Urasto mu nokat
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Vehabović, Osmić, Chesmedziev i ovaj Georgijevič su igrači za zadnja 3 kluba na tabeli.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ovaj Vehabović veze blage nema, lik uništi svaku akciju koja uključuje njega.... Kakva krampa
-
- Kontakt:
Zadnja 3 na tabeli imaju bolje napadače, i to daleko boljeSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 mar 2021, 18:18Vehabović, Osmić, Chesmedziev i ovaj Georgijevič su igrači za zadnja 3 kluba na tabeli.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
- RollingPaper
- Kontakt:
kakav ofsajd

Naljutio se Said, baš nelogična izmjena 

-
- Kontakt:
Izadje trkača kokoš, možda i dobijemo
- tutankamon1905
- Kontakt:
Tanka Sloboda skroz
svoj ti pos'oMerakk1921 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 18:14Steven11 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 18:12S jedne strane bih volio da Velez dobije kako bi yebavao Zelju i ostale iz vrha a s druge strane ne bih volio da Sloboda bude ugrozena za opstanak.
ispada remi da bude ali nista im ne donosi...Ne mogu se odluciti za sta da navijam.
Ako bih bas isao u krajnost, onda je yebavanje Zelje prioritet.
Mi smo ebani kako god okrenes ,haj sad priznaj da navijas za Slobodanku, da ne bi Velez stigo![]()
![]()

Nije to dovoljno, priznat da si eban, pomirit se s tim i ocekivat da te drugi popuste, iz samilosti.
Konstatno ebavanje sa tendencijom pojacavanja ritma kako se blizi vrhunac, nista manje od toga ne priznajem ni u vasem a bgm ni u slucaju svake dame koja mi je dala dosad ,( off topic je ali vrijedno spomena)

Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- Merakk1921
- Kontakt:
Kolko si plitak ebo te otac gl-u-p-iSteven11 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 18:31svoj ti pos'oMerakk1921 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 18:14Steven11 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 18:12S jedne strane bih volio da Velez dobije kako bi yebavao Zelju i ostale iz vrha a s druge strane ne bih volio da Sloboda bude ugrozena za opstanak.
ispada remi da bude ali nista im ne donosi...Ne mogu se odluciti za sta da navijam.
Ako bih bas isao u krajnost, onda je yebavanje Zelje prioritet.
Mi smo ebani kako god okrenes ,haj sad priznaj da navijas za Slobodanku, da ne bi Velez stigo![]()
![]()
![]()
Nije to dovoljno, priznat da si eban, pomirit se s tim i ocekivat da te drugi popuste, iz samilosti.
Konstatno ebavanje sa tendencijom pojacavanja ritma kako se blizi vrhunac, nista manje od toga ne priznajem ni u vasem a bgm ni u slucaju svake dame koja mi je dala dosad ,( off topic je ali vrijedno spomena)![]()

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ovdje sam mislio na Ovčinu, Osmić je tek sad ušao. A ovaj stoper je odron žestoki, on nije ni za PL uopće. I da hoće i ova Sloboda ispast, samo zbog ovog ciganluka i nabijanja i uzimanja lopti nakon zvižduka.VelezovoDijete je napisao/la: ↑13 mar 2021, 18:22Zadnja 3 na tabeli imaju bolje napadače, i to daleko boljeSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 mar 2021, 18:18Vehabović, Osmić, Chesmedziev i ovaj Georgijevič su igrači za zadnja 3 kluba na tabeli.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Edit.
Bravo rodjeni

Bravo rodjeni

Zadnja izmjena: Memara, dana/u 13 mar 2021, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Tako je Dejo panjino
- Bazinga12345
- Kontakt:
Zabi ga brat.VelezovoDijete je napisao/la: ↑13 mar 2021, 18:22Zadnja 3 na tabeli imaju bolje napadače, i to daleko boljeSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 mar 2021, 18:18Vehabović, Osmić, Chesmedziev i ovaj Georgijevič su igrači za zadnja 3 kluba na tabeli.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Tako jeeeeeeeeee
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Kad ce Admin konacno reagirati na ove debile sto se stalno prepiru... Bezveze kvare temu a odavno su ta djecja prepucavanja prestala biti zanimljiva.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Joj braće iz Slobode, pa treba prvo naučit hodat pa onda lopte igrat
To ti odgovorMerakk1921 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 18:32Kolko si plitak ebo te otac gl-u-p-iSteven11 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 18:31svoj ti pos'oMerakk1921 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 18:14
![]()
![]()
Konstatno ebavanje sa tendencijom pojacavanja ritma kako se blizi vrhunac, nista manje od toga ne priznajem ni u vasem a bgm ni u slucaju svake dame koja mi je dala dosad ,( off topic je ali vrijedno spomena)![]()
![]()
![]()
![]()

Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.