Široki i prve dvije utakmice u trecem krugu, u kojima smo domacini ce biti baš važne.Ako bi uvezali tri pobjede, napravili bi džinovski korak prema tituli.Aduka87 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 23:58Evo bas sad gledam na rezultatima Borac u listici zadnji put slavio 2011 godine, a danas taj isti Borac koji je bio u prva dva kola karna, dobili ih glat cak je moglo biti vise. Puste tu pricu kako su oni yebeni dolje, ljudi promijenili 7 igraca iz prve postave, na klupi limitirani, nakon danasnje tekme su i psihicki i fizicki pali, dolje sve osim pobjede je meni ogromni kiks, da je to onaj isti SB kao u zimskom dijelu, drugacija bi bila prica, ovako..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vinko bio na velikom ispitu i položio u svim segmentima! Ovo je već ličilo na nešto, od zalaganja, trke, do postavke igre. Dočekasmo i prvi gol nakon mjeseci čekanja, nema ljepšeg osjećaja.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Danas nam se sve poklopilo. Raduje i poraz lištice od neubjedljivog Borca za sada. Nisam ih gledo al ako ih je uzeo Borac, možemo i mi. Da će biti lako, neće. Da je utakmica prevažna, i više od toga je.
Obećao bi igračima velike premije u slučaju pobjede. Maximalno se pripremiti, obavezno karantin i maximalna ozbiljnost, kao da js evropska utakmica.
Pobjedom bi anulirali jedan kiks i kakvi god ostali rezultati bili, mogli bismo reći da je početak rezultatski solidan uz prolaznu ocjenu. Prolaz u kupu i istopljaj 1 od 9 "viška" bodova kojih imamo uz težak raspored je dobar rezultat.
Ono što nas može radovat je da bi trebali bit sigurni kod sudija u vezi eventualnih povaljivanja nas u jačim utakmicama zbog strašne borbe za evropu. Velež, Borac i Zrinjski će navijat za nas protiv lištice jer su im konkurent za evropu. Eventualni uticaj lištice kod sudija je manji od uticaja navedene trojke.
Pomoć sudija nam ne treba, nije to poenta komentara iznad, samo nam treba pošteno suđenje. Onaj crveni za Zrinjski u ligaškoj utakmici je bezveze, nije bio, to nam ne treba, al moguće da nas nekad poguraju ako održimo ovu prednost, jer će nekom godit nekad naša pobjeda.
Obećao bi igračima velike premije u slučaju pobjede. Maximalno se pripremiti, obavezno karantin i maximalna ozbiljnost, kao da js evropska utakmica.
Pobjedom bi anulirali jedan kiks i kakvi god ostali rezultati bili, mogli bismo reći da je početak rezultatski solidan uz prolaznu ocjenu. Prolaz u kupu i istopljaj 1 od 9 "viška" bodova kojih imamo uz težak raspored je dobar rezultat.
Ono što nas može radovat je da bi trebali bit sigurni kod sudija u vezi eventualnih povaljivanja nas u jačim utakmicama zbog strašne borbe za evropu. Velež, Borac i Zrinjski će navijat za nas protiv lištice jer su im konkurent za evropu. Eventualni uticaj lištice kod sudija je manji od uticaja navedene trojke.
Pomoć sudija nam ne treba, nije to poenta komentara iznad, samo nam treba pošteno suđenje. Onaj crveni za Zrinjski u ligaškoj utakmici je bezveze, nije bio, to nam ne treba, al moguće da nas nekad poguraju ako održimo ovu prednost, jer će nekom godit nekad naša pobjeda.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- ElCartel11
- Kontakt:
Za vise analiza zapratite Cartel tipsElCartel11 je napisao/la: ↑09 mar 2021, 11:28Ako nista nikad do sad nas Zrinjski nije dobio u 2 uzastopne utakmice na Kosevu. I uvijek smo tu drugu utakmicu na Kosevu mi njih dobili pa neka tako bude i sutra![]()

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Dobro je Vinko abriktovo ovog Danimira. Citam sad izjavu, ubi covjek od optimizma i samopouzdanja. Poprska lazne sa onim "jednom je dosta" 

ApsolutnoHistoricar je napisao/la: ↑11 mar 2021, 00:11Široki i prve dvije utakmice u trecem krugu, u kojima smo domacini ce biti baš važne.Ako bi uvezali tri pobjede, napravili bi džinovski korak prema tituli.Aduka87 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 23:58Evo bas sad gledam na rezultatima Borac u listici zadnji put slavio 2011 godine, a danas taj isti Borac koji je bio u prva dva kola karna, dobili ih glat cak je moglo biti vise. Puste tu pricu kako su oni yebeni dolje, ljudi promijenili 7 igraca iz prve postave, na klupi limitirani, nakon danasnje tekme su i psihicki i fizicki pali, dolje sve osim pobjede je meni ogromni kiks, da je to onaj isti SB kao u zimskom dijelu, drugacija bi bila prica, ovako..

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Šut Mešanovića prikazali.
Gol Handžića prikazali.
Prečku Hebibovića prikazali.
Zicer Dupovca nakon kornera prikazali.
Pokušaj Velkoskog prikazali.
Bonus: prikazali Fanimovo utrčavanje ali Jakovljević uspio reagovati.
Šta si ti brate gledo? Šta smo još imali a nisu prikazali?
Onaj brat napisa ništa se ne piše posle pobjede a Bogme ispisalo se dosta stranica.
Onaj napisa gdje su sad novi nickovi a izad njega brat se javio i napisao da je novi tu i čestitao na pobjedi.
Malo seremo. Malo više.
FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kova je kriv za tu situaciju jer mu se sigurno nije javio.Samozdravlje je napisao/la: ↑10 mar 2021, 23:37Kova nas je spasio penala, poslije lobovanja od strane Milija (kojeg izuzetno cijenim- prvi udarac prema goluSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑10 mar 2021, 23:30Poštujem što gotiviš akademiju, ali to nije dodatni argument da nekog smatraš da je dobro odigrao. Tu su ti suvišni Kovačević i Pidro. Ne zato jer nisu odigrali dobro, nego zato jer je bilo drugih zapaženijih igrača. One centaršuteve koje je pokupio Kovačević su rutinske intervencije svakog normalnog golmana, ali razumijem ja da mi to doživljavamo kao nešto waauu, a i ne doživljavali nakon Pavlovića i Bandovića. Pidro je odigrao dobro, posebno u odnosu na subotu.Samozdravlje je napisao/la: ↑10 mar 2021, 23:23Najbolji danas(po meni):
1. Handzic
2. Djokanovic
3. Kovacevic
4. Dupovac
5. Pidro
Vi poredajte kako hocete, ali ova petorica su prosli skolu fudbala "Asim Ferhatovic Hase" i Akademija. AFERIM
Igrači koji umjesto Pidre i Kove zaslužuju na tu listu su Pejović i Miličević ili čak Mešanović. Pejović je pružio odličnu partiju nakon dugo vremena i naprijed i nazad. Mešanović također trkački odličan u novoj ulozi.)
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
vedinjo98 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 23:26AMER DUPOVAC > VAN DIJKSamozdravlje je napisao/la: ↑10 mar 2021, 23:23Najbolji danas(po meni):
1. Handzic
2. Djokanovic
3. Kovacevic
4. Dupovac
5. Pidro
Vi poredajte kako hocete, ali ova petorica su prosli skolu fudbala "Asim Ferhatovic Hase" i Akademija. AFERIM
Cinjenice su cinjenice! Necu puno da ga hvalim puno, ali zaista igra kapitenski, pametno i sigurno.

Sarajevo ljubavi moja.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Prva tekma se igra 7 aprila, izvlacenje ne znam...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Jedno su kritike drugo su izmisljene price o nekakvim tortama, opijanju, kilazi i napadu na treningu, a psovke da ne spominjemo....AlfredNobel je napisao/la: ↑10 mar 2021, 21:00Nemojte molim vas tog moralisanja.. Kad je znao zaslužiti i bio za kritike, bio je. Nakon ovoga večeras, zaslužuje samo pohvale. Tako stvari stoje u ovom sportu, kakav si trenutno, to je jedino bitno. Naravno da možeš imati kredita zbog nekih ranijih stvari, ali sve to brzo izlapi ako se ne dohavizaš.
Evo za mene je Miličević najbolji stoper u ligi, znači ne smijem ga večeras kritikovati i reći da je za mene bio najlošiji? Narednu ako bude dobar, opet ću ga pohvaliti.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kakve debljine? Jesi dobar ti?feniksptica je napisao/la: ↑10 mar 2021, 21:00Treba priznati da nije isti igra proslu polusezonu i ovu. Od debljine koja toliko znaci na terenu do toga da ima partnera u napadu, konkurenciju..sve su to mikrofaktori koji uticu na igraca
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Kova je kriv za tu situaciju jer mu se sigurno nije javio.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑11 mar 2021, 00:31
Kova nas je spasio penala, poslije lobovanja od strane Milija (kojeg izuzetno cijenim- prvi udarac prema golu)
[/quote]
E yebiga sad, ti to znas.Zezas

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Od prolaska u polufinale, bitniji mi je prekid lose serije i igre i to sto smo sami sebi dokazali da mozemo i da smo jos tu.
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Moj Denchi, ti ko da si od jucer na forumu. Znas da se neko mora uzeti na tapetu. Sad su to trenutno Velkoski, Pejovic i Pidro.Denchi je napisao/la: ↑11 mar 2021, 00:43Jedno su kritike drugo su izmisljene price o nekakvim tortama, opijanju, kilazi i napadu na treningu, a psovke da ne spominjemo....AlfredNobel je napisao/la: ↑10 mar 2021, 21:00Nemojte molim vas tog moralisanja.. Kad je znao zaslužiti i bio za kritike, bio je. Nakon ovoga večeras, zaslužuje samo pohvale. Tako stvari stoje u ovom sportu, kakav si trenutno, to je jedino bitno. Naravno da možeš imati kredita zbog nekih ranijih stvari, ali sve to brzo izlapi ako se ne dohavizaš.
Evo za mene je Miličević najbolji stoper u ligi, znači ne smijem ga večeras kritikovati i reći da je za mene bio najlošiji? Narednu ako bude dobar, opet ću ga pohvaliti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".