Odem ja i na trening, ali mi nesto mrsko zadnih dana.wolfie je napisao/la: ↑11 mar 2021, 16:57Ne pita se po forumu kakvi su na treningu sefe strucnog stabadesnibocni je napisao/la: ↑11 mar 2021, 16:22Jesu li danas Ali Baba i 40 hajduka bili izuzetno dobri na treningu? Da li su se zalagali? Pitam za jarana.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- desnibocni
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
LjoZee nije ok da sam sebi brišeš postove. 

- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Ma ja protesti ovo onodesnibocni je napisao/la: ↑11 mar 2021, 17:23Odem ja i na trening, ali mi nesto mrsko zadnih dana.wolfie je napisao/la: ↑11 mar 2021, 16:57Ne pita se po forumu kakvi su na treningu sefe strucnog stabadesnibocni je napisao/la: ↑11 mar 2021, 16:22Jesu li danas Ali Baba i 40 hajduka bili izuzetno dobri na treningu? Da li su se zalagali? Pitam za jarana.
Zanio se.

Htio sam da se nadovezem pa reko novi cu napisati.
Evo opet potpredsjednik kluba jasno etiketu krivca stavlja na prije svega strucni stab. Tacno aludira da nemaju ni plan ni cilj u 21. ili 22. kolu koje je vec. Znaci kompas izgubljen kod njih. Svi ti losi odnosi, problemi pa i rezultati su samo posljedica toga. Jos potpredsjednik jasno kaze "primaju platu" znaci ni uz novac ti ne mozes da ih kontrolises niti neku pobjedu ostvaris. On najbolje zna sta je unutra od odnosa, financija i svega. Doqurcilo mu je opasno i to ne financije i ta borba nego pristup poslu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Prije svega čestitke komšijama, u jednom danu u kupu otresoše tri tima koji su na tabeli odmah poslije njih. Tako se dokazuje kvalitet. I ja negdje (možda navijački) vjerujem da su Štilić, Ikić, Alispahić, Lendrić ... bolji od Pidre, Dupovca, Pejovića, Handžića ... ali očito je problem negdje drugo. Izgleda da je Vinko Marinović ipak bolji stručnjak od Amara Osima. Hajd što imaju bolje rezultate, ali i igraju mnogo ljepše. Ja kod Vinka nikad nisam vidio da golman i stoperi konstantno nabijaju loptu prema gore nego gradi igru od svog gola. Možda Vinko i nije bolji ali čovjek radi sa svojim igračima. To je Amaru izgleda postalo strano, istjera ih na teren pa kako ispadne. U velikom broi utakmica koje smo pobjedili nismo bili bolji. Ima još 12 utakmica do kraja, sasvim dovoljno da nas mnoge Amar demantuje.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Jučerašnji nasmijani Amar je mene šokirao i prvo što sam pomislio da provocira navijače.Danas mislim da na onaj način provocira još nekog.Grudva se zakolutala,dali će se u lavinu pretvoriti pred nama je da vidimo.Mislim da bilo čiji inat nikad nikakva dobra nije donio nikome.LjoZee je napisao/la: ↑11 mar 2021, 17:32Zanio se.![]()
Htio sam da se nadovezem pa reko novi cu napisati.
Evo opet potpredsjednik kluba jasno etiketu krivca stavlja na prije svega strucni stab. Tacno aludira da nemaju ni plan ni cilj u 21. ili 22. kolu koje je vec. Znaci kompas izgubljen kod njih. Svi ti losi odnosi, problemi pa i rezultati su samo posljedica toga. Jos potpredsjednik jasno kaze "primaju platu" znaci ni uz novac ti ne mozes da ih kontrolises niti neku pobjedu ostvaris. On najbolje zna sta je unutra od odnosa, financija i svega. Doqurcilo mu je opasno i to ne financije i ta borba nego pristup poslu.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
- desnibocni
- Kontakt:
Ja, i?HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑11 mar 2021, 17:29Ma ja protesti ovo ono
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
-
- Kontakt:
Hvalis utakmice dva rezimska tima, koji godinama igraju dogovorene utakmice. Pucaj si u kitu. Veci pitar od pitara.Valter je napisao/la: ↑11 mar 2021, 17:33Prije svega čestitke komšijama, u jednom danu u kupu otresoše tri tima koji su na tabeli odmah poslije njih. Tako se dokazuje kvalitet. I ja negdje (možda navijački) vjerujem da su Štilić, Ikić, Alispahić, Lendrić ... bolji od Pidre, Dupovca, Pejovića, Handžića ... ali očito je problem negdje drugo. Izgleda da je Vinko Marinović ipak bolji stručnjak od Amara Osima. Hajd što imaju bolje rezultate, ali i igraju mnogo ljepše. Ja kod Vinka nikad nisam vidio da golman i stoperi konstantno nabijaju loptu prema gore nego gradi igru od svog gola. Možda Vinko i nije bolji ali čovjek radi sa svojim igračima. To je Amaru izgleda postalo strano, istjera ih na teren pa kako ispadne. U velikom broi utakmica koje smo pobjedili nismo bili bolji. Ima još 12 utakmica do kraja, sasvim dovoljno da nas mnoge Amar demantuje.
Kova to ide.Vozdra Lendra jesi diovi onih navijaca ko nesto se bune.Veseljko ma **** ih da mi je uzet sto mi duguju i fatam se noge koji Zeljo nek ispadnu boli me racku.U prevodu nevole ni Zelju ni nas grad pisaju po navijacima a mi ko nervozni pa svrljamo kontamo pomoce a ono samo jos gore.Sutra vidis iste na ulici ja nevidjam i dosta raje ce ono standar eno picki i onda ko fol hinjski pozdrav.Nema ovdje velike mase da ovo preokrene a ni para.Mene su u ratu spasili nacugo se pozelio Grbavicu kreno pjeske i koje slucajnosti pitar jaran me zaustavio.I sad dodje neki klempo i pisa ti se po klubu.Mislim da nisu svjesni kolko smo ljuti.
Moze se inatiti kome hoce, ali u nekoj borbi sa Badzakom u ovom trenutku izasao bi kao gubitnik jer Badzak ima navijace na svojoj strani. Da ima bilo ko da iskoristi ovo sa Badzakom jer ocigledno i on mu je ledja okrenuo. Drago mi je da je dobio medijski prostor i sto je progovorio. Trebali su i prije zvati samo njega, a ne Cerica ili bilo kojeg drugog clana.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑11 mar 2021, 17:41Jučerašnji nasmijani Amar je mene šokirao i prvo što sam pomislio da provocira navijače.Danas mislim da na onaj način provocira još nekog.Grudva se zakolutala,dali će se u lavinu pretvoriti pred nama je da vidimo.Mislim da bilo čiji inat nikad nikakva dobra nije donio nikome.
-
- Kontakt:
Amar se digao iznad kluba i to se neprasta. Pojeo je **** ponasanjem u zadnje vrjeme. Ceric uvuko nam ko pjanoj curi. Zivotnu promociju docekao ni kriv ni duzan.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑11 mar 2021, 17:43Ceric nije nikad ni došao u klub,jedino da ga nisu kakvim tangicama mamili pa tangice ostale u klubu.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
desnibocni je napisao/la: ↑11 mar 2021, 17:45Ja, i?

Mojne tako, eno Cera izjavio da je digao vrijednost kluba za 5 miliona KM u samo mjesec dana od dolaska i da sada Želju na svim kontinentima drugačije gledaju jer je on ušao u klub. Ne izmišljam ovo kunem se, ima izjava od neki dan.LjoZee je napisao/la: ↑11 mar 2021, 17:51Moze se inatiti kome hoce, ali u nekoj borbi sa Badzakom u ovom trenutku izasao bi kao gubitnik jer Badzak ima navijace na svojoj strani. Da ima bilo ko da iskoristi ovo sa Badzakom jer ocigledno i on mu je ledja okrenuo. Drago mi je da je dobio medijski prostor i sto je progovorio. Trebali su i prije zvati samo njega, a ne Cerica ili bilo kojeg drugog clana.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑11 mar 2021, 17:41Jučerašnji nasmijani Amar je mene šokirao i prvo što sam pomislio da provocira navijače.Danas mislim da na onaj način provocira još nekog.Grudva se zakolutala,dali će se u lavinu pretvoriti pred nama je da vidimo.Mislim da bilo čiji inat nikad nikakva dobra nije donio nikome.
To za vrijednost je rekao povodom nekih sponzorskih paketa koje su Badzak i on promijenili tipa vrijednost koja je za generalnog prihvatljiva, za zlatnog, plavog i ostale. To je za O kanal cini mi se?

- StrikeWarzone
- Kontakt:
Daj Bože brate moj.let3 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 17:10Al tu su se zayebali, jer Amar nije fin covjek ko pokojni Odović ili poštenjacina kao Adzem, vec je veci fakin nego svi ti igraci zajedno.MocMahale444 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 16:27Amar je previse bahat ali 100% znaci 10000% igraci izmedju sebe mu prave igranku. Znaci 10000000%
Tako su sutnuli i Odu pa postavili sablju zvanog krov-bus.
Sad ce on njima napraviti igranku. Lendrić je izgleda kolovođa te igrankepa kako ce letiti s noge na nogu.
Amar da je htio mogao se kutarisati guzeljka Veselog,Lendre,Zeca,da ne vraća Acu itd.
Očigledno nema više snage i energije,ili sprema neki fakinski plan koji samo on zna, a prije će biti da je ovo prvo.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
U zadnjih mjesec dana smo također napravili potpuno novi redizajn sponzorskih paketa. U roku od mjesec dana što se tiče vrijednosti Želje kao kluba podigli vrijednost godišnju od 2,5 miliona eura. Ako neko misli da ja kao predsjednik u roku od dva minuta, dva dana i dva mjeseca čarobnjačkim štapom mogu riješiti problematiku koja se u klubu dešavala dugo vremena, varaju se, no ono što vam mogu reći je da način na koji danas percipira Željo u Britaniji, Zapadnoj Evropi, Aziji ili Africi je puno drugačiji nego prije mog ulaska u ovaj klub", rekao je Cerić.
-
- Kontakt:
I uvijek se tu 2,3 ista imena provlače. A sve pod opaskom velike ljubavi prema Želji.
Željezničar za život cijeli!
Jeste, ima na yt taj intervju. Bio 7 dana pred derbi. On je i vrijednost tih paketa nabrojao pojedinacno, ali nisam zapamtio te cifre. To su kao Badzak i on promijenili i tu je spomenuo sponzore sa kojima se vec pregovara unazad nekoliko mjeseci.braco je napisao/la: ↑11 mar 2021, 18:04U zadnjih mjesec dana smo također napravili potpuno novi redizajn sponzorskih paketa. U roku od mjesec dana što se tiče vrijednosti Želje kao kluba podigli vrijednost godišnju od 2,5 miliona eura. Ako neko misli da ja kao predsjednik u roku od dva minuta, dva dana i dva mjeseca čarobnjačkim štapom mogu riješiti problematiku koja se u klubu dešavala dugo vremena, varaju se, no ono što vam mogu reći je da način na koji danas percipira Željo u Britaniji, Zapadnoj Evropi, Aziji ili Africi je puno drugačiji nego prije mog ulaska u ovaj klub", rekao je Cerić.
Niko nije otišao iz kluba?
A Cerić ima govoriti o položaju Želje. Pleme vam...
A Cerić ima govoriti o položaju Želje. Pleme vam...