Viđoh poslije. Zamalo.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Sta cemo sa Jagodice Bobice jel spreman za kitovanje od strane Pariskih ubica.Evander je napisao/la: ↑10 mar 2021, 00:13Posto si i ovaj put sve pogodio, samo mi reci kolilo ce Ronaldo golova u cetvrt finalu zabiti?Goretzka je napisao/la: ↑10 mar 2021, 00:11Nece ni meni biti mrsko da te podsjetim da je covjek sam rijesavao Atletico poslije onih 0-2 iz Madrida, goat tekma. Nece mi biti mrsko da te podsjetim da je dao oba gola za Juve protiv Ajaxa kad su ispali kao i oba gola protiv Lyona kad su takodjer ispali. Jednostavno covjek nema sa kim igrati, ovo je smijesna ekipa.
Potcjenjujete covjeka koji ima najvise datih golova u LP i koji ima isto ili vise osvojenih LP kao neki velikani tipa Barcelona Utd Juventus Ajax itd.
Bolje po svom dvoristu pometite, sutra cemo se mi smijati prcku kad ispadne od PSG-a i sta cemo tad?
Lik se setkao u utakmicama protiv Rome Poola i Bayerna. Pa zar vas nije sramota na taj nacin ispadat bolan to se nikome nikada vise nece ponoviti. Jbt ko da ste Panathinaikos a ne Barcelona. Sto je najgore nastavljate po tom rezimu, PSG nabija gol razliku na vama![]()
![]()
Ima i ta mjesta.Ronaldo je već tri lige petice promjenio i osvojio a Messi tapka u mjestu.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 00:15Zasto Messi nije imao muda da promijeni klub? Barem jednom u ovih skoro 20 godina.
Pogotovo ako zeli jos jednu LP, jer s Barcom je nece docekati.
Pa realno glupost i jedno i drugo
Cemu skretanje teme?Goretzka je napisao/la: ↑10 mar 2021, 00:16Sta cemo sa Jagodice Bobice jel spreman za kitovanje od strane Pariskih ubica.Evander je napisao/la: ↑10 mar 2021, 00:13Posto si i ovaj put sve pogodio, samo mi reci kolilo ce Ronaldo golova u cetvrt finalu zabiti?Goretzka je napisao/la: ↑10 mar 2021, 00:11
Nece ni meni biti mrsko da te podsjetim da je covjek sam rijesavao Atletico poslije onih 0-2 iz Madrida, goat tekma. Nece mi biti mrsko da te podsjetim da je dao oba gola za Juve protiv Ajaxa kad su ispali kao i oba gola protiv Lyona kad su takodjer ispali. Jednostavno covjek nema sa kim igrati, ovo je smijesna ekipa.
Potcjenjujete covjeka koji ima najvise datih golova u LP i koji ima isto ili vise osvojenih LP kao neki velikani tipa Barcelona Utd Juventus Ajax itd.
Bolje po svom dvoristu pometite, sutra cemo se mi smijati prcku kad ispadne od PSG-a i sta cemo tad?
Lik se setkao u utakmicama protiv Rome Poola i Bayerna. Pa zar vas nije sramota na taj nacin ispadat bolan to se nikome nikada vise nece ponoviti. Jbt ko da ste Panathinaikos a ne Barcelona. Sto je najgore nastavljate po tom rezimu, PSG nabija gol razliku na vama![]()
![]()
![]()
Kako vas boli najvise golova u LP i sto ima isto LP kao fuckin BarcelonaBarcelona zapravo nije velikan ako cemo bit realni jer sve ovo sebi dopustaju. Kako Messi moze biti goat lik se kitio medaljama zbog Inieste i Xavija cim treba zapet rinaqa.
![]()
Nakon posljednjeg gola Neuer bio u tolikom šoku da nije bio u stanju odigrati utakmicu skoro godinu dana.
Zašto Ronaldo nije imao muda otići u Napoli kao Maradona pa osvojiti ligu sa njima nego igra samo po najjačim klubovima?Bajramovic1999 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 00:15Zasto Messi nije imao muda da promijeni klub? Barem jednom u ovih skoro 20 godina.
Jah, kao da je otišao u Sevillu i Romu a ne u Real i JuventusSaurman je napisao/la: ↑10 mar 2021, 00:17Ima i ta mjesta.Ronaldo je već tri lige petice promjenio i osvojio a Messi tapka u mjestu.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 00:15Zasto Messi nije imao muda da promijeni klub? Barem jednom u ovih skoro 20 godina.
Ali zasto se Messi nije barem oprobao ni u tim najjacim klubovima?Petardaa je napisao/la: ↑10 mar 2021, 00:20Zašto Ronaldo nije imao muda otići u Napoli kao Maradona pa osvojiti ligu sa njima nego igra samo po najjačim klubovima?Bajramovic1999 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 00:15Zasto Messi nije imao muda da promijeni klub? Barem jednom u ovih skoro 20 godina.
Iznad iznad je argument koji ne moze niko pobiti.Evander je napisao/la: ↑10 mar 2021, 00:19Cemu skretanje teme?Goretzka je napisao/la: ↑10 mar 2021, 00:16Sta cemo sa Jagodice Bobice jel spreman za kitovanje od strane Pariskih ubica.![]()
Kako vas boli najvise golova u LP i sto ima isto LP kao fuckin BarcelonaBarcelona zapravo nije velikan ako cemo bit realni jer sve ovo sebi dopustaju. Kako Messi moze biti goat lik se kitio medaljama zbog Inieste i Xavija cim treba zapet rinaqa.
![]()
Kakve veze Barcelona i PSG imaju sa svom ovom pricom?
Nije valjda da nemas nikakav argument?
Nego, reci ti meni, hoce li opet Ronalda ugurati nelalo u top 3 za zlatnu loptu?
Od kako je uveden var Real ne može prići finalu a kamo li osvojiti.Podsjeća na onu eru kad su 6 godina zaredom ispadali u 1/8 ako se ne varam tad im je Lyon bio nepremostiva prepreka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.