Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- miralem444
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
masala kad smo docekali ovaj dan ce se pamtiti....dzeko maestro sretno ti u manchesteru ...uveseljavaj nas svojim majstorijama...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Potpisao? gdje su slike sa potpisivanja? nisu valjda u ova doba potpisivali ugovor 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Manchester Si Ti
Manchester Sam Ja
Zato sam te Dzeko zavolio ja
Manchester Sam Ja
Zato sam te Dzeko zavolio ja
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
ti i jesi ko sto bi rekli stariji "uzinad" rodjenSexmachineboy je napisao/la:Ja ću vjerovati tek kada ovdje bude pisalo: http://www.transfermarkt.de/de/edin-dze ... 28396.html
![]()
![]()
Thomas Müller - Fußballgott
da naglasimMegamon je napisao/la:"Sjaji,saji Bosanski Dijamantu !"
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dzeko majstore, najebi im se matere !!
evo im pjesma koju mu trebaju pjevat
evo im pjesma koju mu trebaju pjevat

he explained in his excellent English.
Eto, zna Edin engleski. Dobro se spremio

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Napokon je i potpis dosao.
Dzeko, sretno u City-u, da postanes jos kompletniji napadac i da pokoris cijelu Englesku!

Dzeko, sretno u City-u, da postanes jos kompletniji napadac i da pokoris cijelu Englesku!

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- zlaya_tm87
- Kontakt:
ljudi sigurno kontali da ce znati engleski ala tevez. poslije njega sve je excellentŽeljovac je napisao/la:he explained in his excellent English.

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- nidjo_barca
- Kontakt:
E neka je vala vise potpisao.Sad je forum pun Cityevaca
Inace,meni najbolja pjesma sto su smislili
He scores goals here
He scores goals there
He scores goals fu*king everywhere
Edin Dzeko city's ... Number 10

Inace,meni najbolja pjesma sto su smislili

He scores goals here
He scores goals there
He scores goals fu*king everywhere
Edin Dzeko city's ... Number 10
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
OFFICIAL: Manchester City have finally signed Edin Dzeko from Wolfsburg for a fee of €32.5 million
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sta je tu cudno, navijamo za Dzeku, navijamo za City!!!!!!!Bosnier je napisao/la:Pola Bosne preko noci navija za Manchester City
Neprocjenjivo !
4-IN-A-ROW
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Džeko dijamantu, Bosna je uz tebe!
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Tako je brateemir_ je napisao/la:Sta je tu cudno, navijamo za Dzeku, navijamo za City!!!!!!!Bosnier je napisao/la:Pola Bosne preko noci navija za Manchester City
Neprocjenjivo !
AJMO SVI
MANCHESTER SI TI
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Edine, sve najbolje ti zelim.
Eh nek je i ovo gotovo. Krivo mi je sto nije u Milanu zavrsio ali i ovo je odlicno za njeg. Sretno Edine.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.