Ivaylo Petev

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Treba li Ivaylo Petev ostati selektor reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 27 maj 2022, 23:49.

Da
23
22%
Ne
80
78%

Ukupno glasova: 103

Salih1984
Kontakt:

Re: Ivaylo Petev

Post Postao/la Salih1984 » 12 mar 2021, 21:37

Pa i kad nije bilo Peteva izgubili smo u Finskoj 2-0,prije 2 godine
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 12 mar 2021, 21:37

Spisak odlican, u ovom trenutku najbolje sto imamo. Mozda nedostaju dva-tri igraca iz domaceg takmicenja, samo tu idu zamjerke. Nema menadzerskih igraca, Petev pokazao profesionalizam na prvom ispitu. Mislim da smo sa Finskom tu negdje, iako po posljednim rezultatima su oni favoriti. Ipak, fudbal i sport su takvi da favorit uvijek ne pobjedjuje.

retromoos
Kontakt:

Post Postao/la retromoos » 12 mar 2021, 21:40

admin je napisao/la:
12 mar 2021, 21:37
Spisak odlican, u ovom trenutku najbolje sto imamo. Mozda nedostaju dva-tri igraca iz domaceg takmicenja, samo tu idu zamjerke. Nema menadzerskih igraca, Petev pokazao profesionalizam na prvom ispitu. Mislim da smo sa Finskom tu negdje, iako po posljednim rezultatima su oni favoriti. Ipak, fudbal i sport su takvi da favorit uvijek ne pobjedjuje.
:wtf: :hmmmmm:
Zadnja izmjena: retromoos, dana/u 12 mar 2021, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 12 mar 2021, 21:40

Taman falila jed a strucna analiza, svka cast @dmine :thumbup:

Samo prepade me taj novi avatar, ja mislio konj

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 12 mar 2021, 21:47

Ghuraba je napisao/la:
12 mar 2021, 21:31
Hajde razumijem da Husara brani svog pulena, ali otkud ovoliko forumskog sljama koji je protiv Begovica... :facepalm: U nasem narodu se kvalitet i profesionalizam nikad nisu cijenili.

Dajte nam Dzeku kapitena, nek okupi ekipu kod Seje Brajlovica. Nema boljeg nacina da se stvori sto bolja kohezija u ekipi. :kafa:

Begovicu, Lulicu, Ibisevicu i ostaloj ekipi hvala za sve. Uvijek su bili maksimalno ozbiljni, davali su sve od sebe i zahvaljujuci takvima i jesmo otisli na prvenstvo pod palicom jednog od najgorih trenera ikad. Nikad se takva generacija nece ponoviti i zato vise nikad nista ozbiljno napraviti necemo.
Begovic koji zahvaljuce svoje dobre odbrane nas odveo nas SP od jedan put nevalja. To je ipak naš mentalitet cijeni ga samo dok je trenutno dobar. Ako kiksova 1-2 utakmice izgleda isto da je uvijek kiksovo. Ljudi ne cijenu to isto što neki ljude ne cijenu Dzeko i Pjanica... Zato jesmo tu gdje smo i sve dok se naš gubitnicki mentalitet ne promijeni osta ce to tako...
Zadnja izmjena: Harise, dana/u 12 mar 2021, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 mar 2021, 21:48

I admin se razumije u loptanje wahahaha. Najbolji pozvani, nema menadzerskih, Petev pokazao profesionalizam odgovorom kontra onog od Saveza oko Asmira i korone... popravio si mi dan
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 12 mar 2021, 21:49

harixs je napisao/la:
12 mar 2021, 21:40
Taman falila jed a strucna analiza, svka cast @dmine :thumbup:

Samo prepade me taj novi avatar, ja mislio konj
Tvoj spisao za humor me ostavio bez teksta :rol: :rol: :rol:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 mar 2021, 21:49

HarisZe je napisao/la:
12 mar 2021, 21:34
feniksptica je napisao/la:
12 mar 2021, 21:10
HarisZe je napisao/la:
12 mar 2021, 20:57
Citujaci komentare ne samo ovog portala vec i drugi i ovako sa rajom pa mogu reci 90 posto ljudi je istim frekvencijama. Svi razocarani u izbor selektora i svi manje vise prizeljkuju da repka zijani i da ovaj bugar ode da bi napokon dosao neko ko je zasluzio da bude tu. :bih:
Hahaha da dodje neko ko je zasluzio cekamo od 2014 i nikako da docekamo. Nek taj neko prvo malo pocne radit poso na koji ga zovemo.

Samo se ovdje sudi prije bitke. Toliko vas ima i toliko ste samouvjereni u sebe i da i ako pobijedimo Finsku a trebali bi aBd, recete da je na srecu da je moglo jos vise, samo da ne pojedete vlastita ****
A trebali bi aa? prvo ne mislim gledat repku dok ovaj neznalice ne ode a da li ce mo izgubiti od finaca? hocemo :D
:kafa: :tokralju:

Eh ovakvi i jesu najglasniji. To bi tjeralo, upravljalo repkom, drzavom. Pametuju a pojma nemaju. Loptu sutnulu samo kad treba djeci vratit na poligon da igraju..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 12 mar 2021, 21:53

Beduin je napisao/la:
12 mar 2021, 21:48
I admin se razumije u loptanje wahahaha. Najbolji pozvani, nema menadzerskih, Petev pokazao profesionalizam odgovorom kontra onog od Saveza oko Asmira i korone... popravio si mi dan
Drug moj, nekada zvanicni odgvori idu u smjeru smirivanja situacije. Ko imalo prati repku i ima informacije iznutra zna da je Asmir ostavio saigrace na cjedilu i da je napustajuci pripreme pokazao neprofesionalizam. Gotivili ga ili ne, cinjenice su da je dosad imao toliko ispada da ih je tesko nabrojati.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 12 mar 2021, 21:55

Jedini minus je Begovic i opravdanje je smiješno.
Ostalo mozda najbolji spisak od Mese naovamo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 mar 2021, 21:56

Beduin je napisao/la:
A razumijes li se ti ? Samo pitam, ne provociram. Ako ovako druge ismijavas ocekujem neku UEFA PRO licencu negdje u dzepu da imas

Dusan i Robi nass unistili ne moze nize, al ne moze nize od onog njihovog ..i pruzila se ljudima podrska bila. Ovaj nije ni poceo, pljuvanje. Dvolicnost. S tim da ste ocekivali spisak prepun menadzerskih imena, i na kraju kad ga niste docekali uhvatili ste se treceg golmana..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 12 mar 2021, 22:00

bhsport je napisao/la:
12 mar 2021, 21:55
Ako te grupa nece, onda ne postoji selektor koji ce ici protiv grupe. Koliko znam, mislim sasvim dovoljno, to je jedini razlog.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 12 mar 2021, 22:04

12 mar 2021, 21:56
Beduin je napisao/la:
A razumijes li se ti ? Samo pitam, ne provociram. Ako ovako druge ismijavas ocekujem neku UEFA PRO licencu negdje u dzepu da imas

Dusan i Robi nass unistili ne moze nize, al ne moze nize od onog njihovog ..i pruzila se ljudima podrska bila. Ovaj nije ni poceo, pljuvanje. Dvolicnost. S tim da ste ocekivali spisak prepun menadzerskih imena, i na kraju kad ga niste docekali uhvatili ste se treceg golmana..
Ma treci golman je realno nebitna karika. Ovdje se ocekivalo sedam igraca iz Borca, cetiri iz Zrinjskog, po tri iz Sarajeva i Zeljeznicara. Ocekivao se i neki "Mamicev kapitalac", ali sada kada ih nema, belaj. Mislim da se trebalo pomoci nasim klubovima i uputiti poziv bar trojici igraca. Dati im poluvrijeme protiv Kostarike, vidjeti moze li se racunati na njih, a malo im i podici cijenu. Nasim klubovima svaka marka zlata vrijedi.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 12 mar 2021, 22:05

Beduin je napisao/la:

Ali budimo realni. Jer nebi trebali biti begovici kovacevic ispred pirica? Nema to veze bio prvi, drugi ili treci golman. On nema sta na spisku da trazi.
Neka pravu istinu kaze zasto ne zove begovica i bice puno manje rasprave. Nego ovako izmislja nege izgovore koji veze nemaju.
Takodzer i vrancic. Daleko od toga da je spasitelj repke ali prije neki drugi igraca mora biti na spisku. Cak ne mora niko sa spiska otpasti ali on je trebao biti tu.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 12 mar 2021, 22:06

Nije grupa nego djekini dudlashi ili ti ga pajdashi,njima nikada Lula,Vedo,Medo,Asmir... nisu odgovarali.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 12 mar 2021, 22:07

L-Train je napisao/la:
12 mar 2021, 22:06
Nije grupa nego djekini dudlashi ili ti ga pajdashi,njima nikada Lula,Vedo,Medo,Asmir... nisu odgovarali.
Imena druže, imena
Miske, Spaha :kafa:
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 12 mar 2021, 22:08

admin je napisao/la:
12 mar 2021, 22:00
bhsport je napisao/la:
Ako te grupa nece, onda ne postoji selektor koji ce ici protiv grupe. Koliko znam, mislim sasvim dovoljno, to je jedini razlog.
Koja grupa? Edin Dzeko i ostali clanovi „zderaca kolaca i pive“ iz sarajevski restorana?
Ako je do toga neka rece pravi razlog a ne laganje javnost. A prica je bila od odlucuje koga zove a ne „grupa“.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 12 mar 2021, 22:09

L-Train je napisao/la:
12 mar 2021, 22:06
Moguce i to, ali je cinjenica da Dzeko recimo nikada nije izbjegavao repku, uvijek je bio tu, dok za Asmira to ne mozemo reci. Mi smo radi njegovog neprofesionalizma ismijavani morali golmane sa odmora zvati, skidati trenere da nas ima dovoljno u protokolu. Neki red mora postojati.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 12 mar 2021, 22:11

admin je napisao/la:
12 mar 2021, 22:04
Beduin je napisao/la:

Ma treci golman je realno nebitna karika. Ovdje se ocekivalo sedam igraca iz Borca, cetiri iz Zrinjskog, po tri iz Sarajeva i Zeljeznicara. Ocekivao se i neki "Mamicev kapitalac", ali sada kada ih nema, belaj. Mislim da se trebalo pomoci nasim klubovima i uputiti poziv bar trojici igraca. Dati im poluvrijeme protiv Kostarike, vidjeti moze li se racunati na njih, a malo im i podici cijenu. Nasim klubovima svaka marka zlata vrijedi.
Hoce Admin da se preko repke sadaka dijeli premijerligasima. :mrgreen:
I onda se pitaju sto je sve u drzavi nula bodova. Sadaka narod, SDA principi. :bih:

Nego treci golman je toliko nebitan da je morao Piric bez tekme braniti u Ligi Nacije.

Tuta Petrov

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 12 mar 2021, 22:12

Maestro je napisao/la:
12 mar 2021, 22:08
admin je napisao/la:
12 mar 2021, 22:00
bhsport je napisao/la:
Koja grupa? Edin Dzeko i ostali clanovi „zderaca kolaca i pive“ iz sarajevski restorana?
Ako je do toga neka rece pravi razlog a ne laganje javnost. A prica je bila od odlucuje koga zove a ne „grupa“.
Pa vidi, jednom kad izdas, logicno je da ti grupa vise ne vjeruje. Covjek je imao stotinu ispada, zadnji nedavno kada je sam napustio pripreme. Ne kontam, pa nije Jean-Marie Pfaff.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: invincible1921 i 29 gostiju.