Vau Bau

Lord
Moderator/ica: GracanicaAA
Ima @MarkoMaterazzi
Pratiti putanju lopte i sve ce se samo reci. Cista situacija, izbijena lopta.
Ma dobar je, al su ga uzeli na zub u zadnje vrijeme pljuju ga da pravi greske, sto se tice tog sudijskog poziva frajer je zivot tome posvetio ja na poso u 6 on trči na -10 vani sprema se, perspektivan je sudija samo da se isčupa iz ove kaljuže
Sve se moze organizovat, osim ako igras u Orasju. Sj Koreja bh. fudbala. Ponudis se da odradis svoj prenos, ljudi ne daju da se snima tekmalegenda reala je napisao/la: ↑07 mar 2021, 22:47Ma dobar je, al su ga uzeli na zub u zadnje vrijeme pljuju ga da pravi greske, sto se tice tog sudijskog poziva frajer je zivot tome posvetio ja na poso u 6 on trči na -10 vani sprema se, perspektivan je sudija samo da se isčupa iz ove kaljuže
Ima li kad igrate kakav livestream moraces mi obezbjediti kakav prenos
Ma kakvi, jedino da vi donesete kamere.legenda reala je napisao/la: ↑07 mar 2021, 22:47Ma dobar je, al su ga uzeli na zub u zadnje vrijeme pljuju ga da pravi greske, sto se tice tog sudijskog poziva frajer je zivot tome posvetio ja na poso u 6 on trči na -10 vani sprema se, perspektivan je sudija samo da se isčupa iz ove kaljuže
Ima li kad igrate kakav livestream moraces mi obezbjediti kakav prenos
Mislili lako ćemo, pa primili 2 komada a i vidi se da nema ko dati gol.Bubalo nema još radnu dozvolu, vrhunski napadač mozda i najbolji u ligi.Sto se tiče infrastrukture kažu da će u 5-6mjesecu natkrivat veliku tribinuSMR187 je napisao/la: ↑07 mar 2021, 21:51Ima @MarkoMaterazzi
Na stranu ovaj, da kazem, iznenadjujuci poraz od TOSKa, Posusje je stvarno ozbiljan klub, sa odlicnom infrastrukturom i finom ekipicom, definitivno top 3 u ligi.
Sve u i oko kluba djeluje dosta profesionalno, na sta bas i nismo navikli u ovoj ligi.
E sad, da li imaju "ono" sto treba da budu prvi, vidicemo. Ne znam jel uticaj corone il sta, ali sva ligaska takmicenja su postala totalno nepredvidiva, sto su i pokazali rezultati Posusja kao jesnjeg prvaka i Simm baua kao ekipe koja je navikana kao igracki najjaca u ligi
Taj Aladin Isaković je najveći seljak ove lige, šljam.ASD je napisao/la: ↑07 mar 2021, 23:29Danas na utakmici Vis-Budućnost Isaković udario namjerno laktom Šišića (neraščišćeni računi od prije, bivši saigrači) da je Šišić sav natekao bio i još krv pljuvao iz usta. Dobio je crveni za to.
Smiješno je bilo što je Šišić sa zemlje govorio "kako će mu hebat mater kad ustane", a Isaković rekao sudiji kako ne treba dobiti crveni jer Šišiću nije ništa jer da mu je nešto ne bi mu mogao psovati mater.![]()
Svakakvih se klošara nađe u ovoj našoj ligi, pa tako i ova dvojica.
Ma kakvi, jedino da vi donesete kamere.legenda reala je napisao/la: ↑07 mar 2021, 22:47Ma dobar je, al su ga uzeli na zub u zadnje vrijeme pljuju ga da pravi greske, sto se tice tog sudijskog poziva frajer je zivot tome posvetio ja na poso u 6 on trči na -10 vani sprema se, perspektivan je sudija samo da se isčupa iz ove kaljuže
Ima li kad igrate kakav livestream moraces mi obezbjediti kakav prenos![]()
Meni izgleda kao van 16, al faul definitivno
Dzemidzic je bio na dobrom glasu, perspektivan i kvalitetan sudija. Sada ga jedno vrijeme nije bilo, uzeli su ga na zub nešto. Da li je nakon toga izasao kao nečiji igrač vidjet cemo. Ovi iz Vis Simm-bau tvrde da ih je u par navrata kvalitetno oštetio i mimo ovog penala.
Ovaj video je po meni čist penal. Za crveni karton Isakovica tvrde da je prethodio čist ofsajd koji nisu sudili. Ako uzmeš samo te 2 stvari znaci to je direktno uticao na ishod meča. Da je ostalo sudio ko Colina, dzaba sve...
Ma crveni Isakovića je bio što su ova dva klošara imala neraščišćene račune od pitaj Boga odakle.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑09 mar 2021, 10:50Ovaj video je po meni čist penal. Za crveni karton Isakovica tvrde da je prethodio čist ofsajd koji nisu sudili. Ako uzmeš samo te 2 stvari znaci to je direktno uticao na ishod meča. Da je ostalo sudio ko Colina, dzaba sve...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.