Maestro je napisao/la: ↑12 mar 2021, 22:05
feniksptica je napisao/la: ↑12 mar 2021, 21:56
Beduin je napisao/la: ↑12 mar 2021, 21:48
I admin se razumije u loptanje wahahaha. Najbolji pozvani, nema menadzerskih, Petev pokazao profesionalizam odgovorom kontra onog od Saveza oko Asmira i korone... popravio si mi dan
A razumijes li se ti ? Samo pitam, ne provociram. Ako ovako druge ismijavas ocekujem neku UEFA PRO licencu negdje u dzepu da imas
Dusan i Robi nass unistili ne moze nize, al ne moze nize od onog njihovog ..i pruzila se ljudima podrska bila. Ovaj nije ni poceo, pljuvanje. Dvolicnost. S tim da ste ocekivali spisak prepun menadzerskih imena, i na kraju kad ga niste docekali uhvatili ste se treceg golmana..
Ali budimo realni. Jer nebi trebali biti begovici kovacevic ispred pirica? Nema to veze bio prvi, drugi ili treci golman. On nema sta na spisku da trazi.
Neka pravu istinu kaze zasto ne zove begovica i bice puno manje rasprave. Nego ovako izmislja nege izgovore koji veze nemaju.
Takodzer i vrancic. Daleko od toga da je spasitelj repke ali prije neki drugi igraca mora biti na spisku. Cak ne mora niko sa spiska otpasti ali on je trebao biti tu.
Evo @Maestro ti je odgovorio, manje-vise kao i u narednih par postova. Mi nemamo trenersku licencu, nemamo moc odlucivanja, ali dovoljno dugo pratimo fudbal, nasu reprezentaciju, nasu ligu i klubove, a i dovoljno smo racionalni i pametni da razlucimo kad se mulja i pokusava obmanuti javnost. Tebe su ocito uspjeli ili si toliki optimista.
Te forumske fazone "ocekivali ste spisak prepun menadzerskih imena" ostavi za neke druge forumase. Boli mene qarina za menadzere kao i za pozive smijesnih igraca iz nase lige. Ja sam uvijek ocekivao, zelio da budu pozvani najbolji, najspremniji, u najboljoj formi uz neke talentovane mlade igrace od kojih najbolje ocekujes u buducnosti.
Tvoj vrli selektor Petev izjavi da ni od brata svog ne bi pozvao igraca ako ne igra redovno u klubu, a onda pozove neke igrace koji nikako ili skroz slabo igraju, a ne pozove njihove zamjene koje igraju redovno i u boljim klubovima. Savez izadje u javnost sa jednim objasnjenjem, a sutradan Petev izadje sa skroz drugim po pitanju Begovica (a tu spava i Vrancic). Cuj korona protokol, pa sutradan pozvao "Pirica jer se pokazao protiv Italije", nece kvari atmosferu u timu i onda stvori kontraefekat, javnost i navijaci podijeljeni, domino efektom pristizu raznorazni demanti, cekam sad i neki igraci da reknu svoju stranu price, a Petev se posrao sam po sebi i kako ce zvati samo ono najbolje. Nije tu samo Asmir u pitanju, vise igraca i pozicija se moglo ili trebalo korigovati ili dodatno pozvati igraca u slucaju korone, povreda ili drugih otkaza.
Ti si djecko zaista naivan, vjerovatno i izuzetno mlad, ali nema veze opet smo nasi.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤