Kakva vam je to prica seljacka? Stvarno pojedini navijaci nemaju gram mozga
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Merakk1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dobro je tekstopisac. Procitaj svoje postove pa komentarisi!Merakk1921 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 11:02
Kakva vam je to prica seljacka? Stvarno pojedini navijaci nemaju gram mozga
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Daleko od toga da nesto Jasminu prebacujem nego kazem u kontekstu jer je jedini bio tu. Znaci vise kriv nego sadasnji za tu situaciju. Morao je znati kakav je ugovor za razliku od ovih sadasnjih i onih koji su dosli prosle zime plus su prijatelji bili. Ne znam jesu li nakon ovih javnih prozivki.MojaMalenkost je napisao/la: ↑11 mar 2021, 11:01Ja mislim da je Jasmin spreman cak i na takvu zrtvu, ali ne znam koliko je fer da se to trazi od njega.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
E jest se čovjek popišo po svom imenu i po svemu što je uradio. Svaka čast glupane brkati!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
- Kontakt:
Ne znam da je Badzak tad bio neko ko odlucuje o bilo cemu. Znamo koga je Amar doveo za predsjednika, ko mu je zavrsio par tih stvari u startu i onda se ispalio..LjoZee je napisao/la: ↑11 mar 2021, 11:08Daleko od toga da nesto Jasminu prebacujem nego kazem u kontekstu jer je jedini bio tu. Znaci vise kriv nego sadasnji za tu situaciju. Morao je znati kakav je ugovor za razliku od ovih sadasnjih i onih koji su dosli prosle zime plus su prijatelji bili. Ne znam jesu li nakon ovih javnih prozivki.MojaMalenkost je napisao/la: ↑11 mar 2021, 11:01Ja mislim da je Jasmin spreman cak i na takvu zrtvu, ali ne znam koliko je fer da se to trazi od njega.![]()
Pročepit će negdje.
Bio je u nekakvoj komisiji koja je odlucivala o treneru, razgovoru sa trenerom tad. Bas neki dan gledao po zvanicnoj sastave UO kad je @Dejan napisao da je on jedini ostao iz tog perioda jer ima ovih sto se ne izlazu javnosti uopste pa ne mozes ih pohvatati. I tako naletim na taj clanak za tu komisiju.MojaMalenkost je napisao/la: ↑11 mar 2021, 11:14Ne znam da je Badzak tad bio neko ko odlucuje o bilo cemu. Znamo koga je Amar doveo za predsjednika, ko mu je zavrsio par tih stvari u startu i onda se ispalio..
al najjace nije sram i stid konobara da se vrati ponovo i nesto pise da ponovo Amar nije kriv šampanjac mu sigurno u glavu udario pa misli da moze ponovo kontrolisati ovaj podforum hahahahhahaah 

Nemoj mi stavljati rijeci u usta koje nisam rekao. Da li gomila ili ne gomila ne znam, ne ispacuje mu se jer nemaju odakle isplatiti. Misimovicu je visio nad glavomda mu se isplate dugovi, sad odjednom mu ne treba nista. Vidjet ces kad ode iz kluba sta ce se desiti.NerminFatic je napisao/la: ↑11 mar 2021, 10:57Radi besplatno da se lafo gomila dug i on ostvari neke mracne ciljeve, to hoces reci?Daj, covjece, prizemlji se. I mene nervira i mislim da treba odstupiti, ali odakle ti ta capri?
Jedina nada je da u klub uđe ekipa domaćih ljudi u koje raja ima povjerenje, i da uspiju u određenom periodu da pripreme klub za jednu normalnu privatizaciju, u kojoj bi mi maksimalno zaštitili svoje interese, potpisali ugovor po kojem se druga strana obavezuje na određena ulaganja svake godine i slično. Uz uslov, naravno, da postoje ljudi koji bi kupili FK Željezničar i u njega uložili novac. Ovo možda jeste utopija, ali je i jedini iole kratkoročni izlaz iz ovog ludila. Sve ostalo značilo bi dugotrajni proces oporavka, minimalno pet godina prosječnosti, vraćanja dugova, balansiranja između opstanka u premier ligi i ispadanja.
Od legende do grobara kluba za samo nekoliko godina.
AMARE ODLAZI !!!
AMARE ODLAZI !!!
Zadnja izmjena: deno_TM87, dana/u 11 mar 2021, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Sve se gospodinu footballu vraća :
"Bolje Zrinjski nego cigani"
"šampanjac"
" -15, brrrrr"
"sela sa 4,5 kuća i džamijom nas pobjeđuju na Grbavici"
"borit ćemo se za nešto....."
"j ... licencu " "j... Stanića,Bogičevića,Ubiparipa"
"nadoće to"
"imamo kvalitet da budemo konkurentni"
"šampanjac"
" -15, brrrrr"
"nadoće to"
Rodjeni su pitarske picke!
Ja samo ne znam odakle je njemu toliko samopouzdanje bilo da se s tim izjavama tek tako razbacuje. Ja sam prvi mislio, kako je tada zvučao, da je u klub ušao uz jedan dobar plan sa dobrim ljudima i da ćemo biti ko NATO. A ovo šta je on napravio za dvije godine i par mjeseci teško da bi i najveći dušmani uspjeli.1921boy je napisao/la: ↑11 mar 2021, 12:05Sve se gospodinu footballu vraća :
"šampanjac"
" -15, brrrrr"
"nadoće to"
Dino Selimović da je došao u klub, klub bi bio na zdravijim nogama nego sa ovim imbecilom!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Ja sam najblizi misljenju da je i njemu i Misimovicu sudjeno da im mandat zavrsi ovako tragicno, na ruzan nacin i da se zavrsi prica na tu temu. Sudbina se jednostavno poigrala.Dejan1921 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 12:09Ja samo ne znam odakle je njemu toliko samopouzdanje bilo da se s tim izjavama tek tako razbacuje. Ja sam prvi mislio, kako je tada zvučao, da je u klub ušao uz jedan dobar plan sa dobrim ljudima i da ćemo biti ko NATO. A ovo šta je on napravio za dvije godine i par mjeseci teško da bi i najveći dušmani uspjeli.

8 000 smijesna plata. Toliko ima Husref, Fedja 7 sa bonusima, a vece plate imaju Marinovic i Jakirevic. Kad kazem smijesna mislim na nekog ko ti je osvojio 10 od 16 trofeja i ko je ubjedljivo najbolji BH trener, statistika je neumoljiva. A koliko je tesko trofej osvojiti mi najbolje znamo, kad smo 3 miliona u plusu bili i tribinu pravili nismo uspjeli. Jesmo kup.
A tih 250 hiljada nece vidjeti jos zadugo. Jos je u minusu.
Ova prica kako ljudi cekaju sa projektima i parama samo dok on izadje iz kluba je ravna prici i glupostima o bojkotu igraca sad i prethodnih godina. Sto mahala smisli ne moze niko nikada. Da ima iko sa ozbiljnom pricom, a da nece sa Amarom da radi iz tog i tog razloga sutra bi se se sazvala skupstina i otjerali bi se svi iz kluba ukljucujuci i Amara. Samo sto je to prica bolesna i retardirana i samo stetu nanosi klubu. Ko to smislja i gdje?
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Pitanje za upućenije. Da li se počelo raditi na stvarima koje su obećane kao !prioritet prioriteta! u sklopu procesa oporavka kluba? Ne kažem da se trebalo završit, pitam da li se POČELO raditi na tim stvarima.

Nema to veze sa sudbinom. Jednostavno su u pitanju dva egomanijaka bez pokrica. Prvi ima love, ali bi htio da bude i menadzer, a veze nema o tome. Drugi, ima fudbalskog znanja, ali bi se petljao u biznis o kojem nema pojma. Zajednicko obojici da zele da ih se za sve pita. Bolest. Nisam mislio nikada da cu to pomisliti, a kamoli napisati, ali j**** ti dan kada su obojica dosla u klub. Dugo se mi necemo rijesiti sijenke ova dva egomanijaka. Pogotovu kada se uzme u obzir armija njihovit botova. Ko god dodje novi, odmah ce ga potkopavati.LjoZee je napisao/la: ↑11 mar 2021, 12:11Ja sam najblizi misljenju da je i njemu i Misimovicu sudjeno da im mandat zavrsi ovako tragicno, na ruzan nacin i da se zavrsi prica na tu temu. Sudbina se jednostavno poigrala.Dejan1921 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 12:09Ja samo ne znam odakle je njemu toliko samopouzdanje bilo da se s tim izjavama tek tako razbacuje. Ja sam prvi mislio, kako je tada zvučao, da je u klub ušao uz jedan dobar plan sa dobrim ljudima i da ćemo biti ko NATO. A ovo šta je on napravio za dvije godine i par mjeseci teško da bi i najveći dušmani uspjeli.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.