Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
BiH kao ni Finska nisu na crvenoj listi za Veliku Britaniju
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Spisak kao spisak je ok, ali je strasno sta se Asmiru radi i samim tim se i sve pozitivno na njemu moze pomnoziti s nulom.
Begovic, Sehic, Vasilj
Todorovic, Gazibegovic
Hadzikadunic, Ahmedhodzic
Sanicanin, Djumic
Kolasinac, Civic
Cimirot, Hadziahmetovic
Pjanic, Vrancic
Krunic, Gojak
Duljevic, Menalo
Visca, Stevanovic, Hotic
Dzeko, Demirovic, Prevljak
Ovo je po meni 25 najboljih bh fudbalera trenutno (11 lijevih je prva postava, a ovi desni su njihove rezerve).
Sve dok se pozivaju oni koji nikako ne igraju, a uporedo se prica prica da ce pozive dobijati iskljucivo oni koji redovno igraju u svojim klubovima - ova reprezentacija ce se s pravom smatrati menadzerskom i ova reprezentacija nikad nista ozbiljno nece napraviti. Zar da jedan Piric bude ispred Begovica ili jedan Rahmanovic ispred Vrancica?!
Begovic, Sehic, Vasilj
Todorovic, Gazibegovic
Hadzikadunic, Ahmedhodzic
Sanicanin, Djumic
Kolasinac, Civic
Cimirot, Hadziahmetovic
Pjanic, Vrancic
Krunic, Gojak
Duljevic, Menalo
Visca, Stevanovic, Hotic
Dzeko, Demirovic, Prevljak
Ovo je po meni 25 najboljih bh fudbalera trenutno (11 lijevih je prva postava, a ovi desni su njihove rezerve).
Sve dok se pozivaju oni koji nikako ne igraju, a uporedo se prica prica da ce pozive dobijati iskljucivo oni koji redovno igraju u svojim klubovima - ova reprezentacija ce se s pravom smatrati menadzerskom i ova reprezentacija nikad nista ozbiljno nece napraviti. Zar da jedan Piric bude ispred Begovica ili jedan Rahmanovic ispred Vrancica?!
Begovic i Vrancic svakako nisu mogli dobiti poziv zbog covid mjera.
Nije tacno, nema nikakvih mjera i regularno su mogli. Procitaj izjavu Begovicevog oca.
BHF
Begovic nije pozvan zato sto ne zeli da sjedi na klupi i zato sto ga kapiten ne mirise. Valjda je to do sada svima jasno.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Kome ba da sjedi na klupi? Piricu I vasilju? Sama cinjejuca da selektor dozvolhava da mu dzeko odredzuje koga ce pozvati dovoljan je dokaz da nije nikakav autoritet I zavtsit ce kao ostali selektori...on je tu Posadzen od strane srba vlaskih i mladomuslimanskih da unisti repku do kraja...
Ovaj ološ nije u stanju ni reći da je Begović otpisan, nego puštaju botove da po forumima i portalima šire lažne informacije. Čuj covid protokol 

- NerminFatic
- Kontakt:
Ne uklapa se Asmir za pijanke. On je više za kućne atmosfere i film.
"We need to suffer. And we need to fight."
imas na prethodnoj stranici njegov facebook komentar ali to nije ni bitno, to je nesto opce poznato kad je asmir u pitanju.
- Beduin
- Kontakt:
Iz poraza u poraz idu, ne samo ns zelenom terenu. Daj ti udovolji hrvatima sa zupanijama, daj ti oslobodi pocasno mjesto tako sto liferujes Ivicu, daj nek je na celu Saveza mrzitelj BiH i Dodikov "rod" (a takav ne moze valjat i zeliti dobro BiH), a vi pojedinci i dalje podrzavajte ovakvu reprezentaciju. ❤
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Svaka čast na komentaru, još mi je gore vidjeti likove koji žele da neki igrač iz naše kukuruz lige igra za istu, samo da se proda za 100 000 KM u neki Turski spor ili bilo gdje, kao da se radi o Ronaldu Fenomenu a ne nekome levatu, koji pored treninga ispuši 20 nargila na dan. Mogu ipak skontati te mozgove, to su oni ljudi, kojima može stati sve u obraz i ovo stanje u državi. Bitno im je da mogu otići na kaficu i džumu obaviti i oni kao zadovoljni u životu, ispunili sve. Takva je stoka uništila sve u ovoj državi, od sporta pa dalje da ne pišem.Beduin je napisao/la: ↑12 mar 2021, 09:30Iz poraza u poraz idu, ne samo ns zelenom terenu. Daj ti udovolji hrvatima sa zupanijama, daj ti oslobodi pocasno mjesto tako sto liferujes Ivicu, daj nek je na celu Saveza mrzitelj BiH i Dodikov "rod" (a takav ne moze valjat i zeliti dobro BiH), a vi pojedinci i dalje podrzavajte ovakvu reprezentaciju. ❤
Bitno je da je napravio mjesta za Rahmanovića koji je klupiran u Konyasporu 

- JavierBosnia
- Kontakt:
Begovic nece da sjedi na klupi? Momak je profesionalac najveci u reprezentaciji sigurno.
Sjedio je on na klupi i borio se za mjesto i u Celziju i u Milanu, jedno vrijeme je i Butland odjednom dobio mjesto ispred njega, potom je i u Bournemouthu bio treci golman nakon Boruca i onog malog koji nema ni 20god.
Tako da ako je iko navikao, to je on. Profesionalac do kraja
- JavierBosnia
- Kontakt:
Rahmanovic je nastupio u svakoj sem zadnje dvije utakmice svog tima iako je tek dosao u klub. U zadnjih mjesec dana odigrao je 135 minuta u 3 utakmice ( u prosjeku po 45min)
A ne pricas sto je zvao Gojaka koji je u zadnjih mjesec dana odigrao 14 minuta?
Da je srece volio bih ja da su svi oni standardni, ali na toj poziciji si se mozda i uhvatio za pogresnog igraca. Mozda zbog tvojih nekih licnih simpatija. No dobro
ove dvije u kojima nije igrao ne racunas u prosjek:-)JavierBosnia je napisao/la: ↑12 mar 2021, 11:35Rahmanovic je nastupio u svakoj sem zadnje dvije utakmice svog tima iako je tek dosao u klub. U zadnjih mjesec dana odigrao je 135 minuta u 3 utakmice ( u prosjeku po 45min)
A ne pricas sto je zvao Gojaka koji je u zadnjih mjesec dana odigrao 14 minuta?
Da je srece volio bih ja da su svi oni standardni, ali na toj poziciji si se mozda i uhvatio za pogresnog igraca. Mozda zbog tvojih nekih licnih simpatija. No dobro
gojak, onakav nikakav, je messi za rahmanovica i isto je uletiti u prvih 11 torina i konje:-)
Meni je drago što nije pozvao Begovića ali i Petev je pokazao da će kod ovakvih odluka javnosti pričati gluposti a ne prave razloge i stati iza svoje odluke.
Citao sam clanak na rep ba valjda prije nekih sedam dana gdje je pisalo da ni Begovic ni Vrancic nece dobiti poziv zbog mjera. Eto, ako su oni slagali i ja sam.
Skuliraj druze, regan sam ovdje 4 godine kakav mrtvi bot. Ja ako sam pogrijesio bar cu se vratiti i priznati da jesam, necu nestati po mjesec dana i praviti se lud kao sto neki rade.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Normalno. Rekao sam utakmice koje je igrao, a ne koje nije.
Pa i ja se slazem da je Gojak duplo bolji igrac od Rahmanovica, zar ima sumnje u tome. Ali ne mozes prozivati jednog igraca da ne igra, a drugog ne jos na istoj poziciji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.