Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Champions League 2020/2021
Messi je večeras i definitivno potvrđen kao GOAT, u to nema sumnje.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
U ona vremena kad su spanci igrali par finala i ko osvajali nesto bili su malo ispod Engleza, sad ih ne vrijedi porediti.Justin je napisao/la: ↑09 mar 2021, 23:55Nijemci i Talijani su vec dugo odron, al Spanci su bas dobro pali. Pa nekad je bilo upitno da li je La Liga jaca od EPL-a.
-
- Kontakt:
Jedini klub u koji je Ronaldo trebao otici iz Reala je Bayern. Sve ostalo je previse riskantno i 90% sanse da lige prvaka nikad vidjet neces
Odlcian post !Donnie Darko je napisao/la: ↑09 mar 2021, 23:48Ovaj Ronaldov izlet u Juventus će biti zapamćen kao jedan od bizarnijih poteza ikad. Od svih klubova, takva zvijezda i igračina da ode baš u mrtvi dosadni raspali Juventus, od samog starta je bilo bizarno. Doveo se do toga da ga izbace iz LP Ajax, Lyon i Porto i to mu ovaj iz Porta kroz noge uvali gol za prolaz, još mrtviji Inter kojeg svi siluju u europi će mu uzeti ligu i bit će upamćen kao vođa prve Juventusove ekipe koja je popušila ligu poslije 145 godina. **** Quagliarela koji je na vrhuncu karijere bio prosječan igrač mu je uzeo jednom titulu prvog strijelca Serie A, a drugi put Immobile koji se brukao svugdje osim u Italiji. A nizašta nije toliko kriv realno![]()
Ljudi su mu kao pojačanje pred treću sezonu doveli Arthura i Moratu![]()
Mogu mislit kako se Whilshere osjeća kad vidi Ramseya. On kad je pao q za uši završio u Bormutu i West Hamu, sad nemam pojma ni gdje je, a Ramsey kad je pao q za uši dobio duplo veću platu u duplo većoj ekipi i šansu da igra sa Ronaldom. **** lud zbunjenog.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Messi bar nije ispao 3 godine zaredom od prosjecnih klubova, istina primali su po osam komada ali bolje osam od bayerna nego ispadati od ovakvih levata.Messi GOAT, Ronaldo naravno drugo mjesto, trece ovaj Chiesa iz Juvea
Gdje je onaj sto pred prvu tekmu rece kako Ronaldo ovo rijesava? 
Moram iskopati post.
Kancer u Juventusu, bivsi igrac, kojem je vrijeme za MLS.
Ispadanje od Ajaxa, Lyona i Porta. Motaj kablove.

Moram iskopati post.
Kancer u Juventusu, bivsi igrac, kojem je vrijeme za MLS.
Ispadanje od Ajaxa, Lyona i Porta. Motaj kablove.
Arthur je valjda najbeskorisniji igrač ikad. Svaka lopta unazad ili u stranu, čak i kad ima priliku pasom otvoriti kontru. 
A Chiesa lav izdo ekipu kad je najpotrebnije bilo... Uhvatili ga grčevi, kakav je to igrač za 60 minuta sa Avdom Avdićem.

A Chiesa lav izdo ekipu kad je najpotrebnije bilo... Uhvatili ga grčevi, kakav je to igrač za 60 minuta sa Avdom Avdićem.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- Nerminovic
- Kontakt:
Sramota sta gledam, znaci golman postavio solidan zivi zid i ova 2 skacu i jos okrenuli ledja hahahahahaha

Zadnja izmjena: Nerminovic, dana/u 10 mar 2021, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United

****, prvo što on više nije u najboljim godinama drugo što nema ekipu da mu servira golove kao nekad. Juventus kasni sa smjenom generacija, užasno je ovo. Ovo se desi kada se kupuju talijanski polutalenti i otpad za dž.
"We need to suffer. And we need to fight."
Artur je veca pick.ica i od Pjanica.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Atletico-Roma-Juventus je blizu, ali je Atletico ipak predobar da se te tri ekipe porede sa Ajaxom, Lyonom i Portom.
Cekam goretzku da nam objasni to najbolje, dzaba mi pisemo, on kad iznese svoje argumente to ce biti toDonnie Darko je napisao/la: ↑10 mar 2021, 00:00Atletico-Roma-Juventus je blizu, ali je Atletico ipak predobar da se te tri ekipe porede sa Ajaxom, Lyonom i Portom.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jest. Mislim jako su blizu, ranije sam rekao da su trenutno maltene isti igrač, ali moram se ispravit. Pjanić ima trenutke inspiracije ili frustracije koji rezultiraju nekim random ambicioznim pasov naprijed kroz 5 protivničkih igrača, mislim taj pas nije uspio 3 od 4 puta što je pokušao ove sezone, ali je pokušao.
Arthur od 19. godine nije dodao loptu naprijed.
Kako sam ih prokleo auuu, najviše mi je drago zbog padavičara Cuadrada (Umislio da je Ronaldinho, stalno nešto pada, sudiji prigovara, odvratan igrač nešto kao Van Bommel u svoje vrijeme) i onoga Chiese dade momčina dva gola, umjesto dečko da juri još jedan, jer ima dosta vremena do kraja i postane heroj ekipe, ma kakvi taj nešto se sa sudijom svađa, rukama maše, maši sad protiv Crotonea, tamo ti može možda i proći.
-
- Kontakt:
Ligu prvaka ne osvaja najjaci, vec ko je navikao... tako da finale Liverpool-Bayern easy
I kada se usudi i pokusa uvijek kasni 10 sekundi sa tim pasom,ono gleda prvom do sebe da odigra i kad ne moze onda se kao usudi da nabije naprijed,Morrata vec 5 metara zagazio u offsideDonnie Darko je napisao/la: ↑10 mar 2021, 00:03Jest. Mislim jako su blizu, ranije sam rekao da su trenutno maltene isti igrač, ali moram se ispravit. Pjanić ima trenutke inspiracije ili frustracije koji rezultiraju nekim random ambicioznim pasov naprijed kroz 5 protivničkih igrača, mislim taj pas nije uspio 3 od 4 puta što je pokušao ove sezone, ali je pokušao.
Arthur od 19. godine nije dodao loptu naprijed.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Vrijedi istaci da je neandertalac Kepler sa 38 godina odigrao vrhunsku utakmicu 

Zadnja izmjena: let3, dana/u 10 mar 2021, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.