FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ta takozvana reprezentacija je privatna prcija u kojoj midhin alkoholicar i ljudi poput husare odredjuju ko ce dobiti poziv a ko nece. Dabogda se ugasili i nikad vise ne ozivjeli.
Realno Kovacevic i Djokanovic su trebali biti pozvani ali bolje sto nisu. Neka ih sa ekipom.
Realno Kovacevic i Djokanovic su trebali biti pozvani ali bolje sto nisu. Neka ih sa ekipom.
Begović je u dresu reprezentacije bio rupa bez dna, milion kikseva je imao. I za mene je Šehić bolji kao reprezentativni golman.bordobijeli je napisao/la: ↑12 mar 2021, 23:39Begović ima dobru karijeru i kapa dole sve sto je uradio al kad bi morao birati Šehic bi izabrao za prvog golmana.NisamInSajder je napisao/la: ↑12 mar 2021, 23:33Nije to hvatanje za trecu poziciju, vec borba od pranja mozga. Asmir je daleko najbolji golman kojeg je reprezentacija imala i tesko da neko bude toliko godina na njegovom nivou. Evo i ove godine sjajno brani, 13 utakmica bez primljenog gola u Championshipu. I njemu uzima mjesto Sehic, iz turske lige, nije branio 2 mjeseca, a i kad je branio bio je ispod svakog prosjeka u Turskoj. I nije ovo problem jednom, vec se konstantno desava, da se ugodi nekome, od odbacivanja Zukanovica da bi sjedio Ibricic na SP pa do silnih talova koji su se stvorili u i oko reprezentacije.
Mislim, svakako je reprezentacija pala qrcu za uši još prije 5 godina, to više niko ozbiljno ne prati. Odem prije dvije godine na tekmu protiv Lihtenštajna, jedva 4 milje navijača u Zenici, nekad su karte za takve protivnike išle na crnom tržištu, pukne stadion u prvom danu prodaje. Što kaže @SJB, bolje da naši i ne idu, igrat neće svakako a mogu koronu fasovat.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Pa nije bitna al bitno za nas kao klub da je nas igrac u repci
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
To šta se radilo uoci Brazila, krojenje spiska igraca i sama atmosfera su bili grozni, živi užas.Jedan novinar mi je rekao, da je Džeko kada se pravio spisak, rekao Sušiću "Ako Ibričić ne bude išao u Brazil, ne idem ni ja".Ono sa Zukanovićem je posebna prica. Na završnim pripremama bila 24 igraca, a samo 23 mogu na spisak koji ide u Fifu.I onda su ga na onakav sramotan način eliminisali.NisamInSajder je napisao/la: ↑12 mar 2021, 23:33Nije to hvatanje za trecu poziciju, vec borba od pranja mozga. Asmir je daleko najbolji golman kojeg je reprezentacija imala i tesko da neko bude toliko godina na njegovom nivou. Evo i ove godine sjajno brani, 13 utakmica bez primljenog gola u Championshipu. I njemu uzima mjesto Sehic, iz turske lige, nije branio 2 mjeseca, a i kad je branio bio je ispod svakog prosjeka u Turskoj. I nije ovo problem jednom, vec se konstantno desava, da se ugodi nekome, od odbacivanja Zukanovica da bi sjedio Ibricic na SP pa do silnih talova koji su se stvorili u i oko reprezentacije.
Ovo je vec za drugu temu ali vidim svi pisu pa sto da ne.NisamInSajder je napisao/la: ↑12 mar 2021, 23:33Nije to hvatanje za trecu poziciju, vec borba od pranja mozga. Asmir je daleko najbolji golman kojeg je reprezentacija imala i tesko da neko bude toliko godina na njegovom nivou. Evo i ove godine sjajno brani, 13 utakmica bez primljenog gola u Championshipu. I njemu uzima mjesto Sehic, iz turske lige, nije branio 2 mjeseca, a i kad je branio bio je ispod svakog prosjeka u Turskoj. I nije ovo problem jednom, vec se konstantno desava, da se ugodi nekome, od odbacivanja Zukanovica da bi sjedio Ibricic na SP pa do silnih talova koji su se stvorili u i oko reprezentacije.
Da ti vladan kaze ne zovi me u listicu ako necu braniti, da li bi ga ti stavio odmah sljedece kolo da brani?
Asmir treba da je sretan sto je ponovo bio pozvan poslije svega sto je uradio.
Nema biranja utakmica, kad moze Dzeko mogu svi.
Razumijem ja sav ovaj kriminal oko privatne repke, ne branim nikoga, ali Asmir je pokazao svoje. Heroj si od pocetka do kraja, a ne par godina. Il si katran ili zlatan sjaj.
Tako je i sa vranjesom, ostalo je jos ponosa i inata u nama, koliko toliko ali ga jos ima.
Da se prikljucim temi, hvala bogu pa niko od nasih nije pozvan. Nema umora, nema korone.
NEMA NAZAD
Trebo je pozvati naseg dusana umjesto lulica
Reprezentaciji fali jedan Krste da digne atmosferu.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Reprezentacija je jako bitna i prati se. Okej, euforija nije kao ranije, ali svaki uspjeh reprezentacije predstavlja ogromno zadovoljstvo za sve nas.
Nisam veliki pobornik igrača iz naše lige u reprezentaciji. Jedini iole potencijal da postane solidan igrač jeste Đokanović i možda se mogao naći na spisku.
Kenan Pirić kao golman uopšte nije loš, ali nije perspektivan i mlad. Kovačević u reprezentaciji bi predstavljao reklamu za Sarajevo.
Još jednom napominjem, koliko god htjeli mora se priznati da u našoj ligi nema kvalitetnih igrača za reprezentaciju.
Ako nema mjesta za malog Gazibegovića koji igra sasvim super u daleko jačoj austrijskog ligi, teško je očekivati da će neki Bošnjo iz bh. lige dobiti priliku u reprezentaciji.
Sam derbi je pokazao ogroman nekvalitet naše lige i fakat bi me sramota bilo kao fudbalera i jednog, a i drugog tima onakav antifudbal igrati pred selektorom, čovjekom koji je došao da te gleda pa kakva god da je reprezentacija u pitanju, a BiH ima potencijal da bude sasvim ok reprezentacija.
Nisam veliki pobornik igrača iz naše lige u reprezentaciji. Jedini iole potencijal da postane solidan igrač jeste Đokanović i možda se mogao naći na spisku.
Kenan Pirić kao golman uopšte nije loš, ali nije perspektivan i mlad. Kovačević u reprezentaciji bi predstavljao reklamu za Sarajevo.
Još jednom napominjem, koliko god htjeli mora se priznati da u našoj ligi nema kvalitetnih igrača za reprezentaciju.
Ako nema mjesta za malog Gazibegovića koji igra sasvim super u daleko jačoj austrijskog ligi, teško je očekivati da će neki Bošnjo iz bh. lige dobiti priliku u reprezentaciji.
Sam derbi je pokazao ogroman nekvalitet naše lige i fakat bi me sramota bilo kao fudbalera i jednog, a i drugog tima onakav antifudbal igrati pred selektorom, čovjekom koji je došao da te gleda pa kakva god da je reprezentacija u pitanju, a BiH ima potencijal da bude sasvim ok reprezentacija.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
- Kontakt:
Gigantu, drag si mi pravo na ovom forumu, ali nemoj samo Džeku braniti.To šta je on radio sve ove godine, to je posebna prica. Od dovođenja oca Mide, koji se šetao terenom tokom treninga reprezentacije, prijatelja, raznih ublehaša, dernečenja po Taverni i Bosni za vrijeme priprema, uvođenja prijatelja i familije u Trening centar u Zenicu da igraju karte.......Begović, Medunjanin i Ibišević su povračali dušu dok su to gledali, zadnja dvojica su se djelimično zbog toga i oprostili od reprezentacijeholyman je napisao/la: ↑12 mar 2021, 23:46Ovo je vec za drugu temu ali vidim svi pisu pa sto da ne.NisamInSajder je napisao/la: ↑12 mar 2021, 23:33Nije to hvatanje za trecu poziciju, vec borba od pranja mozga. Asmir je daleko najbolji golman kojeg je reprezentacija imala i tesko da neko bude toliko godina na njegovom nivou. Evo i ove godine sjajno brani, 13 utakmica bez primljenog gola u Championshipu. I njemu uzima mjesto Sehic, iz turske lige, nije branio 2 mjeseca, a i kad je branio bio je ispod svakog prosjeka u Turskoj. I nije ovo problem jednom, vec se konstantno desava, da se ugodi nekome, od odbacivanja Zukanovica da bi sjedio Ibricic na SP pa do silnih talova koji su se stvorili u i oko reprezentacije.
Da ti vladan kaze ne zovi me u listicu ako necu braniti, da li bi ga ti stavio odmah sljedece kolo da brani?
Razumijem ja sav ovaj kriminal oko privatne repke, ne branim nikoga, ali Asmir je pokazao svoje. Heroj si od pocetka do kraja, a ne par godina. Il si katran ili zlatan sjaj.
Tako je i sa vranjesom, ostalo je jos ponosa i inata u nama, koliko toliko ali ga jos ima.
Da se prikljucim temi, hvala bogu pa niko od nasih nije pozvan. Nema umora, nema korone.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Dzeko valja, Begovic ne valjaholyman je napisao/la: ↑12 mar 2021, 23:46Ovo je vec za drugu temu ali vidim svi pisu pa sto da ne.NisamInSajder je napisao/la: ↑12 mar 2021, 23:33Nije to hvatanje za trecu poziciju, vec borba od pranja mozga. Asmir je daleko najbolji golman kojeg je reprezentacija imala i tesko da neko bude toliko godina na njegovom nivou. Evo i ove godine sjajno brani, 13 utakmica bez primljenog gola u Championshipu. I njemu uzima mjesto Sehic, iz turske lige, nije branio 2 mjeseca, a i kad je branio bio je ispod svakog prosjeka u Turskoj. I nije ovo problem jednom, vec se konstantno desava, da se ugodi nekome, od odbacivanja Zukanovica da bi sjedio Ibricic na SP pa do silnih talova koji su se stvorili u i oko reprezentacije.

Sta mislis zasto u repci nema Lulica, Ibisevica, pa i Begovica. Cuj Asmir birao utakmice

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Gdje je Lulićev i Begovićev doprinos reprezentaciji? Ibiševiću se nema šta reći, al navedena dvojica... Kapiten Lacija koji u životu nije probio po strani, centrirao k'o Bekić, na okupljanja dolazio na baklavu. Begović fulao centaršuteve (Kipar), ulazile frljoke (Belgija) itd. Medunjanin je posebna priča, taj u MLSu nije mogao igrat.
Mi smo reprezentacija koja u 26 godina postojanja ima jedno veliko takmičenje, i tad se potrefila najlakša grupa, solidna generacija igrača i opet smo se jedva plasirali, na gol razliku ispred užasne Grčke. Znači kharina od ekipe čiji igrači nikad nisu pružali ni 50% onog što pružaju u klubovima. Čast izuzecima.
Mi smo reprezentacija koja u 26 godina postojanja ima jedno veliko takmičenje, i tad se potrefila najlakša grupa, solidna generacija igrača i opet smo se jedva plasirali, na gol razliku ispred užasne Grčke. Znači kharina od ekipe čiji igrači nikad nisu pružali ni 50% onog što pružaju u klubovima. Čast izuzecima.
@NisamInsajder ti si toliko limitiran da te ne vrijedi vise citirati, tvoj svaki odgovor sadrzi 15 bespotrebnih smajlija, molim te vrati se nazad u banovice odakle si dosao i vrati se kad budes mentalno zreo za normalan dijalog.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
U Brazil smo otišli samo zahvaljujuci onom golu Hajrovića u Slovačkoj.Da je ostalo 1:1, opet bi morali u baraž, gdje bi se proveli kao bosi po trnjuskoroalen je napisao/la: ↑13 mar 2021, 00:13Gdje je Lulićev i Begovićev doprinos reprezentaciji? Ibiševiću se nema šta reći, al navedena dvojica... Kapiten Lacija koji u životu nije probio po strani, centrirao k'o Bekić, na okupljanja dolazio na baklavu. Begović fulao centaršuteve (Kipar), ulazile frljoke (Belgija) itd. Medunjanin je posebna priča, taj u MLSu nije mogao igrat.

To sto se tice repke je fakat tuzno. Prije se mjesecima iscekivala utakmica. Zadnja utakmica repke na kojoj sam ja licno je bio Estonija 2016. 2 gola Spahe 
Otprilike poslije SP 2014. i onda onog poraza od Kipra sve nekako ide nizbrdo i atmosfera postaje sve negativnija. Medjutim, svi mi se ponadamo. Ali onda dolazi baraz protiv Irske, razocarenje. SP u Rusiji Grcka nam uvali gol u zadnjoj sekundi, kuci ih ne dobijemo, jos nas opet mlatne Kipar...
S Robijem smo u Ligi Nacija imali srece kao za pet zivota. Sj. Irska nam trebala zabit 10 golova kroz 2 utakmice. Nek se i nama desi da ne igramo nista specijalno, ali da pobjedjujemo. Opet kontas, nikad laksa grupa u kvalifikacijama. Potrebno da 2. zavrsimo. Mrtva Finska ode ispred nas...
I onda na kraju kada me definitivno poceo bolit k za repku je ovaj baraz protiv Sj. Irske. Kontamo svi ako iko ima iskustvo i znanje da dvije utakmice odradi kako treba i odvede nas na EP, to je Bajevic, i opet nista... Covjek jos javno kaze dobicemo Irsku, nismo vjezbali penale....
Naravno, trenutno imamo nekoliko mladih koji trebaju biti nosioci igre u buducnosti, ali s ovakvim savezom i drzavom, jasno je da cemo i u tom segmentu vjerovatno ostati limitirani.
Eto da ne idem dalje van teme FKS

Otprilike poslije SP 2014. i onda onog poraza od Kipra sve nekako ide nizbrdo i atmosfera postaje sve negativnija. Medjutim, svi mi se ponadamo. Ali onda dolazi baraz protiv Irske, razocarenje. SP u Rusiji Grcka nam uvali gol u zadnjoj sekundi, kuci ih ne dobijemo, jos nas opet mlatne Kipar...
S Robijem smo u Ligi Nacija imali srece kao za pet zivota. Sj. Irska nam trebala zabit 10 golova kroz 2 utakmice. Nek se i nama desi da ne igramo nista specijalno, ali da pobjedjujemo. Opet kontas, nikad laksa grupa u kvalifikacijama. Potrebno da 2. zavrsimo. Mrtva Finska ode ispred nas...
I onda na kraju kada me definitivno poceo bolit k za repku je ovaj baraz protiv Sj. Irske. Kontamo svi ako iko ima iskustvo i znanje da dvije utakmice odradi kako treba i odvede nas na EP, to je Bajevic, i opet nista... Covjek jos javno kaze dobicemo Irsku, nismo vjezbali penale....
Naravno, trenutno imamo nekoliko mladih koji trebaju biti nosioci igre u buducnosti, ali s ovakvim savezom i drzavom, jasno je da cemo i u tom segmentu vjerovatno ostati limitirani.
Eto da ne idem dalje van teme FKS

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ma generalno smo imali više sreće nego pameti. Došla nam prelagana grupa, trpali ovu boraniju po 5 razlike, i et razvalili Grke u Zenici. U Grčkoj nas ljudi samljeli igrom, Gekas na prazan gol stativu pogodio.Historicar je napisao/la: ↑13 mar 2021, 00:20U Brazil smo otišli samo zahvaljujuci onom golu Hajrovića u Slovačkoj.Da je ostalo 1:1, opet bi morali u baraž, gdje bi se proveli kao bosi po trnjuskoroalen je napisao/la: ↑13 mar 2021, 00:13Gdje je Lulićev i Begovićev doprinos reprezentaciji? Ibiševiću se nema šta reći, al navedena dvojica... Kapiten Lacija koji u životu nije probio po strani, centrirao k'o Bekić, na okupljanja dolazio na baklavu. Begović fulao centaršuteve (Kipar), ulazile frljoke (Belgija) itd. Medunjanin je posebna priča, taj u MLSu nije mogao igrat.
Mi smo reprezentacija koja u 26 godina postojanja ima jedno veliko takmičenje, i tad se potrefila najlakša grupa, solidna generacija igrača i opet smo se jedva plasirali, na gol razliku ispred užasne Grčke. Znači kharina od ekipe čiji igrači nikad nisu pružali ni 50% onog što pružaju u klubovima. Čast izuzecima.![]()
Bolje kvalifikacije smo odradili za EURO 2012., sa jačim reprezentacijama se nosili, sudija nas yeba u Francuskoj.
-
- Kontakt:
Treba završiti i staviti tačku na ovu pricu ovdje, u nedjelju nas čeka jedna veoma bitna utakmica.Važnije mi je da Sarajevo pobjedi na Pecari, nega da reprezentacija ode na SP 2022.
Zanima me, hoce li Arena prenositi utakmicu u nedjelju ili samo Moja tv ?
Zanima me, hoce li Arena prenositi utakmicu u nedjelju ili samo Moja tv ?
-
- Kontakt:
A vjerovatno ce dobiti neku minutažu, da ga konačno vidimo.Ovo oko kartona pred treci krug me malo brine, možda ne bi bilo loše da na Pecari požute Oremuš, Dupovac i Tino, i bez njih ne bi trebali imati problema protiv Krupe/Olimpika.
Vise bi se obradovao osvajanju kupa nego da ta sprdacina zvana reprezentacija postane prvak svijeta. Yebo ih ivica i mido.
Protiv listice krenuti bez krste moraliste, i utrpati im 4 komada do 80-te minute. Onda ga uvesti u 81-voj nek trci za njihovim igracima i prica im viceve i podize moral da se hudnjaci ne poubijaju od tuge i razocarenja.
Protiv listice krenuti bez krste moraliste, i utrpati im 4 komada do 80-te minute. Onda ga uvesti u 81-voj nek trci za njihovim igracima i prica im viceve i podize moral da se hudnjaci ne poubijaju od tuge i razocarenja.
Eno ubice prijete, kazu da su brzi bolji snazni od nas u svim segmentima, nadam se da ce VINKO nabrijat ekipu da zeljezo jede i da jadove pojedemo sa 0:3
Mesa 3x
Mesa 3x