Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa ovi fudbaleri zive ko Bogovi, idem pored Tusnja, dolazi ja msm da je Ubiparip bio u Range Roveru od 150.000KM
-
- Kontakt:
Jakirovic i Dudic su tek na pocetku trenerskih karijera, dok je Mutombo trener od 10/11.Denchi je napisao/la: ↑10 mar 2021, 13:33Samo jedno pitanje, broj osvojenih titula reakcionista?killafrommanilla je napisao/la: ↑10 mar 2021, 13:28Pa kao sto rekose, treneri reakcije, znaju reagovati na desavanja na terenu za razliku od nekih mutavaca sto ne znaju izmjenu izvrsit na vakat![]()
A onda je nastao muk![]()
Cak i za tebe, idiotsko poredjenje

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- Antipolitika3
- Kontakt:
A Iskra Bugojno?Skver je napisao/la: ↑10 mar 2021, 13:31U drzavi BiH zna se koji su veliki klubovi i tako ce biti dok je svijeta i vijeka.....Borac, Celik, Sarajevo, Sloboda, Velez i Zeljeznicar....ostali mogu osvajati titule igrati neznam gdje i skim ali nikad i nikad nece imati tu ljubav, navijace i tradiciju kao BiH velikani, poznati i priznati od miliona ljubitelja ove igre na ovim prostorima...![]()
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Iskra ima Stojanceta Idica i Miralema Zlaju.
Vi ???
Vi ???
- Merakk1921
- Kontakt:
Antipolitika3 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 13:43Ma Željo Sarajevo Velez, to su najpoznatiji u exjugi, i sa najvecom armijom, u drugu skupinu idu Borac Sloboda Celik..Skver je napisao/la: ↑10 mar 2021, 13:31U drzavi BiH zna se koji su veliki klubovi i tako ce biti dok je svijeta i vijeka.....Borac, Celik, Sarajevo, Sloboda, Velez i Zeljeznicar....ostali mogu osvajati titule igrati neznam gdje i skim ali nikad i nikad nece imati tu ljubav, navijace i tradiciju kao BiH velikani, poznati i priznati od miliona ljubitelja ove igre na ovim prostorima...![]()
Pa zasto ih spominjes u poredjenju sa ostalim trenerima onda?, kazes pa ne znamo kakvi su i traze se, oni su jos pocetnici u trenerskom svijetu nije zahvalno porediti ih sa ozbiljnim trofejnim trenerima a ne evo malo shuk pa ako se spomene neki argument drugi a nee oni tek na tutu iz pelena presli hahahaha...nije fer kakvo plachipichkanjekillafrommanilla je napisao/la: ↑10 mar 2021, 13:39Jakirovic i Dudic su tek na pocetku trenerskih karijera, dok je Mutombo trener od 10/11.Denchi je napisao/la: ↑10 mar 2021, 13:33Samo jedno pitanje, broj osvojenih titula reakcionista?killafrommanilla je napisao/la: ↑10 mar 2021, 13:28
Pa kao sto rekose, treneri reakcije, znaju reagovati na desavanja na terenu za razliku od nekih mutavaca sto ne znaju izmjenu izvrsit na vakat![]()
A onda je nastao muk![]()
Cak i za tebe, idiotsko poredjenje![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Znamo itekako kakvi su i vidi se da dvadeset devet puta vise razumiju igru od pojedinih trenera, to sto je dobio titulu nakon odradjene tri utakmice nije njegova zasluga, recimo isto tako se Stimac okitio titulom sa Hajdukom koju je Baka donio.
Komentarisemo razliku u vodjenju utakmice, sam places na temi FKS kako ne zna reagovat izmjenama na vrijeme, ne zna promijeniti apsolutno nista, i ovo sto ga je Jakirovic naguzio odmah u startu je samo pocetak.
A uzmi u obzir da ima najjaci tim u ligi u rukama, za razliku od Dudica i Jakirovica koji moraju od nicega praviti nesto, i izgleda da uspjevaju napraviti prepoznatljiv stil koji ekipa igra.
A sta je to Vinko donio sto Husref nije imao, osim sto ne psuje Boga i ne zna iskomentarisati tekmu?
Trofejni trener ima jednu titulu sa Zrinjskim i titulu koju mu je donio Husref
za 10+ godina trenerske karijere, svoje znanje je pokazao vodeci mladu reprezentaciju, ja mislim da nikad nismo gore igrali 
U sustini, pogledajmo mec veceras pa cemo zakljuciti kakve je promjene uradio Marinovic, ozbiljni trofejni trener
i kako ce postaviti ekipu
Komentarisemo razliku u vodjenju utakmice, sam places na temi FKS kako ne zna reagovat izmjenama na vrijeme, ne zna promijeniti apsolutno nista, i ovo sto ga je Jakirovic naguzio odmah u startu je samo pocetak.
A uzmi u obzir da ima najjaci tim u ligi u rukama, za razliku od Dudica i Jakirovica koji moraju od nicega praviti nesto, i izgleda da uspjevaju napraviti prepoznatljiv stil koji ekipa igra.
A sta je to Vinko donio sto Husref nije imao, osim sto ne psuje Boga i ne zna iskomentarisati tekmu?

Trofejni trener ima jednu titulu sa Zrinjskim i titulu koju mu je donio Husref

U sustini, pogledajmo mec veceras pa cemo zakljuciti kakve je promjene uradio Marinovic, ozbiljni trofejni trener

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- feniksptica
- Kontakt:
Sve na stranu sto si napisao, bas mislim da smo solidno igrali prvi ciklus s njim s mladom repkom, ni rezultati nisu losi bili. Kad kritikujes nemoj sve kritikovat pa i ono sto nije. Zaustavi na vrijeme.
Da ima mali problem s izmjenama ima, da sporije uocava sta ekipi treba, i to je tacno. Al kad detektuje onda se nizu dobri rezultati. Mislim kritikovat trenera koji je tu dugo vremena i tek je sad dozivio prvi ligaski poraz nema smisla. Nema ni logike al haj.
Sergej je osoba koja je vodila jake klubove i ovo ne cudi s Zrinjom.
Fedja mora doc u ekipu koja ima sampionske ambicije, gdje je pritisak veliki pa da se dokaze. Jednog Zizovica je to pojelo. Ni Slavko se nije proslavio.
Da ima mali problem s izmjenama ima, da sporije uocava sta ekipi treba, i to je tacno. Al kad detektuje onda se nizu dobri rezultati. Mislim kritikovat trenera koji je tu dugo vremena i tek je sad dozivio prvi ligaski poraz nema smisla. Nema ni logike al haj.
Sergej je osoba koja je vodila jake klubove i ovo ne cudi s Zrinjom.
Fedja mora doc u ekipu koja ima sampionske ambicije, gdje je pritisak veliki pa da se dokaze. Jednog Zizovica je to pojelo. Ni Slavko se nije proslavio.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nemoj da rigoletto vidi ovaj post, nabacio si mu na volej.Skver je napisao/la: ↑10 mar 2021, 13:31U drzavi BiH zna se koji su veliki klubovi i tako ce biti dok je svijeta i vijeka.....Borac, Celik, Sarajevo, Sloboda, Velez i Zeljeznicar....ostali mogu osvajati titule igrati neznam gdje i skim ali nikad i nikad nece imati tu ljubav, navijace i tradiciju kao BiH velikani, poznati i priznati od miliona ljubitelja ove igre na ovim prostorima...![]()
Ma ne bih da komentarisem nedonoscad jbg tek su juce poceli karijere...ne bi bilo fer da komentarisem i navodim njihove mane i lose strane kad ne znaju jos ni zveckom mahat....
Ponovo sebi uzimas za orijentir komentare sa naseg pdf-a koji nisu realni za navijace ostalih klubova gdje smo i u nastavku vidjeli da nasi otpatci nose kompletne ekipe i prave nekakve karijere i od djece nekakve znalce
to ti je kao da navijaci Granade citaju pdf Reala Madridskog gdje ovi pljuju Hazarda a velicaju Viniciusa i debatiraju koliko se daje sansa Rodrygu....i onda ovi kao prave neke zakljucke a galaksije izmedju....
Cujemo se u maju kao i uvijek...
Ponovo sebi uzimas za orijentir komentare sa naseg pdf-a koji nisu realni za navijace ostalih klubova gdje smo i u nastavku vidjeli da nasi otpatci nose kompletne ekipe i prave nekakve karijere i od djece nekakve znalce

Cujemo se u maju kao i uvijek...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne kazem da je neki sad ogroman strucnjak, ali vala ispade po ovome ubleha zesca, a covjek po meni pravo dobro vodi ekipu.killafrommanilla je napisao/la: ↑10 mar 2021, 14:27Znamo itekako kakvi su i vidi se da dvadeset devet puta vise razumiju igru od pojedinih trenera, to sto je dobio titulu nakon odradjene tri utakmice nije njegova zasluga, recimo isto tako se Stimac okitio titulom sa Hajdukom koju je Baka donio.
Trofejni trener ima jednu titulu sa Zrinjskim i titulu koju mu je donio Husrefza 10+ godina trenerske karijere, svoje znanje je pokazao vodeci mladu reprezentaciju, ja mislim da nikad nismo gore igrali
U sustini, pogledajmo mec veceras pa cemo zakljuciti kakve je promjene uradio Marinovic, ozbiljni trofejni treneri kako ce postaviti ekipu
Malo teze voli da pravi izmjene, ali nije da nikada to ne radi, primjer je sto je Pidro na klupi zavrsio na poluvremenu..Takodjer, nece forsirati jedno te isto uvijek. Mnogi su se cudili sto mu je Dupovac u prvih 11, covjek rastura, a po nasoj temi mu se yebal od do sto je Besima klupirao..
Da ga je Jakirovic nadigrao zadnje kolo, apsolutno, ali veceras Vinko ima priliku da uzvrati udarac, a prema odredjenim info, Boga mi je fine izmjene napravio

Vidjet cemo Dudica u ostatku karijere, u Velezu je manji pritisak, kako bi se pokazao u Zelji, Sarajevu..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Po meni se jedino za Dudića može reći da pravi nešto više od nečega što je realno slabije, kada već pričamo o igračkom kadru. Zrinjski ima drugi najjači sastav u ligi i nije nikakvo čudo da trener gura dobro s njima. Veće je čudo bilo gledati ih kako nemaju pojma pod Žižovićem.
- feniksptica
- Kontakt:
Dudic ima ''odrijesene ruke''. Nema pritiska od rezultata. Moze naredati koji kiks da mu niko a ne kaze. U Sarajevu bi ga pojeli za to (osim ako si Osim). I Zrinja ne trpi poraze.
Druga stvar vodi svlacionicu fino, al i to je pitanje kako ce kad dodje u klub koji ima jaca imena. Ove igrace mozes koliko toliko kontrolisati. Haj kontrolisi ljudino Rahmana, Stilu, Vranjesa, Bilbiju itd. Sve mu se poslozilo, tako da su ovi rezultati najvise odraz tog mira u i oko Veleza. Zna poso, al su mu se i kockice poslozile.
Ne kazu dzaba svi nek dodje u Zelju i Sarajevo i nek proba.
Druga stvar vodi svlacionicu fino, al i to je pitanje kako ce kad dodje u klub koji ima jaca imena. Ove igrace mozes koliko toliko kontrolisati. Haj kontrolisi ljudino Rahmana, Stilu, Vranjesa, Bilbiju itd. Sve mu se poslozilo, tako da su ovi rezultati najvise odraz tog mira u i oko Veleza. Zna poso, al su mu se i kockice poslozile.
Ne kazu dzaba svi nek dodje u Zelju i Sarajevo i nek proba.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
On je u Poljskoj zgrnuo lovu. Igrao za Lech.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 13:39Pa ovi fudbaleri zive ko Bogovi, idem pored Tusnja, dolazi ja msm da je Ubiparip bio u Range Roveru od 150.000KM
- Merakk1921
- Kontakt:
Azmir mu je na ruke dao 50.000kmzeljovac21 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 14:49On je u Poljskoj zgrnuo lovu. Igrao za Lech.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 13:39Pa ovi fudbaleri zive ko Bogovi, idem pored Tusnja, dolazi ja msm da je Ubiparip bio u Range Roveru od 150.000KM
Aropo trpljenja poraza od uprava, malo gdje se istrpi, pozitivan primjer je Radnik BN, tamo su Žižović i ćelo Petrović znali izgubiti 5-6 zaredom i ostanu i dalje tu.
Mislim da je moj klub rekorder po broju promjena trenera, u top 3 u evropi.
Rahmetli Palermo sigurno ima više promjena trenera.
Mislim da je moj klub rekorder po broju promjena trenera, u top 3 u evropi.
Rahmetli Palermo sigurno ima više promjena trenera.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ko je bolji Pidro ili Zinedin?
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Odgovor bi bio subjektivan. Zinedin mi je drazi igrac.
PSPHM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.