Champions League 2020/2021

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Justin
Kontakt:

Re: Champions League 2020/2021

Post Postao/la Justin » 10 mar 2021, 23:06

Rogero je napisao/la:
10 mar 2021, 23:03
Justin je napisao/la:
10 mar 2021, 22:59
Rogero je napisao/la:
10 mar 2021, 22:56

Niko normalan ne pika onu titulu Bayerna od prosle sezone tako da Liverpool brani titulu iz 2019te :salut:
Ma jasno je svima da ona prosjecna ekipa ne bi nikad osvojila da nije bilo korone.
Najbolji im igrac bio otpadak Arsenala, sve je jasno.
Nije on samo otpadak Arsenala. Lik nije ni u West Bromu i Stokeu mogao igrati. :rol:
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 10 mar 2021, 23:07

Jednom mu se pruzi prilika da uradi "Ronaldo" utakmicu u LP i sjebo je :facepalm: :facepalm:

Kakav mentalni patuljak :puke:

Dajte mu Eibar i Huesku

Sta je ovo katalonci pisu da su "prezadovoljni" :rol: :rol: :rol: ali treba ih i shvatiti veceras se nisu osramotili kao sto imaju naviku :rol: :rol:
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona

Rogero
Kontakt:

Post Postao/la Rogero » 10 mar 2021, 23:08

Justin je napisao/la:
10 mar 2021, 23:06
Rogero je napisao/la:
10 mar 2021, 23:03
Justin je napisao/la:
10 mar 2021, 22:59

Ma jasno je svima da ona prosjecna ekipa ne bi nikad osvojila da nije bilo korone.
Najbolji im igrac bio otpadak Arsenala, sve je jasno.
Nije on samo otpadak Arsenala. Lik nije ni u West Bromu i Stokeu mogao igrati. :rol:
Totalno sam zaboravio i da je Tony Pulis za njega rekao da nema sta traziti u NBA.

Kakva procjena :bow:

Allikarimmi
Kontakt:

Post Postao/la Allikarimmi » 10 mar 2021, 23:18

Ljudi ima li ovdje normalan forumas da nešto normalno napise, neki normalan komentar vecerasnjih utakmica.Ovdje se nešto kao "podbada" Ko će koga više isprovocirati.Cinjenica je da su trenutno Liverpool i PSG bolji od Leipziga i Barcelone i zato su prošli,isto kao što je činjenica da je Bayern prošle godine bio najbolji na završnom turniru i zasluženo osvojio pehar!!

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 10 mar 2021, 23:19

Allikarimmi je napisao/la:
10 mar 2021, 23:18
Ljudi ima li ovdje normalan forumas da nešto normalno napise, neki normalan komentar vecerasnjih utakmica.Ovdje se nešto kao "podbada" Ko će koga više isprovocirati.Cinjenica je da su trenutno Liverpool i PSG bolji od Leipziga i Barcelone i zato su prošli,isto kao što je činjenica da je Bayern prošle godine bio najbolji na završnom turniru i zasluženo osvojio pehar!!
Štaš kad pišu uglavnom djeca, srednjoškolci i kladioničari : )

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 10 mar 2021, 23:20

Causevic u trodnevnoj zalosti...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 10 mar 2021, 23:20

geronimo je napisao/la:
10 mar 2021, 23:01
BoixosNois1899 je napisao/la:
10 mar 2021, 22:45
Još se jednom pokazalo koliko je smiješan bio onaj turnir u Lisabonu ljetos. Tamo Leipzig do polufinala dogurao a ove sezone se brukaju u osmini.
Pusti ti Leipzig i njihovu bruku. Oni svakako nemaju navijača ovdje, nego pričaj nam malo o Barsinoj epizodi ove godine.
Koji su razlozi ovih blamaža, nedostatak publike, loš žrijeb ili suci....

Bezbeli zasičenost :lolno:
Barcelona je tim koji će se već od iduće sezone boriti za titulu prvaka Europe što se ne može reći za Bayern koga su počeli i glavni igrači napuštati. Par prošlih godina su posljedica nerada bivše uprave i svega što se guralo pod tepih. Ova sezona je prekretnica i već od iduće sezone će to izgledati dosta bolje.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Rogero
Kontakt:

Post Postao/la Rogero » 10 mar 2021, 23:21

Ja jesam 2004 godiste, ali vjerujem da sam zreliji od vecine ovdje.

Najgore mi je kad ovi stariji poput Celtica ovako pametuju. "U moje vrijeme nisi mogao ovako pisati po forumu" :roll:

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 10 mar 2021, 23:25

Retard confirmed.
"We need to suffer. And we need to fight."

smajke
Kontakt:

Post Postao/la smajke » 10 mar 2021, 23:26

Rogero je napisao/la:
10 mar 2021, 23:21
Ja jesam 2004 godiste, ali vjerujem da sam zreliji od vecine ovdje.

Najgore mi je kad ovi stariji poput Celtica ovako pametuju. "U moje vrijeme nisi mogao ovako pisati po forumu" :roll:
ljubi babo zrelog sina svog

Allikarimmi
Kontakt:

Post Postao/la Allikarimmi » 10 mar 2021, 23:30

:salut: :salut:
Celtic je napisao/la:
10 mar 2021, 23:19
Allikarimmi je napisao/la:
10 mar 2021, 23:18
Štaš kad pišu uglavnom djeca, srednjoškolci i kladioničari : )
A izgleda da je nažalost tako.Ljudi pišite objektivno a ne subjektivno,razumijem ja da neki ljudi vole više npr.Engleske ekipe,neki Špansko,a neki Njemačke,ali kad se nešto piše treba iznositi činjenice a ne biti subjektivan i samo zato što mi je ispao moj klub ili nebitno neki iz lige koju volim da ću sad pusti i divlje i kamenje na drugu ligu kako je smeće i kako ne valja.Ovo je ljudi LIGA Prvaka i ovdje igraju najbolji klubovi iz svojih zemalja i ko bude najbolji i imao najviše sportske sreće taj će na kraju osvojiti pehar.Dakle da ne dužim više objektivnosti pri pisanju i manje subjektivnosti i onda ce i ova tema biti sigurno bolja.Lijep pozdrav svim objektivnim forumašima iz hladnog Sarajeva :salut:

salkan
Kontakt:

Post Postao/la salkan » 10 mar 2021, 23:32

Zonked je iz Sarajva takodžer
Džeri Drejk

Goretzka
Kontakt:

Post Postao/la Goretzka » 10 mar 2021, 23:38

Sta reci Prcko je pokazao ko je i sta je, ni penali mu vise ne pomazu. Nikad nece biti taj odlucujuci faktor kao sto je Rona u vise navrata bio da ne nabrajam sad. Bas kao sto sam i spominjao nikada ne moze biti goat zbog tih stvari, kad je najteze Prcko je rinaqa. Kad na to sve dodas internacionalne neuspjehe sa izuzetno jakim timom Argentine dobijes igraca koji jeste u TOP 5 ali nikada goat. Nema kuveta u njemu vise. Trpac Eibara i Levantea samo njih jos moze i odraditi.

Sto se tice Barcelone, tu su gdje jesu i neka su. Olos od ekipe kakav su oni, nakon mnogobrojnih sudijskih kradja nista manje nisu ni zasluzili nego da ih svako nabija nogom u prkno kako stigne. Posto su se vec izmjenjali talijanski engleski njemacki pa sad i francuski klub, ocekujem da iduce godine kada budu u jos vecoj rupcagi da ih doceka najveci rival Hala Madrid i da dok oni budu izbacili vani ruku za spas ovi ce ih samo nogom poklopiti.
Tanka predstava Pariza, ipak su ovi dovoljno nesposobni da to iskoriste. Ovakav Paris kad te nazigu u sred NC znas da si preslab jednostavno. Postade Barca kanta za nabijanje jbt neocekivano ali tako je. Laporta nikakve promjene nece donijeti, oni su u **** bas, napravili su s toliko para qrac od ekipe, steta pojedinaca stvarno. Ovo veceras je dokaz da nije uvijek do trenera, ne igra on jbt vec do ovih nesposobnih stabala sto igraju.

Pool Leipzig nema se sta dodati, ovim prvim je jedino ostala LP da iscupaju sezonu, iskreno mi je zao sto im je odbrana desetkovana jer bi inace uzeli titulu plasticnom Cityu. Leipzig se nije svakako imao cemu nadati u LP, od kako im je Werner otisao jos su slabiji i manje su im sanse tako da jedino u BL mogu do drugog mjesta barem. To je za ekipu koja ce tek postati jaka sasvim dovoljno dodavsi da vec imaju polufinale LP.
Pool kvalitetniji igracki i to je bar svima bilo jasno. Ne znam sto se spominje BL kad je realno da niko osim Bayerna nista ne moze napraviti u LP, mozda Dortmund iznenadi ali tesko. Sve u svemu odlicna noc ali i dan posto su Cholovi ludjaci okrenuli Bilbao i tako rasterecenije ulaze u nastavak takmicenja u Spaniji a navijacima Barce je jedino ostalo da se mole Bogu da se Espanyol vrati u elitu jer im se time otvaraju sanse za novo slavlje ( u slucaju da Espanyol opet ispadne) jer im je to trenutno jedini razlog zbog kojeg mogu slaviti. LP out, Primera out, Bilbao opet otima Copu.

salkan
Kontakt:

Post Postao/la salkan » 10 mar 2021, 23:42

A i ovaj balvan takodžer
Džeri Drejk

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 10 mar 2021, 23:48

Ne znam sto serete po Bayernu. Jer su oni prosle sezone zasluzeno uzeli LP. Za sve su bila ista pravila i Bayern je jednostavno bio bolji od ostalih zbog toga su uzeli LP.

Rogero
Kontakt:

Post Postao/la Rogero » 10 mar 2021, 23:49

Goretzka je napisao/la:
10 mar 2021, 23:38
Sta reci Prcko je pokazao ko je i sta je, ni penali mu vise ne pomazu. Nikad nece biti taj odlucujuci faktor kao sto je Rona u vise navrata bio da ne nabrajam sad. Bas kao sto sam i spominjao nikada ne moze biti goat zbog tih stvari, kad je najteze Prcko je rinaqa. Kad na to sve dodas internacionalne neuspjehe sa izuzetno jakim timom Argentine dobijes igraca koji jeste u TOP 5 ali nikada goat. Nema kuveta u njemu vise. Trpac Eibara i Levantea samo njih jos moze i odraditi.

Sto se tice Barcelone, tu su gdje jesu i neka su. Olos od ekipe kakav su oni, nakon mnogobrojnih sudijskih kradja nista manje nisu ni zasluzili nego da ih svako nabija nogom u prkno kako stigne. Posto su se vec izmjenjali talijanski engleski njemacki pa sad i francuski klub, ocekujem da iduce godine kada budu u jos vecoj rupcagi da ih doceka najveci rival Hala Madrid i da dok oni budu izbacili vani ruku za spas ovi ce ih samo nogom poklopiti.
Tanka predstava Pariza, ipak su ovi dovoljno nesposobni da to iskoriste. Ovakav Paris kad te nazigu u sred NC znas da si preslab jednostavno. Postade Barca kanta za nabijanje jbt neocekivano ali tako je. Laporta nikakve promjene nece donijeti, oni su u **** bas, napravili su s toliko para qrac od ekipe, steta pojedinaca stvarno. Ovo veceras je dokaz da nije uvijek do trenera, ne igra on jbt vec do ovih nesposobnih stabala sto igraju.

Pool Leipzig nema se sta dodati, ovim prvim je jedino ostala LP da iscupaju sezonu, iskreno mi je zao sto im je odbrana desetkovana jer bi inace uzeli titulu plasticnom Cityu. Leipzig se nije svakako imao cemu nadati u LP, od kako im je Werner otisao jos su slabiji i manje su im sanse tako da jedino u BL mogu do drugog mjesta barem. To je za ekipu koja ce tek postati jaka sasvim dovoljno dodavsi da vec imaju polufinale LP.
Pool kvalitetniji igracki i to je bar svima bilo jasno. Ne znam sto se spominje BL kad je realno da niko osim Bayerna nista ne moze napraviti u LP, mozda Dortmund iznenadi ali tesko. Sve u svemu odlicna noc ali i dan posto su Cholovi ludjaci okrenuli Bilbao i tako rasterecenije ulaze u nastavak takmicenja u Spaniji a navijacima Barce je jedino ostalo da se mole Bogu da se Espanyol vrati u elitu jer im se time otvaraju sanse za novo slavlje ( u slucaju da Espanyol opet ispadne) jer im je to trenutno jedini razlog zbog kojeg mogu slaviti. LP out, Primera out, Bilbao opet otima Copu.
Bayern je medju 8 favorita za osvajanje LP sasvim sigurno :salut:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 10 mar 2021, 23:52

meepo je napisao/la:
10 mar 2021, 23:48
Ne znam sto serete po Bayernu. Jer su oni prosle sezone zasluzeno uzeli LP. Za sve su bila ista pravila i Bayern je jednostavno bio bolji od ostalih zbog toga su uzeli LP.
Trollaju. Uobičajena ekipa.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Goretzka
Kontakt:

Post Postao/la Goretzka » 10 mar 2021, 23:52

meepo je napisao/la:
Napokon i s tobom da se slazem. Reci cu ti zasto. Zato sto iskompleksirani navijaci katalonske prcije jos uvijek ne mogu preboljeti sex u zitu ili ti ga 8-2 u Lisabonu.

Pa tako nadju nacin onako poderani da umanjuju vaznost osvojenje titule Bayerna iako je to titula ostvarena sa maximalnim brojem pobjeda. Reklo bi se da pojedinci nisu pratili sezonu i fudbal uopce. 11/11 nije mala stvar taman da su se u LP sastajali sa Panathinaikosom Shakhtarom Salzburgom Lokomotivom itd. a ne da su na svom putu imali viceprvaka iz prosle sezone, Chelsea, Barcelonu, Lyon i PSG.
Al sta znaju neznalice, aparati su im ukljuceni ima za svakoga.
Zadnja izmjena: Goretzka, dana/u 10 mar 2021, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 10 mar 2021, 23:53

meepo je napisao/la:
Ma katalonci ne mogu prezaliti sto nije bilo uzvratnih utakmica
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 10 mar 2021, 23:54

Tesko je, ima ih sto su se nadali necem dok je 4-1 bilo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.