English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Meni žao Alanasmitha, valjda dođe began da ga citira koji put
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Chapman1886
- Kontakt:
nema šta ovaj dialo je već sad drugo najbolje krilo europe,nakon martiala..od prvog ga mjesta dijeli samo suicid franucuza
Samo Sloboda | COYG
- Chapman1886
- Kontakt:
koji je promašaj ovaj teles ne da mu ni čitavu utakmicu u europa ligi koliko je loš i očajan,a najavljen ko roberto karlos
Samo Sloboda | COYG
Zato i misle za Shawa da je bolji nego sto jeste. Poslije Tellesa i Đani Salčin izgleda kao dobar igračChapman1886 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 20:27koji je promašaj ovaj teles ne da mu ni čitavu utakmicu u europa ligi koliko je loš i očajan,a najavljen ko roberto karlos
Bla bla bla, kao i uvijek. De da sto bolji troll bacim, a nema veze sto zvucim ko zadnji glupan koji nije 3 utakmice odgledao u zivotu.
Nista novo ovdje
Nista novo ovdje
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Osjezavajuce je od navijaca Uniteda vidjeti malo samosvjesnosti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Od tebe nista nije osvjezavajuce. Pjena mi na usta krene kad vidim koliko se trudis da budes zanimljiv. Kome? Ne znam.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Los vam ovaj golman, kratke mu ruke
To jest
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Koliko se drk.alo na ovog Hendersona, smijesan golman jbt
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dođe Kessie od 25M i izdominira na Old Traffordu. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Dvije bitne stvari za izdvojiti iz večerašnje utakmice:
1.) nova magična asistencija i novi trenutak lucidnosti najboljeg igrača svijeta trenutno: Bruno
2.) nevjerovatan prvijenac buduće Zlatne lopte: Adam Diallo
Inače, utakmica bez mnogo kvaliteta ; otvoren rezultat za revanš.
Milan
1.) nova magična asistencija i novi trenutak lucidnosti najboljeg igrača svijeta trenutno: Bruno

2.) nevjerovatan prvijenac buduće Zlatne lopte: Adam Diallo

Milan

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Više se Krunić čuo od Penandesa.
⚜️~⚜️~⚜️
- Pensioner26
- Kontakt:
AlanSmith14 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 20:50Dvije bitne stvari za izdvojiti iz večerašnje utakmice:
1.) nova magična asistencija i novi trenutak lucidnosti najboljeg igrača svijeta trenutno: Bruno![]()
2.) nevjerovatan prvijenac buduće Zlatne lopte: Adam Diallo![]()
Milan![]()
Vi ste baš onda kritični ako ne možete sa najboljim igračem svijeta dobiti miješani sastav Milana.
Cestitke navijacima Milana na 1-1
S rezervama protiv najjace postave Uniteda nadigrati ih nije mala stvar
S rezervama protiv najjace postave Uniteda nadigrati ih nije mala stvar
Zadnja izmjena: Zonked, dana/u 11 mar 2021, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Nažalost, tu si upravu.Pensioner26 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 21:10AlanSmith14 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 20:50Dvije bitne stvari za izdvojiti iz večerašnje utakmice:
1.) nova magična asistencija i novi trenutak lucidnosti najboljeg igrača svijeta trenutno: Bruno![]()
Milan![]()
Vi ste baš onda kritični ako ne možete sa najboljim igračem svijeta dobiti miješani sastav Milana.
Koliko je čovjek rođeni pobjednik govori i činjenica da u novom ugovoru koji mu se nudi (gdje mu se plata duplira), traži garanciju da će se United nastaviti pojačavati.
Znamo mi da on nema oko sebe igrače svog nivoa tj. ima ih jednom u 5 utakmica. Zato uvijek kažem da Bruno zaslužuje da osvaja trofeje ... njegov zahtjev prema klubu je baš ono što se očekuje od igrača takvog karaktera i kvaliteta.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Jel pise kolika cijena pojacanja mora bitAlanSmith14 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 21:14Nažalost, tu si upravu.Pensioner26 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 21:10AlanSmith14 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 20:50Dvije bitne stvari za izdvojiti iz večerašnje utakmice:
Milan![]()
Koliko je čovjek rođeni pobjednik govori i činjenica da u novom ugovoru koji mu se nudi (gdje mu se plata duplira), traži garanciju da će se United nastaviti pojačavati.
Znamo mi da on nema oko sebe igrače svog nivoa tj. ima ih jednom u 5 utakmica. Zato uvijek kažem da Bruno zaslužuje da osvaja trofeje ... njegov zahtjev prema klubu je baš ono što se očekuje od igrača takvog karaktera i kvaliteta.

Lik ih doslovno ucjenjuje, a oni mu se dive 

Bruno lowkey DOF koji Unitedu fali
Trenutno korisnika/ca: eldo, Google Adsense [Bot], JackW, Pensioner26, StevieG8 i 22 gosta.