mrAdislic je napisao/la: ↑11 mar 2021, 18:29
Vasilj. Momak je u odlicnoj formi i sto je najvaznije perspektivan.
Todorovic. Godine skoro iste kao Cipetic, vise minuta u boljem klubu, u istoj ligi.
Prednost je trebao imati i Gazibegovic pored Cipetica da zaigra protiv Kosta Rike i osjeti malo A selekciju, jer momak ima isto minuta u Sturmu kao on u Lokomotivi koja je u losijoj formi i sto je najvaznije mladji 3,4g i daleko perspektivniji pa da ga se malo pogura..ali eto ostavljen je mladjoj selekciji i bice vremena za njega.
Hadzikadunic. U odlicnoj formi, definitivno od prve minute.
Ahmedhodzic. Nema utakmica radi lige, ali opet prednost pored Sanicanina koji i nema neke minute u zadnje vrijeme, a igra u Vosi. I najvaznije treba mu utakmica u nogama sa Dennisom, pa neka se istrpe i neke greske. Daleko u vrhu obojica na ostale stopere.
Gojak. Iako se ne moze pohvaliti minutama, ako bude formacija 451 mislim da ga se treba gurnuti bar protiv Finske jer mislim da moze nesto ponuditi, a onda se moze staviti i Krunic malo nazad sa Pjanketom.
Ali opet razumljivo i da ide Krunic naprijed, a Cimirot umjesto njega nazad.
Sto se tice krila. Desno definitivno Stevanovic, u duplo boljoj formi od Visce.
A lijevo svejedno, Menalo ili Duljevic..mozda Demirovic
Demirovic. Najteza odluka. Ne znam koliko moze ponuditi sa krila, mozda treba i probati protiv Finaca...ali ipak odlicno bi bilo sa 2 napadaca i nadopunjavanje sa Dzekom u napadu, ali ako bude imao mu*a treba tako izaci. Ne bi volio da ga vidim na klupi, a mislim da bi dobili puno vise i od Dzeke i njega kada bi bili skupa gore.