Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2020/2021
Želje i pozdrave ostavi za forum Klix ovo je SS.BA i tema CL.
Jel' ono Neymar opet preskače tekmu kad je seki rođendan, fkt se lik šprda sa Arapima.
Jel' ono Neymar opet preskače tekmu kad je seki rođendan, fkt se lik šprda sa Arapima.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ova Juventus - Porto je bukvalno najlakša utakmica za prognozirati u historiji fudbala. Bukvalno 2:0 ili 3:0, ovisno od toga da li će bit penal ili ne, ili da preformulišem, ovisno od toga koliko penala će biti, sa Ronaldom kao strijelcem svakog gola.
Juventus je ispadao od Lyona i Ajaxa zadnjih godina, da ne govorimo koliko dugo i s koliko problema s povredama se Pirlo nosi. Sve to u svojoj prvoj sezoni i s podmladjenim rosterom.
Večeras može izvesti koliko-toliko bolji sastav u odnosu na ono što ima na raspolaganju zadnja 2 mjeseca.
Prolaz je pod must, ali neće biti lahko. Puno će zavisiti od ključnih poluga (Morata-Juan-Arthur-Chiesa). Arthur ima 20 minuta u zadnjih mjesec pa je nejasno u kakvom je stanju, a Morata se konačno oporavio od virusa koji ga je mjesec intenzivno mučio.
Jedno je sigurno, Porto će biti nazad sa svim igračima i imat će tipa 250 dodira manje. Kontra s onim mrgudima i to je to od njih.
Večeras može izvesti koliko-toliko bolji sastav u odnosu na ono što ima na raspolaganju zadnja 2 mjeseca.
Prolaz je pod must, ali neće biti lahko. Puno će zavisiti od ključnih poluga (Morata-Juan-Arthur-Chiesa). Arthur ima 20 minuta u zadnjih mjesec pa je nejasno u kakvom je stanju, a Morata se konačno oporavio od virusa koji ga je mjesec intenzivno mučio.
Jedno je sigurno, Porto će biti nazad sa svim igračima i imat će tipa 250 dodira manje. Kontra s onim mrgudima i to je to od njih.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Porto ce se samoubit ako se bude samo branio. Pokazali su u prvoj utakmici da mogu igrat s Juventusom, koji je uz duzno postovanje po meni nikad slabiji u posljednjih 10 godina. Ne po imenima vec po samoj igri koja je daleko od idealne. Ipak mislim da ce oni ovo proci.
Ako ispadne večeras, Ronaldo ispada iz svake ozbiljne price oko toga i da je top 10 igrača ikad.
Ajax, Lyon, Porto ?
Ajax, Lyon, Porto ?
Oplakat ce Juve veceras.
U grupnoj fazi je Porto bio ravnopravan kaznenoj ekspediciji.
U grupnoj fazi je Porto bio ravnopravan kaznenoj ekspediciji.
4-IN-A-ROW
Po toj logici je Messi protiv Rome ispao iz top 5 , protiv Poola iz top 10, i protiv Bayerna iz top 20
Naravno da necu, ali ne igra Ronaldo sam isto kao sto ni Messi ne igra sam. Protiv koga su ispadali nema veze bas, Messi je na daleko groznije nacine ispadao. Obojica bi u boljim klubovima dalje dogurali.Rogero je napisao/la: ↑09 mar 2021, 20:36Naglasak je bio na timovima od kojih ispada Ronaldo, ili ces Bayern izjednaciti sa Lyonom ?
Ako hoce da ih se svrstava u neki sami vrh onda moraju sami i pobjedjivati. Realnost je da nisu u top 5 sto se tice GOAT pozicije ni jedan ni drugi.Goretzka je napisao/la: ↑09 mar 2021, 20:40Naravno da necu, ali ne igra Ronaldo sam isto kao sto ni Messi ne igra sam. Protiv koga su ispadali nema veze bas, Messi je na daleko groznije nacine ispadao. Obojica bi u boljim klubovima dalje dogurali.
Jah eto, pa ko je top5 ako nisu oni wtf!?Rogero je napisao/la: ↑09 mar 2021, 20:42Ako hoce da ih se svrstava u neki sami vrh onda moraju sami i pobjedjivati. Realnost je da nisu u top 5 sto se tice GOAT pozicije ni jedan ni drugi.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Nerminovic
- Kontakt:
kako je ovaj Juventus los
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Uz malo srece vec bi bilo 1-1 na utakmici juve porto
Maradona, Pele, Romario, Beckenbauer i Puskas.

jel ovo lik napisa da messi i ronaldo nisu u top 5 za goat poziciju hihi
Joj Gere 

Mozda Juventus veceras i prodje, mada ocito dosta tesko, ali teska su taraba od ekipe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.