Tako je. Nije kritika ono sto su haretu pisali na poluvremenu u Mostaru, nije kritika da dvojici igraca svaku gresku vagaš a neki se mogu šetati i opet kao dobri. Kritika i pljuvanje nije isto, evo ja kritikujem Sušića zbog kretanja i sporosti al ne izmišljam price da bi ga mogao pljuvati.Denchi je napisao/la: ↑11 mar 2021, 00:43Jedno su kritike drugo su izmisljene price o nekakvim tortama, opijanju, kilazi i napadu na treningu, a psovke da ne spominjemo....AlfredNobel je napisao/la: ↑10 mar 2021, 21:00Nemojte molim vas tog moralisanja.. Kad je znao zaslužiti i bio za kritike, bio je. Nakon ovoga večeras, zaslužuje samo pohvale. Tako stvari stoje u ovom sportu, kakav si trenutno, to je jedino bitno. Naravno da možeš imati kredita zbog nekih ranijih stvari, ali sve to brzo izlapi ako se ne dohavizaš.
Evo za mene je Miličević najbolji stoper u ligi, znači ne smijem ga večeras kritikovati i reći da je za mene bio najlošiji? Narednu ako bude dobar, opet ću ga pohvaliti.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Ne bi valjalo da smo danas izgubili, a pritom da smo igrali fantasticno. Velika pobjeda za nastavak sezone, kako za SŠ, tako i za igrace, a i nas "forumase"

Bio sam skeptik za ulazak u formu, ali hvala Bogu izadje na dobro.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Kakvih socnih psovki sam bio pripremio a sve mi propade. Sad cu to sve zaboraviti do sledeceg poraza

- AlfredNobel
- Kontakt:
Vratite post gdje sam replicirao Morti i sve će vam biti jasno.bordobijeli je napisao/la: ↑11 mar 2021, 00:58Tako je. Nije kritika ono sto su haretu pisali na poluvremenu u Mostaru, nije kritika da dvojici igraca svaku gresku vagaš a neki se mogu šetati i opet kao dobri. Kritika i pljuvanje nije isto, evo ja kritikujem Sušića zbog kretanja i sporosti al ne izmišljam price da bi ga mogao pljuvati.Denchi je napisao/la: ↑11 mar 2021, 00:43Jedno su kritike drugo su izmisljene price o nekakvim tortama, opijanju, kilazi i napadu na treningu, a psovke da ne spominjemo....AlfredNobel je napisao/la: ↑10 mar 2021, 21:00Nemojte molim vas tog moralisanja.. Kad je znao zaslužiti i bio za kritike, bio je. Nakon ovoga večeras, zaslužuje samo pohvale. Tako stvari stoje u ovom sportu, kakav si trenutno, to je jedino bitno. Naravno da možeš imati kredita zbog nekih ranijih stvari, ali sve to brzo izlapi ako se ne dohavizaš.
Evo za mene je Miličević najbolji stoper u ligi, znači ne smijem ga večeras kritikovati i reći da je za mene bio najlošiji? Narednu ako bude dobar, opet ću ga pohvaliti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Neces imati priliu optimisto pitarska

- ElCartel11
- Kontakt:
Da i mi imamo neki plan B, a ne ko prije uvijek isto. Igrao protiv Olimpika ili Atalante nema razlike.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hodi nama mili, mi volimo mršave.Bivši hrvatski reprezentativac i član Hajduka, Ante Vukušić, neće po najboljem pamtiti epizodu u rumunjskom velikanu Steaui Bukurešt.
Kako prenosi --- SPAM ---, gazda kluba, poznati Gigi Becali, odlučio je otpustiti Vukušića nakon samo pet utakmica. Zanimljivo, Ante je samo u jednoj utakmici bio u početnoj postavi dok je u sve ostale morao ulaziti s klupe za pričuve.
“Vidio sam dovoljno od njega i u toliko malo vremena da odlučim kako više neće igrati za nas. Ostat će ovdje do ljeta i trenirati, ali to je to. Treba nam više mišića, a ne slabića”, komentirao je Becali.

- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Rumunima ne valja a da nama valja, fujjjjjjjjjjAlfredNobel je napisao/la: ↑11 mar 2021, 01:10Hodi nama mili, mi volimo mršave.Bivši hrvatski reprezentativac i član Hajduka, Ante Vukušić, neće po najboljem pamtiti epizodu u rumunjskom velikanu Steaui Bukurešt.
Kako prenosi --- SPAM ---, gazda kluba, poznati Gigi Becali, odlučio je otpustiti Vukušića nakon samo pet utakmica. Zanimljivo, Ante je samo u jednoj utakmici bio u početnoj postavi dok je u sve ostale morao ulaziti s klupe za pričuve.
“Vidio sam dovoljno od njega i u toliko malo vremena da odlučim kako više neće igrati za nas. Ostat će ovdje do ljeta i trenirati, ali to je to. Treba nam više mišića, a ne slabića”, komentirao je Becali.![]()
-
- Kontakt:
Prošle godine je izvlačenje parova polufinala bilo planirano za 17. mart, ali je odgođeno zbog korone.Tako da ce vjerovatno oko tog datuma biti i sada, dakle sljedece sedmice cemo znati protivnika

Nadam se da akobogda necu

-
- Kontakt:
Taj predsjednik Steaue Bekali je lud čovjek, psihijatriski slucaj. Prije desetak godina je bio nezadovoljan svojim golmanom i obečao je platiti 100000 eura klubu koji dovede tog golmanaBijeliBordo1946 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 01:14Rumunima ne valja a da nama valja, fujjjjjjjjjjAlfredNobel je napisao/la: ↑11 mar 2021, 01:10Hodi nama mili, mi volimo mršave.Bivši hrvatski reprezentativac i član Hajduka, Ante Vukušić, neće po najboljem pamtiti epizodu u rumunjskom velikanu Steaui Bukurešt.
“Vidio sam dovoljno od njega i u toliko malo vremena da odlučim kako više neće igrati za nas. Ostat će ovdje do ljeta i trenirati, ali to je to. Treba nam više mišića, a ne slabića”, komentirao je Becali.![]()

To mu je bio samo jedan od milion bisera.
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Ma znam tebraHistoricar je napisao/la: ↑11 mar 2021, 01:25Taj predsjednik Steaue Bekali je lud čovjek, psihijatriski slucaj. Prije desetak godina je bio nezadovoljan svojim golmanom i obečao je platiti 100000 eura klubu koji dovede tog golmana![]()
To mu je bio samo jedan od milion bisera.

-
- Kontakt:
Ima nas raznih, zadovoljnih sa osvajanjem PL i Kupa i PO EL ili ovog novog takmicenja. Svak ima pravo da bude zadovoljan ili ne.
Ja kao "mlad" decko da sam na vasem mjestu bi stalno trazio vise. Imamo priliku da budemo Yuve u ovoj nazalost vehdoj ligi.
Ono sto bih uradio je to da bi igracima kojima istice ugovor dao max. minuta i to bi bila najbolja zahvalnica za vrijeme koje su proveli u Klubu. Njima bi puno znacilo da nadju naredni angazman,jer dolaze iz prvaka kakve takve lige. Produzili Milicevica i Oremusa ok.
Znamo mi koji nisu opravdali ulozeno, namjerno necu o imenima, jer mi Pitari se vezemo za pojedince. Zahvaliti se i angazovati umjesto ove trojice jednog bas dobrog ili umjesto sestorice dva bas dobra. Naravno na duzi period , slicno Mesanovicu. Eto nisam spomenuo AKADEMIJU.
Ja kao "mlad" decko da sam na vasem mjestu bi stalno trazio vise. Imamo priliku da budemo Yuve u ovoj nazalost vehdoj ligi.
Ono sto bih uradio je to da bi igracima kojima istice ugovor dao max. minuta i to bi bila najbolja zahvalnica za vrijeme koje su proveli u Klubu. Njima bi puno znacilo da nadju naredni angazman,jer dolaze iz prvaka kakve takve lige. Produzili Milicevica i Oremusa ok.
Znamo mi koji nisu opravdali ulozeno, namjerno necu o imenima, jer mi Pitari se vezemo za pojedince. Zahvaliti se i angazovati umjesto ove trojice jednog bas dobrog ili umjesto sestorice dva bas dobra. Naravno na duzi period , slicno Mesanovicu. Eto nisam spomenuo AKADEMIJU.
Mnogo se inace ovdje potencira prica tipa prodati trojicu i uzeti jednog dobrog kao da je master liga. Neka igraca tu, ne mogu svi biti odlicni, ni u prvih 11 nemamo 11 odlicnih nit ih iko u ligi ima.Samozdravlje je napisao/la: ↑11 mar 2021, 01:31Ima nas raznih, zadovoljnih sa osvajanjem PL i Kupa i PO EL ili ovog novog takmicenja. Svak ima pravo da bude zadovoljan ili ne.
Sirina nam je donijela titule, moramo imati veliki broj igraca, samo nek se korona koja ne bira uvuce odmah ti barem 15 dana nema nekoliko igraca, da ne spominjem lakse/teze povrede i kartone koji su izvjesni u ovom gustom rasporedu. Sva sreca pa mi na klupi imamo zinedina ili adukora naprimjer, u drugim klubovima bi bili glavni igraci.
Eto danas naprimjer susic ne igra, nisi ni osjetio da ga nema. To je blagodat sirine.
I spomenuo si akademiju opet

NEMA NAZAD
- AlfredNobel
- Kontakt:
Tinu ću sačekati do kraja sezone, ako ovako nastavi, biće flop. Još se nadam da će podići formu kroz koje kolo i nastaviti kontinuirani prikazivati partije kao protiv Celtica, ali nisam siguran, lapo-lapo mi je. Ukoliko bude ovako mrljav do kraja sezone, onda bih ja gledao da ga se proda na ljeto. Nema smisla ga više držati u ekipi, a doprinosi jako malo, te non stop čekati da pročepi. Njegovim odlaskom bi se oslobodili velikih para, koje mogu otići na dolazak zamjene.
On je majstor, daleko od toga da nije, to se tačno na prijemu vidi. Ali, živjeti stalno u nadi da će proraditi, ne ide. Evo i danas nije ulazio, pa se pokazalo da se glat može njega. Neka ga je Milkanović ostavio na klupi, da mu bude opomena da se može i bez njega, ne bi li se dohavizao.
On je majstor, daleko od toga da nije, to se tačno na prijemu vidi. Ali, živjeti stalno u nadi da će proraditi, ne ide. Evo i danas nije ulazio, pa se pokazalo da se glat može njega. Neka ga je Milkanović ostavio na klupi, da mu bude opomena da se može i bez njega, ne bi li se dohavizao.
Brate treba priznat da je SUSIC vec sad teski promasaj, uzo je dosad oko 320 k km, za 2 gola i asistenciju.AlfredNobel je napisao/la: ↑11 mar 2021, 02:03Tinu ću sačekati do kraja sezone, ako ovako nastavi, biće flop. Još se nadam da će podići formu kroz koje kolo i nastaviti kontinuirani prikazivati partije kao protiv Celtica, ali nisam siguran, lapo-lapo mi je. Ukoliko bude ovako mrljav do kraja sezone, onda bih ja gledao da ga se proda na ljeto. Nema smisla ga više držati u ekipi, a doprinosi jako malo, te non stop čekati da pročepi. Njegovim odlaskom bi se oslobodili velikih para, koje mogu otići na dolazak zamjene.
On nit ima brzinu jacinu pokretljivost nit ima tu lucidnost da provuce loptu igracu za 100 % sansu.
Pogledaj sve utakmice koje igrao dosad i neces vidjet nijedno dodavanje iz prve vec malo pepanje ko da drka penis a ne igra fudbala.
Zidan je jos veci flopcina, dosad smo dali zanjega preko 450 k km 0 utakmica 90 min 1 go i 0 asistencija.. NEKA HVALA NEBI NIKAD DAO 850 k km za da bi imo sirinu u tipovima kao susic zidan.
Bolje dat 100 k km i imat salcina besica
- hordasDoboj
- Kontakt:
Susic mora pokazat damu i mora preuzet mjesto lidera ekipe ako hoce opravdati ocekivanja. Stimati onaj sat gore na 88' i dodati go gostima. Sacekao bih i ja jer su svi bili sivi u ove prve dvije utakmice.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
Sušić ne može biti promašaj jer se od njega tek sada očekuje da igra. Momak je imao velikih problema sa povredom i sada je full fit.hordasDoboj je napisao/la: ↑11 mar 2021, 07:40Susic mora pokazat damu i mora preuzet mjesto lidera ekipe ako hoce opravdati ocekivanja. Stimati onaj sat gore na 88' i dodati go gostima. Sacekao bih i ja jer su svi bili sivi u ove prve dvije utakmice.
Sušić nije prednji vezni ili polušpic, on je klasična osmica i imam puno povjerenje da će pokazati klasu do kraja prvenstva.
-
- Kontakt:
Ovaj zrijeb (kako ruzan termin u p.m.) mi toliko lici na onaj za Evropu,od 100 p.icki mi bi za cundaru uhvatili,ili onaj ko one kuglice valja.
Tako da mi negdje sve smrdi na TC,za koje mislim da su najtezi protivnik polufinala,ili finala..
Dobro je sto se sad igra na dvije tekme.
Cimi mi je opasno drag momak,dubok trag ostavio u ligi uopste,reprezentativni kalibar,ali ovaj mali Djokica trpa i ne misli vaditi.
Momcino svaka ti dala.
Tako da mi negdje sve smrdi na TC,za koje mislim da su najtezi protivnik polufinala,ili finala..
Dobro je sto se sad igra na dvije tekme.
Cimi mi je opasno drag momak,dubok trag ostavio u ligi uopste,reprezentativni kalibar,ali ovaj mali Djokica trpa i ne misli vaditi.
Momcino svaka ti dala.

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ocekivao sam kad bude fit da ce se malo vise kretati i malo bolje postavljati u defanzivi tj. mislio sam u prvoj polusezoni da je postedjen toga jer nikad nije bio u fullu. Opet ima dosta staticnih radnji, i cesto ga mozes vidjeti da hoda. Mora definitivno na cmf, Peja i on tu da se mijenjaju.OsmaDolazi je napisao/la: ↑11 mar 2021, 07:50Sušić ne može biti promašaj jer se od njega tek sada očekuje da igra. Momak je imao velikih problema sa povredom i sada je full fit.hordasDoboj je napisao/la: ↑11 mar 2021, 07:40Susic mora pokazat damu i mora preuzet mjesto lidera ekipe ako hoce opravdati ocekivanja. Stimati onaj sat gore na 88' i dodati go gostima. Sacekao bih i ja jer su svi bili sivi u ove prve dvije utakmice.
Sušić nije prednji vezni ili polušpic, on je klasična osmica i imam puno povjerenje da će pokazati klasu do kraja prvenstva.
Kako je Mesu fino vidjeti, vidi se da je dosao iz ozbiljnije lige, i zasto je igrao a nije imao nesto previse golova u MB
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Trenutno korisnika/ca: alacious, OzmoodPinglewood, propoklopac, riki46 i 71 gost.