Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Bazinga12345
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kako nema?feniksptica je napisao/la: ↑13 mar 2021, 17:24Nema nesto sad navijaca Veleza da se zale za lose sudjenje..
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Sumnjiv penal realno , ali loš kadar kamere , ne vidi se najbolje je li prvo butinom ili rukom dirao.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- feniksptica
- Kontakt:
Nema onih najglasniji kao posle utakmice Borac Velez, il opcenito kad se Velez osteti odmah se javljaju i zale i prave neke teorije zavjere..Bazinga12345 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 17:26Kako nema?feniksptica je napisao/la: ↑13 mar 2021, 17:24Nema nesto sad navijaca Veleza da se zale za lose sudjenje..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kakva nam je liga ovaj penal i ne cudi toliko. Nigdje drugo se ne bi sviralo. Plus Velez favorizovan ko da protiv Kozare igraju. Logicno da ce sudije nastelit neki penal ili crveni.
-
- Kontakt:
Hebote ko god igra navijaci Sarajeva su glavni na temi, vise se oni zale nego navijaci Slobode
Forzza Velez
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Abd da oni nama umiru sporo i bolno. Neopisivo me raduje što im se sve ovo dešava jer smo im govorili sve ovo.Steven11 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 16:52Druze, dobro si ti napisao...ali nisi shvatio moj sarkazamSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 mar 2021, 15:44Ti druže gori od njih. Niko njega ne yebe što hoće da vrati svoje pare, nego što ih vraća drugi put uz kamatu i što je postojanje tog duga pravno upitno. Ne kontaju oni da on nije nikakva legenda nego mešetar visokog nivoa. Baš kao što ni Husref nije nikakva legenda.Steven11 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 14:06
Sramota je sta mu radite i kako ga pljujete. Sve sto ste ostvarili da je valjalo bilo je s njim. Sad vam je grobar kluba eto niste gubili prije njega, niste imali 5 poraza zaredom prije njega...Svojim parama krpio rupe, yebete ga sto hoce da ih vrati. Sad mu yebu sve sto nema kapije na stadionu sto je nekakvo smece oko stadiona, sto je teren syeban...pa gore ste mu nadimke i pogrde dali od nas..Mislim nije da mi nije drago sto vam se ovo desava, dbd virsle jeli svaki dan ali..'Husref vam ono, Husref vam ovo'....eto mitomani sta vi
radite svojim 'legendama'![]()
Doduse referiram se na njihovo pametovanje za Husrefa kad se desavala smjena. Ma to su postovi puni ljubavi prema Husrefu bili. Samo im vracam za taj cinizam.
Ko ih yebe, i njih i Osima, dbd virsle krali po supermarketima.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
E moj Vico, Veleža guraš...
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Jel vas iz medjugorja stid spomenuti penal poslije Radnika ?tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 17:25Ja kolko sam čito, do kraja sezone će ih sudije masakrirat i da su im radi toga male šanse za europu. Ne znam sad otkud ovofeniksptica je napisao/la: ↑13 mar 2021, 17:22Sramotan penal, gdje se to svira kad se od tijelo odbije u ruku..
Hoce l sad Velez se zalti da je bilo lose sudjenje na utakmici il ce podviti rep..il ce poslat UEFI ovu sramotu za dobrobit fudbala
19V22
- Merakk1921
- Kontakt:
Zasto pricate da Sloboda ne moze ispat iz lige? Oni uz ovaj poraz, sljedecu gostuju i tu ce popusit, eto ih u borbu sa Olimpikom i Radnikom
Zadnja izmjena: Merakk1921, dana/u 13 mar 2021, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
Samo se pitam sto se sad ne zalite na sudiju i na kradje, jer prosli put ste rekli da se zalite za dobrobit bh fudbala..nemojte bit licemjerniManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑13 mar 2021, 17:27Hebote ko god igra navijaci Sarajeva su glavni na temi, vise se oni zale nego navijaci Slobode
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pravi migranti iz Butmira.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑13 mar 2021, 17:27Hebote ko god igra navijaci Sarajeva su glavni na temi, vise se oni zale nego navijaci Slobode
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Ovo je faul za slobodu... jbga...
E moj papak iz Salakovca.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Pa ne mozes porediti onu utakmicu gdje ti sudija nije dopustao da predjes centar i ovu gdje ti je sviran 50:50 penal. Kazem 50:50 barem na osnovu onoga sto sam vidio na prvu, vratit cu kasnije da pogledam fino ili ako neko moze gif napraviti nek zakaci.feniksptica je napisao/la: ↑13 mar 2021, 17:27Nema onih najglasniji kao posle utakmice Borac Velez, il opcenito kad se Velez osteti odmah se javljaju i zale i prave neke teorije zavjere..Bazinga12345 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 17:26Kako nema?feniksptica je napisao/la: ↑13 mar 2021, 17:24Nema nesto sad navijaca Veleza da se zale za lose sudjenje..
Forzza Velez
- Merakk1921
- Kontakt:
Migranti iz Butmira se ne javljaju samo kad igra Bubamara Butmir
-
- Kontakt:
Cekaj da vidis parove kup-a, pa onda reci koga gura

Tuzla City / Sloga Simin Han
- RollingPaper
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Pise covjek iz Belgije i kaze nekome migranti..Merakk1921 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 17:30Migranti iz Butmira se ne javljaju samo kad igra Bubamara Butmir
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Evo gledao i nigdje ponovljene situacije iz drugog ugla. Komentator rekao da je prvo tjelo pa ruka.
Ako je tako, penal nije trebao biti.
Ako iko ima realan po pitanju sudjenja, to smo mi.
Ako je tako, penal nije trebao biti.
Ako iko ima realan po pitanju sudjenja, to smo mi.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.