Ivaylo Petev

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Treba li Ivaylo Petev ostati selektor reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 27 maj 2022, 23:49.

Da
23
22%
Ne
80
78%

Ukupno glasova: 103

HarisZe
Kontakt:

Re: Ivaylo Petev

Post Postao/la HarisZe » 12 mar 2021, 07:10

gruezi je napisao/la:
12 mar 2021, 05:59
Dabogda Sakat Hodao ko God je od bosnjaka prihvatio da ovo smece bude selektor zarad vkastite fotelje... nema dzumica gazibegovica hajradinovica sve igraci koji su bolji od onih sto je pozvao...cuj mihojevic , stevanivic, visca, civic ...ovaj ce biti gori I od prosineckog ....
Cekamo 3 tekme i njemu je noga a zna i on to sam al 15000 evrica valja svaki mjesec ubrat i dan danas ne mogu da shvatim da izmedju bivseg kapitena i ovog neznalice ti izaberes ovo drugo
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 12 mar 2021, 07:24

HarisZe je napisao/la:
12 mar 2021, 07:10
gruezi je napisao/la:
Dabogda Sakat Hodao ko God je od bosnjaka prihvatio da ovo smece bude selektor zarad vkastite fotelje... nema dzumica gazibegovica hajradinovica sve igraci koji su bolji od onih sto je pozvao...cuj mihojevic , stevanivic, visca, civic ...ovaj ce biti gori I od prosineckog ....
Cekamo 3 tekme i njemu je noga a zna i on to sam al 15000 evrica valja svaki mjesec ubrat i dan danas ne mogu da shvatim da izmedju bivseg kapitena i ovog neznalice ti izaberes ovo drugo
Taj bivsi kapiten nema dana iskustva u trenerskom poslu.Ne moze preko noci postat trener i odmah da vodi A selekciju...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 12 mar 2021, 07:39

DamirT je napisao/la:
12 mar 2021, 07:24
HarisZe je napisao/la:
12 mar 2021, 07:10
gruezi je napisao/la:
Taj bivsi kapiten nema dana iskustva u trenerskom poslu.Ne moze preko noci postat trener i odmah da vodi A selekciju...
Slazem se, ali u slucaju da smo mi normalna drzava i reprezentacija ali posto nismo puno bi bolja i prirodnija alternativa bila dati Barbi sansu, poceti vracati povjerenje navijaca javnosti i napraviti taj hajp kao nesto sa cirom dok je bio, ovako 3 tekme 3 poraza prizelkujem i da se rijesimo.ovog tzv strucnjak. To da Barba nema iskustva u vodjenju tima je bezvezzna teza, sa dobrim strucnim stabom je sve moguce. Pa vidis da neznalicu izbjegavaju svi redim i sad ce mu nametnuti pomocnike al eto on je vodio tim prije, otaj zna
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 12 mar 2021, 07:44

Ja, i?
taj bivsi kapiten ne bi znao objaviti ovakav ili bolji spisak od tutinog?
taj kapiten ne bi znao uz par pomocnika, takodjer bivsih saigraca, organizovati trening i po do tekme sa finskom?

dodjemo do kljucnog o cemu tuta prica ovih dana, nema se vremena za revoluciju, kaze radicemo na atmosferi, vracanju samopouzdanja...e sad zamisli sa kim bi ta atmosfera i samopouzdanje kod igraca bili bolje, kad te doceka tuta ili barbarez, kojem su se oni svi divili i gledali dok je igrao i borio se za isti dres sa svim svojim liderskim sposobnostima.
zar treba biti neki psiholog da znamo odgovor na ovo pitanje?

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 12 mar 2021, 08:02

babino je napisao/la:
12 mar 2021, 07:44
Ja, i?
taj bivsi kapiten ne bi znao objaviti ovakav ili bolji spisak od tutinog?
taj kapiten ne bi znao uz par pomocnika, takodjer bivsih saigraca, organizovati trening i po do tekme sa finskom?

dodjemo do kljucnog o cemu tuta prica ovih dana, nema se vremena za revoluciju, kaze radicemo na atmosferi, vracanju samopouzdanja...e sad zamisli sa kim bi ta atmosfera i samopouzdanje kod igraca bili bolje, kad te doceka tuta ili barbarez, kojem su se oni svi divili i gledali dok je igrao i borio se za isti dres sa svim svojim liderskim sposobnostima.
zar treba biti neki psiholog da znamo odgovor na ovo pitanje?
Upravo to, ovim konjokradicama i amaterima ne treba puno da se razotkriju.
Doveli su Tutu iz bugarske,da vraća samopuzdanje i gradi atmosferu. :crazy:
Kad to uradi neki Vico i ne čudi, ali ovi sendvičari i likovi koji će za poziv klupskom amateru izabrat i šešelja. E to je dno.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 mar 2021, 09:33

Shvatite da je najbolja moguca stvar uradjena sto Barbarez nije izabran u ovakvom odnosu snaga u reprezentaciji. Sa ovom levatima i mrziteljima drzave raditi zajedno, samo bi iskoristiti Barbu i sutnuli.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 12 mar 2021, 11:07

treba li slusati dalje od ovog odgovora u vezi begovica i pirica....koji lakrdijas hahaha
ovaj konto bosnjo glup:-)
ovi mogu podnijeti pritisak a begovic ne bi mogao..sta velis alfrede, jesi li zadovoljan hahaha

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 12 mar 2021, 11:13

MUDONJA NIJE PODLEGAO PRITISKU JAVNOSTI DA POZOVE BEGOVICA, ustati pa reci Petev !

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 12 mar 2021, 11:20

Zbog cega ovo ponizavanje Begovica od strane mafijaske organizacije zvane NSBiH?

Menadzerski talovi i klanovi su jaci nego ikad, ovaj smrdljivi cigan je samo njihov glasnogovornik. Svasta cete vidjeti u zivotu, ali postenog Bugara nikad.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 12 mar 2021, 11:23

BuffonGigi je napisao/la:
12 mar 2021, 11:20
Zbog cega ovo ponizavanje Begovica od strane mafijaske organizacije zvane NSBiH?

Menadzerski talovi i klanovi su jaci nego ikad, ovaj smrdljivi cigan je samo njihov glasnogovornik. Svasta cete vidjeti u zivotu, ali postenog Bugara nikad.
Edin Dzeko!
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 mar 2021, 11:24

Bice da je do jezika pa je ovako glupe odgovore dao na pitanja :kafa:

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 12 mar 2021, 11:24

Zašto nema Begovića na spisku?

"Igrači koji nisu pozvani, ne znači da nisu tu. Smatrao sam da će igrači koji su sada na spisku podnijeti pritisak u ovim utakmicama. Računam na većinu igrača i vrata su uvijek otvorena".

Zašto je pozvan Kenan Pirić koji nije standardan u svom klubu?

"On je iskoristio svoju šansu do sada. Mlad je i kvalitetan, imaoje dobru utakmicu protiv Italije. Dobro se uklapa u tim i mislim da je on budućnost reprezentacije".

:tokralju: :bow:

EdinjoBos
Kontakt:

Post Postao/la EdinjoBos » 12 mar 2021, 11:40

Zukanovic je napisao/la:
12 mar 2021, 11:24

"Igrači koji nisu pozvani, ne znači da nisu tu. Smatrao sam da će igrači koji su sada na spisku podnijeti pritisak u ovim utakmicama. Računam na većinu igrača i vrata su uvijek otvorena".

"On je iskoristio svoju šansu do sada. Mlad je i kvalitetan, imaoje dobru utakmicu protiv Italije. Dobro se uklapa u tim i mislim da je on budućnost reprezentacije".

Boze sacuvaj...

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 12 mar 2021, 11:50

Jel nas **** neko :lolno:

ramke0203
Kontakt:

Post Postao/la ramke0203 » 12 mar 2021, 11:51

e ako je ovo TEČNO PRIČANJE NAŠEG JEZIKA ... majko mila, pa ovako dijete u osnovnoj školi odgovara kad se zbuni pred učiteljicom!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 12 mar 2021, 12:14

Zukanovic je napisao/la:
12 mar 2021, 11:24

:urnebes:
naprijed rejal

retromoos
Kontakt:

Post Postao/la retromoos » 12 mar 2021, 12:15

Kako se frajer uhinjio, svaki odgovor toplo-hladno. Ne zna ni on jadnik kako ce igrati jer jos nije dobio upute. Pravi onaj sibicar bugarski :guz:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 12 mar 2021, 12:42

Koju je sansu Piric dosad iskoristio?Ne sjecam se da je ikako i branio.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Shogun
Kontakt:

Post Postao/la Shogun » 12 mar 2021, 12:43

Zamislite to. Golman koji nije ni buducnost Maribora je buducnost reprezentacije :urnebes:

EdinjoBos
Kontakt:

Post Postao/la EdinjoBos » 12 mar 2021, 12:52

hahahaaa

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.