Ivaylo Petev

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Treba li Ivaylo Petev ostati selektor reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 27 maj 2022, 23:49.

Da
23
22%
Ne
80
78%

Ukupno glasova: 103

EC3
Kontakt:

Re: Ivaylo Petev

Post Postao/la EC3 » 11 mar 2021, 17:08

GEC je napisao/la:
11 mar 2021, 16:59
EC3 je napisao/la:
11 mar 2021, 16:24
bordobijeli je napisao/la:
11 mar 2021, 16:19

Pa ne mozes ni 3-5-2 za to ti trebaju dva bočna koja mogu pokrivati cijelu stranu, ko to moze od nasih ?
Mozda 4-3-1-2

Šehić
Todorovic Ahmedhodžić Saničanin Kolašinac
Pjanić Cimirot Gojak
Krunić
Džeko Demirović
Jel igraš sa analogom?
Ajde ne zezaj :hmmmmm: , ovako smo igrali kad je Sušić bio selektor, vrijedi probati bar u junu u prijateljskoj utakmici protiv Danske. Mada nerealno je ocekivati velike promjene pogotovo u ovako kratkom vremenu.
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 11 mar 2021, 17:09

EC3 je napisao/la:
11 mar 2021, 17:01
soko je napisao/la:
11 mar 2021, 16:40

tako treba da igra al pod uslovom da mu igaju krila, kakva takva. Mi nemamo nijednog postenog def veznog, moramo se krpiti i tu . A nisu nam ni stoperi bas nesto. A da ne pricamo o golmanima.
Ono sto je pokusavao Prosinecki sa Cimirotom, Pjanic, Krunicem, Gojakom/Hodzicem i Viscom nije islo.

Nek proba Viscu, Stevanovica, Luku i Duljevica, daj im po 50-55 minuta. Dulja i onako ne moze vise.
Ne bi pozvao 4 krila po dva na obje strane da bi umjesto njih na toj poziciji koristio Gojaka ili Krunića
Pa Menalo je dao neki intervju, Prosinecki je njega i Dulju stavio na tribine a umjesto njih igrali Gojak/Hodzic/Krunic pokusali da igraju krila.
Tako da se nikad ne zna.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 11 mar 2021, 17:09

Kad vidim da je Deni Milisevic na spisku sav se ospem
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

CevapiPrijeUtakmice
Kontakt:

Post Postao/la CevapiPrijeUtakmice » 11 mar 2021, 17:14

AlfredNobel je napisao/la:
11 mar 2021, 15:50
Pohvale za pozivanje Stevanovića i Demirovića. Ovo ostalo haman isto, a bolje i nemamo.

------------------------ Vasilj

Cipetić - Ahmedhodžić - Hadžikadunić - Kolašinac

------------------ Pjanić - Cimirot

---- Stevanović ----- Krunić ---------- Menalo

------------------------ Džeko
Ovo mi se svidja. Mozda bi mogli i Demirovica umjesto Menala.

Ako opet budu dva antitalenta Cimirot i Visca zajedno u prvih 11, sve ce biti isto ko prije.
Jedan od njih bi se mogao tolerisati ali dvojica nikako.

Moramo naci zamjenu za Cimirota.
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 11 mar 2021, 17:16

EC3 je napisao/la:
11 mar 2021, 17:08
GEC je napisao/la:
EC3 je napisao/la:
11 mar 2021, 16:24

Mozda 4-3-1-2

Šehić
Todorovic Ahmedhodžić Saničanin Kolašinac
Pjanić Cimirot Gojak
Krunić
Džeko Demirović
Jel igraš sa analogom?
Ajde ne zezaj :hmmmmm: , ovako smo igrali kad je Sušić bio selektor, vrijedi probati bar u junu u prijateljskoj utakmici protiv Danske. Mada nerealno je ocekivati velike promjene pogotovo u ovako kratkom vremenu.
Nismo tako igrali.
Kad smo IGRALI pod Susicem, igrali smo 4-2-3-1
Mujdza - Spaha - Bico/Sunjic - Seo/Sejo
----------Pjanic------------Besic-------------
Hajrovic----------Miske--------------Lulic
--------------------Dzeko-------------------

Mujdza daleko bolji od bekova. Besic tad od Cimirota koji bas i nije za ove pozicije. A za Misimovica nema zamjene i onda Lulic vs Dulja i ostali

EC3
Kontakt:

Post Postao/la EC3 » 11 mar 2021, 17:31

soko je napisao/la:
11 mar 2021, 17:16
EC3 je napisao/la:
GEC je napisao/la:

Jel igraš sa analogom?
Nismo tako igrali.

Mujdza daleko bolji od bekova. Besic tad od Cimirota koji bas i nije za ove pozicije. A za Misimovica nema zamjene i onda Lulic vs Dulja i ostali
Tako smo igrali na Svjetskom prvenstvu i u onoj utakmici protiv Francuske u Parizu samo što je tad Medunjanin igrao umjesto Bešića a Pjanić desno, u kvalifikacijama smo igrali sa dva napadača Džekom i Ibiševićem.

Begovic
Mujdža Spahić Zukanović Salihović
Pjanić Rahimić Lulić
Misimović
Džeko Ibišević
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 11 mar 2021, 17:39

jasmin10 je napisao/la:
11 mar 2021, 15:53
Pohvale za pozivanje Stevanovića i Demirovića. Ovo ostalo haman isto, a bolje i nemamo.

Vasilj
Cipetić Ahmedhodžić Hadžikadunić Kolašinac
Pjanić Cimirot
Stevanović Krunić Menalo
Džeko
Po meni je bolje 3-5-2. Kolasinac i Stevanović da drze strane, a umjesto Menala u napad ubaciti Demirovica, te umjesto Cipetica mozda Sanicanin na stopera.
Sviđa mi se i ta ideja, ali 99 posto je sigurno da ćemo ići s 4-2-3-1. Mada, kao što rekoh, fino mi djeluje i ova tvoja postava.

Samo bih volio kad bi Stevanović dobio priliku odmah ispred Višće, jer ja onog kloca više ne mogu da gledam. Jedan od najglupljih igrača koje sam gledao u životu. Slažem se da nemamo toliko izbora, ali kad je tu već Stevanović, treba mu dati šansu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 11 mar 2021, 17:40

CevapiPrijeUtakmice je napisao/la:
11 mar 2021, 17:14

------------------------ Vasilj

Cipetić - Ahmedhodžić - Hadžikadunić - Kolašinac

------------------ Pjanić - Cimirot

---- Stevanović ----- Krunić ---------- Menalo

------------------------ Džeko
Ovo mi se svidja. Mozda bi mogli i Demirovica umjesto Menala.

Ako opet budu dva antitalenta Cimirot i Visca zajedno u prvih 11, sve ce biti isto ko prije.
Jedan od njih bi se mogao tolerisati ali dvojica nikako.

Moramo naci zamjenu za Cimirota.
Demirović je centarfor, Menalu je ovo prirodna pozicija.

Ne bih se složio oko Cimirota, momak igra sasvim dobro i obavlja sve ono što treba.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 11 mar 2021, 17:43

Mislim da je spisak korektan... Bez duljevica i gojaka bi bio najrealniji.. Mislim da nezasluzuju poziv
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 11 mar 2021, 17:50

EC3 je napisao/la:
11 mar 2021, 17:31
soko je napisao/la:
EC3 je napisao/la:

Nismo tako igrali.

Tako smo igrali na Svjetskom prvenstvu i u onoj utakmici protiv Francuske u Parizu samo što je tad Medunjanin igrao umjesto Bešića a Pjanić desno, u kvalifikacijama smo igrali sa dva napadača Džekom i Ibiševićem.

Begovic
Mujdža Spahić Zukanović Salihović
Pjanić Rahimić Lulić
Misimović
Džeko Ibišević
Upravu si, jesmo igrali u kvalifikacijana sa dva napadaca, al smo imali Rahimica/Zahu da igraju def veznog. Mujdzu koji je citavu stranu pokrivao i onda lijevo Sejo i Lula. Samo i to nije bilo to, tek smo poceli pravo IGRATI kad je bilo ovo gore sto ja pisem. Tako smo igrali prije SP, protiv Obale Sl i Meksika pa onda na SP.
Cimirot, Gojak, Pjanic i Krunic zajedno ne ide. Nema tu ni neke defanzive, ni brzine. Samo meljanje lopte i onda kad se lopta izgube opasnost po nasem golu sa mladom ne iskusnom odbranom.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 11 mar 2021, 18:03

Vasilj
Pjanić Cimirot
Stevanović Krunić Menalo
Džeko
Jap to je to. Petev ce u slucaju visce i prirodnih krila pokazati je li strucnjak ili neznalica. Ako opet budemo gledali viscu, hodzica ili gojaka na krilu mozes komotno otpisat kvalifikacije
naprijed rejal

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 11 mar 2021, 18:07

Begović, Vrančić?
I jedan i drugi su za prvih 11.

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 11 mar 2021, 18:29

Vasilj. Momak je u odlicnoj formi i sto je najvaznije perspektivan.
Todorovic. Godine skoro iste kao Cipetic, vise minuta u boljem klubu, u istoj ligi.
Prednost je trebao imati i Gazibegovic pored Cipetica da zaigra protiv Kosta Rike i osjeti malo A selekciju, jer momak ima isto minuta u Sturmu kao on u Lokomotivi koja je u losijoj formi i sto je najvaznije mladji 3,4g i daleko perspektivniji pa da ga se malo pogura..ali eto ostavljen je mladjoj selekciji i bice vremena za njega.
Hadzikadunic. U odlicnoj formi, definitivno od prve minute.
Ahmedhodzic. Nema utakmica radi lige, ali opet prednost pored Sanicanina koji i nema neke minute u zadnje vrijeme, a igra u Vosi. I najvaznije treba mu utakmica u nogama sa Dennisom, pa neka se istrpe i neke greske. Daleko u vrhu obojica na ostale stopere.
Gojak. Iako se ne moze pohvaliti minutama, ako bude formacija 451 mislim da ga se treba gurnuti bar protiv Finske jer mislim da moze nesto ponuditi, a onda se moze staviti i Krunic malo nazad sa Pjanketom.
Ali opet razumljivo i da ide Krunic naprijed, a Cimirot umjesto njega nazad.
Sto se tice krila. Desno definitivno Stevanovic, u duplo boljoj formi od Visce.
A lijevo svejedno, Menalo ili Duljevic..mozda Demirovic
Demirovic. Najteza odluka. Ne znam koliko moze ponuditi sa krila, mozda treba i probati protiv Finaca...ali ipak odlicno bi bilo sa 2 napadaca i nadopunjavanje sa Dzekom u napadu, ali ako bude imao mu*a treba tako izaci. Ne bi volio da ga vidim na klupi, a mislim da bi dobili puno vise i od Dzeke i njega kada bi bili skupa gore.
BašČelik!

TopRemove
Kontakt:

Post Postao/la TopRemove » 11 mar 2021, 18:43

mrAdislic je napisao/la:
11 mar 2021, 18:29
Todorovic. Godine skoro iste kao Cipetic, vise minuta u boljem klubu, u istoj ligi.
Prednost je trebao imati i Gazibegovic pored Cipetica da zaigra protiv Kosta Rike i osjeti malo A selekciju, jer momak ima isto minuta u Sturmu kao on u Lokomotivi koja je u losijoj formi i sto je najvaznije mladji 3,4g i daleko perspektivniji pa da ga se malo pogura..ali eto ostavljen je mladjoj selekciji i bice vremena za njega.
Ahmedhodzic. Nema utakmica radi lige, ali opet prednost pored Sanicanina koji i nema neke minute u zadnje vrijeme, a igra u Vosi. I najvaznije treba mu utakmica u nogama sa Dennisom, pa neka se istrpe i neke greske. Daleko u vrhu obojica na ostale stopere.
Gojak. Iako se ne moze pohvaliti minutama, ako bude formacija 451 mislim da ga se treba gurnuti bar protiv Finske jer mislim da moze nesto ponuditi, a onda se moze staviti i Krunic malo nazad sa Pjanketom.
Demirovic. Najteza odluka. Ne znam koliko moze ponuditi sa krila, mozda treba i probati protiv Finaca...ali ipak odlicno bi bilo sa 2 napadaca i nadopunjavanje sa Dzekom u napadu, ali ako bude imao mu*a treba tako izaci. Ne bi volio da ga vidim na klupi, a mislim da bi dobili puno vise i od Dzeke i njega kada bi bili skupa gore.
Ja mislim da će stvari ići ovako, Džeko ako bude dobro igrao neće ni biti vađen iz igre, znači nema mjesta za Prevljaka, a kamoli Demirovića (ne što smatram da je Prevljak bolji od Demirovića nego što imam informaciju da će Petev Prevljaka tretirati kao drugog špica). Ako Džeko ne bude igrao dobro, ulazi Prevljak oko cca. 60 minute, a Demirović će šansu dobiti samo u prijateljskoj tekmi. Definitivno mi se sviđa ta tvoja zamisao da Demirović počne na krilu, tako su mu definitivno veće šanse da dobije svoje minute. Vidjet ćemo sve za desetak dana.

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 11 mar 2021, 18:53

TopRemove je napisao/la:
11 mar 2021, 18:43
mrAdislic je napisao/la:
11 mar 2021, 18:29
Ja mislim da će stvari ići ovako, Džeko ako bude dobro igrao neće ni biti vađen iz igre, znači nema mjesta za Prevljaka, a kamoli Demirovića (ne što smatram da je Prevljak bolji od Demirovića nego što imam informaciju da će Petev Prevljaka tretirati kao drugog špica). Ako Džeko ne bude igrao dobro, ulazi Prevljak oko cca. 60 minute, a Demirović će šansu dobiti samo u prijateljskoj tekmi. Definitivno mi se sviđa ta tvoja zamisao da Demirović počne na krilu, tako su mu definitivno veće šanse da dobije svoje minute. Vidjet ćemo sve za desetak dana.
Ako je to tacno nezz onda koja je logika da je Prevljak ispred Demira :crazy:
BašČelik!

TopRemove
Kontakt:

Post Postao/la TopRemove » 11 mar 2021, 19:19

mrAdislic je napisao/la:
11 mar 2021, 18:53
Ako je to tacno nezz onda koja je logika da je Prevljak ispred Demira :crazy:
A eto, zabio je više golova ove sezone, ima više iskustva i ovo mu je već peta sezona u karijeri u kojoj je zabio najmanje deset golova. Ja bih volio njih dvojicu vidjeti zajedno u napadu kad se Džeko oprosti.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 11 mar 2021, 19:27

soko je napisao/la:
EC3 je napisao/la:
GEC je napisao/la:

Jel igraš sa analogom?
Nismo tako igrali.

Sa ovom ekipom otici samo na jedno prvenstvo. Tesko i danas to shvatiti. Portugal dva puta oke moze se ispasti. Ali poslje brazila se moralo otici na ep16 vec kroz kvalifikacije bez baraza.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 11 mar 2021, 19:39

.......................................Vasilj..................................

.........Ahmedhodzic..Hadzikadunic..Sanicanin............
...Todorovic......................................................Kolasinac....
...........................................Cimirot................................
...........................Pjanic.........................Krunic...............
....................Demirovic...................................................
.........................................................Dzeko.....................

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 11 mar 2021, 20:18

Sveti je napisao/la:
11 mar 2021, 18:03

Vasilj
Pjanić Cimirot
Stevanović Krunić Menalo
Džeko
Jap to je to. Petev ce u slucaju visce i prirodnih krila pokazati je li strucnjak ili neznalica. Ako opet budemo gledali viscu, hodzica ili gojaka na krilu mozes komotno otpisat kvalifikacije
Slažem se. Muka je i meni više od hablečine Višće, koji je obična atleta. Petev bi odmah muda pokazao stavljanjem Stevanovića ili Menala recimo, a pogotovo Demirovićem. Mada, šanse da ne zaigra Višća su premale.

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 11 mar 2021, 20:27

DrFilgud je napisao/la:
11 mar 2021, 18:07
Begović, Vrančić?
I jedan i drugi su za prvih 11.
Nisu pozvani ... nespadaju pod 'trenutno najbolje sto imamo' ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, Google Adsense [Bot], HariTz i 38 gostiju.