Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑10 mar 2021, 17:46Nije moguće da iko ko voli Želju poslije poraza na lice nabaci osmjeh.Šta sa ovim osmjehom Amar želi reci ? Predpostavljam.
![]()
Drug moj,bolje biti u sredini sa Joldićem,Mulaosmanovićem i Žerićem na klupi i Kulašinom,Gasalom,Bećom,Durakovićem i par prijašnjih omladinaca na terenu sa čistim računima,vraćanjem dugova i punim srcima navijača jer ova djeca ne bi iznevjerila nego obećavati kule i gradove,titule sa dugovima do neba i igrom ko ****
Kakav je Šaban bioamidzaidriz87 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 17:10Ja pišem utiske momcima koji navijaju za Želju, a koji danas nisu mogli pratiti utakmicu... ako ti se ne đasvi moj komentar, imaš opciju da nastaviš dalje listati. Lijep pozdravsamoposmatram je napisao/la: ↑10 mar 2021, 16:45Pises bajke.amidzaidriz87 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 16:39Evo momci kratak rezime. Nisam ni na strani Amara, ni igrača ni uprave, samo volim ovaj klub, njegovo ime, boju i grb. Danas su se momci borili, nema se kome šta dodati na borbenost, igra manje više, bilo je bolje u odnosu na subotu, i generalno je utakmica bila 50-50%. Kad pogodismo stativu, malo mi je falilo s onog brda da se bacim na tartan stazu, nije bilo sreće, lopta se odbila golmanu u ruke... tad sam znao da nam je zijan na penale. Štila nije loše puco, pogodio je prečku, znači nije puco mlako po zemlji u golmana, jbg, kad neće neće... što neko napisa iznad, sreća ne prati **** nego hrabre! Sve u svemu, spali smo na niske grane... na trenutke smo samo imali igru kakvu smo imali npr u eri Odovića, a tad nam je ta igra bila bezveze, to najbolje govori gdje smo sad. Amar mi je drag od prije, i znam da ako ga sad otjeramo, da će to vjerovatno bit zadnji put, ali nešto se mijenjati mora... na sve što smo prošli, ovo je danas psihološki nokaut jer su se momci borili, i nisu nagrađeni za to. Toliko, valja ganjat Europu kroz ligu kako znamo, u suprotnom nek nam je Bog na pomoći...
Ma jes al u qrcu ..opet bi trazili titulu.Mislim o cemu pricamo legitmno smo drugi vi ovdje ko da smo doveli ne znam ti koga pa ispali iz lige..1921boy je napisao/la: ↑10 mar 2021, 17:51Drug moj,bolje biti u sredini sa Joldićem,Mulaosmanovićem i Žerićem na klupi i Kulašinom,Gasalom,Bećom,Durakovićem i par prijašnjih omladinaca na terenu sa čistim računima,vraćanjem dugova i punim srcima navijača jer ova djeca ne bi iznevjerila nego obećavati kule i gradove,titule sa dugovima do neba i igrom ko ****
Jesi li ozbiljan ili se zajebajes.Otjerao ili igrali isto moras platiti.Primjer ti je Bejl igrao golf a uzimao pare.bablaz1 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 17:51Ostaviti:
Bender, Muftić (Fejzić treći golman)
Siniša, Beća, Ikić, Vrhovac, Miličević, Šehić, Čeloković
šabanadžović, Bojo, Duraković, hrelja,
Subašić, Gasal, Nargalić, pridodati kojeg juniora, ili vratiti sa posudbe ako ima neko...(Mehić, Mujić..)
Jedan kondicioni trener, Fejzić trener golmana, pomoćni trener bekrić, i šef Mulaosmanović.
Ukupan trošak plata ss stručnim štabom 50.000 . Ispasti nećemo sigurno, evropa je izgubljena svakako.
Otjerati:
Erić, aco, miletić, alispahić, mujezinović, ramović, veseli, štilić, zec, lendrić, Juričić, osim: memić, gušo... Ušteda naplatama 150.000 (sa svim)
Da si ti ziv i zdrav mi smo cetvrti trenutno.invincible1921 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 17:57Ma jes al u qrcu ..opet bi trazili titulu.Mislim o cemu pricamo legitmno smo drugi vi ovdje ko da smo doveli ne znam ti koga pa ispali iz lige..
Imas para za to sto imas i tjt. Iz prazne ne puca
Kazem LEGITIMNO ...LjoZee je napisao/la: ↑10 mar 2021, 17:58Da si ti ziv i zdrav mi smo cetvrti trenutno.invincible1921 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 17:57Ma jes al u qrcu ..opet bi trazili titulu.Mislim o cemu pricamo legitmno smo drugi vi ovdje ko da smo doveli ne znam ti koga pa ispali iz lige..
Imas para za to sto imas i tjt. Iz prazne ne puca
Trenutno korisnika/ca: Shategabri, TheTruth34 i 49 gostiju.