, kako u glavi tako i na terenu. Ovako ne ide. Vidi se da igra preko neke stvari i da mu je svejedno, za razliku od Prsesa koji je i u onih 20-ak minuta sto je odigrao pokazao da je pravi profesionalac jer je odigrao srcano i borbeno protiv kluba koji voli i u kojem je ponikao.
Da moja raja iz Tuzle ne pomisli kako sam zaboravio na Sabriju - nisam! Sudjenje ispod prosjeka, kao i uvijek kad Sabrija sudi jer on jednostavno nije dorastao zvanju premijerligaskog sudije. Za penal nisam siguran, ali eto...dosudjen je i sta mozemo. Da nije bio penal, bio bi gol iz igre prije ili kasnije jer Velez je u svakom slucaju bio bolji protivnik u ovom susretu, sto i statistika pokazuje. Iskljucenja su opravdana i plod su gluposti igraca (dobro, mozda Sale jos uvijek ne konta zbog cega je dobio i prvi karton, a kamoli drugi

).
Pitanje za nekoga ko prati raspored i Bergerove tablice - kolika je mogucnost da se u narednom kolu sastanu Velez i Sloboda? Nesto je komentator spominjao da bi Sloboda mogla narednu utakmicu igrati na gostujucem terenu sa petoplasiranom ekipom.