Padoh na listiću, opraštam im.
Dovoljno uzbuđenja

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ono protiv Liverpoola jel bi kad je Tuchel bio trener? Gledao jasta
Ne, neBundesliga je napisao/la: ↑09 mar 2021, 22:59Ono protiv Liverpoola jel bi kad je Tuchel bio trener? Gledao jasta![]()
A gledao sam i to. Samo tada je Dortmund tek pocinjao u Europi nakon dugo vremena. Gore mi je bilo ono protiv Liverpoola kad su vodili cini mi se 3:1 u gostima pa izgubili 4:3. Zeznuta je Sevilla, znaju igrati na rezultat. Uvijek je tako bilo, a i prgavi su. Zato je ovo veliki podvig Dortmunda jer nisam ocekivao da prodju. Sevilla kompaktan tim, jak. Ali u zadnje vrijeme su im rezultati slabiji.geronimo je napisao/la: ↑09 mar 2021, 23:06Ne, ne![]()
Nego BvB gegen ove Sevilje prije nekih desetak godina.
Veće mrcvarenje u životu nisam vidio, a možeš misliti koliko decenija pratim fudbal.
Sam sebe zapleta i ode plakati i traži hitnu pomoć. Zbog toga ih ne mogu, jer im to nerijetko upali.
Doduše, većina južnoevropskih ekipa (ita/esp/por) se slično ponaša
Ne znam jesu li ikad gore spušili utakmicu nego tad protiv Liverpoola...Bundesliga je napisao/la: ↑09 mar 2021, 23:11
A gledao sam i to. Samo tada je Dortmund tek pocinjao u Europi nakon dugo vremena. Gore mi je bilo ono protiv Liverpoola kad su vodili cini mi se 3:1 u gostima pa izgubili 4:3. Zeznuta je Sevilla, znaju igrati na rezultat. Uvijek je tako bilo, a i prgavi su. Zato je ovo veliki podvig Dortmunda jer nisam ocekivao da prodju. Sevilla kompaktan tim, jak. Ali u zadnje vrijeme su im rezultati slabiji.
Tad su imali i srece jer su dali jedan gol iz ofsajda negdje pred kraj.effe_sa je napisao/la: ↑09 mar 2021, 23:20Ne znam jesu li ikad gore spušili utakmicu nego tad protiv Liverpoola...![]()
Ali je ona njihova utakmica protiv Malage u četvrfinalu , u onoj sjajnoj sezoni sa njemačkim finalom 2013. bila posebna. Tada su gubili 8 minuta prije kraja 1:2 u revanšu u Dortmundu (prvi susret završio 0:0) i onda kako su samo okrenuli rezultat i pobijedili 3:2, to je baš ludilo bilo. Jedna od najluđih utakmica Borussije u LP.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.