FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zaboravio sam na Malića skroz. Osim ono što se moglo sa interneta pročitat o momku, ništa drugo ne znam, tako da vidjet ćemo kakav je.
Vrhovac ne može rukom da pogodi gol, kamoli nogom... Oj tugo koga mi smatramo ko pojačanje
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Lendric zalet uhvatio iz Sarajeva. Nema ga 2 minute u kadru
dok dotrci prilikom sutanja penala.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
@let3 čini mi se da se mi samo ovdje yebemo oko Želje, da njih zaboli za ovo...
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Jos cijelo vrijeme zastaje pokazuje muminovicu u koju ce stranu ali ovaj ga nije skontao
A vidi se iskreno na reakcijama da im je bilo stalo da prodju jucer. Ne treba dusu grijesiti. Nisu nesto lose ni sutali ovi sto su fulali. Mozda su ih malo trznule Badzakove izjave, ali ali

Jbg.
suzu sam pustio ,duse drage..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Koliko se lobotomaca nakotilo na forumu, šta je ovo.
Dvije godine su čekali ovaj trenutak, strpljivo registrovali nickove i bili inkognito.

Dvije godine su čekali ovaj trenutak, strpljivo registrovali nickove i bili inkognito.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Joj da sam golman i da mi Lendric puca 100 penala sve bih mu odbranio. Ne zato sto sam dobar golman, nego zato sto svaki put ali bas svaki, puca na isti nacin i u istu stranu. 

Ma nisu duse nego ne mozes reci da su boliqurci bili. Nevolja ne dolazi nikad sama realno. Obicno kad krene nizbrdo onda i kad hoces nesto ne ide.
Ja ne znam na osnovu cega si primjetio da im je stalo,malo glume i patetike i to je sve
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Bitno je da dbr rade na treninzima, jos samo da nam se sreća okrene,
kad poslozis ekipu za penale na osnovu memine intuicije memo da je sposoban svoju bi frizuricu znao srediti prvo pa tek onda sve ostalo hahahha 
Ne mozes za vikend igrati preko volje, s namjerom da izgubis i onda zapeti pa misliti da ces pobjediti. Karma je kurava. Jeb.em im zene svima, a Blazevicu dva puta jer je top
Blazevicu **** zenu i 3 puta ,jaka je ..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- PointBlank
- Kontakt:
Mene vise iznenadjuju ovi neki sto su furali jednu pricu do prije par mjeseci, a saf u sudijskoj nadoknadi zamijeniše dres.
Svi kritikuju, svi pišu, al ove gnusne i bolesne psovke, yebavanje majke nekome kao da je crni tnikCe..
A jbg sam je kriv Amar ali mi smijesno kada napisu da je samo on kriv,ono prije njega ligu prvaka igraliPointBlank je napisao/la: ↑11 mar 2021, 23:11Mene vise iznenadjuju ovi neki sto su furali jednu pricu do prije par mjeseci, a saf u sudijskoj nadoknadi zamijeniše dres.
Svi kritikuju, svi pišu, al ove gnusne i bolesne psovke, yebavanje majke nekome kao da je crni tnikCe..

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sad sam bas htio da navedem sto ti rece sinoc. Puno je bitnije ovdje istraziti sto se biraju utakmice. I Amar je rekao da su borbeniji bili jucer nego u subotu sto je potvrda izjava Badzaka. Da sam na njegovom mjestu nakon svih izjava ovih pozvao bih i igrace i strucni stab na iskren, otvoren razgovor, ali odvojeno. Ne zajedno da budu. Ali, eto dao je rok strucnom stabu u naredna 2-3 dana da sastave konkretan plan i cilj sto opet moze ukazati da je problem bas u njima.
Slike ili iznosiš dezinformacije.MrkiMedo je napisao/la: ↑11 mar 2021, 23:09Ne mozes za vikend igrati preko volje, s namjerom da izgubis i onda zapeti pa misliti da ces pobjediti. Karma je kurava. Jeb.em im zene svima, a Blazevicu dva puta jer je top

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Dobra mu je zenka vala,steta sto hoda sa onakvim sluntom.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 50 gostiju.