FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Semper
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Semper » 10 mar 2021, 17:03

Mi da smo dobili Mladost i Krupa 2 puta, bili bi prvi. O kakvoj se dominaciji Sarajeva i Zrinjskog prica. Imamo odlicnu ekipu koja uzasno funkcionise kao kolektiv.

PupanOzdrljic
Kontakt:

Post Postao/la PupanOzdrljic » 10 mar 2021, 17:04

Hvala Amare za sve ali vakat je stvarno. Ostavkom će bar neki pozitivni šok biti za ekipu pa se možda i trgnu. Iskreno, nemam apsolutno nikakvu ideju ko bi mogao umjesto njega ali mora se mijenjati. Onaj lik prije par stranica najbolje reče, imao je sve predispozicije da postane jedan od najboljih trenera ovoga podneblja jer je imao nevjerovatnu količinu talenta samo što to obrazovanje za trenera nije ispratilo. Umjesto da ide na edukacije i radi nadogradnju svog znanja on je zapeo u svom svijetu a vrijeme prolazi. Daleko od toga da je on loš trener. Za naše uslove i sad medju najboljim ali jednostavno situacija je trenutno takva da je izgubio svlačionicu i da ne može ispratiti ova dešavanja oko kluba. Bezveze sebi stvara ambijent u kojem će ga svi zamrziti jer gura nešto svoje što ne funkcioniše. Sljedeće tekma Veseli i Aco u prvoj postavi taman da pucam osebi u glavu
Ti si moj Željo, veliki Željo!

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 10 mar 2021, 17:04

Živim za dan kad će neka budala presjeći i donijeti raskide ugovora kolektivno na trening. Pa nek' potpisuju šta košta da košta!
Restart čitav, sistemski se uništavamo godinama!
Sa ovim istim timom godinama samo porazi, bolni porazi.
Amare vidiš i sam na kojoj si liniji. Pokaži već jednom muda, ako ih nisi zijanio gdje usput.. a tako izgleda.

Mehmedaga
Kontakt:

Post Postao/la Mehmedaga » 10 mar 2021, 17:06

Oslanjaš se na jednog Bekrića,Štilića...Amare nek te je stid i sram još poslije ove izjave kakav je ovo osmijeh.Uvodiš Vrhovca i Milićevića da ti pucaj penal.NAKAZO jedna.
Hajvani jedni.Sta radite na treningu ako ikako i dolazite na njih.
Zašto voditi igrače u Tuzlu i da nikako ne budu u rosteru pitanja je.ZABRANITI DOLAZAK IGRACA STARIJE DOBI OD 32 GODINE.Mrš u Famos pa tamo igraj kurcu.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 10 mar 2021, 17:09

Odlazite iz kluba!

amidzaidriz87
Kontakt:

Post Postao/la amidzaidriz87 » 10 mar 2021, 17:10

samoposmatram je napisao/la:
10 mar 2021, 16:45
amidzaidriz87 je napisao/la:
10 mar 2021, 16:39
Evo momci kratak rezime. Nisam ni na strani Amara, ni igrača ni uprave, samo volim ovaj klub, njegovo ime, boju i grb. Danas su se momci borili, nema se kome šta dodati na borbenost, igra manje više, bilo je bolje u odnosu na subotu, i generalno je utakmica bila 50-50%. Kad pogodismo stativu, malo mi je falilo s onog brda da se bacim na tartan stazu, nije bilo sreće, lopta se odbila golmanu u ruke... tad sam znao da nam je zijan na penale. Štila nije loše puco, pogodio je prečku, znači nije puco mlako po zemlji u golmana, jbg, kad neće neće... što neko napisa iznad, sreća ne prati **** nego hrabre! Sve u svemu, spali smo na niske grane... na trenutke smo samo imali igru kakvu smo imali npr u eri Odovića, a tad nam je ta igra bila bezveze, to najbolje govori gdje smo sad. Amar mi je drag od prije, i znam da ako ga sad otjeramo, da će to vjerovatno bit zadnji put, ali nešto se mijenjati mora... na sve što smo prošli, ovo je danas psihološki nokaut jer su se momci borili, i nisu nagrađeni za to. Toliko, valja ganjat Europu kroz ligu kako znamo, u suprotnom nek nam je Bog na pomoći...
Pises bajke.
Ja pišem utiske momcima koji navijaju za Želju, a koji danas nisu mogli pratiti utakmicu... ako ti se ne đasvi moj komentar, imaš opciju da nastaviš dalje listati. Lijep pozdrav

tatastrumf
Kontakt:

Post Postao/la tatastrumf » 10 mar 2021, 17:10

Halo nasmijani jel vrijeme da odes, tebi sve sega sala, mislis da smo debili.
Odlazi i ne vracaj se GROBARU KLIBA

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 10 mar 2021, 17:10

Svi su krivi osim velikog Sir Alexa Fergusona naravno !

Doveden je Mulalić kao dugoročno rješenje pa zbog remija u zadnjem kolu dobije otkaz jer nije izborio Evropu

Doveden je Kostić pa je otjeran nakon tri vezana poraza

Doveden je Petrović koji je zamalo uzeo titulu pa je dobio otkaz jer je ispao u drugom pretkolu EL

Pa je doveden Adžem sa kojim smo 3x one anmo pobijedili
osvojili kup,igrali najljepši fudbal i zamalo osvojili titulu pa je kao nagradu dobio otkaz.

Pa je doveden Krčmarević koji je gospodski podnio ostavku (Klub je u raskoraku ambicija i onoga čime trenutno raspolaže)

Pa je ponovo doveden Odović da čisti ono što je neko drugi zasrao pa je opet dobio otkaz

Za manje su padale glave tako da treba i ova ...
Od sjećanja se ne živi ...

Idu storiji lagano do godine prvi a i kupa osvajači al u khurcu

Hvala Vam što ste mi ogadili najvažniju sporednu stvar na svijetu baš ste uspjeli
Rodjeni su pitarske picke!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 10 mar 2021, 17:12

Semper je napisao/la:
10 mar 2021, 17:03
Mi da smo dobili Mladost i Krupa 2 puta, bili bi prvi. O kakvoj se dominaciji Sarajeva i Zrinjskog prica. Imamo odlicnu ekipu koja uzasno funkcionise kao kolektiv.
U prevodu moro si sve skoro dobit da bi bio prvi...kako to nije dominacija. Ljudi nemaju poraza vise od godinu dana
=\_1921_/=

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 10 mar 2021, 17:17

Meteor pao negdje tamo pa se zemlja zatresla i mi nemamo pobjede 5 utakmica a u zadnjih 9 smo uzeli 9 bodova

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 10 mar 2021, 17:19

Hvala vam! Niste dostojni tog dresa, ni kluba... Davao sam podršku i vama, upravi i struci! Al' ovo je prevršilo svaku mjeru... Odron!

Buki

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 10 mar 2021, 17:20

Amar je sam sebe precjenio kad je mislio da sa igracima celika i vracanjem jamaka ,lendrica moze napastititulu.Mozda je i mogao da su ostali Sadilovic i Krpic ali eto nisu....Realno niko nas nije haman zaman nadigrao izuzev Sarajeva prvo poluvrijeme na Kosevu.i veleza u mostaru Ali kad nesreca hoce sve utakmice koje su bile na klackalici su otisle na kontra stranu od krupe mladosti banjaluke slibode na grbavici

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 10 mar 2021, 17:21

Izgleda da sef ovako priprema utakmicu

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 10 mar 2021, 17:23

Kometa je napisao/la:
10 mar 2021, 17:20
Amar je sam sebe precjenio kad je mislio da sa igracima celika i vracanjem jamaka ,lendrica moze napastititulu.Mozda je i mogao da su ostali Sadilovic i Krpic ali eto nisu....Realno niko nas nije haman zaman nadigrao izuzev Sarajeva prvo poluvrijeme na Kosevu.i veleza u mostaru Ali kad nesreca hoce sve utakmice koje su bile na klackalici su otisle na kontra stranu od krupe mladosti banjaluke slibode na grbavici
Sve je nesreća a niko kriv nije
Murinjo fino kaže Guardioli da nosi svoj posjed kući a tri boda idu njemu

kontramraku21
Kontakt:

Post Postao/la kontramraku21 » 10 mar 2021, 17:25

1921boy je napisao/la:
10 mar 2021, 17:10
Svi su krivi osim velikog Sir Alexa Fergusona naravno !

Doveden je Mulalić kao dugoročno rješenje pa zbog remija u zadnjem kolu dobije otkaz jer nije izborio Evropu

Doveden je Kostić pa je otjeran nakon tri vezana poraza

Doveden je Petrović koji je zamalo uzeo titulu pa je dobio otkaz jer je ispao u drugom pretkolu EL

Pa je doveden Adžem sa kojim smo 3x one anmo pobijedili
osvojili kup,igrali najljepši fudbal i zamalo osvojili titulu pa je kao nagradu dobio otkaz.

Pa je doveden Krčmarević koji je gospodski podnio ostavku (Klub je u raskoraku ambicija i onoga čime trenutno raspolaže)

Pa je ponovo doveden Odović da čisti ono što je neko drugi zasrao pa je opet dobio otkaz

Za manje su padale glave tako da treba i ova ...
Od sjećanja se ne živi ...

Idu storiji lagano do godine prvi a i kupa osvajači al u khurcu

Hvala Vam što ste mi ogadili najvažniju sporednu stvar na svijetu baš ste uspjeli
OSTAVKA AMARE !!!!!!!!!!!!!!!!!

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 10 mar 2021, 17:29

AMARE VRIJEME JE
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

Merakk1921
Kontakt:

Post Postao/la Merakk1921 » 10 mar 2021, 17:30

:rol: Ma nece ubleha dat otkaz, on ce nama dat ban na sportsport prije nego sto on otkaz dobije :rol: :rol: :rol:

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 10 mar 2021, 17:31

10 mar 2021, 17:10
samoposmatram je napisao/la:
10 mar 2021, 16:45
10 mar 2021, 16:39
Evo momci kratak rezime. Nisam ni na strani Amara, ni igrača ni uprave, samo volim ovaj klub, njegovo ime, boju i grb. Danas su se momci borili, nema se kome šta dodati na borbenost, igra manje više, bilo je bolje u odnosu na subotu, i generalno je utakmica bila 50-50%. Kad pogodismo stativu, malo mi je falilo s onog brda da se bacim na tartan stazu, nije bilo sreće, lopta se odbila golmanu u ruke... tad sam znao da nam je zijan na penale. Štila nije loše puco, pogodio je prečku, znači nije puco mlako po zemlji u golmana, jbg, kad neće neće... što neko napisa iznad, sreća ne prati **** nego hrabre! Sve u svemu, spali smo na niske grane... na trenutke smo samo imali igru kakvu smo imali npr u eri Odovića, a tad nam je ta igra bila bezveze, to najbolje govori gdje smo sad. Amar mi je drag od prije, i znam da ako ga sad otjeramo, da će to vjerovatno bit zadnji put, ali nešto se mijenjati mora... na sve što smo prošli, ovo je danas psihološki nokaut jer su se momci borili, i nisu nagrađeni za to. Toliko, valja ganjat Europu kroz ligu kako znamo, u suprotnom nek nam je Bog na pomoći...
Pises bajke.
Ja pišem utiske momcima koji navijaju za Želju, a koji danas nisu mogli pratiti utakmicu... ako ti se ne đasvi moj komentar, imaš opciju da nastaviš dalje listati. Lijep pozdrav
Vidim po reakcijama.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 10 mar 2021, 17:33

1921boy je napisao/la:
10 mar 2021, 17:19
Hvala vam! Niste dostojni tog dresa, ni kluba... Davao sam podršku i vama, upravi i struci! Al' ovo je prevršilo svaku mjeru... Odron!

Buki
**** Bukija ali generalno to je to

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 10 mar 2021, 17:35

Europa pod velikim upitnikom ako je ne izborimo u kurcu smo golom i ovako smo al bez europe bi to bilo to.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: almaron, edinedin, lexluthor, MrkiMedo, strucnjak9, TefalTava i 52 gosta.