FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 11 mar 2021, 18:10

braco je napisao/la:
11 mar 2021, 18:04
LjoZee je napisao/la:
11 mar 2021, 18:03
braco je napisao/la:
11 mar 2021, 18:01
Mojne tako, eno Cera izjavio da je digao vrijednost kluba za 5 miliona KM u samo mjesec dana od dolaska i da nas sada na svim kontinentima drugačije gledaju jer je on ušao u klub. Ne izmišljam ovo kunem se, ima izjava od neki dan.
To za vrijednost je rekao povodom nekih sponzorskih paketa koje su Badzak i on promijenili tipa vrijednost koja je za generalnog prihvatljiva, za zlatnog, plavog i ostale. To je za O kanal cini mi se? :D
U zadnjih mjesec dana smo također napravili potpuno novi redizajn sponzorskih paketa. U roku od mjesec dana što se tiče vrijednosti Želje kao kluba podigli vrijednost godišnju od 2,5 miliona eura. Ako neko misli da ja kao predsjednik u roku od dva minuta, dva dana i dva mjeseca čarobnjačkim štapom mogu riješiti problematiku koja se u klubu dešavala dugo vremena, varaju se, no ono što vam mogu reći je da način na koji danas percipira Željo u Britaniji, Zapadnoj Evropi, Aziji ili Africi je puno drugačiji nego prije mog ulaska u ovaj klub", rekao je Cerić.
.
Zadnja izmjena: HapicaRadePaprica, dana/u 11 mar 2021, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 11 mar 2021, 18:14

braco je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:
braco je napisao/la:
11 mar 2021, 18:01
Mojne tako, eno Cera izjavio da je digao vrijednost kluba za 5 miliona KM u samo mjesec dana od dolaska i da nas sada na svim kontinentima drugačije gledaju jer je on ušao u klub. Ne izmišljam ovo kunem se, ima izjava od neki dan.
To za vrijednost je rekao povodom nekih sponzorskih paketa koje su Badzak i on promijenili tipa vrijednost koja je za generalnog prihvatljiva, za zlatnog, plavog i ostale. To je za O kanal cini mi se? :D
U zadnjih mjesec dana smo također napravili potpuno novi redizajn sponzorskih paketa. U roku od mjesec dana što se tiče vrijednosti Želje kao kluba podigli vrijednost godišnju od 2,5 miliona eura. Ako neko misli da ja kao predsjednik u roku od dva minuta, dva dana i dva mjeseca čarobnjačkim štapom mogu riješiti problematiku koja se u klubu dešavala dugo vremena, varaju se, no ono što vam mogu reći je da način na koji danas percipira Željo u Britaniji, Zapadnoj Evropi, Aziji ili Africi je puno drugačiji nego prije mog ulaska u ovaj klub", rekao je Cerić.

slika

raja u africi vec uziva u majstorijama sa treninga nasih pulena

slika

dok u aziji doslo je isto do popularnosti želje al postepeno ovo je slika sa derbija vidi se da muskarac tuznjikavo je ispratio fulu od veselinovica dok je zensko naopako kao i u ostalim dijelovima svijeta pa navija za sarajevo :rol:

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 11 mar 2021, 18:15

HapicaRadePaprica je napisao/la:
11 mar 2021, 18:10
braco je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:

Izbrisah da nam se dušmani ne smiju.

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 11 mar 2021, 18:15

Znaci plac :lol:
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 11 mar 2021, 18:16

11 mar 2021, 18:10
braco je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:

Izbrisah da nam se dušmani ne smiju.

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 11 mar 2021, 18:24

Briši ovo LjoZee ja usrah i voz i stanicu.

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 11 mar 2021, 18:24

:urnebes: :urnebes:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 mar 2021, 18:26

11 mar 2021, 18:24
:rol: :rol:
Sad bas hocu da te pitam sta se desava :D
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 11 mar 2021, 18:26

Jel fakat ovo levat izjavio? Lik se sprda sa nama!
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 11 mar 2021, 18:29

LjoZee je napisao/la:
11 mar 2021, 18:26
11 mar 2021, 18:24
:rol: :rol:
Sad bas hocu da te pitam sta se desava :D
Pelcovali me onom Astra Zeneca vakcinom pa nisam u vinklo.

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 11 mar 2021, 18:30

Sekunde ovdje igrače nisu krivi.
Ko selektuje i dovodi igrače?
Ko može suspendovati igrače?
Ko će se onako dzaba praviti budala od igrača?
Na kraju krajeva ko se hvalio dovođenjem tih igrača, od prekidanja pressa da nas iznenadi do večera i privatnih poznanstava sa Lendrićem.
Ko može prebaciti nekoga da trenira s kadetima u 9 ujutro?
Doduše može onaj ko ima m..da i ko ima ime i prezime, ako nemaš, idi brate iza ograde, nije to za tebe, Bogi je bio Bogi pa je trenirao s pionirima.
Zakarić je bio naš najbolji igrač pa je sa tribine gledao utakmice?
Iz ovog pametna osoba lako izvuče zaključak, ili imaš sposobnost da kontrolišeš ili nemaš, nema ništa između, ne hvataj se u kolo koje ne možeš igrati.
Po meni je kriv šef struke - Osim amar
Sportski direktor - Osim amar
Finansijski direktor - Osim amar
Koordinator (rušitelj) omladinskih pogona - Osim amar
Generalni direktor koji dođe i kaže da se ne ide u dogovoreni hotel već da njegov prijatelj ima hotel i da se mijenja plan i tu spavaju- opet Osim amar

desnibocni
Kontakt:

Post Postao/la desnibocni » 11 mar 2021, 19:30

Ma samo noga u dupe.
Kolektivno.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 11 mar 2021, 19:36

:njanjanja: :urnebes: :urnebes:

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 11 mar 2021, 20:10

Šta nas briga dogovorili smo generalnog, zlatnog, plavog sponzora, Amara na klupi, spremnog Zeca, Rama na krilu, Štila kapiten.. Titula je naša!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 mar 2021, 20:20

Opet Sehic sija u punom sjaju. Neko mu se dobro nagovorio od nasih. :mrgreen:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 11 mar 2021, 20:21

Bitno je psovati po zvaničnoj i tražiti našu djecu da igraju.
Željezničar za život cijeli!

Mehmedaga
Kontakt:

Post Postao/la Mehmedaga » 11 mar 2021, 20:26

LjoZee je napisao/la:
11 mar 2021, 20:20

Opet Sehic sija u punom sjaju. Neko mu se dobro nagovorio od nasih. :mrgreen:
Kakav otpad od igraca.Iskreno ne znam ni sta bi radio na mjestu trenera,predsjenika i ostalo.Iskreno nemam nikakvih kontakata al po prici a Bogami i rezultatima da je baš teško rasulo.Daj Bože samo da izborimo licencu za ligu prvo a Evropa(ako bude bude što bi onaj rekao).Hajde razbudi se Željo.
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 11 mar 2021, 20:26

Nije Jasko rekao ništa što ne znamo, i čega nismo svjedoci. Onaj jučerašnji seljački "kez" je kap koja je prelila čašu. On sada mora otići po svaku cijenu. Ili nas tužio, blokirao, ili se nekako nagodili sa njim. Ostati ne može. I ovo je put bez povratka. Sam se sebi pokakio na sve što je osvojio sa Željom. Ja ga nisam nikada gotivio, ali sam ga poštovao i smatrao inteligentnim. Sada vidim da je inteligencija isparila, postao je glupan obični, a poštovanje je isparilo. Moj Amare....

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 11 mar 2021, 20:27

Ja prvi trazim kvalitetnu i talentovanu djecu da igraju, znaci Milicevica na golu, Gasala i Kulasina na krilima, Durakovica u vezi a ne ove tzv. "talente" u vidu Subasica, Sehica, Muftica, Nargalica, Bece itd.

Pored ove reakcije Sehica kod gola Tuzle, pogledajte reakciju i Sinise, stavio ruke iza ledja, stao i ceka da Brkic sutira. Ko se sve danas bavi fudbalom :facepalm:

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 11 mar 2021, 20:31

Brkooo je napisao/la:
11 mar 2021, 20:27
Ja prvi trazim kvalitetnu i talentovanu djecu da igraju, znaci Milicevica na golu, Gasala i Kulasina na krilima, Durakovica u vezi a ne ove tzv. "talente" u vidu Subasica, Sehica, Muftica, Nargalica, Bece itd.

Pored ove reakcije Sehica kod gola Tuzle, pogledajte reakciju i Sinise, stavio ruke iza ledja, stao i ceka da Brkic sutira. Ko se sve danas bavi fudbalom :facepalm:
Tako je Brko, bravo majstore!!! Samo što npr Miličević ili Duraković ne mogu igrati jer im Amar ne gotivi očeve....jbg nisu spremni pogurati malo, a još i kritikuju...a mali Miličevič golmančina!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, NazorUso i 44 gosta.