A sta je Borac nego domacinska ekipa?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 mar 2021, 16:41Bolje je i Borac u gostima nego Velež. Velež je u boljoj formi i bolja su ekipa od Borca i pri tome prava domaćinska ekipa. Za lišticu je svejedno.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Slažem se, ali je van svake forme i trenutno slabiji od Veleža.vedinjo98 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 17:40A sta je Borac nego domacinska ekipa?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 mar 2021, 16:41Bolje je i Borac u gostima nego Velež. Velež je u boljoj formi i bolja su ekipa od Borca i pri tome prava domaćinska ekipa. Za lišticu je svejedno.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Mi smo postali domacinska ekipa. Gdje god da igramo kao da smo domacini 

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Ja fakat ne kontam sto je vama toliko bitno dal' cemo biti gosti il domacini, igra se bez navijaca ljudi xD
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa nije bas isto bolje je sto gostujemo olimpicu na kosevu nego da idemo Krupi u goste na umjetnu podlogu, bolje gostovati Mladost DK nego Radniku. Nije presudno al bolje preskociti neka gostovanja.
-
- Kontakt:
Predzadnje kolo domacini Radniku, pa onda Olimpik, nadam se proslava titule
Vrlo bitno je ovo sto cemo zadnje dvije igrati na Koševu.

Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 13 mar 2021, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
Pa svega mi hahahaha ili npr SB, neki spominju kako oni uvijek zapinju protiv nas i imaju motiv, logicno kad ih bude 15k na stadionu i vrte 90min j*bem te Sa, ovako isti ti je klinac bio kuci ili na strani jedino sto se ustedit na bus kartama.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pa ako tako gledamo onda je i cist primjer Borac da domacinstvo igra ulogu. Kuci gotovo sve pobjede zaredali a u gostima qrina teska.
Bez obzira ima ili nema navijaci, domaci teren daje koliku toliku prednost, nekom vecu nekom manju
90!
Ma zbog putovanja i to, bolje biti kuci i trenirati u Butmiru nego skakati po Bijeljini, Banja Luci i slicno. Nema drugog razloga.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ma znači domaćinstvo, kako ne znači. Nek daje 1% psihološke prednosti, dovoljno je. Ipak igraš u svom gradu, na svom travnjaku, gdje si odigrao bruku utakmica u karijeri itd. Nije baš apsurd kao u Ligi šampiona, Englezi protiv Nijemaca igraju u Bukureštu i Budimpešti, a pika se gol "u gostima". 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Pade mi na pamet onaj imbecil Adis Hadžić sa NOVE BIH, kae na Anfieldu Liverpool savladao Leipzig, a u Budimpešti igraliskoroalen je napisao/la: ↑13 mar 2021, 18:22Ma znači domaćinstvo, kako ne znači. Nek daje 1% psihološke prednosti, dovoljno je. Ipak igraš u svom gradu, na svom travnjaku, gdje si odigrao bruku utakmica u karijeri itd. Nije baš apsurd kao u Ligi šampiona, Englezi protiv Nijemaca igraju u Bukureštu i Budimpešti, a pika se gol "u gostima".![]()

Nije loš Maksimović iz Slobode, samo onako kažem.
Pa za Slobodu nije
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Manje-više sve smo i sami ovde nabrajali koje su prednosti igranja kod kuće. On, na videu, još dodaje da se domaćim igračima poveća nivo testesterona i da klima ima svoju ulogu, što je logično.Cora1946 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 18:05Pa ako tako gledamo onda je i cist primjer Borac da domacinstvo igra ulogu. Kuci gotovo sve pobjede zaredali a u gostima qrina teska.
Bez obzira ima ili nema navijaci, domaci teren daje koliku toliku prednost, nekom vecu nekom manju
Mnogo toga se je vjerovatno i promijenilo usljed epidemije al' ako ne moramo čačkat mečku onda i ne trebamo.
Jedini koji u Slobodi ima neku vrijednost je mali Beganovic, ostali se ne bi naigrali ni u Klisu. Za Holeta je Salgado.
15.10.2013.
-
- Kontakt:
- svihsedamsamuraja
- Kontakt:
Dobi velež u Tuzli, biće zanimljivo protiv njih..
Iz kišovitog Nebočaja, za Federalnu televiziju, Hasan Gabela
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Odlicno za sada...
Sigurno je da:
Sloboda dolazi, Mladost gost, Radnik dolszi, Olimpik gost i Krupa domaci.
Od pet sigurnih parova, najduze putovanje je 30-40- tak kilometara i to autoputem
Sutra pobjedom dosta toga rjesava aBd...
Sigurno je da:
Sloboda dolazi, Mladost gost, Radnik dolszi, Olimpik gost i Krupa domaci.
Od pet sigurnih parova, najduze putovanje je 30-40- tak kilometara i to autoputem

Sutra pobjedom dosta toga rjesava aBd...