RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

DembaBa21
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la DembaBa21 » 08 mar 2021, 21:18

FSB je napisao/la:
08 mar 2021, 21:13
Očekujem da ovaj momak bude u prvom sastavu na Tušnju.

slika
Ovako bi ja volio da bude

slika

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 08 mar 2021, 22:33

mozak je napisao/la:
08 mar 2021, 18:01
fudbalfudbal je napisao/la:
08 mar 2021, 15:16
Ova Sloboda se mora dobiti, nas samo da ne zaustavi teren Tušnja ali to ne smije biti opravdanje!
Nisam siguran da ćemo igrati na Tušnju, jer postoji mogućnost da se ta zadnja utakmica igra u Banovićima, pošto ce navodno raditi teren na Tušnju.
Kako god, bit će teska utakmica. Sloboda je upala u probleme i sad ce pokusati mobilizovati ekipu.
Oni dosta dobro igraju kuci i netreba se zavaravati: "lako ćemo"!
Mi smo kompletni, i pitanje je koga će Feđa izvesti. Zaista ima slatke muke.
Svejedno ti je Banovici ili Tusanj. Tereni u SI Bosni u ovo doba godine su losi zbog vremenskih uslova i generalno loseg odrzavanja. Slobodu u ovom susretu poraza moze spasiti samo pozitivan sok, odnosno promjena na kormilu ekipe. Nesto kontam da bi Darko Vojvodic mogao preuzeti Slobodu ovih dana. Volim ga k'o brata, ali ne bih volio da bas sad preuzme Slobodu jer znam kakav je "bolesnik" i da samo on svojim nabrijavanjem moze spasiti Slobodu poraza u ovom susretu.

S druge strane, kakvu god ekipu Fedja da izvede bice bolja od ove i ovakve Slobode.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 08 mar 2021, 23:06

Meni je Prses najdrazi igrac u ekipi. Miran, povucen, radan, raspolozen i najbolji igrac pas igrom u ekipi. Dosao na mala vrata, u paru kad su on i Radovac razvaljivaju vezni red. Tesko da ce od prve minute protiv svoje Slobode, nije prosao pripreme tako da možemo ga očekivati zadnjih 20,30 min ali ništa više neće naši rizikovati.

Mislim da nema kalkulacija, treba da se ide u kost protiv Slobode. Da im dodje Ferguson na trenera on ima ogranicene sposobnosti ekipe, zapravo ja sam ubjeđen da u zadnjih evo 15 godina Sloboda nije imala goru i (ne)borbeniju ekipu.

Kako je dobro znati da ti ekipa ima i glavu i rep. Još jednom ponavljam ova pobjeda bi nam bila od krucijalne važnosti za Evropu. Ovakve su utakmice teške ali jednostavno nema kalkulacija.
Ti si naša ljubav jedina!

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 08 mar 2021, 23:32

08 mar 2021, 23:06
Meni je Prses najdrazi igrac u ekipi. Miran, povucen, radan, raspolozen i najbolji igrac pas igrom u ekipi. Dosao na mala vrata, u paru kad su on i Radovac razvaljivaju vezni red. Tesko da ce od prve minute protiv svoje Slobode, nije prosao pripreme tako da možemo ga očekivati zadnjih 20,30 min ali ništa više neće naši rizikovati.

Mislim da nema kalkulacija, treba da se ide u kost protiv Slobode. Da im dodje Ferguson na trenera on ima ogranicene sposobnosti ekipe, zapravo ja sam ubjeđen da u zadnjih evo 15 godina Sloboda nije imala goru i (ne)borbeniju ekipu.

Kako je dobro znati da ti ekipa ima i glavu i rep. Još jednom ponavljam ova pobjeda bi nam bila od krucijalne važnosti za Evropu. Ovakve su utakmice teške ali jednostavno nema kalkulacija.
Prses je pokazao i dokazao odmah kad je dosao o kakvom se kalibru igraca radi. Nazalost, ona bakterija (ili sta je vec bilo) te sad povreda su ga udaljile od terena i trenaznih procesa. Bilo bi ga lijepo vidjeti barem 20 minuta na terenu.

Slazem se da u ovu utakmicu treba uci bez kalkulacija. Ono sto sam za Vojvodu pisao je iz licnog iskustva i znam kako motivirajuce moze djelovati na ekipu. Svjesni su i oni da su igracki inferiorniji u odnosu na Velez, ali isto tako su svjesni da bi im poraz znacio grcevitu borbu za opstanak. Velezu je je svaka utakmica bitna u borbi za Evropu. Bice ovo zanimljiv susret u svakom slucaju, a ja bih bio zadovoljan i sa pobjedom od "pola gola razlike". Samo neka se upisu 3 boda :bih:

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 08 mar 2021, 23:41

Zaista je teško pogoditi kakvu će postavu Feđa izvesti.
Vjerujem da će postava iz zadnje utakmice doživiti neke promjene. Očekujem povratak Dine i Zeljkovića.
Moj izbor:
Kjosevski
Ćosić Zvonić Zeljković Radović
Vehabović Radovac Hasanović
Cvijanović Georgijević Anđušić

Klupa:
Dario
Češmedžiev
Osmić
Ovčina
Pršeš
Behram
Brandao
Zubanović
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 08 mar 2021, 23:45

Zoom088 je napisao/la:
08 mar 2021, 23:32
08 mar 2021, 23:06

Prses je pokazao i dokazao odmah kad je dosao o kakvom se kalibru igraca radi. Nazalost, ona bakterija (ili sta je vec bilo) te sad povreda su ga udaljile od terena i trenaznih procesa. Bilo bi ga lijepo vidjeti barem 20 minuta na terenu.

Slazem se da u ovu utakmicu treba uci bez kalkulacija. Ono sto sam za Vojvodu pisao je iz licnog iskustva i znam kako motivirajuce moze djelovati na ekipu. Svjesni su i oni da su igracki inferiorniji u odnosu na Velez, ali isto tako su svjesni da bi im poraz znacio grcevitu borbu za opstanak. Velezu je je svaka utakmica bitna u borbi za Evropu. Bice ovo zanimljiv susret u svakom slucaju, a ja bih bio zadovoljan i sa pobjedom od "pola gola razlike". Samo neka se upisu 3 boda :bih:

Kakav si da ga Kjosevski zavali :mrgreen:

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 09 mar 2021, 00:04

A kako su nam odbrambeni igraci bili agilni u napadu protiv Borca, ne bih se zacudio ni da ga Kjosevski zavali. Ma moze i autogol, svejedno. Samo bodova daj! :njanjanja:

FSB

Post Postao/la FSB » 09 mar 2021, 08:22

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 29 mar 2021, 08:41, ukupno mijenjano 1 put.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 09 mar 2021, 13:23

Zoom088 je napisao/la:
08 mar 2021, 22:33
mozak je napisao/la:
08 mar 2021, 18:01
08 mar 2021, 15:16
Ova Sloboda se mora dobiti, nas samo da ne zaustavi teren Tušnja ali to ne smije biti opravdanje!
Nisam siguran da ćemo igrati na Tušnju, jer postoji mogućnost da se ta zadnja utakmica igra u Banovićima, pošto ce navodno raditi teren na Tušnju.
Kako god, bit će teska utakmica. Sloboda je upala u probleme i sad ce pokusati mobilizovati ekipu.
Oni dosta dobro igraju kuci i netreba se zavaravati: "lako ćemo"!
Mi smo kompletni, i pitanje je koga će Feđa izvesti. Zaista ima slatke muke.
Svejedno ti je Banovici ili Tusanj. Tereni u SI Bosni u ovo doba godine su losi zbog vremenskih uslova i generalno loseg odrzavanja. Slobodu u ovom susretu poraza moze spasiti samo pozitivan sok, odnosno promjena na kormilu ekipe. Nesto kontam da bi Darko Vojvodic mogao preuzeti Slobodu ovih dana. Volim ga k'o brata, ali ne bih volio da bas sad preuzme Slobodu jer znam kakav je "bolesnik" i da samo on svojim nabrijavanjem moze spasiti Slobodu poraza u ovom susretu.

S druge strane, kakvu god ekipu Fedja da izvede bice bolja od ove i ovakve Slobode.
Evo Crnogorac napustio Slobodu
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 09 mar 2021, 13:37

Ma da im Mourinho dodje moramo ih dobit, jednostavno imamo kvalitetniji igracki kadar i nema izgovora ako dodje do kiksa.
Must win

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 09 mar 2021, 17:16

Ko je ovaj mali duže kose na ovom video-u s treninga pred Slobodu od danas? Fino izbaci jednog od naših igrača par puta fintom i opuca. :hmmmmm:
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 09 mar 2021, 18:07

Nije zar opet Zeljković :thumbdown:
Zna li iko išta?

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 09 mar 2021, 18:44

RacioEmocionalan je napisao/la:
09 mar 2021, 17:16
Ko je ovaj mali duže kose na ovom video-u s treninga pred Slobodu od danas? Fino izbaci jednog od naših igrača par puta fintom i opuca. :hmmmmm:
Mehmed pirija iz juniora nam vec duze je vrijeme u velezu pratim ga vec godinu dana decko imam talenat i radnu naviku za razliku od neki vrsnjaka koji su izbacimi iz juniora radi svoju gluposti ovaj radi dobar posao i msm damu treba dati ugovor

StarmoCity
Kontakt:

Post Postao/la StarmoCity » 09 mar 2021, 20:25

09 mar 2021, 18:07
Zna li iko išta?
Koljeno :( :( :(

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 09 mar 2021, 20:32

StarmoCity je napisao/la:
09 mar 2021, 20:25
09 mar 2021, 18:07
Zna li iko išta?
Koljeno :( :( :(
De ne zezaj :cry:

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 09 mar 2021, 20:44

Mozda nam se brandao vrati u golgetersku formu dao bjelopoljcu 3 komada :lol:

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 09 mar 2021, 21:07

Ee golemo ako se zeljkovic ozljedio a stopsra nismo doveli mislim ima osmic ali nije za stopera, ali fedja zna najbolje pa ne bi da sudim ista

FSB

Post Postao/la FSB » 09 mar 2021, 22:08

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 29 mar 2021, 08:39, ukupno mijenjano 1 put.

StarmoCity
Kontakt:

Post Postao/la StarmoCity » 09 mar 2021, 22:17

Povreda jos iz Turske. Bude dobar par dana pa opet zaboli. Nemogu skontat sta je tacno.

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 09 mar 2021, 22:35

StarmoCity je napisao/la:
09 mar 2021, 22:17
Povreda jos iz Turske. Bude dobar par dana pa opet zaboli. Nemogu skontat sta je tacno.

Može biti samo zadnja loža, ona inače ima taj fazon. Omar Pršeš je zbog toga propustio veci dio priprema. Nazalost na neko vrijeme bez stopera jos jednog, stvarno nam treba jedan.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.