Opet Krišćijano vibes.Finn je napisao/la: ↑10 mar 2021, 16:37Kako se često zapostavlja pozicioniranje i kretnja napadača pa se nekome spočitava da zabija lagane golove. Bravo Erlinže.Nakon utakmice televizijski reporter opisao je njegov prvi gol kao lagani, kazavši da je loptu trebalo samo pospremiti u mrežu iz blizine, na što mu je Haland, poznat po tome da nema dlake na jeziku, odgovorio:
"Možda je to za vas lagani gol. Ja tijekom utakmice moram paziti na toliko detalja, kroz moju glavu prolazi toliko toga i uz sve to moram biti na pravom mjestu u pravo vrijeme kako bih poslao loptu u mrežu kroz noge suparničkog braniča. Uspio sam napraviti sve to, tako da je za mene ovaj gol fantastičan."![]()
Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2020/2021
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ne kmeci
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Ne moze se protiv cinjenica jbg.
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Samo kmecis na sudije, a po pisanju izgledas kao neko ko ima 45 godina otprilike. ZalosnoPetardaa je napisao/la: ↑10 mar 2021, 15:21Pa za mene nije, ali sigurno je da ima sudaca koji bi dali crveni za to. Pogledaj samo Messijev crveni protiv Bilbaoa gdje mu igrač namjerno ulijeće u putanju, Messi ga udari i popuši crveniRogero je napisao/la: ↑10 mar 2021, 14:09De se odluci onda, jel crveni ili nije?Petardaa je napisao/la: ↑10 mar 2021, 14:04
Pravda bi bilo jedino zadovoljena da nije nikoga uveo igru umjesto njega i da je Liverpool čitavo drugo poluvrijeme igrao sa 10 igrača.
Lično, ja mu nikada ne bi dao crveni za ono jer sam pristalica ovakvih poteza jer fudbal nije balet i neka se udaraju ko ih yebe![]()
Zato će mi ludi Maradona uvijek biti draži od Messija jer ovaj šuti i trpi udarce čitavu karijeru ko kakva **** umjesto da uzvrati istom mjerom.
Ja samo znam da je Messi ono uradio Robertsonu da bi pola planete pisalo da je Messi trebao dobiti crveni i dan danas bi se pisalo o tome, a s obzirom da je Robertson njega udario onda nikome ništa. Ja se prvi ne bi sjetio ovog da ovaj nije postavio link.
Po mom misljenju isto nije, ali da je dao crveni ne bi se moglo smatrati kao velika greska Cakira.A Robertson udari Messija iz čista mira i ne dobije ništa. O tome ja pričam. Dvostruki standardi, a kao ima VAR
![]()
Drug 5arda je alias makolvelija aka rajaz..
U epizodi Me,myself and barca...
U epizodi Me,myself and barca...

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Rogero je napisao/la: ↑10 mar 2021, 17:53Samo kmecis na sudije, a po pisanju izgledas kao neko ko ima 45 godina otprilike. ZalosnoPetardaa je napisao/la: ↑10 mar 2021, 15:21Pa za mene nije, ali sigurno je da ima sudaca koji bi dali crveni za to. Pogledaj samo Messijev crveni protiv Bilbaoa gdje mu igrač namjerno ulijeće u putanju, Messi ga udari i popuši crveniA Robertson udari Messija iz čista mira i ne dobije ništa. O tome ja pričam. Dvostruki standardi, a kao ima VAR
![]()

Ma Liverpool je nebitna ekipa. Pros.ralo ih 2 sezone kad dok je hrpa prosjecnih i blago iznadprosjecnih igraca igralo daleko iznad stvarnih mogucnosti pa se sad vracaju u borbu za top 4 gdje im je i mjesto.
Večeras Messi 4 gola. Mbappe crveni karton. 

"We need to suffer. And we need to fight."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Čekaj prvo da osiguraju bar Top 10
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Druga ekipa Engleske Wolvesi im disu za vratom.
Kako uvedoše VAR Real je 0 (nula) puta igrao 1/4 finale LP 

Real Madrid isti broj titula ko citava ABA liga 

haaland je nevjerovatan! bvb ima njega i sancho-a za napuniti kasu do vrha kad god im prahne!
pitanje je ko će naljeto biti najtraženiji igrač svijeta, on ili messi
pitanje je ko će naljeto biti najtraženiji igrač svijeta, on ili messi
A ni Barcelona se nesto ne proslavlja otkako je VAR tu.
Da su ga ranije uveli imali bi bar 4 LP manje kombinavano. Samo u periodu zadnjih 15ak godina.
VAR

- Donnie Darko
- Kontakt:
Da se upišem prije pobjede PSG-a od 6:0.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.