Ok vam je sastav, Salihovic je u prvih 11

Golubovic, Jusic, Salihovic, Pezer, Predragovic, Avdic, Maksimovic, Kurtalic, Islamovic, Beganovic i Husejinovic (c)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ok vam je sastav, Salihovic je u prvih 11
Ovi sad im ne znaju ni izračunati koliko su dužni
Meni je nejasan Čivić, nama platio da ode u Krupu
neka bola okani se domacina ,gosti uzimaju i danas i sutra
Nije ni cudo,nisu u stanju trenera dovesti pola godine.I dalje im trener golmana vodi ekipu,nevjerovatno.
Denchi je napisao/la: ↑13 mar 2021, 15:51Mi smo Kesoljuba otjerali i isplatili jer nije ispunio cilj i krsio kodekse ponasanja, takodje stil igre i strucnost vodjenja te gubljenje svlacionice su bili dodatni faktori....Merakk1921 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 13:43Pa vi ste svog Amara otjerali iako je dijelio prvo mjesto.. hahahahhah, budi realan, nije to onaj stari Amar, ovog Amara ne zanima uopste BH fudbal, totalno je hladan ..Steven11 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 10:48Citam kampanju protiv Amara, nema sta mu ne psuju i kakvim ga epitetima caste...
Sta rade legendi kluba cccc najtrofejnijem im treneru, covjeku koji emotivno zivi Zelju...
Je li moguce ovo? Kakve su pridike drzali za Husrefa, mislio sam da barem imaju tu neku odanost legendama svojim...Sram vas i stid strumpfovi, nista vam sveto nije.
Amare izdrzi...jesi strumpf al imas podrsku barem pokojeg pitara, kad te vec tvoji sahranise...
Idem piti kafu.
Vi nemate takvo sto, u vas se Amar pita koja su vam pravila u klubu i logicno da ga ne mozete otjerati jer ste djl
Nista ti to ne mora znaciti, tradicija je ubjedljivo na vasoj strani sto se tice utakmica u Tuzli i mi smo kiksali 90% utakmica u kojim su nam 3 boda unaprijed upisana.
Druze, dobro si ti napisao...ali nisi shvatio moj sarkazamSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 mar 2021, 15:44Ti druže gori od njih. Niko njega ne yebe što hoće da vrati svoje pare, nego što ih vraća drugi put uz kamatu i što je postojanje tog duga pravno upitno. Ne kontaju oni da on nije nikakva legenda nego mešetar visokog nivoa. Baš kao što ni Husref nije nikakva legenda.Steven11 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 14:06Sramota je sta mu radite i kako ga pljujete. Sve sto ste ostvarili da je valjalo bilo je s njim. Sad vam je grobar kluba eto niste gubili prije njega, niste imali 5 poraza zaredom prije njega...Svojim parama krpio rupe, yebete ga sto hoce da ih vrati. Sad mu yebu sve sto nema kapije na stadionu sto je nekakvo smece oko stadiona, sto je teren syeban...pa gore ste mu nadimke i pogrde dali od nas..Mislim nije da mi nije drago sto vam se ovo desava, dbd virsle jeli svaki dan ali..'Husref vam ono, Husref vam ovo'....eto mitomani sta viMerakk1921 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 13:43
Pa vi ste svog Amara otjerali iako je dijelio prvo mjesto.. hahahahhah, budi realan, nije to onaj stari Amar, ovog Amara ne zanima uopste BH fudbal, totalno je hladan ..
radite svojim 'legendama'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.