Zbog ovoga boldiranog i imate samo 3 titule prvaka Europe u zadnjih 45 godinaedo07 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 13:52Bayern ima na ziro racunu cifru koju Barca u ovom trenutku moze samo sanjati..samo neznalica moze izjaviti da Bayerna nema kesa..da pratis situaciju koliko ne pratis, znao bi to..neki dan predsjednik Bayerna lagano izjavljuje da nema igraca na planeti Zemlji kojeg Bayern ne moze dovesti..druga je stvar sto ljudi pametno razmisljaju i znaju da nijedan jedini igrac na svijetu ne vrijedi 100mil€..ponavljam Barca ima duzna preko milijardu € i dug ce biti sve veci..a Bayern nema duzan ni jedan cent..
Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Champions League 2020/2021
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Toliko o tvom znanju..cuj 3 tituleBoixosNois1899 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 14:06Zbog ovoga boldiranog i imate samo 3 titule prvaka Europe u zadnjih 45 godinaedo07 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 13:52Bayern ima na ziro racunu cifru koju Barca u ovom trenutku moze samo sanjati..samo neznalica moze izjaviti da Bayerna nema kesa..da pratis situaciju koliko ne pratis, znao bi to..neki dan predsjednik Bayerna lagano izjavljuje da nema igraca na planeti Zemlji kojeg Bayern ne moze dovesti..druga je stvar sto ljudi pametno razmisljaju i znaju da nijedan jedini igrac na svijetu ne vrijedi 100mil€..ponavljam Barca ima duzna preko milijardu € i dug ce biti sve veci..a Bayern nema duzan ni jedan cent..

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ni čitati ne znaju 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pa zapitaj se koliko si smijesan..posljednjih 45 godina..znaci od sezone 1976 ( te godine je Bayern osvojio )..edukuj se dijete drago..mislis ispasti pametan a samo si smijesan

PS: ako izostavimo 1974 i 1975..znaci u posljednih 45 godina Bayern je uzeo klempu 1976, 2001, 2013 i 2020..drago dijete ni racunati ne znas

- BoixosNois1899
- Kontakt:

FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pa ja..a sad se mozes samo pokriti usima

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Jel postojao ofsajd kad je Bayo uzeo tu titulu 1976.?
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Halo balavac ba..prosetaj malo..nemas pojma sta pises..obrukas se i onda ne znas vise jesil posao ili dosaoBoixosNois1899 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 14:22Jel postojao ofsajd kad je Bayo uzeo tu titulu 1976.?

Kako ti znas koliko imaju, jel im to vodis knjigeedo07 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 13:52Bayern ima na ziro racunu cifru koju Barca u ovom trenutku moze samo sanjati..samo neznalica moze izjaviti da Bayerna nema kesa..da pratis situaciju koliko ne pratis, znao bi to..neki dan predsjednik Bayerna lagano izjavljuje da nema igraca na planeti Zemlji kojeg Bayern ne moze dovesti..druga je stvar sto ljudi pametno razmisljaju i znaju da nijedan jedini igrac na svijetu ne vrijedi 100mil€..ponavljam Barca ima duzna preko milijardu € i dug ce biti sve veci..a Bayern nema duzan ni jedan cent..
- Chapman1886
- Kontakt:
Bajern je institucija za politički projekat kataklonje
Samo Sloboda | COYG
Svabe su karine u taktickom smislu, nemaju nikakve discipline u igri i zato se polupani liverpul poigrao s lajpziom.Allikarimmi je napisao/la: ↑11 mar 2021, 11:40Shategabri je napisao/la: ↑11 mar 2021, 11:13Čekaj, ti hoćeš reći da Liverpool ima veći motiv u LP nego u EPL, odnosno da su silni porazi rezultat manjka motiva, nikako pada forme?Allikarimmi je napisao/la: ↑11 mar 2021, 11:05
Naravno da ima veći motiv u Ligi Šampiona nego u Engleskoj,pa Liverpoll i može izvući samo LIGA šampiona i normalno da će tu više zapeti nego u Ligi gdje igraju pod ručnom s obzirom da nemaju šanse više za titulu tako da će sve karte do kraja baciti na Ligu Šampiona jer im samo to može spasiti sezonu.
Ti pišeš subjektivno kolega,ne može se nista usporediti sa Ligom Prvaka,tu se ide većinom 100%,tu su najbolji igrači svijeta,gleda te cijeli svijet i normalno da će se više "zapeti u Ligi Prvaka nego mozda u nekoj utakmici svoje lige gdje ti je protivnik duplo slabiji npr.Fulham ili Augsburg.Shvatite da je ovo krema najveći level i glupo je ovo takmičenje porediti sa domaćim ligama jer nije isti pristup u svakom kolu kao što je u Ligi Šampiona,pametnom dosta..
Kad ne ide ne ide, eno vidi pod Sevilla, bili su u fantastičnoj seriji, onda došao pad, gube sve, LP, kup, prvenstvo.
Za ekipu koja je posljednjih godina druga u Bundesu ovo je poražavajuće, ovako ispasti u KO fazi.
Cuj veci motiv u lp nego u eplu

Ti si jedina osoba koja (u nedostatku argumenata) računa golove iz penala na raspucavanjuShategabri je napisao/la: ↑11 mar 2021, 13:072014. gol, 2016. gol. Eto što pratiš, al nek si mene prozvao.Petardaa je napisao/la: ↑11 mar 2021, 11:46Kakvi golovi u finalima protiv Atletica?Shategabri je napisao/la: ↑11 mar 2021, 11:36
https://en.wikipedia.org/wiki/2017_UEFA ... ague_Final
Tako je![]()
Dao je i po gol u onim finalima sa Atleticom, hejteri će reći nebitni golovi![]()
Zabio 1 gol iz penala u finalu za 4-1 u 120 minuti? A kada je trebalo nigdje ga nije bilo i Ramos i Bale su ga vadili iz go.vana
A napisao sam da je nestao u GOTOV svakom finalu, upravo samo zbog tog finala protiv Juventusa.
Nije se vidio u finalima protiv Atletica 2 puta, protiv Liverpoola, a ni protiv Barcelone 2009.
Od kada ti pratiš fudbal kada se ne sjećaš ko je dao gol za Real u finalu 2016?![]()
Ne znam kakva je argumentacija nestao 'gotov' u svakom finalu, od 4 finala, 3 puta dao po gol, jedno finale praktično sam on riješio.
Po tom rezonu treba mu obrisati bar pola od ovih 130 golova u LP.

Jedno finale odlučio Bale protiv Kariusa, a Ronalda nigdje nije bilo
Drugo finale odlučio Ronaldo
Treće i četvrto finale protiv Atletica odlučio Ramos svojim golovima kao i Bale, a Ronalda opet nigdje
A Messi u svakom finalu za Barcelonu odigrao bitnu ulogu. 3 od 3.
Bio je bitan faktor i protiv Rome, Lpoola, Bayerna kad su izgubili 30-0 
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
- Shategabri
- Kontakt:
Petardaa je napisao/la: ↑11 mar 2021, 15:03Ti si jedina osoba koja (u nedostatku argumenata) računa golove iz penala na raspucavanjuShategabri je napisao/la: ↑11 mar 2021, 13:072014. gol, 2016. gol. Eto što pratiš, al nek si mene prozvao.Petardaa je napisao/la: ↑11 mar 2021, 11:46
Kakvi golovi u finalima protiv Atletica?Zabio 1 gol iz penala u finalu za 4-1 u 120 minuti? A kada je trebalo nigdje ga nije bilo i Ramos i Bale su ga vadili iz go.vana
A napisao sam da je nestao u GOTOV svakom finalu, upravo samo zbog tog finala protiv Juventusa.
Nije se vidio u finalima protiv Atletica 2 puta, protiv Liverpoola, a ni protiv Barcelone 2009.
Od kada ti pratiš fudbal kada se ne sjećaš ko je dao gol za Real u finalu 2016?![]()
Ne znam kakva je argumentacija nestao 'gotov' u svakom finalu, od 4 finala, 3 puta dao po gol, jedno finale praktično sam on riješio.
Po tom rezonu treba mu obrisati bar pola od ovih 130 golova u LP.![]()
Treće i četvrto finale protiv Atletica odlučio Ramos svojim golovima kao i Bale, a Ronalda opet nigdje
Do mene bold

I baš nigdje ga nije bilo?
Ono samo kad da neki gol tad se i pika, inače ćoškari negdje ko Musa birvaktile u Netsima?
S Unitedom dao drugi gol, Eto'o dao prvi. Hejteri bi rekli dao nebitni gol

S Juventusom? Kad se već gađamo golovima.
Ona druga sa Unitedom isto dao drugi gol.
Sad ti meni reci kako je ovo bolje? Po čemu.
Zato što si ti rekao da je Messi odigrao BITNU ulogu, a CR nije?
Ništa onda, šalji u Strazbur da priznaju.
Koševo Zapad
- Pensioner26
- Kontakt:
Dobro bitniji je drugi gol od četvrtog.Što je realno realno 

- Shategabri
- Kontakt:
Slažem sePensioner26 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 15:19Dobro bitniji je drugi gol od četvrtog.Što je realno realno![]()

Samo hoću reći da su i jedan i drugi imali i dobrih i loših izdanja kad je bilo najbitnije.
To ne mijenja činjenicu da su dvojica najvećih u ovoj eri, da su obilježili jedan veliki period u fudbalu.
To kažem ja kao neko ko je na strani CR, ali ne mogu biti nepošten i reći ''ta će Messi'', ono Rona je svemirski brod za njega.
Obojica su nešto što se ne pojavljuje baš često. Svaki na svoj način.
Nekad smo imali debelog, Ronaldinja, Zidanea, vidjećemo da li su neki budući vanzemaljci Mbappe, Halland, možda Fati.
Koševo Zapad
-
Ma neka zato drugi imaju po 10 titula LP u posljednjih 45 godina. Svašta nekad su prsti brzi od mozgaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 14:06Zbog ovoga boldiranog i imate samo 3 titule prvaka Europe u zadnjih 45 godinaedo07 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 13:52Bayern ima na ziro racunu cifru koju Barca u ovom trenutku moze samo sanjati..samo neznalica moze izjaviti da Bayerna nema kesa..da pratis situaciju koliko ne pratis, znao bi to..neki dan predsjednik Bayerna lagano izjavljuje da nema igraca na planeti Zemlji kojeg Bayern ne moze dovesti..druga je stvar sto ljudi pametno razmisljaju i znaju da nijedan jedini igrac na svijetu ne vrijedi 100mil€..ponavljam Barca ima duzna preko milijardu € i dug ce biti sve veci..a Bayern nema duzan ni jedan cent..
Mia san mia
Messi dao gol kod 1-0 protiv Uniteda 2009 gdje bi ostalo još 25 minuta utakmice da nije zabio, a Ronaldo ga zabio iz penala protiv Atletica u zadnjoj minuti za 4-1. Jesil ti svjestan šta porediš?Shategabri je napisao/la: ↑11 mar 2021, 15:11Petardaa je napisao/la: ↑11 mar 2021, 15:03Ti si jedina osoba koja (u nedostatku argumenata) računa golove iz penala na raspucavanjuShategabri je napisao/la: ↑11 mar 2021, 13:07
2014. gol, 2016. gol. Eto što pratiš, al nek si mene prozvao.
Po tom rezonu treba mu obrisati bar pola od ovih 130 golova u LP.![]()
Do mene bold![]()
Ono samo kad da neki gol tad se i pika, inače ćoškari negdje ko Musa birvaktile u Netsima?
S Unitedom dao drugi gol, Eto'o dao prvi. Hejteri bi rekli dao nebitni gol![]()
Protiv Junvetusa kod 1-1 šutao na gol sa ivice 16-erca, Buffon odbranio, Suarez naletio i zabio gol za 2-1. Ronaldovi šutevi su završavali u desetom redu tribina u finalima protiv Ateltica 2x i Liverpoola.
Protiv Uniteda 2011 opet zabija gol, ovaj put kod rezultata 1-1 cime lomi utakmicu u Barcinu korist.
Ronaldo je protiv Juventusa zabio treći pa nigdje nisam napisao da nije bitan jer ga je zabio dok je Real vodio 2-1 i ostalo je 20-ak minuta do kraja utakmice. Ista stvar kao i Messi protiv Uniteda 2009. Nemoj mlatit gluposti.
Messi je bio prevaga u sva 3 od 3 finala, Ronaldo samo protiv Juventusa, a igrao ih je 4.
- Shategabri
- Kontakt:
A zapravo su obojica u samo po jednom finalu bili MOTM.Petardaa je napisao/la: ↑11 mar 2021, 15:42Messi dao gol kod 1-0 protiv Uniteda 2009 gdje bi ostalo još 25 minuta utakmice da nije zabio, a Ronaldo ga zabio iz penala protiv Atletica u zadnjoj minuti za 4-1. Jesil ti svjestan šta porediš?Shategabri je napisao/la: ↑11 mar 2021, 15:11Petardaa je napisao/la: ↑11 mar 2021, 15:03
Ti si jedina osoba koja (u nedostatku argumenata) računa golove iz penala na raspucavanju![]()
Do mene bold![]()
Protiv Junvetusa kod 1-1 šutao na gol sa ivice 16-erca, Buffon odbranio, Suarez naletio i zabio gol za 2-1. Ronaldovi šutevi su završavali u desetom redu tribina u finalima protiv Ateltica 2x i Liverpoola.
Protiv Uniteda 2011 opet zabija gol, ovaj put kod rezultata 1-1 cime lomi utakmicu u Barcinu korist.
Ronaldo je protiv Juventusa zabio treći pa nigdje nisam napisao da nije bitan jer ga je zabio dok je Real vodio 2-1 i ostalo je 20-ak minuta do kraja utakmice. Ista stvar kao i Messi protiv Uniteda 2009. Nemoj mlatit gluposti.
Messi je bio prevaga u sva 3 od 3 finala, Ronaldo samo protiv Juventusa, a igrao ih je 4.
To kako ti ili ja vidimo je naš subjektivni dojam.
Pazi ti argumenta, šutao protiv Juventusa, golman odbranio i Suarez dao gol. I on prevaga bio

Koševo Zapad
Pa Ronaldo je protiv Hrvatske na EURU 2016 promašio 100% šansu u četvrtfinalu, lopta se odbije do Quaresme i on zabije gol, a i 5 godina poslije njegovi fanovi pišu da je on bio asistent kod tog golaShategabri je napisao/la: ↑11 mar 2021, 15:45A zapravo su obojica u samo po jednom finalu bili MOTM.Petardaa je napisao/la: ↑11 mar 2021, 15:42Messi dao gol kod 1-0 protiv Uniteda 2009 gdje bi ostalo još 25 minuta utakmice da nije zabio, a Ronaldo ga zabio iz penala protiv Atletica u zadnjoj minuti za 4-1. Jesil ti svjestan šta porediš?Shategabri je napisao/la: ↑11 mar 2021, 15:11
Do mene bold![]()
To kako ti ili ja vidimo je naš subjektivni dojam.
Pazi ti argumenta, šutao protiv Juventusa, golman odbranio i Suarez dao gol. I on prevaga bio![]()

To sa Suarezom u finalu sam napisao isključivo zbog toga

Opet je Messi bio prevaga u 2 od 3, a Ronaldo 1 od 4.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.