FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Braćo čuvajte zdravlje. Koliko god ovo loše izgledalo biće još gore. Ovo jednostavno mora ići do totalnog dna, druge nema. Pa onda da krenemo iz početka.
Najjači su mi ovi sa juniorima 

A ja majke mi ne znam sta ljudi ocekuju,shvatam ja da ovdje ima dosta djece koja prati Zelju od 2014 godine,dovoljno je da vidis i da si malo upucen u situaciju u klubu,da vidsi igrace koji su nas kao "pojacali" i to sto mi igramo uopste za evropu je za mene neko cudo ,ekipa je losa nekvalitetna a pri tome od trenera lose selektirana....kada sve to spojis dobijes ovo a bice to jos i gore sto svako normalan zna..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- MocMahale444
Tako nekako ali jace od insana i nema sanse da si miran a klub tone ko titanik.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Na Grbavici upaljen crveni alarm: Da li je Amar Osim izgubio kompas?
https://www.klix.ba/sport/nogomet/na-gr ... ook+status
- TMmanija2012
- Kontakt:
Mi imamo ozbiljne probleme u svemu.Imas financijske probleme,imamo jako loš igracki kadar i star ,imamo upravu ili je nemamo,strucni stab bez ikakve odgovornosti.Igraci nemaju plate ,a kada nema plate nema ni zelje na terenu. Kako dalje ..na ovaj nacin necemo daleko,jer nema ovdje na vidiku boljih dana. Jedini spas je da nas neko kupi ,a onaj ko zeli da nas kupi ,taj zeli upravljati klubom. Problem je sto vazda u klubu imamo ljude koji nisu raspolozeni da neko dodje i da upravlja klubom,jer nisu timski igraci . Dolazimo do upravnog odbora , oni su jedini spas da nesto promjene .. da li taj upravni odbor zeli spas ili ovo stanje njima odgovara ne bih komentarisao. Zadnje desavanje sa Badzako da se primjetiti da klub funkcionise na horuk.
Ovo sto sad gledamo realno nije za Evrope ,treba da nas nakanta nekakv Skenderbeg i nama to ok,igrali smo Evropu.Slusajuci Amara prvo pretkolo nije neka pljacka,ali treba biti realan mi sa ovom ekipom nema sta da trazimo po Evropi.
Ono sto bih zelio da Amar jednu tekmu izvede 11 nasih igraca bez ovih iz Hravatske i Srbije ,pa da vidimo imali ikakve razlike u kvaliteti.Ja sam ubijedjen da mi djaba dovodimo ove polovnjake iz komsiluka ,a nasu djecu gusimo po federalnoj ligi.
Ovo sto sad gledamo realno nije za Evrope ,treba da nas nakanta nekakv Skenderbeg i nama to ok,igrali smo Evropu.Slusajuci Amara prvo pretkolo nije neka pljacka,ali treba biti realan mi sa ovom ekipom nema sta da trazimo po Evropi.
Ono sto bih zelio da Amar jednu tekmu izvede 11 nasih igraca bez ovih iz Hravatske i Srbije ,pa da vidimo imali ikakve razlike u kvaliteti.Ja sam ubijedjen da mi djaba dovodimo ove polovnjake iz komsiluka ,a nasu djecu gusimo po federalnoj ligi.
braco je napisao/la: ↑10 mar 2021, 18:28Na Grbavici upaljen crveni alarm: Da li je Amar Osim izgubio kompas?
Bravo, Klix!Na susretu protiv Sarajeva Plavi su, recimo to tako, zaigrali bez pravog krilnog igrača pa je na toj poziciji "žrtvovan" Bojo. I bio je među najlošijim na terenu. Ništa bolji nije bio ni Veselinović, koji ima iznenađujuće veliku podršku Osima pa je upitno kako je stručni štab sebi dozvolio da u sezonu uđe bez rješenja na pozicijama koje su škripale i u jesenjem dijelu sezone. Potom u duelu protiv Tuzla Cityja u akciju od prve minute upao je Ramović koji se tek priključio ekipi, a u današnjem Kup susretu Osim je napravio čak šest izmjena i promijenio formaciju, što bi poremetilo i daleko kvalitetnije timove od Željezničara.

Samo prozivajte. Kad je neko bezobrazan i treba ga izloziti medijskom lincu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Za olimpic:
Bender
Siniša, ikić, čeliković, šehić
Anel, Bojo
Ramović, Subašić, Gasal
Nargalić
Bender
Siniša, ikić, čeliković, šehić
Anel, Bojo
Ramović, Subašić, Gasal
Nargalić
- invincible1921
- Kontakt:
Kao sto rekoh bod gore dole, al ovo je makaimum..nemas pare niti tim za nesto visedelinjo je napisao/la: ↑10 mar 2021, 18:19A ja majke mi ne znam sta ljudi ocekuju,shvatam ja da ovdje ima dosta djece koja prati Zelju od 2014 godine,dovoljno je da vidis i da si malo upucen u situaciju u klubu,da vidsi igrace koji su nas kao "pojacali" i to sto mi igramo uopste za evropu je za mene neko cudo ,ekipa je losa nekvalitetna a pri tome od trenera lose selektirana....kada sve to spojis dobijes ovo a bice to jos i gore sto svako normalan zna..
=\_1921_/=
- MocMahale444
Tuga...MocMahale444 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 18:26
Tako nekako ali jace od insana i nema sanse da si miran a klub tone ko titanik.
- Merakk1921
- Kontakt:
Dobro receno, mada bih ostavio Juricica jer je prilicno mlad i mozda Mujezinovica, ostalo adiosbablaz1 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 17:51Ostaviti:
Bender, Muftić (Fejzić treći golman)
Siniša, Beća, Ikić, Vrhovac, Miličević, Šehić, Čeloković
šabanadžović, Bojo, Duraković, hrelja,
Subašić, Gasal, Nargalić, pridodati kojeg juniora, ili vratiti sa posudbe ako ima neko...(Mehić, Mujić..)
Jedan kondicioni trener, Fejzić trener golmana, pomoćni trener bekrić, i šef Mulaosmanović.
Ukupan trošak plata ss stručnim štabom 50.000 . Ispasti nećemo sigurno, evropa je izgubljena svakako.
Otjerati:
Erić, aco, miletić, alispahić, mujezinović, ramović, veseli, štilić, zec, lendrić, Juričić, osim: memić, gušo... Ušteda naplatama 150.000 (sa svim)
-
- Kontakt:
- Merakk1921
- Kontakt:
Stilic imao par utakmica dobrih, posrecilo mu se, digli ga svi, repke spominjali hahahahahahah, fraer koji ima brzinu ko moja tetka bukvalno, ne moze igrati fudbal !
- Merakk1921
- Kontakt:
Hahahahahahahaha

-
- Kontakt:
Bez ikakve namjere da provociram čisto iz znatiželje pitam, koliko su navijači Željezničara upoznati s dugovanjima njihovog kluba?
Krivo Kurbegoviću otkad ga je Amar najljepio ko kujicu na pressici poslije nase posljednje pobjede u Zenici. Ok mi je da mi navijaci Zelje se sprdamo i ruzimo Amara i igrace, ali hinje iz ostalih klubova nek nam se qrca napuse.
Evo ako neko hoće da pogleda penale, mada ovi čobani sto se deru su najjači

E moj kapitenu...
Nikad nije fulio i sad nasao da ga fuli.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Ejnur, imekorisnicko, knoa, MrkiMedo i 54 gosta.