Nije mi bilo mrsko

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ronaldo je u zadnje 2 godine u Realu osvojio jednak broj LP koliko je Bayern osvojio za vrijeme njegovog života u tom trenutku. Siguran sam da mu je Bayern bio prva asocijacija na LP kad je odlazio iz Reala.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑09 mar 2021, 23:57Jedini klub u koji je Ronaldo trebao otici iz Reala je Bayern. Sve ostalo je previse riskantno i 90% sanse da lige prvaka nikad vidjet neces
Donnie Darko je napisao/la: ↑10 mar 2021, 00:07Ronaldo je u zadnje 2 godine u Realu osvojio jednak broj LP koliko je Bayern osvojio za vrijeme njegovog života u tom trenutku. Siguran sam da mu je Bayern bio prva asocijacija na LP kad je odlazio iz Reala.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑09 mar 2021, 23:57Jedini klub u koji je Ronaldo trebao otici iz Reala je Bayern. Sve ostalo je previse riskantno i 90% sanse da lige prvaka nikad vidjet neces
Ma pokradu uvijek manje klubove, pogotovo ovi dokazana presudjeni lopovi
Da se ne lazemo ne bi se nesto ni sa Barcelonom usrecioBoixosNois1899 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 00:07Da još jednom obratimo pažnju na činjenicu da se De Ligt dobro syebao izborom kluba![]()
![]()
Nece ni meni biti mrsko da te podsjetim da je covjek sam rijesavao Atletico poslije onih 0-2 iz Madrida, goat tekma. Nece mi biti mrsko da te podsjetim da je dao oba gola za Juve protiv Ajaxa kad su ispali kao i oba gola protiv Lyona kad su takodjer ispali. Jednostavno covjek nema sa kim igrati, ovo je smijesna ekipa.
A da uzmeš malo u obzir da Rona ima 36 kuka, da to nije više isti igrac od prije 5-6 godina.
Barcelona i Messi su se naosvajali liga prvaka za vrijeme Ronalda, a koliko je Ronaldo osvojio Primera pored Barcelone i pravog GOATa?forgempp je napisao/la: ↑09 mar 2021, 23:52Ronaldo ima ligi prvaka ko tvoj tim.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑09 mar 2021, 23:50Dolazak Ronalda je najgora stvar koja se Juventusu dogodila još od Calciopolija
Zato psst.
Lahko je GOATu prigovarat i srat kad je na zalasku karijere.
Uzeću ja to u obzir kao što drugi trebaju uzeti u obzir da je 2 titule uzeo preko sudijski krađa kao npr i Messi onu preko Ovreba.
Posto si i ovaj put sve pogodio, samo mi reci kolilo ce Ronaldo golova u cetvrt finalu zabiti?Goretzka je napisao/la: ↑10 mar 2021, 00:11Nece ni meni biti mrsko da te podsjetim da je covjek sam rijesavao Atletico poslije onih 0-2 iz Madrida, goat tekma. Nece mi biti mrsko da te podsjetim da je dao oba gola za Juve protiv Ajaxa kad su ispali kao i oba gola protiv Lyona kad su takodjer ispali. Jednostavno covjek nema sa kim igrati, ovo je smijesna ekipa.
Potcjenjujete covjeka koji ima najvise datih golova u LP i koji ima isto ili vise osvojenih LP kao neki velikani tipa Barcelona Utd Juventus Ajax itd.
Bolje po svom dvoristu pometite, sutra cemo se mi smijati prcku kad ispadne od PSG-a i sta cemo tad?
Lik se setkao u utakmicama protiv Rome Poola i Bayerna. Pa zar vas nije sramota na taj nacin ispadat bolan to se nikome nikada vise nece ponoviti. Jbt ko da ste Panathinaikos a ne Barcelona. Sto je najgore nastavljate po tom rezimu, PSG nabija gol razliku na vama![]()
Bar bi ispadao od atraktivnijih protivnika a ne ovako od ovih konobaraenobarca je napisao/la: ↑10 mar 2021, 00:10Da se ne lazemo ne bi se nesto ni sa Barcelonom usrecioBoixosNois1899 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 00:07Da još jednom obratimo pažnju na činjenicu da se De Ligt dobro syebao izborom kluba![]()
![]()
jest da bi igrao sa najvecim svih vremena, ovako igra sa drugim najvecim svih vremena, nije ni to lose ipak.