Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pa to samo budale misle da je Borac glavni razlog te ocjene. Jeste, al 30%. A 70% je razlog što je Peljto Bošnjak i što treba da ide na elitnu UEFA listu sudija. Ovdje mnogi ne shvataju da u savezu sjede identični srpski fašisti kao i u politici.
Kolega,uz dužno poštovanje,mislim da niste u pravu,riječ fašista je preblaga...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑11 mar 2021, 17:01Pa to samo budale misle da je Borac glavni razlog te ocjene. Jeste, al 30%. A 70% je razlog što je Peljto Bošnjak i što treba da ide na elitnu UEFA listu sudija. Ovdje mnogi ne shvataju da u savezu sjede identični srpski fašisti kao i u politici.
I za par sezona biti na istom mjestu, podrzavam to rjesenje...Tatamata1946 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 16:15Otprilike i ja tako mislim. Zato ih ne treba porediti sa Celikom.
Ne rade kafane za vikend,imat ce vremena dvije-tri recenice da napisukillafrommanilla je napisao/la: ↑11 mar 2021, 13:00Manijaci su grobari kluba, a ne Amar. Robija, kakva god da je, vodila je neku borbu, uspjesnu ili ne, i sa Olgunom i sa Fudom. Sarajevski mangupi kafe ispijaju dok im se klub urusava. Golemo je da nema ni 50 ljudi da izbace saopstenje makar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.