Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Romagnoli13
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Romagnoli13 » 10 mar 2021, 00:18

Dybala je izgleda prežaljen. Momku je očito fudbal na trećem mjestu, na prvom je cura, na drugom onaj cuko. Tako da će i njega teško Juventus da unovči za sumu koja se nekad spominjala kad je on u pitanju.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 10 mar 2021, 00:19

BuffonGigi je napisao/la:
10 mar 2021, 00:17
Sine ako nisi u stanju biti prevaga protiv Ajaxa, Lyona i Porta, onda ne trebas da budes gazda u ovom Juventusu, ni da uzimas platu za 3 world class igraca koja su nam prijeko potrebna. Njegovi golovi iz penala protiv Barce, izivljavanje na nejaci u Serie A, nisu vrijedni ovolikih para i ovolike stete koju pravi bilo kakvom pokusaju harmonije i timske igre.
slika

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 10 mar 2021, 00:20

slika
Ova slika je odraz kakva nam je ekipa!
Max Allegri

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 10 mar 2021, 00:21

forza_juve je napisao/la:
10 mar 2021, 00:16
Romagnoli13 je napisao/la:
10 mar 2021, 00:11
S obzirom na stanje u cijelom svijetu, teško da će se desiti remont ovo ljeto. Nije bajna situacija sa novcem. A iza Juventusa ne stoji cijela država kao recimo iza Citya ili PSGa. A neće im niko ni dati kredit od recimo 300M kao Realu, pa da za par godina to amnestiraju.
Sve to stoji, ali onda se riješi kloceva sa platama. Buffon , Chiellini, Leo, oyebine koje su dale sve od sebe a sisaju platu. Dalje imaš u ekipi, Ramseya, Bentancura, Bernu, Sandra, Kulusevskog koji su blago rečeno kriminalni.
Imaš po nekim posudbamat Šilju i Costu
Imaš povrijeđenog Dybalu koji je također katastrofalan.
Rastereti malo plate i dovedi da nešto valja.
Eto ispustio je gospodin ili konj Paratici Haalanda pa i Aouar iz Lyona se nudio.
Šlag na tortu otkaz pušaču plaćaju mu platu a doveli Pirla za kojeg sam na početku rekao da nema blage veze i da je to skok u bunar sa utegom oko struka
Sve ovo sto si napisao se znali i prije 9 mjeseci, doslovno...i pricalo se o remontu itd...a niko ziv nije prodan,placamo platu 35 ljudi, prodati ne znamo, itd.
Remont ne znamo uraditi, tj paratici ne zna.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 10 mar 2021, 00:21

Ta slika je odraz koliko ronalda zanima tim. Morata je skočio jer je vidio za shodno, ali ovaj, tu kao maneken stao, vjerovatno mu je i to teško bilo.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 10 mar 2021, 00:25

Pogba je napisao/la:
10 mar 2021, 00:21
Ta slika je odraz koliko ronalda zanima tim. Morata je skočio jer je vidio za shodno, ali ovaj, tu kao maneken stao, vjerovatno mu je i to teško bilo.
Prvo se pitam koji ce q Woji ikako zivi??? Ovo se ne prima u najgorim sinovima. Ekipa u totalnom rasulu.
Max Allegri

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 10 mar 2021, 00:26

dinoo je napisao/la:
10 mar 2021, 00:21
forza_juve je napisao/la:
10 mar 2021, 00:16
Romagnoli13 je napisao/la:
10 mar 2021, 00:11
S obzirom na stanje u cijelom svijetu, teško da će se desiti remont ovo ljeto. Nije bajna situacija sa novcem. A iza Juventusa ne stoji cijela država kao recimo iza Citya ili PSGa. A neće im niko ni dati kredit od recimo 300M kao Realu, pa da za par godina to amnestiraju.
Sve to stoji, ali onda se riješi kloceva sa platama. Buffon , Chiellini, Leo, oyebine koje su dale sve od sebe a sisaju platu. Dalje imaš u ekipi, Ramseya, Bentancura, Bernu, Sandra, Kulusevskog koji su blago rečeno kriminalni.
Imaš po nekim posudbamat Šilju i Costu
Imaš povrijeđenog Dybalu koji je također katastrofalan.
Rastereti malo plate i dovedi da nešto valja.
Eto ispustio je gospodin ili konj Paratici Haalanda pa i Aouar iz Lyona se nudio.
Šlag na tortu otkaz pušaču plaćaju mu platu a doveli Pirla za kojeg sam na početku rekao da nema blage veze i da je to skok u bunar sa utegom oko struka
Sve ovo sto si napisao se znali i prije 9 mjeseci, doslovno...i pricalo se o remontu itd...a niko ziv nije prodan,placamo platu 35 ljudi, prodati ne znamo, itd.
Remont ne znamo uraditi, tj paratici ne zna.
Pa očito je Agnelli zadovoljan, ne znam šta na to kaže Elkan, doduše njega više kriket zanima.
Mi se naosvajali nekih titula u seriji a zato što je konkurencija bila za qrac. Evo dobio si malo jaču ekipu koja je ispala u grupnoj fazi i gubiš titulu. To je dokaz gdje smo i šta smo i nije samo 9 mjeseci nego je tako od Ajaxa. Svaki put u nekoj liniji neko fali i kasni se sa dovođenjem nikada ga dovedeš fali ti negdje drugo igrač.
Stala sreća dovođenjem besplatnih igrača
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 10 mar 2021, 00:28

Kakve smo samo golove primili u ove dvije utakmice od Porta. Neozbiljno
Ronaldo i Morata veceras losi, od Ronalda se u ovim utakmicama ocekuje nesto zato ga je i Juve doveo, bas je razocarao veceras.

Kad skontas Juve se muci protiv Porta za prolaz pa sta bi bilo kasnije protiv PSG, Cityja, Bayerna itd. Ispali bi u sljedecoj rundi.

Paratici treba letiti, za vezni red je vec ispricano sve ali evo bas je trebao napadac u ovoj utakmici sa klupe da udje ali nemas koga ubaciti to se vidi a on opet prespava Januar.

Pirlo ispao iz LP a realne su sanse da titulu nece uzeti. Nema prastanja da si mi brat rodjeni trebas dobiti otkaz.
Evo vec sad se moze reci da se luta sa trenerima i da je Allegri trebao ostati ako vec nije dosao bolji. Na kraju je promijena bila samo da se promijeni koja nista nije donijela dobrog klubu.
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 10 mar 2021, 00:28

BuffonGigi je napisao/la:
10 mar 2021, 00:17
Sine ako nisi u stanju biti prevaga protiv Ajaxa, Lyona i Porta, onda ne trebas da budes gazda u ovom Juventusu, ni da uzimas platu za 3 world class igraca koja su nam prijeko potrebna. Njegovi golovi iz penala protiv Barce, izivljavanje na nejaci u Serie A, nisu vrijedni ovolikih para i ovolike stete koju pravi bilo kakvom pokusaju harmonije i timske igre.
Protiv Ajaxa i Lyona bukvalno sve golove je dao on, večeras asistencija za prvi gol. "Nisi u stanju biti prevaga"

Mislim u suštini me bk, ispadam neki Ronaldo fanboy a stvarno nisam. :mrgreen:

Ako će sutra otići a Juve biti bolji nikakav problem, ali ova logika da se top igrači i treneri drže na nemogućem standardu, tj. uradi sve ili ništa, a ovi drugi kao sputavani od strane njih je komična.

Ronaldo sa 5G i 1A u 6 utakmica je nikakva prevaga, ali zato ovi što su imali 0G i 0A u istim utakmicama će da nas povedu i procvjetaju. :tokralju:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 10 mar 2021, 00:31

Eh cekamo izjave
Max Allegri

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 10 mar 2021, 00:31

Ronaldo veceras nije asistirao za gol, nego mu je pobjegla lopta prilikom prijema :(
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 mar 2021, 00:34

ma grehota je sta uradise covjeku.

mogao je u ove 3-4 godine makar jos jednu LP osvojiti da je gdje drugo otisao. Okruzili lika amaterima. Pa da si dao Mendešu autonomiju da Ronaldu sklopi ekipu ko sto James radi u NBA napravio bi bolju jbt.

mislim da svi ljudi koji su u zadnje 3 godine imali bilo kakav dodir sa sportskim segmentom moraju iste sekunde podnijeti ostavke.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 10 mar 2021, 00:38

Najveće greške su bile kad se više igrača pokušalo zamijeniti jednim, tipa slučaj Higuain koji je bio maska za vezni red, a i sad Ronaldo. Ronaldo je imao smisla kad je timu falila tačka na i, a ne kad otjeraš 2 trenera, a i trećeg ćeš. I neko dođe i govori da je Ronaldo doveden da osvoji LP. Ko koga laže, naći ću odmah postove iz tog vremena gdje se pisalo da Juve nije dovoljno dobar i s njim.

#MaxOUT

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 10 mar 2021, 00:41

Mourinho said: "I’m going to try and get a job like Ole has, and speak all the time about the future. I think it’s a great situation, three-year contract – the future, the young players. I think it’s a great job to do in such a giant club."
"Trust the process" - moto hipstera širom svijeta.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 10 mar 2021, 00:46

Inače postoje mađioničari.

#MaxOUT

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 10 mar 2021, 00:52

“I think Kulusevski is having a great season. He’s scored a few goals, played at a high level, but don’t forget he is only 20 years old. He is also evolving in his role and is capable of taking on different positions in different tactical systems. He has a lot of quality, stamina and pace, so he could follow the tactical footsteps of Kevin de Bruyne,” continued Paratici

Eto, u iednoj izjavi direktora svasta se moze procitati.

Ovo je ba jako uspjesna sezona za klub, projekat je krenuo, gradimo sad par godina, bice to sve ok.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 10 mar 2021, 01:15

Znam razlog ispadanja, Pirlo im rekao da igraju kao da je finale LP.

#MaxOUT

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 10 mar 2021, 01:17

Sat vremena imaš igrača više i ne možeš proći Porta, pa to je za otkaza definitivno.
Ovakvoj ekipi ne možeš dodati WC igrača, možeš ali da dobro zasuces rukave
Ko će doći u ovakvo rasulo
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 10 mar 2021, 01:25

Pogba je napisao/la:
10 mar 2021, 00:38
Najveće greške su bile kad se više igrača pokušalo zamijeniti jednim, tipa slučaj Higuain koji je bio maska za vezni red, a i sad Ronaldo. Ronaldo je imao smisla kad je timu falila tačka na i, a ne kad otjeraš 2 trenera, a i trećeg ćeš. I neko dođe i govori da je Ronaldo doveden da osvoji LP. Ko koga laže, naći ću odmah postove iz tog vremena gdje se pisalo da Juve nije dovoljno dobar i s njim.
Nikad taj Ronaldo nece i nema smisla. To sam rekao cim su pocele spekulacije, ali kao i svi bio sam sretan jer takva zvijezda dolazi. Pa malo pomijesane emocije jer odjednom Juve prvi u trendingu. Sve oko Juveta. Al dobro se sjećam da sam tada pisao postove kako ce uticati na ostale igrace i izdvojio Dybalu posebno. Evo sta sad imamo? Od nekakvog dijamanta kojeg smo razvijali godinama, dobili igraca koji daje 10 golova po sezoni. Hajd objasni da lik koji u ranim 20im godinama postize preko 20 golova, postane neki nebitni sraf. I nije to samo Dybala, to su i Mandzo, Costa, Berna, Pjanic, Benta, Rabiot, Can, Kean, Spina i svi ostali. Jel realno da je svim ovim igracima pao kvalitet od superstara do ojebine? Haj da je samo jednom, pa razumijes, ali da su komplet svi failovali, e to vec nije slucajnost.

Ti si prvi pisao o tom najjacem napadu na svijetu kojem samo fali trener da nije Allegri. Jer tada smo imali Mandzu i Dybalu kao WC napadače (Mandzo manje, al je klasa bio), imao si Bernu i Costu kao nekakva "ponajbolja" krila na svijetu. Cuadrado, Rona onda. Ni veza tada nije bila ocajna sa Khedirom, Canom, Bentom, Matuidijem (radilicom). I kako je moguce da preko noci svi oni propadnu. Al doslovce svi.

Znas kako, Chiesa zabije dva junacka gola. Pa onda krene da predribla. I ako slucajno izgubi loptu onaj cigan galami, dize ruke. E tad Chiesa prestaje da dribla iz straha. Svima im se to desilo. Jel treba ponavljati pricu za slobodnjake? Od godinama najjacih izvodjaca slobodnih, cini mi se da Pjanic i Dybala ubacise po 5 komada samo u jednoj sezoni, do toga da u tri godine zabijemo 1 gol iz slobodnjaka?! Sad i kad neko slucajno uzme loptu, zna da ga onaj cigan gleda i da mrzi jer je uzeo taj slobodni.

Ko je imao srecu da gleda tekmu protiv Lazia, sve je vidio.

Termin Ronaldo nije samo igracki kvalitet Ronalda. Rijetki se sjecaju Diega Ribasa. Brazilskog vortuoza u kojeg su se svi zaljubili. Ista situacija, kvalitetan igrac ali ni blizu kvalitetan da se njemu sistem podredi. A ako nije njegov sistem, onda je on visak. Sa Diegom odigrasmo najgore sezone ikad, a Diego imao fine statistike. Zbog Diega smo ubili Giovinca, a cim Diego ode mi titulu uzeli. Igrac ko igrac je najmanji problem. Zna Rona igrat i dan danas. Ali ne toliko dobro da bi citava ekipa radila za njega. Ni blizu tome.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 10 mar 2021, 04:17

Meni je ovdje najvise zao Chiese... ovo je bila njegova sansa da se lansira u top igraca. A vrlo malo mu je falilo da bude heroj :(
Ako ista pozitivno iz ove sezone, to je Chiesa, pa Cuadrado, pa Danilo u tom redosljedu. Morata kad bi sad zavrsio sezonu bez povrede i spreman usao u sljedecu bi bio beton.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.