Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2020/2021
Pa sa Rabijesirom, triperasem i Bentakarinom u vezi ni Allah Dz.S ne bi uzeo LP, a kamoli CR. Prije dvije sezone su trebali ispast rutinski od Atletika al ih je Ronaldo sam tu odveo dalje.
Ronalda citavu karijeru izvlace saigraci i sudije (Real) i sada mu odjednom niko ne valja. Zanimljivo.
Saigraci mu osvoje EP, u skoro svakom finalu LP nikakav faktor, o sudijama nema ni potrebe govoriti...
Sa Realom uzme 2/9 liga. Isto toliko kupova. Za vrijeme njegovog boravka u Juvetu prekine im se niz od 9 titula...
itd,itd...
Saigraci mu osvoje EP, u skoro svakom finalu LP nikakav faktor, o sudijama nema ni potrebe govoriti...
Sa Realom uzme 2/9 liga. Isto toliko kupova. Za vrijeme njegovog boravka u Juvetu prekine im se niz od 9 titula...
itd,itd...
Pa lik ima 36 godina jbte, dobro je što ikako igra na visokom nivou nakon 1000 utakmica u kojima je skoro svaku išao do daske.
A Messi bi sam riješio onaj kilavi Pariz prije deset godina.
A Messi bi sam riješio onaj kilavi Pariz prije deset godina.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- Shategabri
- Kontakt:
Pa ova ekipa Juventusa - CR ne bi ni u top 4 Serije A završila.TheChief je napisao/la: ↑12 mar 2021, 13:48Ronalda citavu karijeru izvlace saigraci i sudije (Real) i sada mu odjednom niko ne valja. Zanimljivo.
itd,itd...
Koševo Zapad
- forza_juve
- Kontakt:
TheChief je napisao/la: ↑12 mar 2021, 13:48Ronalda citavu karijeru izvlace saigraci i sudije (Real) i sada mu odjednom niko ne valja. Zanimljivo.
itd,itd...

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Svako ko osporava kvalitet Ronalda ili Messia je teški trol ili neznalica. Ako oni nisu zadnjih nekoliko godina dobri ko je vama dobar? Da nije slučajno Aubameyang, Rashford, Pogba i ostale prevare.
- Shategabri
- Kontakt:

Stižu ih godine, još koju sezonu i nećemo ih više gledati.
Eh onda dolaze Vinicijusi, Rashfordi i kompanija da ih gledamo i da nam to budu nekakve top zvijezde.
Koševo Zapad
Konacno jedan dobar post na ovu temu.TheChief je napisao/la: ↑12 mar 2021, 13:48Ronalda citavu karijeru izvlace saigraci i sudije (Real) i sada mu odjednom niko ne valja. Zanimljivo.
itd,itd...
Isto bi se moglo reci i za Messia.
Dva najprecjenjenija igraca ikad.
Ovo je jedan od najglupljih komentara koje mozes procitati na nekom forumu. Hajde ti sad pojasni fino i argumentovano sto su oni precijenjeni?
Ne smatram ni jednog ni drugog GOAT-om za mene je GOAT Ronaldo Zuba bez obzira sto nema blizu hiljadu golova u karijeri i sto nema toliko osvojenih priznanja i trofeja, ali smatrati ovu dvojicu fudbalera da su precijenjeni je sranje i glupost epski razmjera.
Taj tvoj Ronaldo je jos gori. Frajer nije dao ni 15 golova u ligi prvaka a igro za jedne galaktikose.meepo je napisao/la: ↑12 mar 2021, 15:27Ovo je jedan od najglupljih komentara koje mozes procitati na nekom forumu. Hajde ti sad pojasni fino i argumentovano sto su oni precijenjeni?
Ne smatram ni jednog ni drugog GOAT-om za mene je GOAT Ronaldo Zuba bez obzira sto nema blizu hiljadu golova u karijeri i sto nema toliko osvojenih priznanja i trofeja, ali smatrati ovu dvojicu fudbalera da su precijenjeni je sranje i glupost epski razmjera.
Messi i Ronaldo nisu kad se saberu dobili sami 5 bitnih utakmica kao sto su to radili Pele, Maradona, Puskas, Gerrard, Platini, Garrincha.
Ronaldo je vec u zadnjoj Realovoj sezoni pofino pao. Vec tad je krenuo ovaj ocit kontinuirani pad. Problem je onda sto neki koji su milione placeni da to znaju, nisu predvidjeli da ce imati sve slabijeg i slabijeg igraca sa platom i statusom najboljeg na svijetu sto je najveci problem u svemu.
Sad se ti pitaju sta se desava sa Ronaldom koji ima 36 godina i 1000 utakmica u karijeri.
Sad se ti pitaju sta se desava sa Ronaldom koji ima 36 godina i 1000 utakmica u karijeri.
TheChief je napisao/la: ↑12 mar 2021, 13:48Ronalda citavu karijeru izvlace saigraci i sudije (Real) i sada mu odjednom niko ne valja. Zanimljivo.
itd,itd...

Znači, iz tog razloga Messi nije bio prevaga protiv Uniteda 2009 iako je zabio gol kod rezultata 1-0 za Barcu? OK.Shategabri je napisao/la: ↑12 mar 2021, 08:07Nije, Messi je bio MOTM u jednom od ta tri finala kao i CR.Petardaa je napisao/la: ↑11 mar 2021, 15:52Pa Ronaldo je protiv Hrvatske na EURU 2016 promašio 100% šansu u četvrtfinalu, lopta se odbije do Quaresme i on zabije gol, a i 5 godina poslije njegovi fanovi pišu da je on bio asistent kod tog golaShategabri je napisao/la: ↑11 mar 2021, 15:45
A zapravo su obojica u samo po jednom finalu bili MOTM.
To kako ti ili ja vidimo je naš subjektivni dojam.
Pazi ti argumenta, šutao protiv Juventusa, golman odbranio i Suarez dao gol. I on prevaga bio![]()
![]()
To sa Suarezom u finalu sam napisao isključivo zbog toga
Opet je Messi bio prevaga u 2 od 3, a Ronaldo 1 od 4.
Hoćeš da kažeš da Ronaldo nije bio prevaga u nokaut fazi lige prvaka 2014 kada je Real osvojio ligu prvaka, jer je Ronaldo apsolutno sve golove postigao za 3-0, 4-0, 5-1 itd protiv Schalkea, Dortmunda, Bayerna i Atletica? Što bolan sam sebi uskačeš u usta

Ma ja, reda radi Iniestu i Xavija proglasili igračima utakmice.
Ako je Xavi proglašen za igrača utakmice finala 2009 da li to sada znači da je samo Xavi bio dobar, a da su svi ostali bili loši?
I ne možeš bolan napasti da ti je kriterij ko je bio igrač utakmice. Pa to ti je samoubistvo

Top 10 Most Man Of The Match Awards od 2010 do 2020 godine:
1. Lionel Messi - 225
2. Cristiano Ronaldo - 125
3. Eden Hazard - 93
4. Zlatan Ibrahimovic - 89
5. Neymar - 65
5. Luis Suarez - 65
7. Gareth Bale - 62
8. Antoine Griezmann - 58
9. Arturo Vidal - 53
10. Marco Reus - 50
Je.bo li te taj kriterij ko je bio igrač utakmice. Messi bolji od Ronalda i Hazzarda zajedno

Jbg sam si tražio

Ronaldo Zuba je GOAT, a lik nije mogao da osvoji LP ni sa Zidanom, Figom, Raulom itd. Zamisli Maradonu, Messija, Cristiana da igraju u takvom timuRogero je napisao/la: ↑12 mar 2021, 16:28Taj tvoj Ronaldo je jos gori. Frajer nije dao ni 15 golova u ligi prvaka a igro za jedne galaktikose.meepo je napisao/la: ↑12 mar 2021, 15:27Ovo je jedan od najglupljih komentara koje mozes procitati na nekom forumu. Hajde ti sad pojasni fino i argumentovano sto su oni precijenjeni?
Messi i Ronaldo nisu kad se saberu dobili sami 5 bitnih utakmica kao sto su to radili Pele, Maradona, Puskas, Gerrard, Platini, Garrincha.

Stavi Maradonu u taj Real ili onaj Brazil pa ćeš da vidiš ko je GOAT

Sama cinjenica da ti Galakrikosi nisu osvojili LŠ govori u prilog da su bili jaki samo na papiru.
Ta ekipa je jedva u 2 navrata dobila Partizan. U Beogradu bili nadigrani, u Madridu Raul iz ofsajda dao gol za pobjedu...
Zato je zuba igrao 2 finala SP i uzeo ono 2002...
Ne kazem da je goat, ali njega su povrede syebale da mozda to i bude!
Ta ekipa je jedva u 2 navrata dobila Partizan. U Beogradu bili nadigrani, u Madridu Raul iz ofsajda dao gol za pobjedu...
Zato je zuba igrao 2 finala SP i uzeo ono 2002...
Ne kazem da je goat, ali njega su povrede syebale da mozda to i bude!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
1 ligaska titula, 1 kup, nema LP.
GOAT my ass.
GOAT my ass.
Ma klasicni turnirski igrac kao Zidane.Petardaa je napisao/la: ↑12 mar 2021, 17:07Ronaldo Zuba je GOAT, a lik nije mogao da osvoji LP ni sa Zidanom, Figom, Raulom itd. Zamisli Maradonu, Messija, Cristiana da igraju u takvom timuRogero je napisao/la: ↑12 mar 2021, 16:28Taj tvoj Ronaldo je jos gori. Frajer nije dao ni 15 golova u ligi prvaka a igro za jedne galaktikose.meepo je napisao/la: ↑12 mar 2021, 15:27
Ovo je jedan od najglupljih komentara koje mozes procitati na nekom forumu. Hajde ti sad pojasni fino i argumentovano sto su oni precijenjeni?
Messi i Ronaldo nisu kad se saberu dobili sami 5 bitnih utakmica kao sto su to radili Pele, Maradona, Puskas, Gerrard, Platini, Garrincha.ili da igraju u onoj reprezentaciji Brazila sa kojom je Brazilski Ronaldo ostvario najveće uspjehe...
Stavi Maradonu u taj Real ili onaj Brazil pa ćeš da vidiš ko je GOAT![]()
Maradona je s druge strane olicenje GOATa. Lik je sam osvajao trofeje za razliku od Ronalda, Messia i slicnih
Baš to. Poenta je u tome što bi i Maradona osvojio sve isto što su osvojili Messi i Ronaldo da je igrao u onom timu Reala i Barcelone, a sa druge strane ova dvojica nikad ne bi uradili ono što je Maradona u Napoliju.Rogero je napisao/la: ↑12 mar 2021, 17:31Ma klasicni turnirski igrac kao Zidane.Petardaa je napisao/la: ↑12 mar 2021, 17:07Ronaldo Zuba je GOAT, a lik nije mogao da osvoji LP ni sa Zidanom, Figom, Raulom itd. Zamisli Maradonu, Messija, Cristiana da igraju u takvom timuili da igraju u onoj reprezentaciji Brazila sa kojom je Brazilski Ronaldo ostvario najveće uspjehe...
Stavi Maradonu u taj Real ili onaj Brazil pa ćeš da vidiš ko je GOAT![]()
Maradona je s druge strane olicenje GOATa. Lik je sam osvajao trofeje za razliku od Ronalda, Messia i slicnih
Gerrard inace igro pun k utakmica za titule..Rogero je napisao/la: ↑12 mar 2021, 16:28Taj tvoj Ronaldo je jos gori. Frajer nije dao ni 15 golova u ligi prvaka a igro za jedne galaktikose.meepo je napisao/la: ↑12 mar 2021, 15:27Ovo je jedan od najglupljih komentara koje mozes procitati na nekom forumu. Hajde ti sad pojasni fino i argumentovano sto su oni precijenjeni?
Trenutno korisnika/ca: BlackRiver1987 i 3 gosta.