FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Lik vec 10 dana u Cometu ali sada stavili da je potpisao. 

- feniksptica
- Kontakt:
Skidaj Vladana s gola, nek covjek brani, zasluzio je
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa znas ti koja je procedura dok se obavi slikanje, eeehh
This time next year, we'll be millionaires!
Ažurni bošnjakluk
Haris Handžić, Tino-Sven Sušić, Amer Dupovac, Selmir Pidro, Dušan Hodžić, Krste Velkoski i Mirko Oremuš se moraju cuvat zutog kartona 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- feniksptica
- Kontakt:
Bolje da ih se doosta ocisti od kartona, posle njih svakako igramo sa zadnjim
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ne moraju, bolje da ih dobiju u nedjelju, barem Dupovac, Handzic, Susic, Pidro i Oremus. Da bi odmarali protiv zadnjeg na tabeli.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Kakvo bolan odmaranje. Jos 12 utakmica lige i 3 kupa do kraja i da neko nesta odmara. Nema odmaranje nema opustanja pogotovo u utakmicama koje se moraju uzeti.NisamInSajder je napisao/la: ↑12 mar 2021, 18:36Ne moraju, bolje da ih dobiju u nedjelju, barem Dupovac, Handzic, Susic, Pidro i Oremus. Da bi odmarali protiv zadnjeg na tabeli.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mirko nek dobije zuti, izdrzat cemo bez njega protiv Olimpika, nek dobiju i Pidro i Handzic.
Krste nebitan, Hodzic također nije nesto bitan.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Šta im bolan više znači nego nama? Nećemo svako kolo pričati da imamo bodovnu razliku. Na tabeli postoje 3 mjesta koja vode u Evropu, a za titulu samo jedno. I kako im bolan znači više nego nama? Čuj nije nam odgovaralo kad je neko motivisan, jel to nama zabranjeno da budemo motivisani? Neće ti se niko sklonit sa terena i 1 bodom ne možemo biti zadovoljni. Halo druže, od 9 mogućih da uzmemo 2, a borimo se za titulu.Stroj1946 je napisao/la: ↑12 mar 2021, 16:34Ma ako uđu igrači u Velkoski mode, onda se nemamo šta nadati. Sa njima je uvijek specijalna utakmica i xy razloga. Oni ganjaju to mjesto za evropu i njima više znači nego nama, mi imamo bodovnu razliku, a oni ne. Zato treba biti oprezan. Nama odgovara svaki aktivan rezultat.
Oni će igrati sa 101%, a nama to nije odgovaralo dosad kad imamo motivisanog protivnika. Čvrstom i disciplinovanom igrom po 3 boda, a i sa 1 bodom sam zadovoljan.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Nisi shvatio odmaranje,mislim da je receno bolje da propuste utakmicu protiv zadnjeg na tabeli nego protiv drugoplasiranog koja ide poslije te.Sa te strane je pozeljno da ociste kartone.revolt je napisao/la: ↑12 mar 2021, 18:40Kakvo bolan odmaranje. Jos 12 utakmica lige i 3 kupa do kraja i da neko nesta odmara. Nema odmaranje nema opustanja pogotovo u utakmicama koje se moraju uzeti.NisamInSajder je napisao/la: ↑12 mar 2021, 18:36Ne moraju, bolje da ih dobiju u nedjelju, barem Dupovac, Handzic, Susic, Pidro i Oremus. Da bi odmarali protiv zadnjeg na tabeli.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nema odmaranja, mi do kraja Marta mozemo titulu rijesiti.revolt je napisao/la: ↑12 mar 2021, 18:40Kakvo bolan odmaranje. Jos 12 utakmica lige i 3 kupa do kraja i da neko nesta odmara. Nema odmaranje nema opustanja pogotovo u utakmicama koje se moraju uzeti.NisamInSajder je napisao/la: ↑12 mar 2021, 18:36Ne moraju, bolje da ih dobiju u nedjelju, barem Dupovac, Handzic, Susic, Pidro i Oremus. Da bi odmarali protiv zadnjeg na tabeli.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ne misli se u tom smislu odmaranje, vec bolje je da ih nema protiv 12tog na tabeli, nego kasnije protiv Zelje, Zrinjskog, Sirokog itd. Dakle u nedjelju najbitniji neka se ociste (slucajno ili namjerno, nije bitno). Da bi imao njih 100% u kasnijem dijelu kada dolaze na papiru teze utakmice.revolt je napisao/la: ↑12 mar 2021, 18:40Kakvo bolan odmaranje. Jos 12 utakmica lige i 3 kupa do kraja i da neko nesta odmara. Nema odmaranje nema opustanja pogotovo u utakmicama koje se moraju uzeti.NisamInSajder je napisao/la: ↑12 mar 2021, 18:36Ne moraju, bolje da ih dobiju u nedjelju, barem Dupovac, Handzic, Susic, Pidro i Oremus. Da bi odmarali protiv zadnjeg na tabeli.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- ElCartel11
- Kontakt:
Manje vise se svi mogu nadomjestiti osim Oremuša i Dupeta.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Osim sto sad ide reprezentativna pauza , mislim i da se momak nesretno izrazio, bolje da "odrade" kartone protiv zadnjeplasiranog nego protiv jace ekipe , na to je mislio...revolt je napisao/la: ↑12 mar 2021, 18:40Kakvo bolan odmaranje. Jos 12 utakmica lige i 3 kupa do kraja i da neko nesta odmara. Nema odmaranje nema opustanja pogotovo u utakmicama koje se moraju uzeti.NisamInSajder je napisao/la: ↑12 mar 2021, 18:36Ne moraju, bolje da ih dobiju u nedjelju, barem Dupovac, Handzic, Susic, Pidro i Oremus. Da bi odmarali protiv zadnjeg na tabeli.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ima li sta za Vinka, hoće li nas voditi dole?
Izljeva ploču pa uzeo slobodno.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- ElCartel11
- Kontakt:
Neprimjerene zajebancije na račun zdravlja Vinka.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, johntravolta123, soe, supervizor i 40 gostiju.