Ali ako me sjecanje dobro sluzi u iducoj utakmici protiv Austrije je odigrao prolazno, nakon onakvog debija ponovo dobiti sansu i pokazati nesto je ipak za pohvalu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ali ako me sjecanje dobro sluzi u iducoj utakmici protiv Austrije je odigrao prolazno, nakon onakvog debija ponovo dobiti sansu i pokazati nesto je ipak za pohvalu
Protiv Austrije su svi izdominirali, cak i Saric. Duljevic strpao Lainera u dzep, Civic Alabu. Te dvije tekme protiv njih su nam dosta zamazali oci, taman se covjek ponadao da i mozemo nesto
Baš, ja kako su ljudi odigrali, Sarić ko Zidane bioGoalgetter je napisao/la: ↑13 mar 2021, 11:06Protiv Austrije su svi izdominirali, cak i Saric. Duljevic strpao Lainera u dzep, Civic Alabu. Te dvije tekme protiv njih su nam dosta zamazali oci, taman se covjek ponadao da i mozemo nesto![]()
Ja kontraverzan,sto smo mi izgubili 6-2 a Sušić nas vodio... igrali smo i s Ćirom s Portugalcima,a sigurno nismo bili kvalitetni kao Safetova generacija,al nismo izgubili toliko... Ja samo kažem da je većina naših selektora letila nakon neuspjeha u kvalifikacijama ili eventualnog baraža,a Safetu se dala još jedna šansa,i tu ga je sreća pogledala,jer nije dobio repku iz prvog šešira koja po običaju bude u top 5 repki,dobili smo Grke,za koje se zna da nisu nisu blizu kvaliteta ekipa iz prvog šešira... Kasnije se lik uobrazio,umislio da je Alex Ferguson,ne mozes ga otjerat s klupe,bezobrazluk bez granice,otići u Izrael bez napadača,pa kakva god ti je Bh liga i ostali svi napadači koji igraju širom Europe,morao si pozvati napadača,ma ko to bio... Njegove kvalifikacije nakon kojih smo otišli u Brazil su samo dokaz one stare izreke : Ima više sreće nego pameti...harixs je napisao/la: ↑13 mar 2021, 05:13Ispostavilo se korektno jer nas je vec slede kvalifikacije odveo na svjetsko.
Kontraverzan si, nije to neki debakl kad igras sa igracem manje protiv Ronalda i Nanija koji su tada bili u prajmu.
Veci debakl je recimo Kipar ili Robijeva Armenija, pa Bajeviceva zavrzlama protiv Iraca itd
Ok.rishovski je napisao/la: ↑13 mar 2021, 15:41Ja kontraverzan,sto smo mi izgubili 6-2 a Sušić nas vodio... igrali smo i s Ćirom s Portugalcima,a sigurno nismo bili kvalitetni kao Safetova generacija,al nismo izgubili toliko... Ja samo kažem da je većina naših selektora letila nakon neuspjeha u kvalifikacijama ili eventualnog baraža,a Safetu se dala još jedna šansa,i tu ga je sreća pogledala,jer nije dobio repku iz prvog šešira koja po običaju bude u top 5 repki,dobili smo Grke,za koje se zna da nisu nisu blizu kvaliteta ekipa iz prvog šešira... Kasnije se lik uobrazio,umislio da je Alex Ferguson,ne mozes ga otjerat s klupe,bezobrazluk bez granice,otići u Izrael bez napadača,pa kakva god ti je Bh liga i ostali svi napadači koji igraju širom Europe,morao si pozvati napadača,ma ko to bio... Njegove kvalifikacije nakon kojih smo otišli u Brazil su samo dokaz one stare izreke : Ima više sreće nego pameti...harixs je napisao/la: ↑13 mar 2021, 05:13Ispostavilo se korektno jer nas je vec slede kvalifikacije odveo na svjetsko.
Kontraverzan si, nije to neki debakl kad igras sa igracem manje protiv Ronalda i Nanija koji su tada bili u prajmu.
Veci debakl je recimo Kipar ili Robijeva Armenija, pa Bajeviceva zavrzlama protiv Iraca itd
Kasnije je samo dokazao koliko je ograničen i u repki i u klubovima koje je vodio...
Evo ga i autogolDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑09 mar 2021, 16:26Da, steta jer je fizički građen za velike stvari ali propuh u glavi i nesigurnost na lopti ga čini jako ograničenim igračem.tutankamon1905 je napisao/la: ↑09 mar 2021, 16:17Sta ste zapeli za Mujakića? Taj covjek je uvijek na rubu crvenog kartona, a ono sto sam ga gledao ne bih bas rekao da ima neke nogometne inteligencije pa da bude tragedija sto nije pozvan
Da je barem sigurniji na lopti, još je ljevak daleko bi dogurao.
Ovdje par forumasa i dalje smatra kako je nama najvise krivo sto nije Begovic pozvan iako je imao bubica proteklih godina, a u biti su probem izjave selektora i Saveza, muljanje, obmanjivanje navijaca.mrAdislic je napisao/la: ↑13 mar 2021, 16:52Ocigledno nesto ne stima sa Begovicem i neka je nesuglasica u pitanju, a Petev daje neke nepovazane izjave samo da se to prekrije i da pokusa ne kvariti atmosferu. Jer izjava da ne moze jedan Begovic podnjeti pritisak je za malu djecu.
S tim povezano ne zeli doci ni Lulic, a vjerovatno ni Mujdza u strucni stab.
Saznacemo istinu tek za nekoliko godina kao sto biva, a sada ostaje nagadjanje.
Sto je najvaznije, Bega je trenutno nas najbolji golman, a svaki igrac nam je bitan jer nemamo veliki roster i selektor sa cvrstim stavom i autoritetom treba rijesiti takve probleme i pozvati nekog kao Begovica u tim..ali mi to nemamo, imamo izgleda klimoglava.
Bacicemo svadju na stranu, ali pozivanje Pirica i prica kako je on perspektivan i vazan je za malu djecu. Kao da prica sa nekim maloumnicima, kad majmun sa grane zna da covjek nema fudbala.
Ovde je samo bitna ta "atmosfera" da je Piric tu jer je dobar sa ostalima i navikli su na njega, da nema Asmira jer nije dobar i te mahalske price.
Plus jedan Rahmanovic prije Hajradinovica ili jednog Vrancica..i jos neke sitne nelogicnosti, jos neki podrzavaju ovaj spisak i ovo stanje. Hajd sto to rade neki novinari radi koristi eto, ali neki forumasi koji imaju slobodu govora..nerazumljivo
Iako je savez grozan ipak to selektor moze rijesiti i ubaciti profesionalizam i baciti na stranu ovaj dobar sa ovim, a ovaj sa ovim i Petev je ocigledno pao na prvom ispitu.
Pa i prica sa maloumnicima ... za njega i njegove smo svi retardi i debili na koje se moze pishat' kako god ... zato se i pishaju po nama kako god ...
U tom porazu od Portugala sve se okrenulo protiv nas. Ronaldo i Nani ti fiknu gol sa 30 metara i to nam skroz sjebe moral. Zabije Miske iz penala, pa opet losa odbrana i gol Ronalda. Zabije Spaha iz ofsajda, pa opet jeftine golove primamo. Pape je tu najmanje kriv. Izgubili u gostima pred 60 hiljada ljudi od puno bolje reprezentacije. Jos na to dodaj lose reakcije u odbrani, manjak srece i nas luzerski mentalitet i eto ti 6:2...rishovski je napisao/la: ↑13 mar 2021, 15:41Ja kontraverzan,sto smo mi izgubili 6-2 a Sušić nas vodio... igrali smo i s Ćirom s Portugalcima,a sigurno nismo bili kvalitetni kao Safetova generacija,al nismo izgubili toliko... Ja samo kažem da je većina naših selektora letila nakon neuspjeha u kvalifikacijama ili eventualnog baraža,a Safetu se dala još jedna šansa,i tu ga je sreća pogledala,jer nije dobio repku iz prvog šešira koja po običaju bude u top 5 repki,dobili smo Grke,za koje se zna da nisu nisu blizu kvaliteta ekipa iz prvog šešira... Kasnije se lik uobrazio,umislio da je Alex Ferguson,ne mozes ga otjerat s klupe,bezobrazluk bez granice,otići u Izrael bez napadača,pa kakva god ti je Bh liga i ostali svi napadači koji igraju širom Europe,morao si pozvati napadača,ma ko to bio... Njegove kvalifikacije nakon kojih smo otišli u Brazil su samo dokaz one stare izreke : Ima više sreće nego pameti...harixs je napisao/la: ↑13 mar 2021, 05:13Ispostavilo se korektno jer nas je vec slede kvalifikacije odveo na svjetsko.
Kasnije je samo dokazao koliko je ograničen i u repki i u klubovima koje je vodio...
Grke je jednako teško pobjediti u gostima kao i bilo koju drugu top reprezentaciju na svijetu. Po imenima jesu slabiji od ostalih ekipa iz prvog šešira ali je isto tako Grčka jedno od najtežih gostovanja. Ja ne znam kakav vam je rezon to da "Grčka nije kvalitet ostalih iz prvog šešira" kad svi znamo da su gostovanja dole jednako teška kao i gostovanja na Mestalli ili na Parku Prinčeva.rishovski je napisao/la: ↑13 mar 2021, 15:41
Ja kontraverzan,sto smo mi izgubili 6-2 a Sušić nas vodio... igrali smo i s Ćirom s Portugalcima,a sigurno nismo bili kvalitetni kao Safetova generacija,al nismo izgubili toliko... Ja samo kažem da je većina naših selektora letila nakon neuspjeha u kvalifikacijama ili eventualnog baraža,a Safetu se dala još jedna šansa,i tu ga je sreća pogledala,jer nije dobio repku iz prvog šešira koja po običaju bude u top 5 repki,dobili smo Grke,za koje se zna da nisu nisu blizu kvaliteta ekipa iz prvog šešira... Kasnije se lik uobrazio,umislio da je Alex Ferguson,ne mozes ga otjerat s klupe,bezobrazluk bez granice,otići u Izrael bez napadača,pa kakva god ti je Bh liga i ostali svi napadači koji igraju širom Europe,morao si pozvati napadača,ma ko to bio... Njegove kvalifikacije nakon kojih smo otišli u Brazil su samo dokaz one stare izreke : Ima više sreće nego pameti...
Bas. Najgore sto nasi predstavnici novinari, ljudi kojima je posao da pitaju ta logicna pitanja koja nas zanimaju, uopste ne zabadaju nos i ne traze konkretne odgovore na ovo sve.Beduin je napisao/la: ↑13 mar 2021, 19:11Ovdje par forumasa i dalje smatra kako je nama najvise krivo sto nije Begovic pozvan iako je imao bubica proteklih godina, a u biti su probem izjave selektora i Saveza, muljanje, obmanjivanje navijaca.mrAdislic je napisao/la: ↑13 mar 2021, 16:52Ocigledno nesto ne stima sa Begovicem i neka je nesuglasica u pitanju, a Petev daje neke nepovazane izjave samo da se to prekrije i da pokusa ne kvariti atmosferu. Jer izjava da ne moze jedan Begovic podnjeti pritisak je za malu djecu.
S tim povezano ne zeli doci ni Lulic, a vjerovatno ni Mujdza u strucni stab.
Saznacemo istinu tek za nekoliko godina kao sto biva, a sada ostaje nagadjanje.
Sto je najvaznije, Bega je trenutno nas najbolji golman, a svaki igrac nam je bitan jer nemamo veliki roster i selektor sa cvrstim stavom i autoritetom treba rijesiti takve probleme i pozvati nekog kao Begovica u tim..ali mi to nemamo, imamo izgleda klimoglava.
Bacicemo svadju na stranu, ali pozivanje Pirica i prica kako je on perspektivan i vazan je za malu djecu. Kao da prica sa nekim maloumnicima, kad majmun sa grane zna da covjek nema fudbala.
Ovde je samo bitna ta "atmosfera" da je Piric tu jer je dobar sa ostalima i navikli su na njega, da nema Asmira jer nije dobar i te mahalske price.
Plus jedan Rahmanovic prije Hajradinovica ili jednog Vrancica..i jos neke sitne nelogicnosti, jos neki podrzavaju ovaj spisak i ovo stanje. Hajd sto to rade neki novinari radi koristi eto, ali neki forumasi koji imaju slobodu govora..nerazumljivo
Iako je savez grozan ipak to selektor moze rijesiti i ubaciti profesionalizam i baciti na stranu ovaj dobar sa ovim, a ovaj sa ovim i Petev je ocigledno pao na prvom ispitu.
Ne mozes izjaviti kako ce biti pozvani samo najbolji i najspremniji, a onda ne pozvati Begovica u vrhunskoj formi.
Ne mozes izjaviti kako su pozvani oni igraci koji mogu izdrzati pritisak, a ne pozvati Begovica kao jednog od najiskusnijih.
Begovic je najmanje bitan, ako kvari atmosferu u reprezentaciji onda reknes to, objasnis zasto nije pozvan i tacka. Niko im ne bi nista rekao. Jos jadnije je ono objasnjenje za Pirica. Vidis po odgovorima da mulja i samo gleda da skrene s' teme. Ali onda objasni i zasto nije Vrancic pozvan, a u vrhunskoj je formi. Zasto je Rahmanovic upravo ispred Hajradinovica ili Vrancica, zasto je Cipetic ispred Mateo Susica, zasto Dumic nema mjesta reprezentaciji? Za ovo nema opravdanog odgovora, samo moze jos vise muljati i zavlaciti se, a nasi mediji kao mediji su svakako dotakli dno i obraza nemaju ni ko crno ispod nokta pa da pitaju direktno o ovim stvarima i zahtjevaju odgovor bez uvijanja.
Ali par forumasa svakako nije kadro razumiti zasto potenciramo ova pitanja, ovu pricu, jer ni oni ne mogu objasniti ove poteze. Oni se uhvatili Asmirovih izostanaka, a najmanje im je bitno samo objasnjenje i muljanje.
Toliko je teško, da su ih u zadnjih nekoliko godina u gostima pobijedili velesile Armenija, Estonija, Sjeverna Irska, Finska, Farska Ostrva i Rumunija.Arnelv52 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 21:45Grke je jednako teško pobjediti u gostima kao i bilo koju drugu top reprezentaciju na svijetu. Po imenima jesu slabiji od ostalih ekipa iz prvog šešira ali je isto tako Grčka jedno od najtežih gostovanja. Ja ne znam kakav vam je rezon to da "Grčka nije kvalitet ostalih iz prvog šešira" kad svi znamo da su gostovanja dole jednako teška kao i gostovanja na Mestalli ili na Parku Prinčeva.
Čuj zašto... Jel ti znaš koliko Španija ima igrača? A koliko mi? Jel ti znas kolika je razlika u kvaliteti izmedju jednog Fabregasa i Firmina i onoga što mi imamo? Velika je razlika kad imaš pozadi Pique-a,Busquetsa,Ramosa kao defanzivce a u našem slučaju u Izraelu imaš Kvržića i Anela Hadžića,a o veznom redu i tromom Medunjaninu da ne pričamo...Razlika je što njihovi vezni mogu ući bukvalno u priliku kad žele i zabiti i zato u suštini kod njih nije ni bitan napadač... A repke kao mi kad nemaju nekog gore ko moze primit loptu i zadrzat odmah budu kaznjene kontrom i golom,jer smo generalno spora reprezentacija... Staviš Hajrovića kao napadača i ne mozes ocekivat nista spektakularno,al da ima individualce iza sebe kao Fabregas,sigurno bi i zabio i ne bi se osjetio nedostatak... Jednostavno mi ne mozemo protiv repki ozbiljnih igrat bez napadača,da si stavio i Ahmetovica onako visokog,bar bi nekad povukao 2 igrača na sebe,nije debil da ne umije primit loptu...stvorio bi se neki prostor,drugacije te i protivnik dozivljava kad imas nekog tipa Đurića,visok,jak glavom...Arnelv52 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 21:45
Grke je jednako teško pobjediti u gostima kao i bilo koju drugu top reprezentaciju na svijetu. Po imenima jesu slabiji od ostalih ekipa iz prvog šešira ali je isto tako Grčka jedno od najtežih gostovanja. Ja ne znam kakav vam je rezon to da "Grčka nije kvalitet ostalih iz prvog šešira" kad svi znamo da su gostovanja dole jednako teška kao i gostovanja na Mestalli ili na Parku Prinčeva.
Lakše ih je pobjediti kod kuće, to je istina ali ako želiš da ideš na Svjetsko prvenstvo ti skoro da moraš pobjediti ekipu iz prvog šešira kod kuće jer na mali broj utakmica teško je očekivati da prospu toliko bodova da ti svejedno završiš prvi.
Kolika je Grčka bila izazov govori i činjenica da smo ili na bod ili na gol razliku završili prvi.
----
Što se tiče nepozivanja napadača... zašto ga je morao pozvati? Španija harala Evropom sa Fabregasom kao lažnom devetkom. Gotze u Njemačkoj i Dortmundu, ako ne i u Bayernu, igrao lažnu devetku. Klopp osvojio sve što se moglo osvojiti sa veznjakom (Firminom) kao lažnom devetkom. Zašto bi ga morao pozvati?
Selektor upravo sluzi za to,da od luzerskog mentaliteta napravi hrabre borce,da ih pripremi za svaku situaciju i sa 11 i sa 10 i sa 9 igrača... Da im ulije sigurnost,da vjeruju jedan drugome,da vrijede... zasto prima 20 hiljada eura,da kaze da nije do njeg nego do igrača...vedinjo98 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 20:26
U tom porazu od Portugala sve se okrenulo protiv nas. Ronaldo i Nani ti fiknu gol sa 30 metara i to nam skroz sjebe moral. Zabije Miske iz penala, pa opet losa odbrana i gol Ronalda. Zabije Spaha iz ofsajda, pa opet jeftine golove primamo. Pape je tu najmanje kriv. Izgubili u gostima pred 60 hiljada ljudi od puno bolje reprezentacije. Jos na to dodaj lose reakcije u odbrani, manjak srece i nas luzerski mentalitet i eto ti 6:2...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, CAGarfia, CAZIN, edvaE2, Google Adsense [Bot], Homelander, invincible1921, jasmin10, kakarut, lol89, Mow, Rimes87, Sheyi, StevieG8, torbica, zastitaIdentiteta, ZmajOdBosne33 i 127 gostiju.