Ma lozenje price klasicno. Graficke od kojih se treba bjezati kao od krsta su gtx 1050 ti, gtx 1650. Te dvije ne valjaju nista. Ima svako Youtube pa moze gledati benchmarke.
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ta RX460 je nesto losija od moje GTX 950 i na low se moze izvuci, ja evo na Warzone izvucem 60fpsa kad je bas sve na low doduse na 1600:900, ali mi je neigrivo moram reci iz razloga sto u daljini ne mozes nista da vidis kako treba, sve se nesto muti, onda dignem malo rendering i neke detalje pa onda imam oko 30fpsa, medjutim sve je to iz ugla LOW. E sad ako je nekome ok da igra sve na ultra low onda ok ali realno meni je to odvratno tako

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- f0rest1946
- Kontakt:
Znam da nije neka graficka ali tako mi radi i ja sam se sam iznenadio.Bundesliga je napisao/la: ↑08 mar 2021, 17:32Ma nema teorije druže da imaš toliko FPS-a sa gtx 1050 ti jer je to jedna od slabijih grafički baš. RX 570 ti se poredi sa gtx 1650. Čak i na low postavkama teško da imaš toliko. Jedino da ti je procesor 10900 K ili slično. Ja znam da ljudi igraju na low online igre ali kakvu onda očekuješ kvalitetu slike sa low postavkama. Na 1080p nema šanse da imaš 50 FPS RDR2 jedino ako si baš ono sve spustio do kraja a i to teško.
Uzeo nedavno procesor Ryzen 7 2700 i monitor 144hz i za moje potrebe sad za sad mi radi super

Znam da nije neka graficka gtx1050 sve na low rdr2 i nije full hd al opet moze se igrati haha
Ali ofc u buducnosti gledam i novu graficku da uzmem al sad preskupo sve staš
- f0rest1946
- Kontakt:
Full hd u pubgu ,uslikam ti kad budem igrao

Zadnja izmjena: f0rest1946, dana/u 09 mar 2021, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Aha, ma ja gledam kako ce biti u FHD 50 fps jer znam tu graficku da ne moze cak ni na low. Bit ce abd, nadam se da ce se popraviti ova situacija sa nestasicom ubrzo.f0rest1946 je napisao/la: ↑08 mar 2021, 23:20Znam da nije neka graficka ali tako mi radi i ja sam se sam iznenadio.Bundesliga je napisao/la: ↑08 mar 2021, 17:32Ma nema teorije druže da imaš toliko FPS-a sa gtx 1050 ti jer je to jedna od slabijih grafički baš. RX 570 ti se poredi sa gtx 1650. Čak i na low postavkama teško da imaš toliko. Jedino da ti je procesor 10900 K ili slično. Ja znam da ljudi igraju na low online igre ali kakvu onda očekuješ kvalitetu slike sa low postavkama. Na 1080p nema šanse da imaš 50 FPS RDR2 jedino ako si baš ono sve spustio do kraja a i to teško.
Uzeo nedavno procesor Ryzen 7 2700 i monitor 144hz i za moje potrebe sad za sad mi radi super
Znam da nije neka graficka gtx1050 sve na low rdr2 i nije full hd al opet moze se igrati haha
Ali ofc u buducnosti gledam i novu graficku da uzmem al sad preskupo sve staš
Nece se popraviti situacija, ne nadajte se.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
sifra: optimista

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Samo realno. Mozda na ljeto bude kartica ako neko ne bude imao strpljenja da rudari Eth dok je manja cijena.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Bit ce Intelovih 

- f0rest1946
- Kontakt:
Bices sretniji sa 1050

-
- Kontakt:
Neki dan mi na youtubeu izbacilo da Intel pravi graficke za gejming

XFX RX 5700 srecom uzeo na vrijeme prosle godine. Moze jos par godina gurati.
Ma svakako igram LoL, ponekad Forest i Among us. Taj Warzone mi mrsko i skidat, a po tvom pisanju, vjerovatno bi mi bio i neigriv.delko je napisao/la: ↑08 mar 2021, 18:48Ta RX460 je nesto losija od moje GTX 950 i na low se moze izvuci, ja evo na Warzone izvucem 60fpsa kad je bas sve na low doduse na 1600:900, ali mi je neigrivo moram reci iz razloga sto u daljini ne mozes nista da vidis kako treba, sve se nesto muti, onda dignem malo rendering i neke detalje pa onda imam oko 30fpsa, medjutim sve je to iz ugla LOW. E sad ako je nekome ok da igra sve na ultra low onda ok ali realno meni je to odvratno takoSamo da se stisaju malo ove cijene da ganjam kakav RTX
![]()
Uđem u ove neke zahtjevnije igre, čisto da vidim kako fercera ryzen i dobra stara rx460.
A zamisli, u 2016. kupio grafičku za 270KM, i (uglavnom) sve AAA igre do tad izbačene idu na 1080p + high. Fino sam se naigrao i novijih naslova, FC5, BF5, Mount and Blade Bannerlord...
Sad za te pare, ako izgleda k'o grafička, dobro je. Za 350KM se prodaju RX550 i 560 koje nisu ništa bolje od ove moje. A kamoli da pokreću moderne igre na high postavkama.
Malo je reć da nas yebaše
a ono, bolje ti je da doviš da TSMC i Samsung povecaju kapacitete nego da se uzdaš u IntelBundesliga je napisao/la: ↑09 mar 2021, 00:18Neki dan mi na youtubeu izbacilo da Intel pravi graficke za gejming. Sta znas mozda budu zvijeri
![]()
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Bas tako, ja sam 2016. svoju platio tako nesto oko 300 KM, danas za taj novac ne mozes nista kupiti a u to vrijeme sve islo na high glatkotruts je napisao/la: ↑09 mar 2021, 15:13Ma svakako igram LoL, ponekad Forest i Among us. Taj Warzone mi mrsko i skidat, a po tvom pisanju, vjerovatno bi mi bio i neigriv.delko je napisao/la: ↑08 mar 2021, 18:48Ta RX460 je nesto losija od moje GTX 950 i na low se moze izvuci, ja evo na Warzone izvucem 60fpsa kad je bas sve na low doduse na 1600:900, ali mi je neigrivo moram reci iz razloga sto u daljini ne mozes nista da vidis kako treba, sve se nesto muti, onda dignem malo rendering i neke detalje pa onda imam oko 30fpsa, medjutim sve je to iz ugla LOW. E sad ako je nekome ok da igra sve na ultra low onda ok ali realno meni je to odvratno takoSamo da se stisaju malo ove cijene da ganjam kakav RTX
![]()
Uđem u ove neke zahtjevnije igre, čisto da vidim kako fercera ryzen i dobra stara rx460.
A zamisli, u 2016. kupio grafičku za 270KM, i (uglavnom) sve AAA igre do tad izbačene idu na 1080p + high. Fino sam se naigrao i novijih naslova, FC5, BF5, Mount and Blade Bannerlord...
Sad za te pare, ako izgleda k'o grafička, dobro je. Za 350KM se prodaju RX550 i 560 koje nisu ništa bolje od ove moje. A kamoli da pokreću moderne igre na high postavkama.
Malo je reć da nas yebaše

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Prodaj je za 3x vise sad.

Je li neko kupovao ključeve/accounte u zadnje vrijeme za office 365 i gdje? Meni je trajao 6 mjeseci dok ga nisu ukinuli.
Vidim ebay skida ove što prodaju EDU varijante.
Vidim ebay skida ove što prodaju EDU varijante.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kad ukljucim dualshock 4 preko kabla na racunar, kao po obicaju ranije sto bi trebalo da se upali plavo svjetlo na kontroleru sto znaci da je spreman za rad, sada samo se zuto svjetlo pali i gasi, ne prepoznaje ga nijedna igra, a ni na steamu preko big picture kad udjem ne postoji mi nikakav kontroler dole.
Probao sam 3-4 razlicita kabla i 4 razlicita USB porta, na svakom je isto. Ne znam jedino ako mi je otisao onaj utor gdje se ukljucuje micro usb kabal, ali niti sam ga toliko koristio niti sam pretjerano grub pri prikljucivanju kabla.
Nasao sam da ljudi uglavnom koriste onaj ds4 emulator ali meni nije bio potreban jer sam ga preko steama bio povezao i radio je normala.
Probao sam 3-4 razlicita kabla i 4 razlicita USB porta, na svakom je isto. Ne znam jedino ako mi je otisao onaj utor gdje se ukljucuje micro usb kabal, ali niti sam ga toliko koristio niti sam pretjerano grub pri prikljucivanju kabla.
Nasao sam da ljudi uglavnom koriste onaj ds4 emulator ali meni nije bio potreban jer sam ga preko steama bio povezao i radio je normala.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Kad žuto blinka, onda se puni.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.