Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Edin Dzeko dosao u Englesku! viza je izgleda dobijena! uzeo je dres sa brojem 10!!!! eto malo exluzive i od mene:)
veceras ili sutra potpisuje ugovor i onda ce se prestaviti javnosti! napokon!
veceras ili sutra potpisuje ugovor i onda ce se prestaviti javnosti! napokon!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 07 jan 2011, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
- samovasposmatram
- Kontakt:
''Rumor is that Dzeko came to England this afternoon. Allegedly, he chose no.10 to wear on his #mcfc shirt. ''
tako kaze izvor blizak dzeki,..
tako kaze izvor blizak dzeki,..
WHUFC
Inace, Englezi su za citava 3 dana uspjeli da napisu skoro 80 stranica o nasem "Klocu"...
Malo li je... 

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
- Kontakt:
samo jos da nastavi da daje golove kao u Wolfsu ima da bude 280 stranica za 2 dana_dreamer_ je napisao/la:Inace, Englezi su za citava 3 dana uspjeli da napisu skoro 80 stranica o nasem "Klocu"...Malo li je...

neka mu je sa srecom.., ziv i zdrav nam bio do 40-te godine
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
- legenda reala
- Kontakt:
BHT je najavio ,prenos utakmice Man.City -Wolwerhampton 15 januara ,kada bi Edin trebao debitovati ,da svi gledamo njegov debi u Engleskoj 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- el-fighter
- Kontakt:
Sad cemo gledat City svake subotelegenda reala je napisao/la:BHT je najavio ,prenos utakmice Man.City -Wolwerhampton 15 januara ,kada bi Edin trebao debitovati ,da svi gledamo njegov debi u Engleskoj

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
A da ga u 40-oj nešto strefi?necko_gradacac je napisao/la:samo jos da nastavi da daje golove kao u Wolfsu ima da bude 280 stranica za 2 dana_dreamer_ je napisao/la:Inace, Englezi su za citava 3 dana uspjeli da napisu skoro 80 stranica o nasem "Klocu"...Malo li je...
neka mu je sa srecom.., ziv i zdrav nam bio do 40-te godine

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Mislim da ce Dzeko cak veceras potpisati ugovor,a sutra je zvanicno prestavljanje....
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 07 jan 2011, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
Normalno je da ce prenositi City,na putu do titule! ali BHT ima samo jedan termin vikendom:(el-fighter je napisao/la:Sad cemo gledat City svake subotelegenda reala je napisao/la:BHT je najavio ,prenos utakmice Man.City -Wolwerhampton 15 januara ,kada bi Edin trebao debitovati ,da svi gledamo njegov debi u Engleskoj![]()
![]()
![]()
a sto je on ceko vizu, zar nam nije ukinut taj rezim ? pa njemu je mala vugla moze mu stati na biometrijski pasos.. nije Blekic.
Englezi ne spadaju pod zemlje kojima ne treba viza i pored biometrijskih pasosa.lech je napisao/la:a sto je on ceko vizu, zar nam nije ukinut taj rezim ? pa njemu je mala vugla moze mu stati na biometrijski pasos.. nije Blekic.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- legenda reala
- Kontakt:
Velika Britanija nije u Šengenulech je napisao/la:a sto je on ceko vizu, zar nam nije ukinut taj rezim ? pa njemu je mala vugla moze mu stati na biometrijski pasos.. nije Blekic.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Donnie Darko
- Kontakt:
ne vazi za britaniju, i jos neke zemlje (rumunija ja mislim) bezvizni rezimlech je napisao/la:a sto je on ceko vizu, zar nam nije ukinut taj rezim ? pa njemu je mala vugla moze mu stati na biometrijski pasos.. nije Blekic.

mamice im se nahandrim.
ja znam po manageru da se treba čekat neki "work permit"
to je radna dozvola, i nju valjda mogu dobit svi igrači koji su redovni u repci
ne znam šta je toliki problem ovdje predstavljalo
to je radna dozvola, i nju valjda mogu dobit svi igrači koji su redovni u repci

ne znam šta je toliki problem ovdje predstavljalo
Nil Satis Nisi Optimum
Rumunija i Bugarska,ali i to ce se i prema BIH vrlo brzo resiti bas kao i sto je bio slucaj sa Srbijom.Donnie Darko je napisao/la:ne vazi za britaniju, i jos neke zemlje (rumunija ja mislim) bezvizni rezimlech je napisao/la:a sto je on ceko vizu, zar nam nije ukinut taj rezim ? pa njemu je mala vugla moze mu stati na biometrijski pasos.. nije Blekic.![]()
mamice im se nahandrim.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
I znači dva najskuplja igrača sa prostora bivše Jugoslavije svih vremena su prošli kompletnu Željinu školu
Džeko i Baljić. Imamo još i Marija Stanića za oko 15 miliona KM iz Parme u Chelsea. Štilić je na redu

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ah, što te volim...Željovac je napisao/la:I znači dva najskuplja igrača sa prostora bivše Jugoslavije svih vremena su prošli kompletnu Željinu školuDžeko i Baljić. Imamo još i Marija Stanića za oko 15 miliona KM iz Parme u Chelsea. Štilić je na redu
![]()
Vidjet ćeš kada na ljeto Svraka pređe u Everton, a Rovčanin direktno sa Grbavice na Upton Park.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Štilić, pa Višća, pa onda Šehić kao golman da bude najskupljiŽeljovac je napisao/la:I znači dva najskuplja igrača sa prostora bivše Jugoslavije svih vremena su prošli kompletnu Željinu školuDžeko i Baljić. Imamo još i Marija Stanića za oko 15 miliona KM iz Parme u Chelsea. Štilić je na redu
![]()

- Citizen-X
- Kontakt:
da hoce sta para poslat bar da nas pocasti picem i mezom 

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
http://www.mcfc.co.uk-Edin-Dzeko-signs-for-the-blues-
MUŠTULUK!
samo se šalim
MUŠTULUK!
samo se šalim

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.