FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nama bi najpametnije bilo poslati 5-6 elokventnih ljudi u Hercegovinu da ganjaju Mamića i izlevate ga da proba nešto napraviti od nas
Ti si moj Željo, veliki Željo!
- Merakk1921
- Kontakt:
Nama bi bilo najbolje da ga mi sami sebi pofanflamo, 100God kluba, boris se da prezivis.. jad
-
- Kontakt:
Sad cemo proigrati, zapamtite sta sam rekao.
Ovaj Zeljo sve ce ****!
Ovaj Zeljo sve ce ****!
Ekipa sa luzerskim mentalitetom i khurcoboljom nikad neće proigrat pa makar Pep bio na klupi ! Nekad se pita mogla praviti od govana od 2007 - 2012 ali više ne može pogledaj ekipe sada i 2010 svaku tu ekipu bi Željo ispraćao sa dva tri gola u mreži ili na strani ili kod kućeTigerWoods je napisao/la: ↑11 mar 2021, 10:02Sad cemo proigrati, zapamtite sta sam rekao.
Ovaj Zeljo sve ce ****!
Amar će se borit i rukama i nogama da izvuče ono što je dao

Rodjeni su pitarske picke!
Jucer je izasao najjaci sastav Tuzle i nas mix prvog, drugog sastava koji nikad i nije igrao zajedno. Klasicno Amarovo sastavljanje sastava. Parirali su tom najjacem sastavu Tuzle i izdesavale se stative, promasaji. Znaci kad hoce imaju kvalitet dovoljan da mogu u ovoj ligi na megdan bilo kojoj ekipi.
Razlog treba traziti sto nece i sto imamo situacije da potpredsjednik sikce po portalima na Amara i igrace. Po mom misljenju one njegove izjave na neki nacin su i bile pokusaj da se to smiri izmedju Amara i igraca sto bukti ocigledno, ali to nije ispravno. Problem treba pogledati u oci i pristupiti rjesavanju, a ne cekati ovako da neku pobijedimo i da se kaze "hejteri, eto vam".
Razlog treba traziti sto nece i sto imamo situacije da potpredsjednik sikce po portalima na Amara i igrace. Po mom misljenju one njegove izjave na neki nacin su i bile pokusaj da se to smiri izmedju Amara i igraca sto bukti ocigledno, ali to nije ispravno. Problem treba pogledati u oci i pristupiti rjesavanju, a ne cekati ovako da neku pobijedimo i da se kaze "hejteri, eto vam".
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Mozemo mi pricati sta hocemo, ali dok je Amar tu ostace ovako kako je. Volim ga ko najrodjenijeg, ali taman da mi je otac mora da ide jer je zasro sve sto se moglo zasrati. Dok je Amar tu niko od nasih ozbiljnih ljudi nece ni pomisljati da dodje i pomogne. Njegova patoloska potreba da odlucuje o svemu je njegova ahilova peta, a samim tim i najveca slabost kluba. Sposobnih i ljudi koji su spremni da pomognu ima. Nije Badzak jedini Zeljovac koji je spreman pomoci i koji ima zelju da pomogne. Siguran sam da bi i mi svi kao navijaci dosta konkretnije pomogli da u klubu postoji neka vizija i neki konkretan plan i ne bi bio prvi put da pomazemo. Amar je u klub uletio grlom u jagode. Bez ikakvog razradjenog plana i samo da dokaze da se moze vratiti kad hoce. Klubu su u ovom momentu potrebni svi njegovi ljudi, racunajuci i navijace. Dok je Amar tu, volili mi njega ili ne volili, bice ovako kako je..Dejan1921 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 09:43Slažem se. Ali stvari se kad je Želju u pitanju okreću samo u kontra smjeru. Plus, ja iskreno ne vidim tu snagu u upravljačkim strukturama da mogu iznijeti ovu situaciju. A za ovo sada treba ozbiljna grupa, ozbiljnih ljudi koji bi sjeli, napravili plan i krenuli u ozbiljan rad.Ritamreda je napisao/la: ↑11 mar 2021, 09:38Previse pesimisticno. Stvari se okrenu veoma brzo. Prolaz dva pretkola u evropi i dolazak dva sponzora malo drugacije postavlja stvari za narednu sezonu. Zbog toga je vazno da izborimo evropu bez obzira ko bio u klubu, na klupi, na terenu iduce sezone. Nemamo sampionsku ekipu, ali imamo ekipu koja moze u evropu i tako ce biti aBd. Naravno, neizlazak na evropsku scenu moze biti potencijalno veliki problem.Dejan1921 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 09:28Situacija je takva da ćemo minimalno pet idućih godina biti van svakih opcija za trofeje, a vjerovatno i izlaska u Evropu. Balansirati negdje u sigurnoj zoni gdje je sada Sloboda. Osim ako dugovi budu nepodnošljivi i ne dobijemo licencu za PL pa budemo primorani da odemo u rang niže.
Pročepit će negdje.
I ti ljudi ce cekati da Amar ode sam? U situacijama kad je ovako i rezultatski krenulo lose je idealno da neko krene u neke promjene, da predlozi nesto novo. Svi su sad ljuti na Amara i to se vidi po komentarima prije svega na zvanicnoj. On je svjestan ljutnje svih jer nije ni dao izjavu pred Tuzlu. Svaku novu promjenu bi navijaci prihvatili i dali podrsku.
-
- Kontakt:
Amar mora otici sam. Drugog realnog nacina nema. Amar ima poprilicna potrazivanja prema klubu, ima jos ugovor. On se mora povuci dobrovoljno i sa nijetom da nece praviti nikakve probleme. Ostali scenariji nisu realni i izvodljivi. I to nece odmah rijesiti probleme vec ce samo omoguciti sansu da problemi budu rijeseni. Ovako ni te sanse nemamo..LjoZee je napisao/la: ↑11 mar 2021, 10:26I ti ljudi ce cekati da Amar ode sam? U situacijama kad je ovako i rezultatski krenulo lose je idealno da neko krene u neke promjene, da predlozi nesto novo. Svi su sad ljuti na Amara i to se vidi po komentarima prije svega na zvanicnoj. On je svjestan ljutnje svih jer nije ni dao izjavu pred Tuzlu. Svaku novu promjenu bi navijaci prihvatili i dali podrsku.
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Mislim da smo svi, ili bar 95% navijaca za to da Amar lagano kupi prnje, ne moze vise ovako, ali moramo biti svjesni da možda trenutno i nemamo koga imenovati kao trenera... i tog cemo otjerati jer nece napraviti rezultate do kraja sezone... u zeznutoj smo situaciji itekako...MojaMalenkost je napisao/la: ↑11 mar 2021, 10:34Amar mora otici sam. Drugog realnog nacina nema. Amar ima poprilicna potrazivanja prema klubu, ima jos ugovor. On se mora povuci dobrovoljno i sa nijetom da nece praviti nikakve probleme. Ostali scenariji nisu realni i izvodljivi. I to nece odmah rijesiti probleme vec ce samo omoguciti sansu da problemi budu rijeseni. Ovako ni te sanse nemamo..LjoZee je napisao/la: ↑11 mar 2021, 10:26I ti ljudi ce cekati da Amar ode sam? U situacijama kad je ovako i rezultatski krenulo lose je idealno da neko krene u neke promjene, da predlozi nesto novo. Svi su sad ljuti na Amara i to se vidi po komentarima prije svega na zvanicnoj. On je svjestan ljutnje svih jer nije ni dao izjavu pred Tuzlu. Svaku novu promjenu bi navijaci prihvatili i dali podrsku.
Razumijem ja, ali mora se neko pojaviti da bi se i na taj nacin napravio pritisak. Ne postoji idealnija situacija od ove kad je lavina medijskog pritiska krenula na njega.MojaMalenkost je napisao/la: ↑11 mar 2021, 10:34Amar mora otici sam. Drugog realnog nacina nema. Amar ima poprilicna potrazivanja prema klubu, ima jos ugovor. On se mora povuci dobrovoljno i sa nijetom da nece praviti nikakve probleme. Ostali scenariji nisu realni i izvodljivi. I to nece odmah rijesiti probleme vec ce samo omoguciti sansu da problemi budu rijeseni. Ovako ni te sanse nemamo..
-
- Kontakt:
Dovedeš dokazanog varalicu i šarlatana za predsjednika i hoćeš da ti izdobri, pa kako mayku mu yebem, kako
-
- Kontakt:
Ova sezona je izgubljena. Prije ce, recimo, Joldic ili neko slican, uz pomoc nekog pozitivnog soka, uspjeti promijeniti trend koji imamo nego Amar u trenutnim okolnostima..zeljodogroba je napisao/la: ↑11 mar 2021, 10:37Mislim da smo svi, ili bar 95% navijaca za to da Amar lagano kupi prnje, ne moze vise ovako, ali moramo biti svjesni da možda trenutno i nemamo koga imenovati kao trenera... i tog cemo otjerati jer nece napraviti rezultate do kraja sezone... u zeznutoj smo situaciji itekako...MojaMalenkost je napisao/la: ↑11 mar 2021, 10:34Amar mora otici sam. Drugog realnog nacina nema. Amar ima poprilicna potrazivanja prema klubu, ima jos ugovor. On se mora povuci dobrovoljno i sa nijetom da nece praviti nikakve probleme. Ostali scenariji nisu realni i izvodljivi. I to nece odmah rijesiti probleme vec ce samo omoguciti sansu da problemi budu rijeseni. Ovako ni te sanse nemamo..LjoZee je napisao/la: ↑11 mar 2021, 10:26
I ti ljudi ce cekati da Amar ode sam? U situacijama kad je ovako i rezultatski krenulo lose je idealno da neko krene u neke promjene, da predlozi nesto novo. Svi su sad ljuti na Amara i to se vidi po komentarima prije svega na zvanicnoj. On je svjestan ljutnje svih jer nije ni dao izjavu pred Tuzlu. Svaku novu promjenu bi navijaci prihvatili i dali podrsku.
Preduslov je njegovo prihvacanje krivice i odgovornosti i povlacenje bez losih namjera i sujete. On treba sam da ode. Sve ostalo je pogresno i vjerovatno neizvodljivo. Ne moze neko praviti pritisak na njega i rizikovati da Amar posle blokira racune i tuzi klub. Taj novac koji je potreban da se pokriju njegova potrazivanja niko nece moci dati u startu. To je nerealno. Amar mora pruziti sansu nekom drugom i odgoditi svoja potrazivanja. Sve je do njega..LjoZee je napisao/la: ↑11 mar 2021, 10:37Razumijem ja, ali mora se neko pojaviti da bi se i na taj nacin napravio pritisak. Ne postoji idealnija situacija od ove kad je lavina medijskog pritiska krenula na njega.MojaMalenkost je napisao/la: ↑11 mar 2021, 10:34Amar mora otici sam. Drugog realnog nacina nema. Amar ima poprilicna potrazivanja prema klubu, ima jos ugovor. On se mora povuci dobrovoljno i sa nijetom da nece praviti nikakve probleme. Ostali scenariji nisu realni i izvodljivi. I to nece odmah rijesiti probleme vec ce samo omoguciti sansu da problemi budu rijeseni. Ovako ni te sanse nemamo..
Pročepit će negdje.
treca godina u klubu plata 8000 znaci do sada mu je isplaceno cca 250 hiljada
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Njemu i ne samo njemu nego i Badzaku i ostalim niko nece pare moci dati odjednom. Mora se i tu napraviti plan sa tacnim datumima kad ce klub uplacivati pare i koliko. Tako je uradjeno sa Veselinovicem npr. gdje tacno datumi su dogovoreni kad ce klub uplacivati dogovorenu ratu. Opet tu dolazimo da to treba neko izracunati, napraviti plan.
-
- Kontakt:
Od dugova koje je imao prije mu nista nije isplaceno. On je ta potrazivanja zaledio posle ulaska u klub. Cisto sumnjam da redovno dobija platu i u ovom mandatu,tako da je taj dug vjerovatno jos narastao. Jos ako je posudjivao lovu onda dodaj i to. Plus sto bi mu morao isplatiti i ostatak ugovora ukoliko bi mu dao otkaz. Situacija je bezizlazna. Amar se osigurao da ga niko ne moze otjerati. Samo on svojevoljno moze otici.
Pročepit će negdje.
Pravilno je reci "do sada mu je trebalo biti isplaceno cca 250 hiljada" . Nije mu isplacena ni jedan fening iz tog ugovora. Dodaj jos na to dug od ranije i dobio si omcu oko vrata na duzi period.
E pa neka fino Badzak isplati ga iz svog dzepa s obzirom da je jedini bio tu od te 2019. kad mu je dat ugovor i skine tu omcu. Nijedan drugi clan sadasnjeg UO nije bio tad.
- NerminFatic
- Kontakt:
Radi besplatno da se lafo gomila dug i on ostvari neke mracne ciljeve, to hoces reci?

Selekcija 2011. godišta koju trenira Sanel Jahić, osvojila je 2.mjesto na "Zimskoj ligi", dok je član Plavih Džan Suljević osvojio nagradu za najboljeg igrača zimske lige.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Fazon je sto Badzak nikad nece tuziti klub, taman da mu se duguje 5 miliona, dok se Amar vec dva puta vracao u klub posle tuzbi i blokiranja racuna. Amaru to nije nikakav problem, pogotovo sto za to ima podrsku zetona koji mu glume jarane i filuju pamet..LjoZee je napisao/la: ↑11 mar 2021, 10:50Njemu i ne samo njemu nego i Badzaku i ostalim niko nece pare moci dati odjednom. Mora se i tu napraviti plan sa tacnim datumima kad ce klub uplacivati pare i koliko. Tako je uradjeno sa Veselinovicem npr. gdje tacno datumi su dogovoreni kad ce klub uplacivati dogovorenu ratu. Opet tu dolazimo da to treba neko izracunati, napraviti plan.
Ja mislim da je Jasmin spreman cak i na takvu zrtvu, ali ne znam koliko je fer da se to trazi od njega.
Zadnja izmjena: MojaMalenkost, dana/u 11 mar 2021, 11:03, ukupno mijenjano 1 put.
Pročepit će negdje.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 30 gostiju.