Champions League 2020/2021

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Derdiyok
Kontakt:

Re: Champions League 2020/2021

Post Postao/la Derdiyok » 11 mar 2021, 19:40

BoixosNois1899 je napisao/la:
11 mar 2021, 19:21
Nema se tu šta neko ubijeđivati. Ova statistika govori sve.

slika
Ne zaboraviti da je GOAT mlađi dvije godine :kafa:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 11 mar 2021, 20:23

Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

Goretzka
Kontakt:

Post Postao/la Goretzka » 11 mar 2021, 20:31

Mole se navijaci Barcelone da se prebace na temu LaLiga ili FC Barcelona posto im ovdje svakako vise nije ni mjesto. :kafa:

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 11 mar 2021, 20:33

All 2 goals :lol: :urnebes:

Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

Goretzka
Kontakt:

Post Postao/la Goretzka » 11 mar 2021, 20:45

Al unistio Nojera, Bayernu Thiago na krilu igrao, Lahm veznog, Muller desno krilo 😂

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 11 mar 2021, 21:33

TonySosa je napisao/la:
11 mar 2021, 20:23
Čime se sav svijet srami, Madridisti se ponose :rol:
Dobar video. 1 iz penala i 3 iz ofsajda (iako nije zaustavljen snimak ni za jednu situaciju) :tokralju: Ja mislim da niko nije pokraden toliko puta kao Bayern protiv Reala :rol:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 12 mar 2021, 08:07

Petardaa je napisao/la:
11 mar 2021, 15:52
Shategabri je napisao/la:
11 mar 2021, 15:45
Petardaa je napisao/la:
11 mar 2021, 15:42

Messi dao gol kod 1-0 protiv Uniteda 2009 gdje bi ostalo još 25 minuta utakmice da nije zabio, a Ronaldo ga zabio iz penala protiv Atletica u zadnjoj minuti za 4-1. Jesil ti svjestan šta porediš?

Protiv Junvetusa kod 1-1 šutao na gol sa ivice 16-erca, Buffon odbranio, Suarez naletio i zabio gol za 2-1. Ronaldovi šutevi su završavali u desetom redu tribina u finalima protiv Ateltica 2x i Liverpoola.

Protiv Uniteda 2011 opet zabija gol, ovaj put kod rezultata 1-1 cime lomi utakmicu u Barcinu korist.

Ronaldo je protiv Juventusa zabio treći pa nigdje nisam napisao da nije bitan jer ga je zabio dok je Real vodio 2-1 i ostalo je 20-ak minuta do kraja utakmice. Ista stvar kao i Messi protiv Uniteda 2009. Nemoj mlatit gluposti.

Messi je bio prevaga u sva 3 od 3 finala, Ronaldo samo protiv Juventusa, a igrao ih je 4.
A zapravo su obojica u samo po jednom finalu bili MOTM.
To kako ti ili ja vidimo je naš subjektivni dojam.
Pazi ti argumenta, šutao protiv Juventusa, golman odbranio i Suarez dao gol. I on prevaga bio :lol:
Pa Ronaldo je protiv Hrvatske na EURU 2016 promašio 100% šansu u četvrtfinalu, lopta se odbije do Quaresme i on zabije gol, a i 5 godina poslije njegovi fanovi pišu da je on bio asistent kod tog gola :rol:

To sa Suarezom u finalu sam napisao isključivo zbog toga :rol:

Opet je Messi bio prevaga u 2 od 3, a Ronaldo 1 od 4.
Nije, Messi je bio MOTM u jednom od ta tri finala kao i CR.
Koševo Zapad

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 12 mar 2021, 08:16

Rogero je napisao/la:
11 mar 2021, 18:28
Petardaa je napisao/la:
11 mar 2021, 18:14
Ja ne sporim činjenicu da je uzeo više LP
Meni stvarno nije jasno kako to da ne sporis. Ocekivao sam neku materijalnu dokumentaciju kojom ces nam ovdje pokazati da je Messi uzeo vise LP. Razocarao si :thumbdown:

Inace, realnost je da nijedan od ovog dvojca nije u stanju sam rijesiti neku bitniju utakmicu i upravo to je razlog zasto ni Messi ni Ronaldo nisu u top 10 ikad.
A u top 20?

Riješili su oni puno bitnih utakmica.
Problem je kad ih neko uspije zaustaviti, onda ide ta priča kako trpaju samo male ekipe.
Koševo Zapad

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 12 mar 2021, 09:55

12 mar 2021, 08:07
Petardaa je napisao/la:
11 mar 2021, 15:45

A zapravo su obojica u samo po jednom finalu bili MOTM.
To kako ti ili ja vidimo je naš subjektivni dojam.
Pazi ti argumenta, šutao protiv Juventusa, golman odbranio i Suarez dao gol. I on prevaga bio :lol:
Pa Ronaldo je protiv Hrvatske na EURU 2016 promašio 100% šansu u četvrtfinalu, lopta se odbije do Quaresme i on zabije gol, a i 5 godina poslije njegovi fanovi pišu da je on bio asistent kod tog gola :rol:

Messi je bio u sve te tri utakmice daleko najbolji fudbaler na terenu.Pogledas highligts utakmice i vidis njega kako kao cunjeve zaobilazi bukvalno u sve tri utakmice rivale.Direktan krivac i apsolutno najbolji individualac na terenu u svakoj od utakmica.Mozda nije zvanicno bio MOTM ali bez obzira , blistava partija i genijalna.

Ronaldo standardno najlosiji igrac na terenu.Nevidljiv , u dzepu, pojavi se kad treba penal osutati kad ostatak ekipe vec sve rijesi.

Pogledao sam higlhligts svih finala Barcelone i Reala u njihovoj eri , Ronalda sam u kasdru vidio 60 sekundi , Messija 7 minuta.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 12 mar 2021, 10:15

Kakva tema. Navijači Barcelone na temi LP pljuju najveći klub u historiji ovog takmičenja i najvećeg igrača u historiji ovog takmičenja. Mene stid. :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

Pa dali bi guzice realno da Messi uradi ovo šta je Ronaldo i da Barcelona napravi three peat. O ovome će se generacijama pričati. Čovjek back to back hattrick vs Oblak i vs Neuer. Messi toliko golova nema u knockout fazi unazad 10 godina. :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

Viva Madrid, Viva Ronaldo.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 12 mar 2021, 10:22

JoeBleck je napisao/la:
12 mar 2021, 09:55
12 mar 2021, 08:07
Petardaa je napisao/la:

Messi je bio u sve te tri utakmice daleko najbolji fudbaler na terenu.Pogledas highligts utakmice i vidis njega kako kao cunjeve zaobilazi bukvalno u sve tri utakmice rivale.Direktan krivac i apsolutno najbolji individualac na terenu u svakoj od utakmica.Mozda nije zvanicno bio MOTM ali bez obzira , blistava partija i genijalna.

Ronaldo standardno najlosiji igrac na terenu.Nevidljiv , u dzepu, pojavi se kad treba penal osutati kad ostatak ekipe vec sve rijesi.

Pogledao sam higlhligts svih finala Barcelone i Reala u njihovoj eri , Ronalda sam u kasdru vidio 60 sekundi , Messija 7 minuta.
Ma ja, reda radi Iniestu i Xavija proglasili igračima utakmice.
Jbt kad čovjek vidi kako pišete o CR, rekao bi da je riječ o nekoj sohi tipa Melunović ili tako nešto.
Koševo Zapad

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 12 mar 2021, 11:20

anonymousHD je napisao/la:
12 mar 2021, 10:15
Kakva tema. Navijači Barcelone na temi LP pljuju najveći klub u historiji ovog takmičenja i najvećeg igrača u historiji ovog takmičenja. Mene stid. :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

Pa dali bi guzice realno da Messi uradi ovo šta je Ronaldo i da Barcelona napravi three peat. O ovome će se generacijama pričati. Čovjek back to back hattrick vs Oblak i vs Neuer. Messi toliko golova nema u knockout fazi unazad 10 godina. :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

Viva Madrid, Viva Ronaldo.
Record scratch
Freeze frame
Yup, that's me. You're probably wondering how I got into this situation.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 12 mar 2021, 11:29

Što prije ga vratiti u Madrid da bilda statse.

slika
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 12 mar 2021, 11:35

Hajde da mu zapinjete za La Ligu, šta znam, tu ima materijala, ali za LP, daj ba, ima čovjek titula ko i vaš klub. Pet LP, pet puta najbolji igrač bio, ubjedljivo.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 12 mar 2021, 12:11

Pogba je napisao/la:
12 mar 2021, 11:29
Što prije ga vratiti u Madrid da bilda statse.

slika
Ne možete vi meda ni sa njim ni bez njega.
Halo bolan, ideš s Moratom, Ramzijem, Rabiotom na titulu...nigdje veze.
Koševo Zapad

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 12 mar 2021, 12:13

Kakvu titulu?

#MaxOUT

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 12 mar 2021, 12:20

Pogba je napisao/la:
12 mar 2021, 12:13
Kakvu titulu?
LP.
Koševo Zapad

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 12 mar 2021, 12:43

12 mar 2021, 12:20
Pogba je napisao/la:
Kakvu titulu?
LP.
To je priča za ss.ba i slične. Juventus još u zadnjoj Allegrievoj sezoni je počeo sa velikim padom, nastavio sa Sarriem i onda ga otjerao, doveo amatera i počeo podmlađivanje. Svaka priča o klempi je priča za malu djecu. Ono što je bio minimum je da se dođe do 1/4F i da se u prvenstvu uzme titula, a i to je bilo jasno da se neće desiti od starta sezone (a ja sam gubitak domaće lige najavio i prije početka iste).
Dovođenje Ronalda je tada bila prilika koja se nije smjela propustiti, ali reći da je doveden da se uzme LP je priča za nekog ko valjda nije imao oči da vidi da Juventus nije ni blizu onog sa Tevezom, Moratom, Pogbom, Vidalom, Marchisiom i Pirlom. Na takav Juve je CR mogao biti prevaga za titulu. Ovako je samo problem jer se traži da pored golova učestvuje aktivno u igri što on ne može.

Samo je u toj posljednjoj Allegrievoj sezoni (njegovoj prvoj) Juventus možda mogao nešto uraditi, ali i tad je bilo jasno da nema ništa od toga.

Ne mogu sad tvrditi ko je rekao ili nije rekao da je doveden za to, u klubu su uvijek govorili nakon silne dominacije u domaćim takmičenjima da je LP san. San, a niko nije tvrdio "doveli smo ga da nam osvoji". To bi bila glupost i velika hrabrost obzirom na historijat kluba u LP i toliki broj poraza u finalima i kad su bili totalni favoriti. Da ne spominjemo da je 25 godina prošlo od titule.

A valjda je i to dokaz ovim smorovima koji misle da su CR i Messi mitološka bića koji su sami osvojili titule. Ronaldo van idealnog konteksta (Modrić, Kroos, Casemiro, Bale i co.) je normalan igrač, stat padder, bez uticaja na igru. Čak nije bio ni prvi strijelac u Italiji nijednom. Neće ni ove.

A i evo 2-3 godine vidimo kako padaju mitovi o tome jer CR i Messi ne mogu sami ništa, na stranu što su im statistike i dalje tu negdje, sami ne mogu meda i kritikovani su prilično bez obzira na statse.

Usput, pošto Anonimus spominje neke trofeje i nameće priču kako sam Ronaldo ima 5, a Juventus 2, onda vrijedi spomenuti da Padoin ima 5/6 liga, a Ronaldo 2. Kao da govorimo o tenisu.

Čovjek je unazadio Juventus na terenu, a popravio na instagramu.

1 gol iz slobodnog od 60 pokušaja. Sjećam se sezone kad su Dybala, Pjanic i Bernardeschi zabili 8-9 golova iz slobodnih. Svaku igra, niko ga ne smije zamijeniti, svaki pas ide njemu, bilo koji igrač prvo gleda gdje je on i hoće li se duriti ako mu se ne doda. Nekih 5x više šuteva uzeo od prvog sljedećeg igrača (postavljao sam neki dan to), i onda se priča kako jedini daje golove.

Što prije out.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 12 mar 2021, 13:12, ukupno mijenjano 1 put.

#MaxOUT

Rogero
Kontakt:

Post Postao/la Rogero » 12 mar 2021, 13:11

Ronaldo je doveden iz jednog razloga a to sigurno nije osvajanje klempe, vec da se prekine dominacija u Italiji tako da je transfer itekako uspjesan. :salut:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 12 mar 2021, 13:18

Pogba je napisao/la:
12 mar 2021, 12:43
12 mar 2021, 12:20
Pogba je napisao/la:
Kakvu titulu?
LP.
To je priča za ss.ba i slične. Juventus još u zadnjoj Allegrievoj sezoni je počeo sa velikim padom, nastavio sa Sarriem i onda ga otjerao, doveo amatera i počeo podmlađivanje. Svaka priča o klempi je priča za malu djecu. Ono što je bio minimum je da se dođe do 1/4F i da se u prvenstvu uzme titula, a i to je bilo jasno da se neće desiti od starta sezone (a ja sam gubitak domaće lige najavio i prije početka iste).
Dovođenje Ronalda je tada bila prilika koja se nije smjela propustiti, ali reći da je doveden da se uzme LP je priča za nekog ko valjda nije imao oči da vidi da Juventus nije ni blizu onog sa Tevezom, Moratom, Pogbom, Vidalom, Marchisiom i Pirlom. Na takav Juve je CR mogao biti prevaga za titulu. Ovako je samo problem jer se traži da pored golova učestvuje aktivno u igri što on ne može.

Samo je u toj posljednjoj Allegrievoj sezoni (njegovoj prvoj) Juventus možda mogao nešto uraditi, ali i tad je bilo jasno da nema ništa od toga.

Ne mogu sad tvrditi ko je rekao ili nije rekao da je doveden za to, u klubu su uvijek govorili nakon silne dominacije u domaćim takmičenjima da je LP san. San, a niko nije tvrdio "doveli smo ga da nam osvoji". To bi bila glupost i velika hrabrost obzirom na historijat kluba u LP i toliki broj poraza u finalima i kad su bili totalni favoriti. Da ne spominjemo da je 25 godina prošlo od titule.

A valjda je i to dokaz ovim smorovima koji misle da su CR i Messi mitološka bića koji su sami osvojili titule. Ronaldo van idealnog konteksta (Modrić, Kroos, Casemiro, Bale i co.) je normalan igrač, stat padder, bez uticaja na igru. Čak nije bio ni prvi strijelac u Italiji nijednom. Neće ni ove.

A i evo 2-3 godine vidimo kako padaju mitovi o tome jer CR i Messi ne mogu sami ništa, na stranu što su im statistike i dalje tu negdje, sami ne mogu meda i kritikovani su prilično bez obzira na statse.

Usput, pošto Anonimus spominje neke trofeje i nameće priču kako sam Ronaldo ima 5, a Juventus 2, onda vrijedi spomenuti da Padoin ima 5/6 liga, a Ronaldo 2. Kao da govorimo o tenisu.

Čovjek je unazadio Juventus na terenu, a popravio na instagramu.

1 gol iz slobodnog od 60 pokušaja. Sjećam se sezone kad su Dybala, Pjanic i Bernardeschi zabili 8-9 golova iz slobodnih. Svaku igra, niko ga ne smije zamijeniti, svaki pas ide njemu, bilo koji igrač prvo gleda gdje je on i hoće li se duriti ako mu se ne doda. Nekih 5x više šuteva uzeo od prvog sljedećeg igrača (postavljao sam neki dan to), i onda se priča kako jedini daje golove.

Što prije out.
Zato što je došao kao superstar, jedna od dvije najveće zvijezde.
Istina je da mu je prošao peak i da je u Juventus stigao kad mu je već zenit dobro prošao.
Koševo Zapad

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.