FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hoće li nam šef doći na trening danas? Nešto ih propušta u posljednje vrijeme. Šef struke ne dolazi na treninge, zamisli.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
zamisli koja je to bahatost valjda misli ne moze mu niko nista pa se tako i ponasa
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Bolji angazman kad nije tu pa se zrtvuje.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Apsolutno sam ZA ako postoji alternativa jer ovo nije dobro sad. Nadam se da ljudi imaju neki plan, viziju, NOVAC da se ulozi, pa da se vratimo na staze slave. Ako je njihov uslov odlazak Amara, sutra ce bez problema biti sklonjen. Samo mi neko iskustvo govori da su to sve price slicne onima Vukotic, Svicarci Gredic, Kralj Banana, liga sampiona...KANA je napisao/la: ↑11 mar 2021, 12:44ritamreda nije nista pogresno rekao,ali koliko sam ja uspio saznati ima opcija da se nesto ljudi sakupi i da se sazove skupstina da se Amar otjera .Zaboravio sam dodati i CericaRobust je napisao/la: ↑11 mar 2021, 12:35u kafani uz šampanjac se to sve smisljaRitamreda je napisao/la: ↑11 mar 2021, 12:13
8 000 smijesna plata. Toliko ima Husref, Fedja 7 sa bonusima, a vece plate imaju Marinovic i Jakirevic. Kad kazem smijesna mislim na nekog ko ti je osvojio 10 od 16 trofeja i ko je ubjedljivo najbolji BH trener, statistika je neumoljiva. A koliko je tesko trofej osvojiti mi najbolje znamo, kad smo 3 miliona u plusu bili i tribinu pravili nismo uspjeli. Jesmo kup.
A tih 250 hiljada nece vidjeti jos zadugo. Jos je u minusu.
Ova prica kako ljudi cekaju sa projektima i parama samo dok on izadje iz kluba je ravna prici i glupostima o bojkotu igraca sad i prethodnih godina. Sto mahala smisli ne moze niko nikada. Da ima iko sa ozbiljnom pricom, a da nece sa Amarom da radi iz tog i tog razloga sutra bi se se sazvala skupstina i otjerali bi se svi iz kluba ukljucujuci i Amara. Samo sto je to prica bolesna i retardirana i samo stetu nanosi klubu. Ko to smislja i gdje?![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: Ritamreda, dana/u 11 mar 2021, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Mema kako su pucali penale Mema...
Rezultat: 2 stopera i bek pucali.

- lijevapolutka
- Kontakt:
mislim da su pucali oni sa m.udima
moSa ljoŽe
Ne zna covjek sta je gore - izbor ili sto je Ikic kao stoper pogodio, a Stilic (kome je to je ne znam ni ja koji penal u zivotu) ofulao.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Dobro rečeno.Ritamreda je napisao/la: ↑11 mar 2021, 13:57Apsolutno sam ZA ako postoji alternativa jer ovo nije dobro sad. Nadam se da ljudi imaju neki plan, viziju, NOVAC da se ulozi, pa da se vratimo na staze slave. Ako je njihov uslov odlazak Amara, sutra ce bez problema biti sklonjen. Samo mi neko iskustvo govori da su to sve price slicne onima Vukotic, Svicarci Gredic, Kralj Banana, liga sampiona...
Plan, ovo ono, i onda gašenje telefona pred skupštinu.
Željezničar za život cijeli!
Ako nas i Amar napusti mozemo se ugasiti ! Kako je covjek preporodio klub, postali smo pravi football club, samo Zeljina djeca i samo Amar !!!
BRAVE HEART 1979-2005
- lijevapolutka
- Kontakt:
najgore je što nahajcaju raju, pa ih svi vide kao neke spasioce, a onda mućak. te ako sunce izađe sa zapada ja bi odmah došao, te ako krava oteli tele sa 7 nogu odmah dolazimSudoHusika je napisao/la: ↑11 mar 2021, 14:06Dobro rečeno.Ritamreda je napisao/la: ↑11 mar 2021, 13:57Apsolutno sam ZA ako postoji alternativa jer ovo nije dobro sad. Nadam se da ljudi imaju neki plan, viziju, NOVAC da se ulozi, pa da se vratimo na staze slave. Ako je njihov uslov odlazak Amara, sutra ce bez problema biti sklonjen. Samo mi neko iskustvo govori da su to sve price slicne onima Vukotic, Svicarci Gredic, Kralj Banana, liga sampiona...
moSa ljoŽe

Da se ne zaboravi
Izraz lica nakon:
9 bodova u 9 mečeva i ispadanje iz kupa.
Na nešto mi liči ovaj osmijeh, ah da:

- lijevapolutka
- Kontakt:
ukoliko i dođe do promjene u strukturama kluba odmah treba podnijeti krivične prijave protiv selimovića & co radi nanesene štete u iznosu od cca 1 mil. KM. znači imenom i prezimenom, a ne protiv NN lica
moSa ljoŽe
-
- Kontakt:
I to je tačno.lijevapolutka je napisao/la: ↑11 mar 2021, 14:12najgore je što nahajcaju raju, pa ih svi vide kao neke spasioce, a onda mućak. te ako sunce izađe sa zapada ja bi odmah došao, te ako krava oteli tele sa 7 nogu odmah dolazimSudoHusika je napisao/la: ↑11 mar 2021, 14:06Dobro rečeno.Ritamreda je napisao/la: ↑11 mar 2021, 13:57
Apsolutno sam ZA ako postoji alternativa jer ovo nije dobro sad. Nadam se da ljudi imaju neki plan, viziju, NOVAC da se ulozi, pa da se vratimo na staze slave. Ako je njihov uslov odlazak Amara, sutra ce bez problema biti sklonjen. Samo mi neko iskustvo govori da su to sve price slicne onima Vukotic, Svicarci Gredic, Kralj Banana, liga sampiona...
Evidentno je da od "skupa jakih Željovaca" nema ništa niti će ikada biti. O tome smo trabunjali u januaru noćima, ustanovili da od toga nema ništa a raja ih opet priziva. Po meni je najbolja opcija da se Husaku i ostalima da još malo vremena da završe taj statut i da se uradi finansijska revizija poslovanja u zadnjih 20 godina. Samo tako, transparentnim pokazateljima, možemo možda privući potencijalnog kupca/investitora/suvlasnika/kako god.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
A ko mu može šta, uprava koju je on doveo ili mi navijači koji promil uticaja u klubu nemamo.
Predsjednik nam svakako i ne zna ko je on i o kome se radi.
Da ga nazove na skajp možda pa da mu se nagovori.
-
- Kontakt:
E vala ne stoji. Ono sto je on nazvao sporednim i manje bitnim direktno utice na ovo sto je po njemu najbitije. Ako to nije prije znao, evo sad zna.. Bez jednog nema drugog..
Pročepit će negdje.
Navijaci imaju najveci uticaj. Ali navijaci, a ne padobranci. Kao sto su otjerani prosli tako mogu i ovi, ali sad zasad zato nije vrijeme.Manijakdolopate je napisao/la: ↑11 mar 2021, 14:27A ko mu može šta, uprava koju je on doveo ili mi navijači koji promil uticaja u klubu nemamo.
Predsjednik nam svakako i ne zna ko je on i o kome se radi.
Da ga nazove na skajp možda pa da mu se nagovori.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Samo naprijed Babuka

Psi laju a karavani prolaze....
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
-
- Kontakt:
Pa podnosenje krivicnih prijava nas je i dovelo do ovog. Na brzinu se sastali i preuzeli kormilo pa jaruga. Kad ovaj ode na godišnji tek smo ga najeb.ali.lijevapolutka je napisao/la: ↑11 mar 2021, 14:19ukoliko i dođe do promjene u strukturama kluba odmah treba podnijeti krivične prijave protiv selimovića & co radi nanesene štete u iznosu od cca 1 mil. KM. znači imenom i prezimenom, a ne protiv NN lica
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.