NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
Takva genetika, džaba sav raskošni talenat ako ne može odigrati u najboljim godinama sezonu kako treba, pa je svako malo out.
Kad se samo sjetim kristalnog Greg Odena, pa onda povrede koje su uništili Brandon Roy-a, pa povreda Ruže i još mnogih drugih.
Čeka se samo Zion da se doda na listu. Kakva god da je genetika, pretežak je za košarkaša i pitanje je samo koljeno ili zglob.
Kad se samo sjetim kristalnog Greg Odena, pa onda povrede koje su uništili Brandon Roy-a, pa povreda Ruže i još mnogih drugih.
Čeka se samo Zion da se doda na listu. Kakva god da je genetika, pretežak je za košarkaša i pitanje je samo koljeno ili zglob.
Kcp ne izgleda nimalo dobro, uzasan na oba kraja parketa, za ThT trebaju uzeti nesto dok jos mogu, nije on fit za ovu ekipu Lala, a ima potencijal da se razvije, samo mu treba lopta u rukama i vise minuta, Mathews nije nikakava prijetnja u sutu.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Malo lopti dobije Harrell u napadu a jedini je konstanta. Kuzma nam je izvukao pobjedu. KCP ni sjena onoga iz drugog djela sezone I iz bubblea gdje je bio extra.
Tteba nam suter ako je JJ na raspolaganju sve na njega jer centra krpamo sa Morrisom I jos kad se Davis vrati ali treba nam suta iz vana
- BuffonGigi
- Kontakt:
Jbt kad se sjetim kako su svi suterski poceli sezonu, ja gledam kontam jel ovo onaj tim iz prosle RS. I onda se bukvalno vrate na fabricke postavke, a KCP je ofanzivno gori nego ikad u Lakersima. U defanzivi stize i zatvara, sinoc je doslovno odlucio utakmicu svojom odbranom. Ali sto kazes, fali taj suter i ako se moze dovesti JJ, to bi bilo fenomenalno.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- BuffonGigi
- Kontakt:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Povrijedio koljeno pri doskoku, uzasno je izgledalo.

Danas radi MRI pa cemo znati ozbiljnost, ali bojim se da je teza povreda u pitanju.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
- Kontakt:
Mozda je istegnuce posto je se oslanjao na nogu.
Da, to je bilo obrabrujuce za vidjeti, mada i dalje nisam optimist.
"Samo" hiperekstenzija i 3-4 sedmice out bi bio najbolji scenarij.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BuffonGigi
- Kontakt:
I ja sam se oslanjao na nogu nakon povrede, ustao, presvukao se i otisao kuci. A potrgao sam sve sto se moglo potrgati u koljenu...
Sad sam pogledao, mozda sam optimista ali mi ne djeluje da su ligamenti u pitanju

Nije bilo takvog tipa opterecenja na koljeno barem na prvu, i za nadat je da bude spreman za PO
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Steta za Embiida
Phila inace simpaticnu ekipu ima, daleko gotivniji su od one skupine morona u BKN
Phila inace simpaticnu ekipu ima, daleko gotivniji su od one skupine morona u BKN

Da, ove dvije utakmice su pokazale ekipu koja ima pobjednicke navike i koja je odlicno organizovana defanzivno. Mogucnost preuzimanja na perimetru je strasan kvalitet ove ekipe koji je protivnika ostavio bez rjesenja u ove prve 2 utakmice nastavka, iako se vecinu vremena igralo bez 2 DPOY kandidata.
Rivers cijelu sezonu forsira siroku rotaciju sto nas je znalo rezultatski kostati medjutim to pocinje da daje rezultate jer imas sirinu, masu igraca s ozbiljnim minutama, spremne da uskoce u vecu rolu kada je to potrebno.
Nakon deadlinea bi taj kvalitet mogao biti znatno veci jer ipak je ta klupa sa dosta mana i jedino Miltona vidim kao ozbiljnog clana playoff rotacije a Howarda i Thybullea kao situacijske i matchup opcije u playoffu. Naravno uz uslov da Embiidova povreda nije ozbiljna jer sumnjam da ce Morey biti agresivan ukoliko je Embiid out za sezonu.

Thybulle bukvalno postaje defanzivni superstar. Dvije noci zaredom je zastopao 2 All Stara i jedne od najboljih scorera lige. Lavine i Beal uopste nisu mogli da uhvate ritam i kreiraju sebi sut kako to inace rade. Plus sto fantasticno igra passing zone, krade lopte i dijeli blokade na nevjerovatnom per 36 rateu (3.2 ukradenih, 1.7 blokada i 5.8 deflekcija

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Pripremio sam se za najgore, ovo su odlične vijesti kada se uzme u obzir šta je sve moglo nastradati. Za očekivati je da bude out barem 3-4 tjedna.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Lose za mvp borbu.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.