Ivaylo Petev

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Treba li Ivaylo Petev ostati selektor reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 27 maj 2022, 23:49.

Da
23
22%
Ne
80
78%

Ukupno glasova: 103

Maestro
Kontakt:

Re: Ivaylo Petev

Post Postao/la Maestro » 12 mar 2021, 22:15

admin je napisao/la:
12 mar 2021, 22:09
L-Train je napisao/la:
12 mar 2021, 22:06
Nije grupa nego djekini dudlashi ili ti ga pajdashi,njima nikada Lula,Vedo,Medo,Asmir... nisu odgovarali.
Moguce i to, ali je cinjenica da Dzeko recimo nikada nije izbjegavao repku, uvijek je bio tu, dok za Asmira to ne mozemo reci. Mi smo radi njegovog neprofesionalizma ismijavani morali golmane sa odmora zvati, skidati trenere da nas ima dovoljno u protokolu. Neki red mora postojati.
Pa nece dernecenje po Sarajevu da promasi zato ne izbjegava repku Edin.

Kazes Begovic neprofesionalan. Ok uredu. Ali zasto onda nasi „profesionalci“ u strucnom stabu i savezu nemaju rezervni spisak da igrac moze svakog trena upasti?
Auf Abruf kako bi svabe rekli.
Valjda smo profesionalci. :thumbup:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 12 mar 2021, 22:17

Cinjenica da je i Djeki reprezentacija postala za malo obic familiju i prijatelje.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 12 mar 2021, 22:18

A sto se okrece prica da je najveci minus Begovic, kad je po meni veci minus samo petljanje Peteva u startu sa 2 izjave i to prva da nece zvati igrace koji ne igraju, razumio bih da se radi o onim bitnim za tim, pa ako Pjanic ne igra u Barceloni nema veze zvat ces ga, i druga izjava danas, kad je vec pozvao Pirica, je također skandalozna. Nema veze s vezom nikakve.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 12 mar 2021, 22:18

admin je napisao/la:
12 mar 2021, 22:12
Maestro je napisao/la:
12 mar 2021, 22:08
admin je napisao/la:
12 mar 2021, 22:00

Ako te grupa nece, onda ne postoji selektor koji ce ici protiv grupe. Koliko znam, mislim sasvim dovoljno, to je jedini razlog.
Koja grupa? Edin Dzeko i ostali clanovi „zderaca kolaca i pive“ iz sarajevski restorana?
Ako je do toga neka rece pravi razlog a ne laganje javnost. A prica je bila od odlucuje koga zove a ne „grupa“.
Pa vidi, jednom kad izdas, logicno je da ti grupa vise ne vjeruje. Covjek je imao stotinu ispada, zadnji nedavno kada je sam napustio pripreme. Ne kontam, pa nije Jean-Marie Pfaff.
Zadnji je bio u dogovoru s Bajevicem koliko znam. Nego ne rece ti zasto nas selektor laze s izgovorima. Valjda se moze izaci u javnost i reci razlog a ne lagati.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

OnakoBa
Kontakt:

Post Postao/la OnakoBa » 12 mar 2021, 22:19

admin je napisao/la:
12 mar 2021, 21:37
Spisak odlican, u ovom trenutku najbolje sto imamo. Mozda nedostaju dva-tri igraca iz domaceg takmicenja, samo tu idu zamjerke. Nema menadzerskih igraca, Petev pokazao profesionalizam na prvom ispitu. Mislim da smo sa Finskom tu negdje, iako po posljednim rezultatima su oni favoriti. Ipak, fudbal i sport su takvi da favorit uvijek ne pobjedjuje.
Sve se slažem, sem Begovića i Vrančića što nije pozvao. Da razumijem da je bilo govora da neće puštati igrače, ali očito je da ih nije ni kontaktirao... to mu samo zamjeram, ostalo je okej. Možda i Prcića da pozove naredni put.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović

OnakoBa
Kontakt:

Post Postao/la OnakoBa » 12 mar 2021, 22:21

admin je napisao/la:
12 mar 2021, 21:53
Beduin je napisao/la:
12 mar 2021, 21:48
I admin se razumije u loptanje wahahaha. Najbolji pozvani, nema menadzerskih, Petev pokazao profesionalizam odgovorom kontra onog od Saveza oko Asmira i korone... popravio si mi dan
Drug moj, nekada zvanicni odgvori idu u smjeru smirivanja situacije. Ko imalo prati repku i ima informacije iznutra zna da je Asmir ostavio saigrace na cjedilu i da je napustajuci pripreme pokazao neprofesionalizam. Gotivili ga ili ne, cinjenice su da je dosad imao toliko ispada da ih je tesko nabrojati.
A i ovo što kažeš. Sve što nije valjalo trebao je sakupiti igrače, taj dan, oko sebe i izaći pred savez i reći dosta više, a ne povući se.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 mar 2021, 22:21

Maestro je napisao/la:
12 mar 2021, 22:05
feniksptica je napisao/la:
12 mar 2021, 21:56
Beduin je napisao/la:
I admin se razumije u loptanje wahahaha. Najbolji pozvani, nema menadzerskih, Petev pokazao profesionalizam odgovorom kontra onog od Saveza oko Asmira i korone... popravio si mi dan
A razumijes li se ti ? Samo pitam, ne provociram. Ako ovako druge ismijavas ocekujem neku UEFA PRO licencu negdje u dzepu da imas

Dusan i Robi nass unistili ne moze nize, al ne moze nize od onog njihovog ..i pruzila se ljudima podrska bila. Ovaj nije ni poceo, pljuvanje. Dvolicnost. S tim da ste ocekivali spisak prepun menadzerskih imena, i na kraju kad ga niste docekali uhvatili ste se treceg golmana..
Ali budimo realni. Jer nebi trebali biti begovici kovacevic ispred pirica? Nema to veze bio prvi, drugi ili treci golman. On nema sta na spisku da trazi.
Neka pravu istinu kaze zasto ne zove begovica i bice puno manje rasprave. Nego ovako izmislja nege izgovore koji veze nemaju.
Takodzer i vrancic. Daleko od toga da je spasitelj repke ali prije neki drugi igraca mora biti na spisku. Cak ne mora niko sa spiska otpasti ali on je trebao biti tu.
Opet si kontradiktoran sam sebi. Mogu nac x tvojih postova gdje ismijavas FKS njegove igrace, cijelu Prem ligu i gdje si reko da niko od njih ne treba ni blizu repke. Znaci kad ti treba u raspravi uzimas i igrace iz nase lige u repku. 3 golman mozemo bit ti i ja. Ja sam zato da se uvijek zove neko mlad, bio iz nase lige ili ne. Jedini problem ovdje je Begovicev izostanak..mada mislim da je Petev ga izostavio zato sto mu ruke bile vezane i zbog mira u svlacionici ( opet cu uzet primjer Benzema se iz slicnih razloga ne zove..)

Na kraju krajeva pored ocajnih bekovaa zbog koji cemo imat ozbiljne probleme vi se uhvatite jednog golmana..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 12 mar 2021, 22:27

12 mar 2021, 22:21
Maestro je napisao/la:

A razumijes li se ti ? Samo pitam, ne provociram. Ako ovako druge ismijavas ocekujem neku UEFA PRO licencu negdje u dzepu da imas

Dusan i Robi nass unistili ne moze nize, al ne moze nize od onog njihovog ..i pruzila se ljudima podrska bila. Ovaj nije ni poceo, pljuvanje. Dvolicnost. S tim da ste ocekivali spisak prepun menadzerskih imena, i na kraju kad ga niste docekali uhvatili ste se treceg golmana..
Ali budimo realni. Jer nebi trebali biti begovici kovacevic ispred pirica? Nema to veze bio prvi, drugi ili treci golman. On nema sta na spisku da trazi.
Neka pravu istinu kaze zasto ne zove begovica i bice puno manje rasprave. Nego ovako izmislja nege izgovore koji veze nemaju.
Takodzer i vrancic. Daleko od toga da je spasitelj repke ali prije neki drugi igraca mora biti na spisku. Cak ne mora niko sa spiska otpasti ali on je trebao biti tu.
Opet si kontradiktoran sam sebi. Mogu nac x tvojih postova gdje ismijavas FKS njegove igrace, cijelu Prem ligu i gdje si reko da niko od njih ne treba ni blizu repke. Znaci kad ti treba u raspravi uzimas i igrace iz nase lige u repku. 3 golman mozemo bit ti i ja. Ja sam zato da se uvijek zove neko mlad, bio iz nase lige ili ne. Jedini problem ovdje je Begovicev izostanak..mada mislim da je Petev ga izostavio zato sto mu ruke bile vezane i zbog mira u svlacionici ( opet cu uzet primjer Benzema se iz slicnih razloga ne zove..)

Na kraju krajeva pored ocajnih bekovaa zbog koji cemo imat ozbiljne probleme vi se uhvatite jednog golmana..
Onda uzmi bilo kojeg drugog golmana sto se mene tice. Ali kazem cak i kovacevic iz plbih treba biti prije pirica. Lik koji nema odigrane minute nema sta da trazi u repki.
Nebi se slozio da treci golman moze biti bilo ko. Vidjeli smo protiv italije.
Begovic i vrancic i neki treci golman umjesto pirica i niko nebi mogao nista prigovoriti petevu. Ovako rasprava se samo stvori.

Tuta Petrov

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 mar 2021, 22:32

Ma Piric tu moze bit iz 101 razloga, al ne moze bit zbog uticaja menadzera jer Husara vise nema nikakav uticaj..vise je kolateralna zrtva

Da se Begovic zvao sve bi bilo ok slazem se. Vrancic da se zvao, sumnjam i da bi dobio sansu iskreno tako da njegovo izostavljanje meni ne smeta. Al sve
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 12 mar 2021, 22:33

12 mar 2021, 21:49
HarisZe je napisao/la:
12 mar 2021, 21:34
12 mar 2021, 21:10

Hahaha da dodje neko ko je zasluzio cekamo od 2014 i nikako da docekamo. Nek taj neko prvo malo pocne radit poso na koji ga zovemo.

Samo se ovdje sudi prije bitke. Toliko vas ima i toliko ste samouvjereni u sebe i da i ako pobijedimo Finsku a trebali bi aBd, recete da je na srecu da je moglo jos vise, samo da ne pojedete vlastita ****
A trebali bi aa? prvo ne mislim gledat repku dok ovaj neznalice ne ode a da li ce mo izgubiti od finaca? hocemo :D
:kafa: :tokralju:

Eh ovakvi i jesu najglasniji. To bi tjeralo, upravljalo repkom, drzavom. Pametuju a pojma nemaju. Loptu sutnulu samo kad treba djeci vratit na poligon da igraju..
Absolutno nikog ne tjeram covjek ce sam otici nakon 3 poraza jer covjek ne zna😀 nebi sad opet Dinamo spominjo pa onda skidanje dresa na presici ima toga jos al mislim da vec poslije finaca moramo nove kandidate picet spominjat
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 mar 2021, 22:35

Bili ste vi njega spremni i poslije objavljivanja spiska tjerat..nego se povukli takticki do utakmica.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 12 mar 2021, 22:38

a jes eto sve nam klase u sredini pa vrancic nema mjesta, uz pjanica i krunica najvecu prednost da igra treba da ima covjek koji je redovan u prvom timu jake ekipe championshipa a ne gojak koji je klupiran u torinu..

normalno da su ljudi protiv ove prevare od trenera kad se zna da je mutnim radnjama i guranjem dosao na ovu poziciju, na takve stvari nikad ne smijemo zmiriti!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 mar 2021, 22:58

Maestro je napisao/la:
Beduin je napisao/la:

Evo @Maestro ti je odgovorio, manje-vise kao i u narednih par postova. Mi nemamo trenersku licencu, nemamo moc odlucivanja, ali dovoljno dugo pratimo fudbal, nasu reprezentaciju, nasu ligu i klubove, a i dovoljno smo racionalni i pametni da razlucimo kad se mulja i pokusava obmanuti javnost. Tebe su ocito uspjeli ili si toliki optimista.
Te forumske fazone "ocekivali ste spisak prepun menadzerskih imena" ostavi za neke druge forumase. Boli mene qarina za menadzere kao i za pozive smijesnih igraca iz nase lige. Ja sam uvijek ocekivao, zelio da budu pozvani najbolji, najspremniji, u najboljoj formi uz neke talentovane mlade igrace od kojih najbolje ocekujes u buducnosti.
Tvoj vrli selektor Petev izjavi da ni od brata svog ne bi pozvao igraca ako ne igra redovno u klubu, a onda pozove neke igrace koji nikako ili skroz slabo igraju, a ne pozove njihove zamjene koje igraju redovno i u boljim klubovima. Savez izadje u javnost sa jednim objasnjenjem, a sutradan Petev izadje sa skroz drugim po pitanju Begovica (a tu spava i Vrancic). Cuj korona protokol, pa sutradan pozvao "Pirica jer se pokazao protiv Italije", nece kvari atmosferu u timu i onda stvori kontraefekat, javnost i navijaci podijeljeni, domino efektom pristizu raznorazni demanti, cekam sad i neki igraci da reknu svoju stranu price, a Petev se posrao sam po sebi i kako ce zvati samo ono najbolje. Nije tu samo Asmir u pitanju, vise igraca i pozicija se moglo ili trebalo korigovati ili dodatno pozvati igraca u slucaju korone, povreda ili drugih otkaza.

Ti si djecko zaista naivan, vjerovatno i izuzetno mlad, ali nema veze opet smo nasi. :D
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 12 mar 2021, 22:58

harixs je napisao/la:
12 mar 2021, 15:32
samoposmatram je napisao/la:
12 mar 2021, 15:28
zeljovac21 je napisao/la:
12 mar 2021, 15:16

Nije ni Piric golmancina, al covjek vise vjeruje Piricu i to je to. Po meni je bolji od Asmira, dzaba mu da brani za Real Madrid kad je kod nas uvijek bio rupa na golu. Ljudi imaju kratko pamcenje.
Mjenjaj nick sramotis me.
:thumbup:
par ovih tkzv. navijaca Zelje i FKS bi trebalo distancirati od normalnih navijaca.
Svi normalni ljudi navijali ili ne za BiH vide sta se desava.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 mar 2021, 23:17

admin je napisao/la:
12 mar 2021, 21:53
Beduin je napisao/la:
Drug moj, nekada zvanicni odgvori idu u smjeru smirivanja situacije. Ko imalo prati repku i ima informacije iznutra zna da je Asmir ostavio saigrace na cjedilu i da je napustajuci pripreme pokazao neprofesionalizam. Gotivili ga ili ne, cinjenice su da je dosad imao toliko ispada da ih je tesko nabrojati.
Druze, ne znam zezas li se za ono "ako te grupa nece" ili zaista insinuiras na to kao istinu, ali sta ima grupa nekoga htjeti ili ne kad ti nemas rezultata, kad ti je raspad sistema u reprezentaciji i svemu tome su najmanji doprinjeli Begovic, Vrancic i jos neki igraci.
Ti si upao u reprezentaciju koja lose igra, koja nema rezultata, kojoj nije pomogla smjena generacije i dodatno moras mijenjati, traziti ono najbolje, i ti ako vidis da ima neka grupa koja bi nesto odlucivala, ogranicavala, onda je velika vjerovatnoca da upravo zbog te grupe ili grupica trpi reprezentacija i to moras sasjeci u korijenu.

Spominjes smirivanje situacije, profesionalizam, a u par dana ti oprecna objasnjenja daju Savez i njihov selektor i samo dodatno uzburkali strasti, podijelili navijace i javnost te privukli gnjev na sebe. Kontraproduktivno i krajnje neprofesionalno. Jedino je istina fer, objektivnost, zbog toga i toga nisam pozvao toga i toga. A ne moze selektor izjaviti kako ni bratica nece pozvati ako ne igra u klubu i onda pozove nekolicinu takvih igraca, a ne pozove nekolicinu onih koji igraju. Zasto ne Dumic, Vrancic (jer nije korona protokol u pitanju), Hajradinovic, Hotic, Kovacevic, Mateo Susic (umjesto Cipetica), Lulic, itd.
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 12 mar 2021, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 12 mar 2021, 23:19

12 mar 2021, 22:32
Ma Piric tu moze bit iz 101 razloga, al ne moze bit zbog uticaja menadzera jer Husara vise nema nikakav uticaj..vise je kolateralna zrtva
Huse nema nikakav uticaj a vec 100 godina nam u sve repke uvaljuje svoje mega pulene ... sta bi nam tek radio da ga ima ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 12 mar 2021, 23:23

Ghuraba je napisao/la:
12 mar 2021, 21:31
Hajde razumijem da Husara brani svog pulena, ali otkud ovoliko forumskog sljama koji je protiv Begovica... :facepalm: U nasem narodu se kvalitet i profesionalizam nikad nisu cijenili.

Dajte nam Dzeku kapitena, nek okupi ekipu kod Seje Brajlovica. Nema boljeg nacina da se stvori sto bolja kohezija u ekipi. :kafa:

Begovicu, Lulicu, Ibisevicu i ostaloj ekipi hvala za sve. Uvijek su bili maksimalno ozbiljni, davali su sve od sebe i zahvaljujuci takvima i jesmo otisli na prvenstvo pod palicom jednog od najgorih trenera ikad. Nikad se takva generacija nece ponoviti i zato vise nikad nista ozbiljno napraviti necemo.
dok su igrali u zenici i dok je repka nesto znacila,ta klapa: begovic, zukanovic, mujdza, lulic, medunjanin i ibisevic je stalno bila zajedno.
Begovic je otjeran a siguran sam 100% da je njega pozvao, vratio bi se i lulic. ovako je vidio sta se desava, svakako je u stalnom kontaktu sa begovicem i nije bilo smisla dolaziti u ovaj javasluk.

medunjanin je takodjer otjeran, doveden iz amerike a ostavljen na klupi, naravno da ce se oprostiti. Ibisevica niko nije zvao nazad, a trebao je i mogao je sa klupe ponuditi jos uvijek.

kad je dzeko u pitanju, daleko najveci, ono sto je postigao nece vise niko, vrlo vjerovatno. dan zalosti kad se oprosti, ali spominjati ga kao nekog profesionalca, smijesno. Kazu, ne fula repku, gdje ce fulat lik kada jedva ceka da dodje u sarajevo, taj napravi plan za svaki dan prije nego i poleti za sarajevo. Pratim ga cijelu karijeru, rijetke su tekme koje sam ofulao i pisao sam ranije, zadnju tekmu u klubu pred okupljanje, po pravilu igra jako lose jer je glavom vec u avionu za bih.

Hare1902
Kontakt:

Post Postao/la Hare1902 » 12 mar 2021, 23:35

Ghuraba je napisao/la:
12 mar 2021, 21:31
Hajde razumijem da Husara brani svog pulena, ali otkud ovoliko forumskog sljama koji je protiv Begovica... :facepalm: U nasem narodu se kvalitet i profesionalizam nikad nisu cijenili.

Dajte nam Dzeku kapitena, nek okupi ekipu kod Seje Brajlovica. Nema boljeg nacina da se stvori sto bolja kohezija u ekipi. :kafa:

Begovicu, Lulicu, Ibisevicu i ostaloj ekipi hvala za sve. Uvijek su bili maksimalno ozbiljni, davali su sve od sebe i zahvaljujuci takvima i jesmo otisli na prvenstvo pod palicom jednog od najgorih trenera ikad. Nikad se takva generacija nece ponoviti i zato vise nikad nista ozbiljno napraviti necemo.
Mujdzu uvijek izostavimo. Jako podcijenjen kao igrac i kao reprezentativac.

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 13 mar 2021, 00:09

Vrancic ima ukupno 286 minuta odigranih za reprezentaciju.

Posljednji nastup prije tacno 4 godine.

Na osnovu cega se njegovo ime nalazi na nekim potencijalnim spiskovima ?
Na osnovu cega je on neki minus, tj. njegovo nepozivanje ?

Kvalitet vjerovatno posjeduje da ne bude zabune.

CevapiPrijeUtakmice
Kontakt:

Post Postao/la CevapiPrijeUtakmice » 13 mar 2021, 00:12

Ovo je menadzer Pirica. Vidi mu se po njuski da nije cist.
I naravno Misimovic je tu sa njim.... :hmmmmm: :hmmmmm:

slika
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Dinhooo i 24 gosta.