Ma ne osporavam kvalitet, ali ne toliki koliki se potencira TRENUTNO, nego govorim o spisku jer si ga uzeo kao neki relevantan izvor..pricamo o tome jel Dzeko top 10 napadaca TRNEUTNO i onda stavis najbolje strijelce 21. Stoljeca. Onda je po tome i Huntelaar top 10 napadaca trenutnoJavierBosnia je napisao/la: ↑11 mar 2021, 16:16Sta fali Huntelaaru? Vanserijski golgeter. Neko nekoga manje cijeni sa ovog spiska, neko više i slično. Jel fali neko od vrhunskih napadača 21 stoljeca ovdje? Sad statistika kao statistika, Dzeko je dao 10 golova iz penala, ovih par iznad njega su pet puta više. Ronaldo i ovi po 150 haman. Ali ne mogu vjerovati da neko nakon svih tih godina i dalje osporava Edinov kvalitet. Ja ne mogu...tutankamon1905 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 16:07
Kad vec stavljas ovako neke besmislene spiskove, smatras li da je Huntelaar bolji napadač od Džeke? Evo spisak tako kaže, a ja ne bih bas rekao.
Dzeko je svoje rekao kroz karijeru, bio je top napadac..ali govoriti da je trenutno vrhunski, je van svake pameti. Pa i u Italiji je tek na 4. Il 5. Mjestu
Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
-
- Kontakt:
Ovaj komentator Duljevic

Valja li qurcu ovaj Todorovic? Ne sjecam se da sam ga ikad gledo, a ako jesam vjerovatno je loš bio
Govoris maloprije Brazzo ima bolju karijeru, pa ako po tome gledamo ima i Dzeko bolju od Vardija, Aubamejanga i duplo bolju od "iznadprosjecnog" Raula Jimeneza.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 mar 2021, 15:01
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa Džeko je po kvaliteti mnogo bliži tim nabrojanim igračima nego klasnim.
Iznadprosječni su Suarez, Vardy, Aubameyang, Raul Jimenez itd..
Još samo reci da je Džeko nivo Suareza ili Vardya da se izbrišem sa foruma.

Covjek dao onoliko golova za jednu Romu i uzeo kapitensku jbt.
Kad pogledas i sada jednu njegovu utakmicu vidis koliko jedan takav igrac znaci za tim, a znamo zasto ne igra i koji su razlozi.
Juve ga htio prije Morate dovesti koji ima 28g i zavidnu karijeru.
Govorili su Bonucci, Chiellini, Acerbi itd kolika je to gromada..ali kazu nasi kriticari ne trci puno, ne trudi se.

BašČelik!
- feniksptica
- Kontakt:
Kako to on voli da je izdominiro, tako je sad izdominiran. Cuj Dzeko prosjek. Pa kakvi giganti, ima ovdje par likova samo pljuju i negativno pisu. Nikakve druge svrhe od njih nema. Misle da su Bogom dani i da sve znaju
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Mitrović je dobio poziv Srbije, Zinchenko dobio poziv Ukraine, kod nas Begović i Vrančić navodno ne mogu. Kako to?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Očito ne čitaš šta pišem, ovdje se Džeko spominje kao najuspješniji fudbaler, ne smiješ ništa pisnuti u vezi njega a troduplo uspješniji Salihamidžić se uopšte ne spominje.mrAdislic je napisao/la: ↑11 mar 2021, 17:11Govoris maloprije Brazzo ima bolju karijeru, pa ako po tome gledamo ima i Dzeko bolju od Vardija, Aubamejanga i duplo bolju od "iznadprosjecnog" Raula Jimeneza.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 mar 2021, 15:01
![]()
![]()
![]()
![]()
Kad pogledas i sada jednu njegovu utakmicu vidis koliko jedan takav igrac znaci za tim, a znamo zasto ne igra i koji su razlozi.
Govorili su Bonucci, Chiellini, Acerbi itd kolika je to gromada..ali kazu nasi kriticari ne trci puno, ne trudi se.![]()
I da, Vardy isto godište poprilično bolji od Džeke, Aubameyang također.
Smiješno, smiješno, čak i u svom prajmu klupiran u City-u da bi kasnije otišao u prosječnu Romu.
Koliko god Džeko bio majstor naš, ne treba ići u drugu krajnost.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- feniksptica
- Kontakt:
U jednom dijelu koristis cinjenicu uspjesniji ( trofejniji ) odmah sledeci pasus bolji (jer znas da je Dzeko uspjesniji od nabrojanih). Pises i proturječiš sam sebi.
Vardy nije bolji od Dzeke. Jest on prirodni napadac i ona klasicna ubica,al Edin 3x vise za ekipu radi.
Uostalom prvi smo kad treba popljuuvat svoje da ispadnes strucan vise od toliko ljudi u svijetu koji kazu da je odlican. Jedan Pellegrini, dijete Rima dobio traku ( sto je za njega san snova) i opet javno kaze da bi on radije da je Dzeko nosi...al ipak mi cemo popljuvat iz fotelje, bolje znamo.
Pobijedit cemo Fince, izgubit od Francuza.
Vardy nije bolji od Dzeke. Jest on prirodni napadac i ona klasicna ubica,al Edin 3x vise za ekipu radi.
Uostalom prvi smo kad treba popljuuvat svoje da ispadnes strucan vise od toliko ljudi u svijetu koji kazu da je odlican. Jedan Pellegrini, dijete Rima dobio traku ( sto je za njega san snova) i opet javno kaze da bi on radije da je Dzeko nosi...al ipak mi cemo popljuvat iz fotelje, bolje znamo.
Pobijedit cemo Fince, izgubit od Francuza.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
I mene zanima

Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
Najbolji igrac Wolfsburga kada su titulu uzeli, u Citiju klupiran jer mu je los izbor bio transfer tamo, zna se kakav je izbor napadaca imao City, davao neke vazne golove i uzeo prvu titulu s njima.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 mar 2021, 17:28Očito ne čitaš šta pišem, ovdje se Džeko spominje kao najuspješniji fudbaler, ne smiješ ništa pisnuti u vezi njega a troduplo uspješniji Salihamidžić se uopšte ne spominje.mrAdislic je napisao/la: ↑11 mar 2021, 17:11Govoris maloprije Brazzo ima bolju karijeru, pa ako po tome gledamo ima i Dzeko bolju od Vardija, Aubamejanga i duplo bolju od "iznadprosjecnog" Raula Jimeneza.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 mar 2021, 15:01
![]()
![]()
![]()
![]()
Govorili su Bonucci, Chiellini, Acerbi itd kolika je to gromada..ali kazu nasi kriticari ne trci puno, ne trudi se.![]()
I da, Vardy isto godište poprilično bolji od Džeke, Aubameyang također.
Smiješno, smiješno, čak i u svom prajmu klupiran u City-u da bi kasnije otišao u prosječnu Romu.
Koliko god Džeko bio majstor naš, ne treba ići u drugu krajnost.
U Romi postalo legenda uzeo kapitensku, dao oko 120 golova u 250 utakmica. bio prvi izbor da pojaca Juventus sa 34g i zna se zasto nije otisao tamo.
Odveo repku na prvo prvenstvo i najbolji igrac repke od kako je krenuo igrati, dao oko 60 golova.
Kako je Brazzo uspjesniji osim sto je igrao za Juve i Bayern?
btw. Kazes Dzeki ne valja sto je u pisljivoj Romi, a ova trojica sto su bolja od njega u Wolvesu, Leicesteru i Arsenalu.
BašČelik!
ko kaze da ne mogu:-)CevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑11 mar 2021, 18:11I mene zanima![]()
a navodno je samo bio problem za zemlje izvan Evropske unije
![]()
sta kaze tuta..ovo su nasi naibolji igraci:-)
na spisku nema begovica, djumica i vrancica a majstor lupi ovo:-)
cak su gazibegovic i hasic medju nasim najboljim igracima ali eto, mladi su pa neka ih jos malo u u21.
lulic ako je kontaktiran, i ako je odbio, ima veze sa begovicem 100%.
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 mar 2021, 15:50Šta reći, precjenjivanje Edina do nebesa, dok je Hasan Salihamidžić imao duplo bolju karijeru.
Ako vi stvarno mislite da je Edin u ovakvom stanju i blizu nekih iznadprosječnih napadača onda trebate mijenjat sport.

"We need to suffer. And we need to fight."
- invincible1921
- Kontakt:
Najbolji strijelci svih vremena Srbije i Hrvatske otprilike imaju zajedno golova ko dzekoJavierBosnia je napisao/la: ↑11 mar 2021, 15:41
Koliko prosjecnih napadaca na jednom mjestu jel de? Yebem i ja vala svako danas prati fudbal i misli da zna.
Da ne racunas penale, bio bi medju ovih top 10 lagano. Al zna to bolje šmokljo neki sa foruma (ne bih direktno nekoga prozvao, ima takvih tipova pun qurc)

=\_1921_/=
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ibrahimović je naš. 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ovo nije tema 'Edin Džeko', već se valjda trebamo malo više baviti nekim sastavima, taktikama, trenutnom formom općenito igrača BiH.
Ima li ko nešto pametno da napiše? Trne mi jaje za Džekom, iako ga jako volim i poštujem.
Ima li ko nešto pametno da napiše? Trne mi jaje za Džekom, iako ga jako volim i poštujem.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Dobri smo, Deschamps tek 18. marta objavljuje spisak 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hoce li novirani smjeti postaviti pitanje o Begovicu i Vrancicu?
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
naravno da lik moze putovati, to samo laik moze povjerovati i jos druge praviti budalama.
begovic je otpisan, a danas sam pisao, s obzirom da su bega i lulic jedini ostali iz te klape (vedo,mujdza, medunjanin, lulic, begovic), ubijedjen sam da lulicev izostanak itekako ima veze sa begovicevom situacijom.
da je begovic tu, bio bi i lulic, 100%.
ovako, idemo u podmladjivanje haha
da, nema tuta sa ovim nikakve veze, on je samo jedan jadnicak koji je tu da bere dobru platu u gadnom vaktu, lik se jos uvijek nada da ce mu dodijeliti kakav-takav strucni stab:-)
begovic je otpisan, a danas sam pisao, s obzirom da su bega i lulic jedini ostali iz te klape (vedo,mujdza, medunjanin, lulic, begovic), ubijedjen sam da lulicev izostanak itekako ima veze sa begovicevom situacijom.
da je begovic tu, bio bi i lulic, 100%.
ovako, idemo u podmladjivanje haha
da, nema tuta sa ovim nikakve veze, on je samo jedan jadnicak koji je tu da bere dobru platu u gadnom vaktu, lik se jos uvijek nada da ce mu dodijeliti kakav-takav strucni stab:-)
Ma uvijek se kao on ne pita, jadan, dusica.
Pa sto nije rekao da ne zeli Pirica koji nema veze s loptom i da se pozove Vladan ili Dujmovic.
Sto nije pozvao Vrancica, Begovica i dokazao da mu kao nedaju.
I on je upetljan u to kao i oni kakav jadnicak.
Samo me zanima hocel moci sta konkretno o tome pitati ovi nasi vrli novinari.
Pa sto nije rekao da ne zeli Pirica koji nema veze s loptom i da se pozove Vladan ili Dujmovic.
Sto nije pozvao Vrancica, Begovica i dokazao da mu kao nedaju.
I on je upetljan u to kao i oni kakav jadnicak.
Samo me zanima hocel moci sta konkretno o tome pitati ovi nasi vrli novinari.
BašČelik!