Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2020/2021
Arthur je gori alibi igrac od Pjanica. Onog nekad i prenese neki pas naprijed, ovog nikad. Respekt.
Uvijek se čudim da je tim poput Juventusa sebi dozvolio da im Morata budi glavni napadač.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Bokte Arthur, Morata i Rabiot im neki faktor u ekipi.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Chapman1886
- Kontakt:
kanturina čitav život u ofsajdu napadača i khurca
Samo Sloboda | COYG
Produžeci su dokaz da bi ih Porto apsolutno dobio i razvalio da im nije sviran crveni karton.
Ovaj Ronaldo bi mogao biti dobar glumac, ako ništa barem u španskim serijama.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Taremi će izbaciti Porta.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Fali ovdje jedan dobar Pjanić da uveže redove 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Auu sta Sevilla usra ovu zadnju sansu, pa ni da sutne nijedan.
⚽FK Garaže⚽
Izvesti smetala Ronalda.
Ova ekipa je kurate sreće i neće iznenaditi da izgube ovo na penale.
Ova ekipa je kurate sreće i neće iznenaditi da izgube ovo na penale.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Nista posebno, al od Dortmunda su jaci. Barem po ovom sto sam vidio u lp. Ne pratim ni La Farmu ni Farmerligu da budem iskren.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Penal u 120oj za Porto i plakanje Buffona 

Sevilja bezveze ispade u prvom meču, bolja su ekipa u polju, ali nemaju Halanda da zabija golove jbg
btw. momak ih sam izbaci
kakva zvijerka.

Po ovom što sam vidio u dvomeču zasluženo su ispali, ne možeš primiti 5 komada i očekivati prolaz zar ne.Kako ne pratiš kad gledaš svako kolo Bayern.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Donnie Darko
- Kontakt:
Arthur je super igrač. Ne primjetiš ga na tekmi, al poslije svake tekme izađe statistika da je imao 96% tačnih dodavanja, i tako poslije par takvih utakmica popušiš tu statistiku i prihvatiš da je dobar i koristan igrač, ono kontaš možda je do mene nisam gledao dobro utakmicu očigledno je bio dobar.
I tek nakon nekih pola godine skontaš da nijednom nije dodao loptu igraču koji nije prvi do njega sa strane, ili nazad. Bukvalno nikad. Onda kad to skontaš i napišeš, napadnu te navijači koji i dalje puše priču da je dobar jer je imao 96% tačnih dodavanja i uvjeravaju te da si neznalica i da ne razumiješ fudbal.
Tu i tamo zabije neku golčinu i ljudi se nahajpaju da zna i golčinu zabit, npr imao si navijače Barcelone koji su plakali za njim jer će falit njegov šut, iako je zabio tipa 6 golova u životu. Baš onako zanimljiv igrač.
I tek nakon nekih pola godine skontaš da nijednom nije dodao loptu igraču koji nije prvi do njega sa strane, ili nazad. Bukvalno nikad. Onda kad to skontaš i napišeš, napadnu te navijači koji i dalje puše priču da je dobar jer je imao 96% tačnih dodavanja i uvjeravaju te da si neznalica i da ne razumiješ fudbal.
Tu i tamo zabije neku golčinu i ljudi se nahajpaju da zna i golčinu zabit, npr imao si navijače Barcelone koji su plakali za njim jer će falit njegov šut, iako je zabio tipa 6 golova u životu. Baš onako zanimljiv igrač.
Pa zasto onda ti pominjes nekakve sudijske kradje kad su dvomeci Reala i Bayerna u pitanju? Jednom primili sesticu, drugi put cetvorku i nekakve sudijske kradje pominju

- Romagnoli13
- Kontakt:
Za Arthura važi kao i za G. Jesusa, da nisu Brazilci igrali bi eventualno u Lensu. To je njihov domet.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Jos mi je jace kako se izvinjava igracima kojima je ko fol zelio uputiti dugu loptu naprijed.Donnie Darko je napisao/la: ↑09 mar 2021, 23:03Arthur je super igrač. Ne primjetiš ga na tekmi, al poslije svake tekme izađe statistika da je imao 96% tačnih dodavanja, i tako poslije par takvih utakmica popušiš tu statistiku i prihvatiš da je dobar i koristan igrač, ono kontaš možda je do mene nisam gledao dobro utakmicu očigledno je bio dobar.

Pa Lucas Leiva više pokušava nekim dubinskim loptama ili direktnim stvoriti neku šansu za gol, ova dodavačka prevara dodaje samo na siguricu nešto kao što sad Pjanić radi u Barci.Donnie Darko je napisao/la: ↑09 mar 2021, 23:03Arthur je super igrač. Ne primjetiš ga na tekmi, al poslije svake tekme izađe statistika da je imao 96% tačnih dodavanja, i tako poslije par takvih utakmica popušiš tu statistiku i prihvatiš da je dobar i koristan igrač, ono kontaš možda je do mene nisam gledao dobro utakmicu očigledno je bio dobar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.