a vidi babukina bota ljubi ga amarov brk hahahahah

jel te sram i stid biti toliki poltron i pusikurac amarov hahahhahahahaha

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Gdje ovo izjavio?SudoHusika je napisao/la: ↑11 mar 2021, 15:13"Draže mi je zbog ostalih nego zbog mene samog..."
Moj brko... Kako i zašto je sve krenulo po zlu?
Evo imaš klip iznad što je postavio @ubipitar. Proslava duple 2012.Ritamreda je napisao/la: ↑11 mar 2021, 15:19Gdje ovo izjavio?SudoHusika je napisao/la: ↑11 mar 2021, 15:13"Draže mi je zbog ostalih nego zbog mene samog..."
Kako,njegova bahatost i njegovo kurcevito ponasnaje ga je dovelo do ovog danas. Nije to vise onaj amar, to se moglo vidjeti i kroz tekme pa jbt kad se sjetim da je zebu znao izvest u 20 min utakmice a danas se igraci sprdaju sa njim.SudoHusika je napisao/la: ↑11 mar 2021, 15:13"Draže mi je zbog ostalih nego zbog mene samog..."
Pa izveo je i piskutavog na derbiju na lavoru.lendra je napisao/la: ↑11 mar 2021, 15:28Kako,njegova bahatost i njegovo kurcevito ponasnaje ga je dovelo do ovog danas. Nije to vise onaj amar, to se moglo vidjeti i kroz tekme pa jbt kad se sjetim da je zebu znao izvest u 20 min utakmice a danas se igraci sprdaju sa njim.SudoHusika je napisao/la: ↑11 mar 2021, 15:13"Draže mi je zbog ostalih nego zbog mene samog..."
9 bodova u 9 utakmica.
Puno je gore sto ne zeli prihvati krivicu vec onakvim izjavama kao jucer samo dodatno raju iznervira. Dodir sa realnoscu je, takodjer, izgubio. I ekipu stavlja pod dodatni pritisak. Daleko od toga da nemaju krivice, ali Klix jucer prozva Boju zbog njegove odluke da igra momak krilo i bude tako 10x gori igrac nego sto jeste.SudoHusika je napisao/la: ↑11 mar 2021, 15:31Ne može čovjek jednostavno da svari da sada nije u stanju da se izbori sa neuporedivo lošijim igračima sa neuporedivo labilnijim karakterima. Nevjerovatno.
Ne znam iz kojeg razloga ga Ljoze tolerise,ovo vec nije drugacije misljenje nego je ovaj lik **** par puta mrtve i djecu forumasima i nazalost nije sakcionisan.
Nisam admin da bilo koga sankcionisem. Jedino mogu obrisati postove. Bespotrebno mi kacis nesto sto nemam mogucnost i stvara se slika da ja trebam/mogu birati ko ce pisati na ovoj temi, ko ne. Ima @admin za sve primjedbe takvog tipa pa prijavite ili ignorisite necije postove stavljanjem na listu gnjavatora.
Pa valdja ti kao moderator mozes sugerisati adminu ko krsi pravila..LjoZee je napisao/la: ↑11 mar 2021, 16:10Nisam admin da bilo koga sankcionisem. Jedino mogu obrisati postove. Bespotrebno mi kacis nesto sto nemam mogucnost i stvara se slika da ja trebam/mogu birati ko ce pisati na ovoj temi, ko ne. Ima @admin za sve primjedbe takvog tipa pa prijavite ili ignorisite necije postove stavljanjem na listu gnjavatora.
A igraci su posebna prica koliko su samo trenera smjenili za ovih par godina unazad pa nije valjda da nijedan trener nevalja treba tu jedna duboka analiza i da se vise vidi ko je krtica i ko pravi klanove po svlacionicama ovi su i amara uspjeli preveslati i to podobroMocMahale444 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 16:27Amar je previse bahat ali 100% znaci 10000% igraci izmedju sebe mu prave igranku. Znaci 10000000%
Tako su sutnuli i Odu pa postavili sablju zvanog krov-bus.