MocMahale444 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 21:04
let3 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 17:10
MocMahale444 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 16:27
Amar je previse bahat ali 100% znaci 10000% igraci izmedju sebe mu prave igranku. Znaci 10000000%
Tako su sutnuli i Odu pa postavili sablju zvanog krov-bus.
Al tu su se zayebali, jer Amar nije fin covjek ko pokojni Odović ili poštenjacina kao Adzem, vec je veci fakin nego svi ti igraci zajedno.
Sad ce on njima napraviti igranku. Lendrić je izgleda kolovođa te igranke

pa kako ce letiti s noge na nogu.
Izgleda da ce ga nogirati, nema sanse da je Amar kriv za sve moguce. Jeste kriv za dosta stvari ali ne toliko koliko se tereti.
Nije mi jasan Amar u vezi igraca kao Veseli, Sinisa, Sehic, Aco, Lendric, Luka.
Ti igraci nisu za naseg kluba i vozdra a on ih forsira, dok neki od njih ne da pljuju nego hraknu po sred amara.
Naravno da nije kriv za vecinu stvari.
Neki dan sam nabrajao ovdje sve trenere koji nisu valjali našim baletanima u zadnjih 8 godina (koliko se nije uzela titula).
Dakle, Amar je bio zadnji trener pod kojime je Željo uzeo titulu. A poslije njega su se redali: Mulalić, Kostić, Krčamrević, Adžem, Petrović, Odović itd...naprimjer -banda preplacenih baletana je minirala i pokojnog Odu 10000%, to znam pouzdano, brukali klub, 5 poraza zaredom, pa sjeti se tih blamaža

ni Oda koji je bio ko hljeb im nije valjo...pichkaa im materina bezobrazna, misle tako svaki put, napraviti igranku i smijeniti trenera

ta fora je prolazila godinama, a Miske samo smijenjivao trenere.
E ovaj put su se zayebali, jer su naletili na gadnu budalu, jer Amar se nece njima sklanjati. Vec ce on njih yebavati. Sve mangupe koji nece da potrce i uprljaju dres ce nogirati.