Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2020/2021
Kad se sve sabere Cristiano ima 4 gola u finalima plus posljednji penal 2016., a Messi dva ako se dobro sjećam.
O polufinalima da ne govorim.
O polufinalima da ne govorim.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Kada se sve sabere Ronaldo je stariji barem 2 godine, ima u nokaut fazi 15-ak utakmica više, 17 golova više i 10-ak golova u nokaut fazi u četvrtfinalima protiv Apoela, Galate, Wolfsburga i sličnih, a Messi samo 1 protiv Shakthara. Jbg nekome se namještao žrijeb LP, a nekome ne.. Kad se sjetim svih onih komentara.
U finalima bi sigurno Messija uzeo prije Ronalda. Jednostavno nije nestajao toliko puta kao Ronaldo, a i dobio ga je i u direktnom duelu. Ako se dobro sjećam Ronaldo je mašio i onu dobru priliku 2009e

U finalima bi sigurno Messija uzeo prije Ronalda. Jednostavno nije nestajao toliko puta kao Ronaldo, a i dobio ga je i u direktnom duelu. Ako se dobro sjećam Ronaldo je mašio i onu dobru priliku 2009e

Samo sto Rona onako zabije Atleticu u finalu, sam ih izbaci u onim tekmama i sa Realom i sa Juventusom, sam izbaci ultra jaki Bayern svaki put, sam dobije Juventus u finalu, sam okrene Wolfsburg i 0-2, zabije Chelseau 2008 u finalu za vrlo bitno izjednacenje, itd itd.
Messi je itekako imao odlicnih predstava ali nikad kao Ronaldo. Covjek koji osvoji 5 LP (koliko ima i jedna Barcelona) od cega su cak 3 zaredom mora se smatrati najvecim. Kad na to sve dodas da je sve uzeo u Junajtedu, sve u Realu i evo sad pokusava i u Juventusu shvatis o kakvom se igracu radi. Gdje god da ode biti ce gol masina i covjek odluke. GOAT.
Messi je itekako imao odlicnih predstava ali nikad kao Ronaldo. Covjek koji osvoji 5 LP (koliko ima i jedna Barcelona) od cega su cak 3 zaredom mora se smatrati najvecim. Kad na to sve dodas da je sve uzeo u Junajtedu, sve u Realu i evo sad pokusava i u Juventusu shvatis o kakvom se igracu radi. Gdje god da ode biti ce gol masina i covjek odluke. GOAT.
Nakon 10 golova od 1/4-finala do finala LP 2017. i to protiv Bayerna, Atletika i Juventusa, stvarno je urnebesno porediti Ronaldov i Messijev ucinak u KO fazi Lige Prvaka.
Ne znam jel ijedan od njih ikad izbacio sam klub. Totalni dikrajderski disrispekt prema suigračima. Vidimo koliko su uspješni solo kad im oduzmeš te po vama nebitne suigrače iz prošlog desetljeća.
Sljedeca sezona ce biti kljucna za obojicu da vidimo jesu li se zauvijek pozdravili sa uhonjom.
Kao što je neko napisao: Kad zabiju golove i prođu onda su oni sami zaslužni za to, kad ispadnu onda su krivi svi drugi, te su odjednom saigrači loši, potreban remont ekipe i slično.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ronaldo kada izbaci Bayern čitav svijet priča o krađi sudija, Messi kada izbaci Bayern čitav svijet priča o tome da je najbolji ikad. Velika je to razlika razlika.
Ja ne sporim činjenicu da je uzeo više LP ali je činjenica da je se i Messi naosvajao titula LP u njegovo vrijeme, a sa druge strane Ronaldo je skupljao samo mrvice u Primeri zbog Messija.
Ja ne sporim činjenicu da je uzeo više LP ali je činjenica da je se i Messi naosvajao titula LP u njegovo vrijeme, a sa druge strane Ronaldo je skupljao samo mrvice u Primeri zbog Messija.
Al' dosadili smo vise i sami sebi s ovom raspravom. Nikad se necemo sloziti jedni s drugima i to ce uvijek ostati tako. 50% je na strani Ronalda 50% na strani Messija. Ja sam evo fan Bayerna i cvrsto vjerujem da je Ronaldo najveci ikad, neko drugi ce reci da je Messi i to je to.
Ovo ti je do sad najpametnije što si napisao u zadnjih godinu dana 

Meni stvarno nije jasno kako to da ne sporis. Ocekivao sam neku materijalnu dokumentaciju kojom ces nam ovdje pokazati da je Messi uzeo vise LP. Razocarao si

Inace, realnost je da nijedan od ovog dvojca nije u stanju sam rijesiti neku bitniju utakmicu i upravo to je razlog zasto ni Messi ni Ronaldo nisu u top 10 ikad.
U kojem to ludom univerzumu ima 50 % ljudi koji misle da je ronaldo najveci ikad?
Ludi gorečka vrijedi za 100 forumasa, jer kao ZAKLETI fan Bayerna ni ne zna da je u tom klubu igrao neko koga su zvali Kaiser
Kill the kids
Kill the kids
Džeri Drejk
Ronaldo Il Phenomeno bez obzira na statistike 

Meščini da je na današnji dan Pjanke sa Lyonom izbacio halaše, kada je probio Ikera 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Više si ti ljudino Ronin dickrider. Nije tebi Bayo ni u lijevom mudu u poređenju sa Ronom.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Da se hoce sto prije penzionisati Messi i Rona, da ne citamo vise ove stupidne rasprave. Svake godine iste budalastine , tako 5 godina i niko nikoga da ubjedi, al se ne odustaje i dalje 

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nema se tu šta neko ubijeđivati. Ova statistika govori sve.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ja sam realan druze moj ako ga iko treba mrziti to su navijaci Bayerna zbog Reala i svih onih kradja.
Vi ste pravi prckovi dickrideri, ne priznajete nesto sto je ocito samo jer vam je klub u raspadu pa se samo na Messija i mozete vaditi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.